تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 33 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 329

نام تاپيک: حیوانات خانگی

در آغاز فعالیت sara_sk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

شوگرگلایدر اصلا اونطوری نیست که تعریف میکنن و همیشه هم عادت داره بره جاهایی بخوابه که شما زیاد تردد میکنین و معمولا زیر پا له میشه . ضمن اینکه فوق العاده کثیف هست و مدفوع خواری هم توشون تقریبا عادیه .
    ولی وقتی بهت وابسته بشن خیلی راه میان باهات
    قیمت شوگرگلایدر بستگی به این داره که طرف خودش وارد کرده باشه یا از دلال گرفته باشه ( از 100تومن تا 250 تومن ) متغیره
    این چه حرفیه ؟!!!!!!!!!!!!!! اولا که باید داخل قفس باشن . دوما که مگه تیله هست که بره زیر دست و پا ؟؟؟!!!! اتفاقا چون حیئنی هست که در طبیعت هم اکثر اوقات در ارتفاع هست کمتر بر روی زمین میاند.
    به هیچ عنوان هم مدفوع خواری ندارند.!!!!!! نمیدونم این یکی رو از کجا در اوردین !!!!!!!!!! هر حیونی که کمبود مواد معدنی - ویتامین - کلسیم پیدا بکنه امکان داره مدفوع خودش رو بخوره مثل سگ ها و همه حیوانات پس تغذیه اون درست نبوده ونیست که چنین کاری میکنه.

اگه جایی سراغ دارین 100تومن میده بهم معرفی کنید . خیلی مفته . من چندتایی میگیرم.

2. این کاربر از sara_sk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

این چه حرفیه ؟!!!!!!!!!!!!!! اولا که باید داخل قفس باشن . دوما که مگه تیله هست که بره زیر دست و پا ؟؟؟!!!! اتفاقا چون حیئنی هست که در طبیعت هم اکثر اوقات در ارتفاع هست کمتر بر روی زمین میاند.
    به هیچ عنوان هم مدفوع خواری ندارند.!!!!!! نمیدونم این یکی رو از کجا در اوردین !!!!!!!!!! هر حیونی که کمبود مواد معدنی - ویتامین - کلسیم پیدا بکنه امکان داره مدفوع خودش رو بخوره مثل سگ ها و همه حیوانات پس تغذیه اون درست نبوده ونیست که چنین کاری میکنه.

اگه جایی سراغ دارین 100تومن میده بهم معرفی کنید . خیلی مفته . من چندتایی میگیرم.
    کاملا اشتباه میکنین .
    حیواناتی مثل سنجاب و شوگر گلایدر تنها چیزی که علاقه دارن بالا رفتن از در و دیواره . به هیچ وجه نباید توی قفس باشن مگر اینکه بیماری یا پوکی استخوان شدید داشته باشن . قناری نیست که تو قفس بشه نگهش داشت .

اون نکته رو از تجربیات چندین ساله ـم در زمینه حیوانات خانگی به دست آوردم قبل از اینکه شوگرگلایدر وارد ایران بشه پسرعموی خودم که بزرگترین قاچاقچی حیوانات خانگی در ایران هست بارها و بارها از این حیوانات بهم داده و من تجربه همه شون رو دارم و هر شوگر گلایدری دیدم ؛ همشون مدفوع خواری داشتن . حالا شاید شما یکی وتا داشتین که به طور اتفاقی رفتارشون تغیر داشته یا شما متوجه مدفوع خواریشون نشدین .

100 تومن قیمت عمدش پیش قاچاقچی ها هست که بدون نگاه کردن به جنس تعداد میدی بهت تحویل میدن . از اینا اگه بخوای باید بری خیابان مولوی سراغ عمده فروش ها رو بگیری یا بری سردشت و ماکو و کردستان از دلال هایی که سنجاب ها رو قاچاق میکنن بخری . ولی اگه بخوای بگیری که نگهداری کنی حتما باید درست و حسابیش رو بگیری از اینایی که توی قفس به دنیا اومدن و دستی هستن و شیرخوارگیشون رو کامل تموم کردن . قیمتش دور و بر 200 هست اگه اگه دلتون خواست پیام خصوصی بدین که من آدرس و شماره فروشندش رو بهتون بدم.

باز هم از شما و همه کسایی که به اینجور حیوانات علاقه دار خواهش میکنم که اینگونه حیوانات رو به هیچ وجه داخل قفس نگهداری نکنین . اگه میخواین ازشون نگهداری کنین باید آزادی بهش بدین . اگه براتون میسر نیست که خارج از قفس نگهداری کنین برین سراغ حیوانات دیگه .

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

آقا خداییش روزی 2 3 ساعت حال داری باهاش بازی کنی!
    بابا همه الان اعصاب خودشونم ندارن چه برسه به این یکی...
    معذرت بابت کشت باقالی
    توی خونه وقتی ازادش بزاری دیگه نیازی نیست فقط تو باهاشون بازی کنی.
    من همین الان کاسکو دارم که همه تقریبا میدونند بعد عادت کردن چقدر حساس میشند نسبت به اینکه بهشون محل نزاری و اینا اما کاسکوی خودم رو طوری تربیت کردم که اگر 2 روز هم من رو نبینه اصلا به چیزشم نیست
    ولی وقتی من یا اعضای خانواده رو میبینه شروع میکنه به خوشحالی و ...
    و اینکه توی خونمون هم پرواز می کنه و برا خودش می چرخه و جاش رو هم یاد گرفته خودش بر میگرده سر جاش و البته گاهی هم میره روی مبل خونه
    شوگرگلایدر اصلا اونطوری نیست که تعریف میکنن و همیشه هم عادت داره بره جاهایی بخوابه که شما زیاد تردد میکنین و معمولا زیر پا له میشه . ضمن اینکه فوق العاده کثیف هست و مدفوع خواری هم توشون تقریبا عادیه .
    ولی وقتی بهت وابسته بشن خیلی راه میان باهات
    قیمت شوگرگلایدر بستگی به این داره که طرف خودش وارد کرده باشه یا از دلال گرفته باشه ( از 100تومن تا 250 تومن ) متغیره
    مدفوع خواری که خیلی بد هست :(
    فکر نکنم در حالت عادی مدفوع خواری کنند و حتما از روی کمبود ویتامین و غذا هست .

5. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

مدفوع خواری که خیلی بد هست :(
    فکر نکنم در حالت عادی مدفوع خواری کنند و حتما از روی کمبود ویتامین و غذا هست .
    تا حالا هیچکدوم از حیواناتی که من نگهداری کردم مشکل غذا و ویتامین ! نداشتن .
    مدفوع خواری باعث بیماری های عفونی و انگلی میشه .

داره خودمونی میشه Atusa 021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    طهرآن

پيش فرض

هر حیونی که کمبود مواد معدنی - ویتامین - کلسیم پیدا بکنه امکان داره مدفوع خودش رو بخوره مثل سگ ها و همه حیوانات پس تغذیه اون درست نبوده ونیست که چنین کاری میکنه.
    گربه هم همينطوريه ؟؟؟

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

تا حالا هیچکدوم از حیواناتی که من نگهداری کردم مشکل غذا و ویتامین ! نداشتن .
    مدفوع خواری باعث بیماری های عفونی و انگلی میشه .
    نمیدونم چی بگم چون تا حالا نداشتمش.
    گربه هم همينطوريه ؟؟؟
    هر حیوونی این کار رو انجام میده در شرایط ضروری حتی اون داستان رو هم خیلی ها شنیدید که سربازی در بیابان در نبود اب ....
    حیوانات هم همین طور هستند . سگ ها که هستند حتما گربه ها هم هستند دیگه .

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان من قصد خرید همستر کوچولوی ناز دارم
    ولی نمیدونم چیا باید انجام بدم.قفسش چه جوری باشه طرز نگه داری درستش چیه؟
    درضمن جایی شنیدم که عادت به مدفوع خواری دارن(و بعضی وقتا بچه خودشونو میخورن؟!) البته اینا صرفا از خاله ها بوده که مخالفن با رید این حیوون جیگر!بعد 2 تا بخرم بهتره یا یکی؟

درضمن راهکار برای کم کردن تنفر مادر از همستر بگید لطفا

10. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوستان من قصد خرید همستر کوچولوی ناز دارم
    ولی نمیدونم چیا باید انجام بدم.قفسش چه جوری باشه طرز نگه داری درستش چیه؟
    درضمن جایی شنیدم که عادت به مدفوع خواری دارن(و بعضی وقتا بچه خودشونو میخورن؟!) البته اینا صرفا از خاله ها بوده که مخالفن با رید این حیوون جیگر!بعد 2 تا بخرم بهتره یا یکی؟

درضمن راهکار برای کم کردن تنفر مادر از همستر بگید لطفا
    سلام . همستر رو توی قفس نگه نمیدارن باید ظرف آکواریوم بزرگ بخری و توش خاک اره پر کنی و وسایل جویدن و وسایل بازی براشون بزاری . یه تونل و سرسره های های مخصوص و چرخ مخصوص دارن که توش میدوون همش
    البته خونه ِ آماده برای همستر هم هست قیمتش 20 تومنه اندازش هم مناسبه .
    تقریبا همه همستر ها بچشون رو میخورن . تنها علاجش اینه که همستر حامله رو جدا از بقیه همستر ها توی تاریکی مطلق بزاریش و اونوقت ممکنه چندتا از بچه همستر ها رو نخوره . به هیچ وجه هم نباید دست به بچشون بزنی . اصلا هم نباید قفس ( یا خونه ) رو باز کنی حتی برای تمیز کردن . فقط از دور براش غذای مخصوص بزاری .

بهتره همستر نر بگیری 2-3 تا ( دونه ای 5 تومنه ) رنگ هاشون هم روشن باشه خوشگل میشن معمولا

اگه از این خونه های آماده که همه جاشون بسته هست و چندتا در دارن بگیری مامانت مخالفتی نمیکنه چون ممکن نیست خونه رو کثیف کنن .

در مورد همستر اگه خونه شون بزرگ باشه و خاک اره توش ریخته باشی اصلا مدفوع خواری نمیکنن ( مگه اینکه عصبی و مریض باشن ) و همیشه هم یه گوشه قفس رو به عنوان دسشویی اتخاب میکنن و همشون از اونجا استفاده میکنن . همستری اگه مدوف خواری داشت باید یه مدت دور از بقیه همستر ها باشه چون ممکنه اونا هم ازش تقلید کنن و برن مدفوع بخورن .

در ضمن غذاشون هم باید به نسبت 75% کاهو و هویج آبدار و 25% غذاهای دیگه باشه . آب نباید بهشون داد که ضرره . به جز همستر حامله که هم آب لازم داره هم غذاهای پروتئینی زیاد .

در مورد غذای همستر اگه سوالی داشتی حتما جواب میدم

12. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یک دونه بگیرم ایرادی داره؟
    اصلا حال دیدنه خورده شدن بچه ها رو ندارم!یک نر!

14. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

یک دونه بگیرم ایرادی داره؟
    اصلا حال دیدنه خورده شدن بچه ها رو ندارم!یک نر!
    یه دونه باشه کمتر عمر میکنه و فعالیتش هم کمتره . بهتره 3 تا بگیری

در ضمن روزها اکثرا میخوابن و از غروب خورشید شروع میکنن به بیدار شدن و بازی کردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •