تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 19 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 184

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی باشگاه داماش گیلان |فصل 1392-1393

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

بازی رو مساوی کردیم رفت ! بازی رو ندیدم داشتم بازی پرسپولیس رو میدیدم فقط یه ربع آخر که همش درگیری بود توی بازی و ... چه قدر امتیاز خونگی مفت از دست رفت
    من رفته بودم ورزشگاه . بازی عالی انجام داد داماش ولی مثل همیشه از موقعیتها استفاده نکردن
    در مورد دروازه بان تیم هم چیزی نگم بهتره مثل همیشه توی یه موقعیت نصفه و نیمه گل خوردیم واقعا اینقدر تماشاگرا از دروازه بان نا مطمئن بودن که وقتی به دروازه بان پاس رو به عقب می دادن همه خدا خدا میکردن که گل نخوره
    حداقل 5 تا موقعیت گل داشتیم که فقط تونستیم یه گل بزنیم فقط 3 تا موقعیت گل متوسل زاده از دست داد!!!

2. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

ناظمي: از بازيکنان انتظار بيشتري داشتم

سرمربي تيم داماش گيلان گفت: نمي‌دانم چرا بازيکنان‌مان بعد از اينکه تيم گل مي‌خورد، يادشان مي‌افتد که بايد بازي کنند.

افشين ناظمي پس از ديدار مقابل تيم فولاد سپاهان در صحبت‌هاي خود اظهار کرد: امروز دو نيمه متفاوت داشتيم، نيمه اول خوب بازي کرديم، نمي‌دانم چرا تيم ما بعد از اينکه گل مي‌خورد بازيکنان يادشان مي‌افتد که بازي کنند. موقعيت‌هاي خوبي داشتيم اما استفاده نکرديم.

به گزارش فارس، وي افزود: نيمه دوم شيوه بازي را تغيير داديم و با اضافه کردن سيف‌اللهي به ترکيب تيم از موقعيت‌ها استفاده کرديم. از بازيکنان‌مان انتظار زيادي داشتيم و در طول بازي هم شانس‌ زيادي براي گل زدن داشتيم.

سرمربي تيم داماش گيلان گفت: بايد در تمام کناره‌هاي زمين کار کنيم و اين ضعف من است، مطمئن باشيد که اين را برطرف مي‌کنم.

وي در مورد اينکه آيا با صحبت کردن مربيان در کنار زمين در طول بازي با بازيکنان مشکلي نداريم، گفت: فدراسيون اين اختيار را به ما داده تا از مربيان در طول بازي کمک بگيريم. من به تنهايي نمي‌توانم با 11 نفر در يک زمان صحبت کنم و به همين دليل از مربيان در طول بازي‌ها کمک مي‌گيرم و به هيچ عنوان مشکلي با اين موضوع ندارم.

4. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

آیا کمیته انضباطی در صدور احکام انضباطی عدالت را رعایت می کند؟

از ابتدای فصل گذشته تا کنون شدیدترین احکام انضباطی علیه داماش صادر شده است.

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،صدور احکام انضباطی از ابتدای فصل 92-91 تا کنون بیانگر اجحاف در حق باشگاه داماش گیلان می باشد.
    از ابتدای فصل گذشته تا کنون کمیته انضباطی در قبال تخلفات هواداران داماش گیلان ، شدیدترین آرای انضباطی را صادر کرده است و حتی احکامی نظیر "انجام بازی خانگی در استان دیگر" یا "محرومیت از بازی خانگی به دلیل تخلف در مسابقه ای که مهمان بوده است" و "کسر امتیاز" شامل حال باشگاه داماش شده است و حتی در روزی که رئیس کمیته انضباطی از خویشتن داری هواداران داماش در داربی گیلان تشکر کرده بود ، باشگاه داماش با جریمه سه میلیون تومانی مواجه شد!
    با نگاهی به جدول ذیل ، مشاهده خواهیم کرد که این سخت گیری ها فقط در قبال باشگاه داماش بوده و کمیته انضباطی با عطوفت بیشتری باشگاه های دیگر را جریمه نموده است و در این میان فقط باشگاه داماش و هواداران این باشگاه تحت احکام شدید کمیته انضباطی قرار گرفته اند...

شایان ذکر می باشد ، جدول فوق از آمار ارائه شده در سایت رسمی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران گرد آوری شده است.

6. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

عابدینی در گفتگو با مهر:داماش از سال گذشته عقب تر نیست

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه در گفتگویش با خبرگزاری مهر در خصوص عملکرد تیم داماش گیلان مقابل فجرسپاسی شیراز در هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر باشگاه‌های کشور گفت: اینکه مقابل تیم دونده غلام پیروانی آن هم در شیراز که تا آخرین لحظه می‌دود و مبارزه می‌کنید، کوتاه نیامده و یک امتیاز بگیرید، نتیجه خوبی بوده است.

وی با بیان اینکه داماش از فصل قبل جلوتر بوده زیرا در لیگ هفتم، 6 گل از فجر در شیراز خورده بود، افزود: نفرات تیم امسال خوب کار کردند و توانستند در این بازی مساوی بگیرند، آنهم در شرایطی که از فجر عقب افتاده بودند. در هرحال نتیجه قابل قبولی بود.
    عابدینی در مورد اینکه از عملکرد تیمش تا هفته هشتم رضایت دارد، تصریح کرد: از پارسال عقب‌تر نیستیم، ضمن اینکه تیم را برای قهرمانی هم نبستیم. این نتایج با توجه به بضاعتی که داریم، خوب بوده، خیلی پول داریم، امکانات داریم، تیم را اردو بردیم که انتظار بالایی داشته باشیم؟ همین که سرپا هستیم و نتایج خوبی بدست می‌آوریم، از آنها ممنونیم.
    وی در ادامه گفتگویش با مهر تاکید کرد: البته نباید قانع باشیم و به نظر می‌رسد بازیکنان تا حدودی قانع شده‌اند، اما ما همچنان به برد نیاز داریم باید بعضی تیم‌ها را ببریم و در بعضی مسابقات نتایج را به سود خود عوض کنیم. چرا فکر می‌کنیم همیشه حق ما در فوتبال تضییع می‌شود؟ خودمان باید بجنگیم و حقمان را بگیریم؛ حقی که در لابه‌لای سیستم فوتبال گم شده است.
    عابدینی در خصوص آخرین وضعیت تیم داماش با بیان اینکه فعلا به اسپانسر فکر نمی‌کند، تصریح کرد: تا امروز مشکلات را تحمل کردیم و به اندازه بضاعف خود دنبال توپ می‌دویم، حرف و حدیث‌مان زیاد بوده اما امروز در خانه همسایه عروسی است، یک روز هم در خانه ما عروسی می‌شود.
    وی در مورد اینکه آیا آقای ناظمی باید خیالش راحت باشد که تا هفته پانزدهم از پایان نیم فصل سرمربی داماش است؟، خاطرنشان کرد: ناظمی کارش را خوب پیش می‌برد، 4 امتیاز بیرون خانه گرفته و تنها یک باخت داشته است آنهم در گرمای 50 درجه اهواز. باید به او فرصت داد، افشین جوان و بی‌ادعاست. ضمن اینکه باید ببینیم به او پول می‌دهیم یا نه اما تا امروز به او دو ریال هم نداده‌ایم. قطعا هر کسی جای او بود تا امروز آبرو و حیثیت من را برده بود.

8. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ناظمي: داماش به اسم‌ها متکي نيست

سرمربي داماش گيلان گفت، تيمش هميشه به دنبال بازي تهاجمي بوده و تيم‌هايي که به رشت مي‌آيند، هميشه به دنبال ضدحمله و استفاده از ضربات ايستگاهي هستند.
    افشين ناظمي در نشست خبري قبل از بازي با صبا گفت: تيم صبا خيلي خوب فوتبال بازي مي‌کند و داراي مربي توانايي است. تيم ما آماده است تا فردا بازي محکمي در مقابل اين تيم ارائه کند. اميدواريم بتوانيم بازي خوبي به نمايش بگذاريم.

به گزارش ايسنا،او افزود: در طول هشت هفته‌اي که بازي کرديم، از لحاظ نتيجه‌گيري راضي نيستم. مي‌توانستيم در چندين بازي برنده باشيم. هفته به هفته بهتر مي‌شويم. مي‌خواهيم به روند رو به رشد خود ادامه بدهيم. چند بازيکن مصدوم داريم ولي تيم ما متکي به اسم‌ها نيست ما همين روند خود را ادامه مي‌دهيم تا بتوانيم نتايج لازم را بگيريم. اميدواريم که فردا روز ما باشد و بتوانيم به سه امتياز برسيم.

ناظمي در بخش ديگري از صحبت‌هايش عنوان کرد:‌ در بازي با فجر دو نيمه متفاوت داشتيم. شناخت من از تيم فجر کم بود و در نيمه دوم با همان نفرات و تغيير سيستم بازي بهتري را ارائه کرديم. در صحنه‌هايي که گل خورديم، اشتباه خودمان بود. البته در ارتفاع بالاي شيراز دچار مشکل شده بوديم. خدا را شکر که در نيمه دوم به آن چيزي که مي‌خواستيم رسيديم. اميدوارم که در بازي فردا از نقاط ضعف‌مان ضربه نخوريم.

ناظمي گفت: تيم داماش هميشه به دنبال بازي تهاجمي بوده و تيم‌هايي که به رشت مي‌آيند، هميشه به دنبال ضدحمله و استفاده از ضربات ايستگاهي هستند که از اين طريق به ما ضربه بزنند. تنها تيمي که ما به آن گل اول بازي را زديم و بازي را واگذار کرديم، استقلال بود. ضعف‌ها هميشه از من است. من سعي مي‌کنم بيشتر زحمت بکشم و اين نقاط ضعف را بپوشانم.

وي در پايان گفت: تا زماني که من در تيم هستم همه بازيکنان تا پايان ليگ با من هستند و از شناختي که از آقاي عابديني دارم، نشنيده‌ام که تا به حال از ايشان که بخواهد بازيکني را به باشگاه ديگر واگذار کند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تبریک بابت برد مقابل صبا و کسب اولین 3امتیاز خونگی در این فصل - امیدوارم تدوام داشته باشه و بتونیم جایگاه خودمون در جدول بهبود ببخشیمخیلی زودتر باید اولین بردمون در رشت جشن میگرفتیم که سر بدشانسی و اشتباهات فاحش داوری نتونستیم به حقمون برسیم بازی هفته آیندمون هم خیلی بازی حساسی هستش که این جمعه در رشت با تراکتورسازی بازی داریم امیدوارم 3امتیاز حساس اون بازی خونگی رو هم به خودمون اختصاص بدیم کار شاقی هم نیست اگه خودمون باشیم هر تیمی میتونیم در ورزشگاه خانگی خودمون شکست بدیمتا اینجای کار 11امتیاز کسب کردیم دو بازی با ملوان و استقلال که سر اشتباهات فاحش داوری نتونستیم به حقمون که برد بود برسیم امتیازات از دست رفته این 2بازی به این امتیاز فعلیمون اضافه کنین تا ببینین لیاقتمون حضور در کجای جدول بود تا الان
    Last edited by clau; 13-09-2013 at 19:20.

12. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ناظمي:هواداران‌داماش مزد حمايت‌شان را گرفتند

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان پس از برتري مقابل صبا گفت: هواداران ما حالا مزد حمايت همه جانبه‌ از تيم‌شان را گرفتند.
    افشين ناظمي در نشست خبري بعد از بازي با صبا گفت: بازي خوبي بود صبا هم خوب بازي کرد و به مايلي کهن تبريک مي گويم اما بازيکنان ما هم خوب عمل کردند چيزهايي که در طول هفته با آن‌ها کار کرديم به خوبي اجرا گذاشتند التبه از هوادارانمان ممنونم چرا که صبر و تحمل هوادارانمان جواب داد و مزد حمايت‌هايشان را گرفتند. بازيکنان ما در اواخر بازي امروز بازي را تمام شده مي‌ديدند به همين دليل در اواخر وقت يک گل دريافت کرديم من اين برد را به همه مردم گيلان تبريک مي‌گويم.

به گزارش ايسنا، وي در ادامه گفت: ما در زمان‌هايي که برتري عددي بر روي دروازه حريف داريم بايد سرعت عمل هم داشته باشيم. من فکر مي کنم که وقتي بازيکنان برتري عددي را مي‌بينند سرعت لازم را ندارند که کار را تمام کنند ما در نيمه اول با يک سيستم و يک تاکتيک به مصاف حريف رفتيم ولي در نيمه دوم با تعويض و تغيير تاکتيک بازي را برديم. ما از افشين چاووشي امروز در گوش چپ استفاده کرديم البته او خوب بازي کرد. ما شش بازيکن آسيب ديده داريم و مجبوريم در بعضي از پست‌ها از بازيکنان غير تخصصي استفاده کنيم.

سرمربي تيم داماش در پايان گفت: کبه بازيکن خوبي است و هفته به هفته بهتر مي‌شود. پست تخصصي او پشت مهاجم بازي کردن است. امروز هم براي ما خوب کار کرد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

محمد مختاري: واقعا به این پیروزی نیاز داشتیم

مختاری:اميدوارم با پيروزي مقابل تراکتورسازي چند رده صعود داشته باشيم.
    به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،محمد مختاری هافبک پرتلاش تيم فوتبال داماش گيلان تاکيد کرد اين تيم در مصاف با صباي قم استحقاق کسب 3 امتياز را داشته است.

محمد مختاري درباره پيروزي 2 بر يک داماش گيلان مقابل صباي قم عنوان کرد: قبل از بازي همه بچه‌ها تصميم گرفتند هر طور شده به اولين پيروزي خود در ورزشگاه خانگي دست پيدا کنيم، چون واقعاً به اين پيروزي نياز داشتيم.

به نقل از تسنيم، وي با اشاره به از دست رفتن پنالتي‌ توسط عليرضا نظيف‌کار در دقيقه 44 بازي خاطرنشان کرد: روز گذشته نظيف‌کار بدشانس بود که پنالتي خود را از دست داد چون پيش از اين همه پنالتي‌هاي خود را تبديل به گل کرده بود. از سوي ديگر وقتي نظيف‌کار پنالتي‌اش را از دست داد پيش خودم گفتم بار ديگر بدشانسي به سراغ داماش آمده اما خدا را شکر موفق شديم با نمايش خوب به پيروزي دست پيدا کنيم.

زننده گل اول تيم داماش با بيان اينکه پيروزي حق داماش بود، ادامه داد: فيلم بازي‌هاي صبا نشان مي‌داد اين تيم در بيرون از خانه خوب نتيجه مي‌گيرد اما روز گذشته آنها نتواستند کار خاصي انجام دهند و تنها 2 موقعيت روي دروازه ما داشتند.

مختاري درباره مشکلات مالي تيم داماش اظهار داشت: تاکنون پول آنچناني به ما نداده‌اند و تنها در اين چند هفته مقدار کمي پول به تيم ترزيق شده است. البته قرار است در اين هفته پول خوبي به بازيکنان پرداخت شود. پولي که اين هفته به باشگاه مي‌رسد پول زيادي نيست ولي از هيچي بهتر است.

مدافع داماش در خصوص اينکه چقدر اميدوار است جايگاه داماش بهتر از اين شود، عنوان کرد: در حال حاضر همه تيم‌ها از لحاظ امتيازي به يکديگر چسبيده‌اند و با يک پيروزي و شکست جايگاه‌شان در جدول ليگ چند پله بالا يا پايين خواهد شد. با توجه به اين مسئله و اينکه ديدار بعدي‌مان باز هم در زمين خودمان برگزار مي‌شود، اميدواريم با پيروزي مقابل تراکتورسازي چند رده در جدول صعود داشته باشيم.

16. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

عابدینی در گفتگو با اوج نیوز: از کادر فنی و بازیکنان راضی هستم

عابدینی: اگر مقابل تراکتور هم به نتیجه ای که می خواهیم برسیم، فکر می کنم عملکردمان خوب بوده است.
    به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،امیر عابدینی مدیرعامل داماش گیلان در گفت و گو با اوج نیوز درباره شرایط تیمش اظهار داشت: خوشبختانه شرایط خوبی داریم. از همه بازیکنان و کادرفنی راضی هستم. افشین ناظمی مربی بسیار باهوشی است و تاکنون هم خوب کار کرده است. با این پولی که ما به بازیکنان می دهیم قرار گرفتن در رده های میانی جدول خوب است. ازطرفی ما مقابل تیم های بزرگی بازی کرده ایم و امتیاز هم گرفته ایم. استقلال، سپاهان، صبا، فولاد و ... همه از تیم های خوب لیگ هستند که ما نتایج خوبی مقابل این تیم ها گرفته ایم. وی ادامه داد: این هفته هم باید از تراکتورسازی میزبانی کنیم. اگر مقابل تراکتور هم به نتیجه ای که می خواهیم برسیم، فکر می کنم عملکردمان خوب بوده است. مدیرعامل داماش درباره احتمال نرسیدن علی کریمی به این مسابقه تاکید کرد: واقعا از این موضوع ناراحت شدم. من همه بچه ها را دوست دارم اما علی کریمی را جور دیگری دوست دارم. دلم می خواهد او مقابل تیم ما به میدان برود و امیدوارم برسد.
    عابدینی درباره اتفاقات فدراسیون فوتبال و تیم ملی تصریح کرد: ناراحتی من از این است که نتوانستیم کی روش را مدیریت کنیم. کی روش مربی بزرگی است و ما هم باید بزرگی می کردیم اما نتوانستیم.اعتقاد دارم کی روش کارش را بلد است اما ما باید او را مدیریت می کردیم. او افزود: وقتی یک برنامه ای ریخته می شود، تکمله این برنامه ریزی بودجه اش است. اگر برنامه ای را بدون بودجه بنویسیم، یعنی آن را ننوشته ایم. اگر بودجه داشته باشیم، باید ساختار سازی کنیم، وقتی ساختار سازی می کنیم باید به بحث تکنیکال ورود کنیم و در پایان کنترل و نظارت داشته باشیم اما ما در همان اول ماجرا گیر می کنیم. بخش عمده حرف های کی روش منطقی است اما اندکی از این صحبت ها را دور از منطق می دانم، علت اینکه این حرف ها هم زده می شود، این است که ما او را مدیریت نکردیم. عابدینی در پاسخ به این سوال که آیا پشیمان نیست در مجمع سال 90 از علی کفاشیان حمایت کرده است، خاطرنشان کرد: انتقادات من به این معنا نیست که پشیمان هستم. آن زمان اتفاقاتی داشت رخ می داد که مجبور شدم آن کار را بکنم. من قائل به تکلیف هستم، نه قائل به نتیجه. ما امیدوار بودیم نتیجه کاری که می کنیم خوب باشد. آن موقع بنده از اقتدار فوتبال دفاع کردم و این ارتباطی به شرایط کنونی فدراسیون ندارد. مدیرعامل داماش در پایان افزود: مثالش این است که وقتی مجلس به وزیری رای اعتماد می دهد، ممکن است چندی بعد او را استیضاح کند. این به معنای این نیست که مجلس پشیمان شده، یعنی آن فردی که مورد اعتماد قرار گرفته، نتوانسته به درستی برنامه هایش را اجرا کند.

18. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

از هواداران داماش تشکر می‌کنم

ناظمی: باهوش بازی کردیم و بردیم/ تراکتورسازی به بازی مستقیم رو‌ آورد

سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان گفت: مقابل تراکتورسازی باهوش بازی کردیم و پیروز شدیم.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،‌افشین ناظمی پس از پیروزی یک بر صفر تیمش برابر تراکتورسازی در نشست خبری اظهار داشت: از تماشاگران تیم که یار دوازدهم داماش بودند تشکر می‌کنم. ما 3 امتیاز این بازی را گرفتیم زیرا باهوش بازی کردیم. تراکتورسازی در نیمه دوم موقعیت‌های گلزنی بیشتر داشت. اما توانستیم آنها را کنترل کنیم و به پیروزی برسیم.
    وی ادامه داد: مهم این است که از موقعیت گلزنی خود استفاده کردیم و 3 امتیاز را گرفتیم اگر در یک بازی 7-8 موقعیت گل داشته باشیم اما نتوانیم استفاده کنیم فایده‌ای ندارد. من از فراهانی دروازه‌بان تیم، متوسل‌زاده و سیف‌اللهی و سایر بازیکنان داماش تشکر می‌کنم.
    ناظمی در مورد شیوه بازی تراکتورسازی گفت: آنها وقتی دیدند نمی‌توانند به ما گل بزنند به بازی مستقیم روی آوردند اما در نهایت این ما بودیم که با کنترل بازی به پیروزی رسیدیم.

20. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •