حالا درایورو دانلود میکنم ببینم چی میشه کرک 3dm هم میگیرم اگه نشد مجبورم نسخه فولشو بگیرم
حالا درایورو دانلود میکنم ببینم چی میشه کرک 3dm هم میگیرم اگه نشد مجبورم نسخه فولشو بگیرم
تو فیلم بتمن کسی این جمله ی جوکرو یادشه؟
Why so serious?
حالا تو این بازی یه skin پیدا کردم به همین نام و رنگ لباسای جوکر
جالبه نه؟
عکس:
محتوای مخفی: .
فکر نمیکنم تو بازی کلیدی وجود داشته باشه
در ضمن شما که یه بار باز کردی از اسلحه هاش استفاده کردید دیگه برای چی میخواید دوباره باز کنید؟![]()
خب تو این بازی صندوق ها هر بار باز بشن توشون آیتم هست.+نکته این صندوق اینه که طوری برنامه ریزی شده تا نسبت به اینونتوری شما قویترین اسلحه ها را بده.هرچی توش پیدا کنی قطعا از اونی که داری قویتره و تا 2-3 تا لول بعد رو دستش را پیدا نمیکنی. به نظرم کسایی که تازه شروع کردن حواسشون باشه این صندق را اول کار باز نکنن.بگذار بعد از لول 20 برن سراغش
منشخصات سیستم من اینه
AMD Athlon(tm) II X4 631 Quad-Core Processor 2.6
ram 8 gig ddr3 bus 1333
graphic nvidia gforce 9800gt - ddr3- 256bit
به نظرتون این سیستم میتونه با گذاشتن بازی روی حالت فیزیک high راحت بازی رو اجرا کنه؟
اینم بگم که هنوز بازیی نبوده که سیستمم کم بیاره. از بتلفیلد و gta و کرایسس گرفته تا هر بازی دیگه رو با بالاترین تنظیمات و بدون کوچکترین افت فریمی بازی کردم.
سلام دوستان !
می گم کسی انلاین بازی می کنه ؟ تو تانگل ! اگه تو ts هستید لطفا ip سرور رو بدید ! ممنون
این بازی خیلی ظاهرا سر و صدا کرده درسته...میخام بازی کنم؟open world هستش؟داستانش چیه؟
سلام
بازی open world هست . و از تنوع بالایی برخورداره مخصوصا توی اسلحه ها و محیطش . در کل بازی از همه لحاط زیباس. داستانشم در مورد اینه که یه سری از ادما رفتن توی سیاره دیگه برای زندگی بهتر حالا منابع رو به اتمامه و همه افتادن به جون هم. پشت این قضایا هم ادمی هست به اسم HANDSome Jack.
پیشنهاد میشه بازی کنید. واقعا زیباست![]()
یکی از بهترین و زیبا ترین بازی های امسال رو به زحمت توی صفحه 3 گیم ها باید پیدا کرد بسیار ممنون از تمامی بچه های پی سی ورلد بابت این همه شور و اشتیاق
بچه ها من تو مرحله ی آخر به لول 27 رسیدم،ولی بازم خیلی سخته که واریو رو بکشی ،چون turret اصلا واریور رو هدف نمیگیره و گلوله هم که کم میاد،چجوری کشتینش؟
سایت 1 ماه برای من باز نمیشد.وگرنه تو ضفحه سوم پیداش نمیکردی.همون صفحات اول میبود
.
.
.
باید ماموریت جانبی خیلی بری تا لولت بالا بره.من آخرش لولم 32 بود
برای کشتن واریور هم این کاریو که میگم انجام بده حتما میکشیش:
اونجایی که میوفتی پایین و جلوت یه سپر آبی هست،همون جا پشت سرت یه دره که میتونی بری بیرون ازش همونجا واستا ،انقدر تیر بزن به واریور که بمیره.اینجایی که واستادی یه ذره خراش هم برنمیداری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)