تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 22 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 216

نام تاپيک: Halo 4

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

حامد به نظر من متای بازی نهایتا 90-91 میشه،فقط در صورتی به 94 میرسه که 343 واقعا شاهکار بزرگی ساخته باشه که دور از انتظار نیست.
    Halo: Reach یک راه جدیدی رو در هیلو آغاز کرد و تونست نشون بده که هنوز هم این بازی برای پیشرفت جا زیاد داره.
    مخصوصا تو زمینه های بصری..
    یک نکته خیلی قوی این بازی بودن شخصیتی مثه مستر چیف هست که بعد از اگه اشتباه نکنم 5 سال دوباره برگشته... بودن همچین شخصیتی خیلی می تونه به سنگین تر شدن بار حماسی و عاطفی بازی کمک کنه.
    +
    من خودم پیش بینی میکنم که متای بازی حداقل 91 میشه

2. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

Halo.4.XboX360.RF.XGD3-iND

10 دقیقه پیش امد 2 تا دیسک هست

و خاک برسرشون که کار رو از اینترنت برداشته بودند

Halo.4.XboX360.RF.XGD3-iND (51m 49s) (2012-10-13) (139F/16977.0MB) NUKED: p2p.source_tinyurl.com.9vvqm7n (6m 59s)

نسخه کرک درسته ولی توسط خود گروه iND خریداری نشده بود که باهاشون برخورد شد
    Last edited by italodance; 13-10-2012 at 23:14.

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

تاپیک رو متقل کنید ...

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خوب منم بازی رو بازی کردم ، من هیچ وقت Halo باز نبودم و نخواهم بود ، اما به خاطره گیم پلی روون و جذاب بازی از این بازی خوشم میاد.
    اولین چیزی که تو ابتدایه بازی دیدم یک سری Set Piece بود که برام جالب بود چون معمولا Halo زیاد Set Piece نداره ، اما یکم که رفتم جلو دیدم نه خوده Halo قدیمه خودمشون شد. بازی خیلی باز هست و بیشتر Mission ها هم نشون داده نمیشه مکانش و شما باید Explore کنین. هوش مصنوعی بازی به طرز غیر قابل توجیهی قوی هست و جالب اینجاست بازی رویه درجه سختی نرمال از تمامه Halo هایی که بازی کرده بودم برام سخت تر بود. احساس میکردی وقتی با Covenent ها میجنگی داری با خودت میجنگی.
    صداگزاری و موسیقی بازی فوق العاده قوی کار شده. یعنی فوق العاده قوی بود ، اصلا نمی تونم در این مورد حرف بزنم در مورده گرافیک هم باید بگم که بازی کاملا گرافیکه مدرنی داره و اینکه فضاهایه بازی اکثرا بزرگه و دشمنان زیاد ، اما افت فریم ندیدم توش. Draw Distance بازی هم خیلی زیاد هست و صفحه واضح هست ( من که ندیدم در نماهایه دور از Blur استفاده کنند ، مثله Halo 3 هست) فقط یک چیزی که من دیدم ، وقتی یکی از دشمنانه بازی رو ( اسمش یادم رفت ) زدم بدنش تیکه تیکه شد ، و چند تیکش رو هوا مونده بودن و رو هوا میقلتیدن ، یعنی نچسبیده بودن رو زمین ، یک جورایی انگار 1cm از زمین بالاتر میقلتیدن
    خلاصه اینکه بازی خیلی قشنگ از آب در اومده.

ویرایش : فکر کنم اون Blur میشه همون Depth of Field ، یکی از دوستان گفت. من زیاد سر رشته ندارم تو تکنیک هایه گرافیکی.
    Last edited by 779; 15-10-2012 at 17:08.

6. 8 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب منم بازی رو بازی کردم ، من هیچ وقت Halo باز نبودم و نخواهم بود ، اما به خاطره گیم پلی روون و جذاب بازی از این بازی خوشم میاد.
    اولین چیزی که تو ابتدایه بازی دیدم یک سری Set Piece بود که برام جالب بود چون معمولا Halo زیاد Set Piece نداره ، اما یکم که رفتم جلو دیدم نه خوده Halo قدیمه خودمشون شد. بازی خیلی باز هست و بیشتر Mission ها هم نشون داده نمیشه مکانش و شما باید Explore کنین. هوش مصنوعی بازی به طرز غیر قابل توجیهی قوی هست و جالب اینجاست بازی رویه درجه سختی نرمال از تمامه Halo هایی که بازی کرده بودم برام سخت تر بود. احساس میکردی وقتی با Covenent ها میجنگی داری با خودت میجنگی.
    صداگزاری و موسیقی بازی فوق العاده قوی کار شده. یعنی فوق العاده قوی بود ، اصلا نمی تونم در این مورد حرف بزنم در مورده گرافیک هم باید بگم که بازی کاملا گرافیکه مدرنی داره و اینکه فضاهایه بازی اکثرا بزرگه و دشمنان زیاد ، اما افت فریم ندیدم توش. Draw Distance بازی هم خیلی زیاد هست و صفحه واضح هست ( من که ندیدم در نماهایه دور از Blur استفاده کنند ، مثله Halo 3 هست) فقط یک چیزی که من دیدم ، وقتی یکی از دشمنانه بازی رو ( اسمش یادم رفت ) زدم بدنش تیکه تیکه شد ، و چند تیکش رو هوا مونده بودن و رو هوا میقلتیدن ، یعنی نچسبیده بودن رو زمین ، یک جورایی انگار 1cm از زمین بالاتر میقلتیدن
    خلاصه اینکه بازی خیلی قشنگ از آب در اومده.

ویرایش : فکر کنم اون Blur میشه همون Depth of Field ، یکی از دوستان گفت. من زیاد سر رشته ندارم تو تکنیک هایه گرافیکی.
    Blur همون depth of field نيس كلا واسه اين بازي از blur استفاده نشده(gears 3 افكت blur رو داشت)

+

راستي شايان : در مورد گرافيك و گيم پلي و نورپردازي و هوش مصنوعي و لبه هاي صاف و تميز بازي (مثه horizon) همه جا حرف ميزنن ولي در مورد دشمناي جديد چيزي نگفتن تو رسيدي بهشون؟؟؟جالب و سخت كار شدن؟؟؟؟؟
    بيا بيشتر توضيح بده در مورد همه چي...در نرو

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

Blur همون depth of field نيس كلا واسه اين بازي از blur استفاده نشده(gears 3 افكت blur رو داشت)

+

راستي شايان : در مورد گرافيك و گيم پلي و نورپردازي و هوش مصنوعي و لبه هاي صاف و تميز بازي (مثه horizon) همه جا حرف ميزنن ولي در مورد دشمناي جديد چيزي نگفتن تو رسيدي بهشون؟؟؟جالب و سخت كار شدن؟؟؟؟؟
    بيا بيشتر توضيح بده در مورد همه چي...در نرو
    دشمنانه جدید من به Knight ها رسیدم ، حریف هایه قدری هستند به راحتی نمیشه کشتشون و نزدیکشون هم نشی بهتره!! یک سری Sentinal هست نمیدونم ( کسایی که اسمه دشمنانه بازی رو میدونند بهتر میدونند ، من زیاد اخبار رو دنبال نکرده بودم ) دورش میچرخن و یک سری Grenade هایه خاصی رو هم به خودشون جذب میکنند ( یک چیزی هست میندازی بعد باز میشه حالت شیلد مانند ) در ضمن خوده Knight ها هم میتونند از Armor هایه مختلف استفاده کنند بعضی هاشون غیب میشن بعضی هاشونم شیلد دارن بعضی ها هم اینطورین. بعده مرگشونم یک نوری تا چند وقت میمونه که فکر کنم اگه یک Sentinal بهش نزدیک شه میتونند دوباهر Knight ها رو Respawn کنند ( امتحان نکردم چون هم دیدم داره یک کارایی میکنه کشتمش )

9. 7 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

شایان،در کل به نظرت تا اینجایی که بازی کردی،بازی چه قدر خوب عمل کرده؟
    اصلا چه امتیازی بهش میدی تا اینجا؟!
    توی تاپیک های بقیه فروم ها خیلی خیلی زیاد از بازی تعریف میشه،که این تعریف ها چون دیگه زیادی زیاد هستن،نمیشه بهشون اعتماد کرد!

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من مرحله اول بازي رو انجام دادم.....يه cg اولش مياد كه توسط مكالمه با يه فرد آشنا يهجورايي داستانو ميگه .....گرافيك عاليه مخصوصا نورپردازي ولي بيشتر عظمتش به اينه كه تو يه فضاي بزرگ همچين چيزي اجرا ميشه(اخراي مرحله اول)
    موزيكش هم بيشتر هيجاني تر شده نسبت به قبل و خيلي به نظرم بهتر شده........گيم پلي هم مرحله اول فعلا فقط با كاوننت ها بود و تقريبا شبيه قبلي ها بود(من تا اينجا به دشمناي جديد نرسيدم)
    كارگرداني بازي هم خيلي خوبه ........خداييش كاملا نشون ميده روش كار شده

بقيه مراحلو فكر نمي كنم بتونم فعلا بازي كنم(چون اينم خونه بازي نكردم)ولي تا همينجاش ميشه گفت سطح بالايي داره(البته ملت ميگن مراحل بعدي خيلي فك برانداز و ايناس كه بايد بازي كرد و ديد)

توی تاپیک های بقیه فروم ها خیلی خیلی زیاد از بازی تعریف میشه،که این تعریف ها چون دیگه زیادی زیاد هستن،نمیشه بهشون اعتماد کرد!
    البته شدتش ماشالله تو فروماي ايراني زيادتر.....
    كلا تا يه بازي(مخصوصا انحصاري) واسه ايراني ها از لحاظ گرافيكي سطح بالا جلوه مي كنه اصطلاحات عجيبي از قبيل بين نسلي و معجزه و ٨تا كارت گرافيك dx11 هم نميتونن اينو اجرا كنن و بازيساز فلاني تو عشق مني و ٥٠ سال ديگم اين ابر كنسول جواب ميده و اينا رايج ميشه..........نميدونم به جنبمون برمي گرده يا چي

اين halo هم تا ديروز مثلا تو همون بازيسنتر خريدار نداشت حالا از نظر بعضي ها شده بنچمارك و.......

.

12. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

آقايون توجه فرماييد به كمتر از متاي 97 راضي نيستيم گفته باشم :دي

14. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سایتgamingbolt در 56 عکس، سیر تکاملی هیلو رو از نسخه اول تا نسخه چهارم رو به تصویر کشیده که از لینک زیر می تونید ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+
    آقايون توجه فرماييد به كمتر از متاي 97 راضي نيستيم گفته باشم :دي
    میگم یه وقت ترش نکنیا ...
    بعدشم به این میگن ترول : دی

16. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •