دوستان علاقمند به موسیقی سلام
من نبودم سفر بودم! اما یکی از بچه ها تلفنی پیغام داد که انجمن موسیقی برگشته و شادی سفرمو مضاعف کرد
خوشحالم
الحق و الانصاف جاش خالی بود و گشتن توی وب بابت آهنگ خیلی سخت!
تبریک می گم.امیدوارم بچه ها قدرشو بدونن![]()
دوستان علاقمند به موسیقی سلام
من نبودم سفر بودم! اما یکی از بچه ها تلفنی پیغام داد که انجمن موسیقی برگشته و شادی سفرمو مضاعف کرد
خوشحالم
الحق و الانصاف جاش خالی بود و گشتن توی وب بابت آهنگ خیلی سخت!
تبریک می گم.امیدوارم بچه ها قدرشو بدونن![]()
میم مث موسیقی
اقا تبریک![]()
فقط همین دو قلم جنس فروشه؟ : دی
1- تک آهنگ از خواننده مرد داخل ایران با مجوز
2-تک آهنگ و فول آلبوم خواننده مرد غیر ایرانی
سلامـ خدمتـــــ دوستان ..
موسیقـــی در هــر گوش شنـــوایی جریان دارد ..
تبریکــــ حقیر رو همـ پذیرا باشید![]()
تبریک تبریک خیلی خوشحالم.واقعا جای خالیش حس میشد
صمیمانه از زحمات مدیران و دوستان تشکر میکنم.![]()
سلام
فقط یه ترتیبی بدید،
دوستانی که قبلا فعال موسیقی بودند،
و الان به دلیل حذف اش دیگه تو فروم نمیان رو خبر کنید.
کوروش جان به خصوص محمد رو میگم.
مرسی از همه.
دانته جان، درصد بالایی از کاربران فعال انجمن موسیقی در گروه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو هستن؛ با توجه به اینکه در گروه، همهی اعضا شرکت داشتند و در جریان بازگشایی بودند، قاعدتاً بیشترشون از این قضیه باخبرند ...
دو سه نفری هم که دیگه به پیسی سر نمیزنن رو من از طرق مختلف دنبالشون بودم، انشاالله که بتونن برگردن ...
اما اگه دوست نداشته باشن دیگه در جمع دوستانشون باشن، باید به نظرشون احترام گذاشت، چون مسلماً برای ترک پیسی دلیل داشتن، و برای برنگشتن به اون هم، همین طور![]()
نه من خودم کاملا با اعمال فشار مخالفم! :دئ
معلومه که نمیتونم کسی رو مجبور کنیم!
اما گفتم تلاش کنید در هر صورت ...
![]()
سلام ...
به نظر من تلاشي لازم نداره ... خيلي از دوستان خوشبختانه برگشتن ... دارن فعاليت ميكنند ... خيلي ها هم درسته كمي مشغله دارند ولي مشخصه هنوز ميان و سر ميزنند به انجمن.
ولي بيشتر از همه اين 10-11 ماه چند نفر از فعالين انجمن بودند كه خيلي زحمت كشيدن واقعا ... يكي كه خود آقاي Kurosh Nobody ... يكي ديگه از دوستان Runner ( فعال موسيقي و دانلود فيلم ) و يكي ديگه كه خيلي زحمت كشيد ... شب و روز دوست عزيز Mestry بودش كه واقعا تلاش ها و زحمتش توي گروه وصف ناپذير بودش ... تا الان هم سر زده و چند تا پست داده ...
اميدوارم بيشتر سر بزنه ...
من چون خيلي سر ميزدم به گروه واقعا اين 3 تا كاربر خيلي زحمت كشيدن براي انجمن موسيقي كه پنهان بودش ... ولي روحش در گروه موقت جاري بود. واقعا موسيقي انجمن رو زنده نگه داشتند. ( اين اسامي سواي دوستان عزيز خود گروه هستش ... چندين نفر بودند ... من فقط نام كسايي كه فعال انجمن بودند و تو گروه هم زحمت كشيدند رو آوردم وگرنه بچه هاي گروه رو نگفتم )
+
ايشالا به همت دوستان فعال در گروه موقت انجمن موسيقي + تيم انجمن موسيقي ... يه انجمن پر بار و مفيدي رو شكل بديم.
Last edited by Hamid Hamid; 12-07-2011 at 19:57.
و البته جای قدردانی هست از زحمات و تلاشهای کاربران فعال گروه موقت انجمن موسیقی، من جمله خود تو و powerslave عزیز که اگه نبودید، اون گروه رونقی نداشت و موسیقی هم فراموش میشد ...
امیدوارم انجمن موسیقی هم بتونه به رونق و اوج خودش برگرده ...
در این راستا، از پیشنهادات و انتقادات شما دوستان عزیز استقبال میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)