خوب منم بازی رو بازی کردم ، من هیچ وقت Halo باز نبودم و نخواهم بود ، اما به خاطره گیم پلی روون و جذاب بازی از این بازی خوشم میاد.
اولین چیزی که تو ابتدایه بازی دیدم یک سری Set Piece بود که برام جالب بود چون معمولا Halo زیاد Set Piece نداره ، اما یکم که رفتم جلو دیدم نه خوده Halo قدیمه خودمشون شد. بازی خیلی باز هست و بیشتر Mission ها هم نشون داده نمیشه مکانش و شما باید Explore کنین. هوش مصنوعی بازی به طرز غیر قابل توجیهی قوی هست و جالب اینجاست بازی رویه درجه سختی نرمال از تمامه Halo هایی که بازی کرده بودم برام سخت تر بود. احساس میکردی وقتی با Covenent ها میجنگی داری با خودت میجنگی.
صداگزاری و موسیقی بازی فوق العاده قوی کار شده. یعنی فوق العاده قوی بود ، اصلا نمی تونم در این مورد حرف بزنم
.gif)
در مورده گرافیک هم باید بگم که بازی کاملا گرافیکه مدرنی داره و اینکه فضاهایه بازی اکثرا بزرگه و دشمنان زیاد ، اما افت فریم ندیدم توش. Draw Distance بازی هم خیلی زیاد هست و صفحه واضح هست ( من که ندیدم در نماهایه دور از Blur استفاده کنند ، مثله Halo 3 هست) فقط یک چیزی که من دیدم ، وقتی یکی از دشمنانه بازی رو ( اسمش یادم رفت
.gif)
) زدم بدنش تیکه تیکه شد ، و چند تیکش رو هوا مونده بودن و رو هوا میقلتیدن ، یعنی نچسبیده بودن رو زمین ، یک جورایی انگار 1cm از زمین بالاتر میقلتیدن
.gif)
خلاصه اینکه بازی خیلی قشنگ از آب در اومده.
ویرایش : فکر کنم اون Blur میشه همون Depth of Field ، یکی از دوستان گفت. من زیاد سر رشته ندارم تو تکنیک هایه گرافیکی.