تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 38 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 374

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | نیمه نهایی

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بایرن و دیگر هیچ!

مسی خوب بود : دی

روبن امشب عالی بود .. بهترین بازیکن زمین می تونه لقب بگیره

شواینی نشون داد چند مرد حلاجه... واقعا بی نقص بودن بایرنی ها
    اون 40 میلیون هم حلال مارتینز واقعا خوب بود .. همونطور باید می بود

زوج بواتنگ و دانته خیلی خوب بودن .. مخصوصا دانته که امشب عالی بود

طبق معمول کاپیتان تو اوج بود و آلابای جوان هم بهتر از همیشه... با ریبری همکاری خیلی خوبی داشت و ریبری هم نشون داد که واقعا یه جواهر فرانسوی تو قلب باواریاست

سوپر ماریو هم همیشه جایی هست که باید باشه ... واقعا خوشحال شدم گل زد

از اینا که بگذریم میرسیم به مولر ... خیلی این بشر مفیده .. غیرت خاصی داره اصلا از همون سالی که فن خال اینو آورد مجذوبش شدم و تو جام جهانی گل کاشت.. الان خیلی بالغ تر شده ولی هنوزم همون بازیکن ریز نقش و گل زن هست

این بهترین بایرنی هست که تو عمرم دیدم ..

هاینکس بارسا رو از خود پپ هم گویا بهتر میشناخت

بانوی پیر رو زمین زد و این بار آبی اناری رو خاک کرد تو راند اول
    +
    بارسا واقعا حرفی برای گفتن جلو بایرن نداشت
    مالکیت توپ داشت؟ پاس بیشتر داد؟ خب اینا بی ارزش ترین برتری های امشب بود
    تازه با اون حرکت آلبا هم نشون دادن متاسفانه چقد اخلاق مدار هستن..
    +
    من این بازیو 3 بر 1 به سود بایرن پیش بینی کرده بودم ولی انگاری اون یک گل هم مال خودمون بود
    دیگه باید کار بارسا رو تموم شده دونست یعنی 80 درصد کار حل شده
    +
    امیدوارم زنبورها هم فردا شب گل بکارن
    رویای فینال آلمانی زنده تر از همیشه پا برجاست

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب پیش بینی ما که کاملا غلط از آب در اومد! بارسا گل که نزد هیچ، در شبی که مسی آماده نبود حمله درست حسابی هم نتونست بکنه.

البته از حق نگذریم دیگه گل دوم آفساید بود(البته نصیر زاده میگه نبود)...یه توپم پیکه قشنگ با دست زد. در مجموع نتیجه می بایست کم گل تر از این باشه. ولی حتی 2-0 هم می شد بازم شانس بارسا خیلی ضعیف بود. بایرن دیگه با میلان خیلی فرق داره در این برهه زمانی. بایرن مستحق برتری بود.

با اینکه رئالی ام ولی با این بازی بایرن شانس اوله.

3. 12 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب تبریک ویژه به طرفداران بایرن...
    فوتبال فوق العاده زیبا ، با برنامه ای رو ارائه دادند دقیقه روبن و ریبری نقش یک L/RWB رو ارائه میدادن و بر میگشتن به دفاع کمک میکردن ، به همین علت دوتا دفاع کناری بارسلونا کاملا از کار افتاده بود ، در مرکز هم بوسکتس که وظیفه انتقال توپ از دفاع به هافبک های تهاجمی بارسلونا رو بر عهده داشت توسط ماریو گومز مهاجم بایرن مارک شده بود و عملا ژاوی و اینیستا و مسی مجبور بودند به عقب برگردن و وظیفه انتقال توپ رو بر عهده بگیرن که از قدرت تهاجمی بارسا به شدت کم میکرد ، مسی هم زمانی که صاحب توپ میشد از سه جهت مورد پرسینگ قرار میگرفت خیلی جالب بود یا توپ رو از دست میداد کلا ( بدون خطا کردن بازیکنان بایرن) یا مجبور بود سریع پاس بده ، این دوتا عامل از مهم ترین علت های شکست بارسا و عدم موفقیت اونها در گل زنی بود که کاملا تیم رو محو کرده بود.

من 3-0 به نفع بایرن پیش بینی کرده بودم ، که خوب 4-0 شد ، البته یکی از گل های بایرن مشکل داشت و احتمالا دوتا پنالتی هم براشون گرفته نشد.

اگر رئال موفق بشه از صد دورتموند بگذره و به فینال برسه ، در مقابل این بایرن عمرا نمیشه 4-2-3-1 همیشگی رو بازی کرد ، اصلا راه نداره قطعا تیم احتایج به 3 هافبک تخریب کننده(په په - ژابی- خدیرا) برای از کار انداختن ریبری - روبن - مولر(کروس) و مارتینز داره....!

Last edited by D3vil_A; 24-04-2013 at 00:32.

5. 11 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

یه خواهش از همه دوستان ...

فوتبال رو لحظه ای نبینین ولی از هر لحظه اش لذت ببرید!

با بازی های چند وقت اخیر بایرن ورق برگشت ، وحالا این تیم رو بهترین تیم اروپا می نامند...تا دیروز بارسابهترین تیم تاریخ جهان!می نامیدند و حالا هیچ دفاعی از حرف های عجولانه اشون ندارن!احساس من اینه که این سناریو محبوبیت لحظه ای که همیشه در حال تکراره ممکنه اینبار واسه بایرن اتفاق بیافته!

منکر خوب بودن بایرن نیستم و یا بارسای چند وقت پیش(بارسای پپ) و معتقدم کسی که از بازی این دو تیم لذت نبره یکم نگاهش مغرضانه ست و باید از همچین فوتبال زیبایی لذت برد اما تمام تاریخ فوتبال رو نمیشه لحظه ای قضاوت کرد!ً
    مجید جلالی یکی از کسایی که حسابی همیشه از فوتبال بارسا دفاع میکرد به یک باره بعد بازی جناحش عوض میشه حالا بایرن رو در حالی بهترین تیم اروپا میدونه که قبل بازی بارسا رو بهترین تیم تاریخ یاد کرد!

خود بازی.....

یه کلام بایرن عالی بود !
    هر چی حجت جان تو پست صفحه قبلش گفت بایرن به بهترین شکل ممکن اجرا کرد!!

مولر بهترین بازیکن میدان بود . نیمه دوم من حتی یه حرکت هم از به زحمت افتادن نویر ندیدم! اصلا باورم نمیشد تیم مقابل بارسای بزرگه!! بازیکنای حریف ژاوی و اینیستا و مسی هستن!!
    انگار هاینکس راست میگفت بازی بارسا رو همیشه میبینه و اونا رو به حدی میشناسه که اصلا نیازی به کمک پپ نیست(ماجرای خواب و اون حرفا)

دیگه خیلی لوس میشه که باز در مورد کنار گذاشتن هاینکس و اینده بایرن بعد پپ صحبت کرد چون به اندازه کافی تو تاپیک بایرن در موردش گقته شده ولی یه زخم بازی هست که هر بار با تماشای بازی بایرن هاینکس تازه میشه

بارسا یه جورایی شبیه اخرین لحظه های نبرد گلادیاتور ها شده بود که از عاجز بودن به خاطر زخم های عمیق فقط منتظر ضربه نهایی و تمام کننده حریف بود!

من انتظار بیشتری از جوردی آلبا داشتم........ دوبار تو اون صحنه توپ رو به روبن زد!! فکر کنم به خاطر صحنه گل بود که حسابی عصبانیش کرده بود روبن

7. 14 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

9. 7 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

به ارزش درصد مالکیت توپ هم میتونیم پی ببریم ...
    63% صفر گل / 37% چهار گل!
    توپ چسبیده به پاهاشون لامصب!

11. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

به ارزش درصد مالکیت توپ هم میتونیم پی ببریم ...
    63% صفر گل / 37% چهار گل!
    توپ چسبیده به پاهاشون لامصب!
    به نظر من وقتی از مالکیت توپ درست استفاده بشه، می تونه مفید باشه. مثل بازی برگشت بارسا با پی اس جی که بارسا آخرای بازی با حفظ توپ بازی رو کنترل کرد.

ولی اینکه به تنهایی مالکیت توپ رو دلیل بر چیزی بدونیم خوب مسلمه که اشتباهه.

امشب بارسایی ها خیلی توپ لو دادن، نمی دونم بایرنی ها خیلی سمج بازی می کردن یا بارسایی ها بد پاس می دادن؟ یه سری هم میگن زمین مساعد نبوده.

13. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازی ای که پنالتی گرفته نشده 3 گل اولش خطا و آفساید و زمین استخر بوده جای نتیجه گیری فنی نداره مگه قصد غرض ورزی باشه
    اونم جلوی تیمی که عملکرد ضعیفش در بازی های رفت حالا بخاطر بی انگیزه گی یا حفظ توان مشخصه
    برگشت در نیو کمپ می تونیم عملکرد بایرن هاینکس رو ببینیم
    4 گل هم پیش هست

مسعود جان
    عادت کردیم حریفای بارسا فقط تو شکست جرئت کنن این دو تا رو کنار بهم بیارن

مسی
    بهترین بازیکن تاریخ

15. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مسعود جان
    عادت کردیم حریفای بارسا فقط تو شکست جرئت کنن این دو تا رو کنار بهم بیارن
    والا سینا جان جرات نمی خواد دیگه چیزی که عیان هست و ...
    در خواست شد و من ویرایش کردم والا نقل قولش نمی دونم چیه دیگه این وسط؟!
    حالا جالبه دلیل سروش عزیز برای ویرایش کردن .. خلاصه بیخیال تو این بحث نمیگنجه..
    +
    یه چیزی هست میگن هایپ زدگی که متاسفانه دوستان آبی و اناری خیلی هاشون دچار اون هستن در مورد مسی و حتی همین رونالدو..
    +
    خلاصه از فردا هم منتظر تصاویر داوری و آب و پشه های وسط زمین و .. اینا هستیم

17. 11 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بایرن عالی بود و میشه گفت بی نقص بازی کرد .
    همونطور که گفته بودم در حال حاضر بایرن قویترین و آماده ترین تیم امسال لیگ قهرمانانه و اگه بخوایم کلی نگاه کنیم میشه گفت شایسته ترین تیم برای قهرمانی .
    یک جورایی از هر نظر میشه اونا رو تیم کاملی دونست .
    از دروازه بان تا نوک حمله به نقطه قوت این تیم تبدیل شده و در هر پست از بازیکنای خوب و عالی بهره میبره و عملکرد فردی و تیمی بایرن و بازیکنانش بعلاوه نتایجی که میگیره گواه این مدعاست.
    هاینکس هم بعد هر بازی مجبورمون میکنه که از اون تمجید کنیم و بهش بابت این تیمی که ساخته تبریک بگیم .

به قول مسعود عزیز تا حالا بایرن رو با این صلابت و قدرت و اعتماد به نفس ندیده بودیم .
    این بایرن بیشتر شبیه به تانک میمونه و هر کس و هر تیمی که جلوش باشه رو با بی رحمی زیر میگیره
    البته این بی رحمی بایرن در چارچوب تاکتیک های جالب هاینکس و ظرافت های بازیکنان این تیم به زیبایی مبدل شده و از اونا یک تیم قدرمند ساخته .

بارسا هم بد بود و این بد بودن بیشتر بخاطر فشار زیاد تیم بایرن و بازیخوانی خوب هاینکس بوده .
    بایرن هم از نظر روانی کاملا برای این بازی آماده شده بود .
    وابستگی بیش از حد به مسی هم یک جورایی کار دست بارسا داده که البته طبیعیه و هر تیمی که یک فوق ستاره داره , نقش محوری تیم رو به عهده میگیره .

در کل بازی زیبایی بود و به دوستداران بایرن تبریک میگم .
    البته هنوز هیچ چیز تمام نشده و توی این چندین سالی که فوتبال رو دنبال کردم فهمیدم که ذات فوتبال از هیچ قاعده ای پیروی نمیکنه و چیزی به اسم درصدصعود و سقوط معنی نداره .
    اگه بارسا تنها 1% هم شانس داشته باشه , ممکنه همون 1% روی 99% سنگینی کنه و شاهد یک بازگشت دیگه باشیم .
    بارسا هم تیم کمی نیست و توی زمین خودشون کارهای خطرناکی میکنن که من به شخصه با پوست و استخوان حسش کردم

البته بسته به این شرط که بارسا همچین عملکردی رو در نیوکمپ به نمایش نذاره !

ببینیم بازی امشب چطور پیش میره ...

19. 12 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •