دوستانی که تی وی سه بعدی دارند شبکه tvp ( تحت شرینگ باز ) بازی رو سه بعدی پخش میکنه البته با گزارش گر لهستانی![]()
دوستانی که تی وی سه بعدی دارند شبکه tvp ( تحت شرینگ باز ) بازی رو سه بعدی پخش میکنه البته با گزارش گر لهستانی![]()
ما که وسعمون نمیرسه ولی دوستانی که فول 3d تاحالا یه فوتبال رو تماشا کردن بیان از تجربه هاشون بگن ما هم تصور بکنیم شاید امشب خوابشو دیدیم
....................................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اظهار نظر تیم 2001 در مورد فینال امشب
FCBayern.ir- اعضای تیم بایرن 2001 که موفق به کسب عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا شدند برای تیم در فینال امشب لیگ قهرمانان آرزوی موفقیت کردند.
اتمار هیتسفیلد:" مشتاقانه منتظر تماشای فینال در ومبلی هستم من در هر دو تیم حاضر بودم و با هر دوی آن ها موفق به کسب عنوان قهرمانی شدم. به نظر من بایرن با توجه به کسب 25 امتیاز اختلاف در بوندس لیگا و عملکرد مناسب در این فصل شانس بیشتری برای قهرمانی در بازی امشب دارد."
جیوانی البر:" در برزیل برای چند هفته است که اکثر برنامه های ورزشی به یک چیز می پردازند فینال تمام آلمانی! من آرزوی موفقیت برای تیم دارم وقتی به سال 2001 نگاه می کنم به خوبی همه ی این ها را درک می کنم هیجان های بازی و ضربات پنالتی تمام این احساسات بروز می شود. پس از شکست ناباورانه در فینال 99 مقابل منچستر پیروزی 2001 واقعا چسبید دقیقا مانند شرایطی که بایرن دارد."
سامی کوفور:" اخیرا بازی با والنسیا را مرور کردم اشتفان افنبرگ قبل از بازی به رختکن آمد و به ما گفت اگر شما جان کاریو را نگه دارید ما برنده خواهیم شد. کاریو مهاجم بزرگی بود و افنبرگ نیز به خوبی آن را می دانست چون یک رهبر بزرگ بود. ما در ضربات پنالتی شانس بیشتری داشتیم چون کان درون دروازه بود تیم فعلی شبیه تیم ما است آن ها نویر را مانند کان درون دروازه دارن و دانته و بواتنگ تا حدودی شبیه کوفور پس آن ها نیز می توانند قهرمان شوند."
کارستن یانکر:" سال 2001 همه ما می دانستیم چه می خواهیم کنیم ما باید قهرمان می شدیم گل اول را دریافت کردیم اما ما به تیم باور داشتیم شرایطی که بایرن امروز باید داشته باشد. مطمئنم اگر لام و یارانش بازی برابر بارسا را دوباره ارائه دهند آن ها به راحتی برنده می شوند."
بیژنته لیزارازو:" من هنوز هم خاطرات بد شکست در فینال 99 را در ذهن دارم هر کسی قهرمانی این جام را می خواهد بازیکنان مطمئنن از دو فینال 2010 و 2012 دلگیرند و این را در جاه طلبی آن ها در این فصل دیدم حتی اگر بازی به پنالتی کشیده شود آن ها با انگیزه جام را می خواهند."
صالیح حمیدزیچ:" در حال حاضر به گذشته و لحظات خوب آن باز می گردم من فقط می توانم بگویم با کسب این جام زندگی تان تغییر می کند این همان چیزی است که رویای هر فوتبالیست حرفه ای است هر عنوانی لذت خود را دارد اما لیگ قهرمانان شاید تنها یکبار برای هر بازیکن اتفاق افتد.
بایرن در این فصل قوی ترین تیم رقابت ها بوده است اما آن ها هنوز در فینال هستند و برای رسیدن به هدف، چندان مهم نیست که چگونه ولی باید گلزنی کرد."
Last edited by بردیا; 25-05-2013 at 17:52.
چی هست؟ وای ینی میشه؟
رسیورم باید 3d باشه دیگه؟
Last edited by Hatek; 25-05-2013 at 18:32.
خیلی عکس توجه برانگیزی است و بخشی از اوضاع داخلی مابین ملتهای اروپا رو میرسونه...مردمی که بین کشورهاشون جوری مسافرت میکنند که انگار ما بین استانهامون.
نکته ای که باید کسانی که یاد هیتلر و هس و هیملر و لوفت وافه و وی-دو و ...افتاده بودند و فکر کردن دارن میرن به بمباران شبانه لندن؛ بهش توجه کنند.
جالبه ازبلای که نازیها بر سر باشگاه محبوبشون و بطور کلی فوتبال و خیلی چیزهای مدرن دیگه آورده بودن هم بی خبر هستن...
بگذریم... الان بعد از دیدن این تصویر یک حس خیابانی وارِ قشنگی دارم![]()
گفتنی ها رو بچه ها گفتن، به امید یه فینال به یاد موندنی!
پیش بینی من 1-3 بایرن
فقط یک قهرمانی CL با رئال داشته، البته به عنوان بازیکن قهرمانی در اروپا و قهرمانی در جام جهانی رو هم در کارنامه داره.
من نمیخواستم پیش بینی مو بگم ولی خب دورتموند 2-1 بازی رو میبره! حالا اگه 2-1 نشد 2-2 تو پنالتی میبره
من هر جور خواستم این بازی رو با بقیه بازی های دو تیم مقایسه کنم نتونستم تو بازی های پارسال نه امسال!
فینال چمپیونزه!! با هیچ بازی قابل قیاس نیست..
ولی عملکرد این بازیکنا نتیجه بازی رو رقم خواهد زد.
مارکو رویس_لواندوفسکی_گوندغان:
اینکه رویس با جا به جایی های احتمالیش و تغییر نقشش چجوری از اون ناحیه بایرن که یه جورایی نقطه قوتشون هم هست بهره لازم رو ببره تیم... لوا هم که مشخصا اگه روز خوبی داشته باشه مثه بازی با رئال مطمئنا فشاری که خواهد اورد به نتیجه میرسه زود!
اما اینکه گوندغان چه عملکردی جلوی مولر و حتی شواینی داشته باشه خیلی مهمه.
مولر_شواینی_روبن:
اینکه همیشه به خاطر فوکوس لحظه ای بایرن بر روی گوش ها مولر رو انقدر ازاد میکنه خیلی خطرناکه! دقیقا موردی که بارسا ازش ضربه خورد
شواینی هم که شاه کلید بازی بایرنه در وصفش هیچی نمیشه گفت (قطعا بهترین بازیکن بایرنه)
اما روبن ، اگه رو فرم باشه که خب حملات زهر دارش برای همه مشخصه ولی امان از اون روزی که رو فرم نباشه، قابلیت نابود کردن تیم رو داره به خصوص که همیشه تو بازی های مهم چه هلند و چه بایرن این چند سال اخیر اصلا خوب ظاهر نمیشه!
به تنهایی واسه نابود کردن تیم کافیه
البته از غرور بیش از حد نویر هم نباید گذشت! بعضی موقع ها خیلی موقعیت ها رو ساده میگیره!
دوستان شما سایتی رو میشناسید که بازی رو آنلاین نشون بده؟
خواهش میکنم اگه سایتی سراغ دارید سریع جواب بدید.
البته با یک عکس هم نمیشه کل جریانات ما بین ژرمن ها و انگلیسی ها رو ندید گرفت .خیلی عکس توجه برانگیزی است
در مورد تاریخ فوتبال و بلاهای اسمانی هیتلر و ... و مسایل ما بین هم فکر می کنم خود هواداران بهتر از اوضاع و احوال با خبر باشند و به اصلاح کسانی که سرشون توی کار باشه به همه جهات نگاه می کنن و نه فقط یک موضوع ..
وقتی که تیم ملی روسیه رو توی خاک خودش له و نابود کرد ... یکی از سایت ها تیتر زده بود کار ناتمام پسران هیتلر ...
این شعارهای حماسی و ... هم به زیبایی های فوتبال اضافه می کنه و اگر به فوتبال علاقه داشته باشید می توانید معنای این چنینی رو راحت درک کنید !
برنامه ZDF برای فینال شروع شده اونوقت ما زورمون به خانوادمون نمیرسه که نزاریم حریم سلطان ببینن![]()
از اینجا میتونید ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------
به امید یه فینال تماشایی
من در فینال طرفدار تیم خاصی نیستم هر کدوم بردن جام نوش جونشون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)