سلام. حالتون خوبه .
من خیلی وقته میخوام روتش کنم نتونستم . هر جا که بردم گفتن ال جی رو روت نمیکنیم ، من یه سر به این سایتی رو که گذاشتید زدم . شما خودتون ردت کردید ؟ میتونید لطف کنید و من رو راهنمایی کنید . مرسی .
سلام. حالتون خوبه .
من خیلی وقته میخوام روتش کنم نتونستم . هر جا که بردم گفتن ال جی رو روت نمیکنیم ، من یه سر به این سایتی رو که گذاشتید زدم . شما خودتون ردت کردید ؟ میتونید لطف کنید و من رو راهنمایی کنید . مرسی .
بچه ها من میخام این گوشی را برای کسی بخرم که مرتب از دو تا سیم کارت استفاده میکنه . حالا چند تا سوال داشتم :
1 - هر دو سیم کارت هم زمان فعال هستند ؟ یعنی میشه با هر دو سیم کارت هم شماره گرفت هم تماس بهمون بخوره ؟
2 - از نظر سخت افزاری چه طوره ؟ بازی های سنگین رو ساپورت میکنه ؟ هنگ کردن داره تو کار ؟
3 - وضعیت نگه داری شارژش چه طور هست ؟
4 - دوربینش کیفیتش خوبه ؟ یعنی با هشت مگاپیکسلی های دیگه میتونه رقابت کنه ؟
5 - فیلم های HD یا FULL HD رو با نرم افزار های جانبی میتونه پخش کنه ؟
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
تو این رنج قیمت بهترین گوشی دو سیمکارته که میتونید بخرید همینه
چون
1- باتری عالیه البته باید نرم افزار easy batry saver رو نصب کنید چون خیلی تاثیر داره
2- صفحه نمایش عالی 4.3 اینچی و اینکه لبه های کمتری داره و باعث نمیشه مثل گوشی های سونی دراز و بزرگ بنظر بیاد
3- انتن دهی عالی و سهولت کار با دو سیکارت با کلید مخصوص در پایین صفحه
فیلمهای hd و full hd را با نرم افزار mx player راحت اجرا میکنه
کیفیت دوربینش هم خیلی خوبه و فیلمبرداری 720p هم عالیه
سلام من این گوشی رو دارم، هر کس سوالی داشت برام پیام بزاره ، بدون هیچ تعصبی روی گوشی جوابشو می دم!!
دوست عزیز امکان داره اطلاعات کاملی راجب به باطری و میزان نگهداری شارژ رو در اختیار ما قرار بدین? ممنون
متاسفانه یه مشکل خیلی بزرگی که این گوشی داره یا حداقل برای من داشته انتن دهی افتضاح گوشی هست. من همراه اول دارم حالا توی خونه انتن دهی همراه اول خیلی خوب نیست ولی گوشی من دیگه کلا انتن نداره. حتی گلکسی ایس و یه سامسونگ از این مدلای کشویی قدیمیخیلی بهتر انتن میده. همین مشکل باعث شده که گوشیمو احتمالا عوض کنم.
سلام یه سوال داشتم
یعنی برنامه هایی که قابلیت نصب مستقیم روی مموری رو دارن ، بازم روی حافظه گوشی نصب میشن و روی مموری نمیرن ؟
من قبلا arc s داشتمو یه سری برنامه ها روی مموری نصب میشدن ، یه سری روی گوشی و یه سری هم قابلیت انتقال داشتن. میخوام ببینم این گوشیم مثل آرک اس هستش یا نه.
ممنون میشم جواب مطمین بهم بدید.
نه فک کنم در اندروید 4 به بعد این گزینه به دلایل امنیت سیستم عامل برداشته شده و فقط با روت میشه این کارو کرد.
+
دوستان گارانتی یاس تعویضه یا تعمیر؟
بهتره از گارانتی مادیران استفاده کنی هم 2 سالست هم گارانتی اصلیشه
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
من گوشی رو دارم و گارانتیش یاس هست . نمیتونم از مادیران استفاده کنم.
همین یاسو میخوام بدونم که تعویضه یا تعمیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)