من كه ديگه پايش نگاه ميكنم فكر كنم ديگه دوران 90 سرامده!من كه از مصاحبه با پروين خوشم نيومد لوس بود يه كم!نمي دونم نظرم
برتابانده بشه يا نه![]()
من كه ديگه پايش نگاه ميكنم فكر كنم ديگه دوران 90 سرامده!من كه از مصاحبه با پروين خوشم نيومد لوس بود يه كم!نمي دونم نظرم
برتابانده بشه يا نه![]()
دوران نود تا الان تموم نشده و به اين زوديام نميشه و واقعا هر 2 شنبه به عشق نود بيدار ميشم
متاسفانه 2 ماهي هم كه از هفته بعد برنامه نيست تا ليگ و نميدونم چوري سر كنم
طرفدار پر و پا قرصشم
من این قسمت رو کامل ندیدم تا رحمتی دیدم که اومده بود
راجع به پرسپولیس حرف زد؟ درباره ی خداحافظی مهدوی کیا و علی کریمی چیزی نگفت ؟
راجع به پرسپولیس صحبت کرد به رویانیان و گل محمدی زنگ زد و باهاشون صحبت کرد و در مورد خداحافظی تلخ مهدوی کیا هم باهاشون صحبت کرد ولی راجع به علی کریمی و خداحافظیش چیز خاصی نگفت نگفت و فقط یه آیتمی بود بعد بازی که خبرنگاره گفت شنیدیم علی کریمی هم خداحافظی کرده و عادل گفت هیلی ها میگن این خداحافظی احساسی بوده و دوباره برمیگرده ولی خیلی بحثشو باز نکرد
قبول دارید جدیداً خیلی محتاتانه صحبت میکنه قدیما یه هویی یه تیکه های مخفی مینداخ تو هر قسمت ولی این چند قسمت خبری نیست ؟
هنوز كه سري جديدش شروع نشده و چند وقتي هست كه به دليل اتمام ليگ مثل هر سال اينموقع نود تعطيله!با شروع ليگ شروع ميشه
منظورتون كدوم چند قيمته؟
فكر كنم بهتره مدير محترم اين تاپيك رو قفل كنه و تاپيك برنامه نود سال 92-93 رو باز كنه.البته هنوز شروع نشده برنامه نود اين فصل اما خب زودتر هم اين كار انجام شه عيبي نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)