به نظر من که بهتره اول علت استرس رو پیدا کنی بعد با هاش مبارزه کنی. البته معمولا" سنین زیر20 خیلی دچار اینجور مسائل میشن اما نباید زیاد باشه !![]()
به نظر من که بهتره اول علت استرس رو پیدا کنی بعد با هاش مبارزه کنی. البته معمولا" سنین زیر20 خیلی دچار اینجور مسائل میشن اما نباید زیاد باشه !![]()
سلام خسته نباشید
یک سوال کوتاه داشتم و جواب روشن میخواستم
آیا MDD قابل درمان قطعی و کامل هست یا نه؟
سلام دوستان.تورو خدا جواب بدین.امروز صبح مادرم بیدار شد گفت شب بیدار شدم رفتم دستشویی برگشتم رختخواب.هنوز بیدار بود.چشمانم بسته میشد و یه صداهای بلندی میشنیدم.روحم از بدنم خارج می شد.میگه میخواستم بگم که دارم میمیرم اما نمیتونستم.بعدش میگه گفتم خدایا من بچه دارم.بعدش برگشتم به بدنم.
بعدش صبح میگفت انگار داخل سرم خرچ خرچ میکنه.
این مشکل چیه؟سرچ کردم و از یک آشنامون که پزشک هست پرسیدم گفت مشکل عصبی هست.مادرم 43 سالشه.
امکان داره دوباره این حالت تکرار بشه؟مشکل از چیه؟
Hello
تا می تونی گل-گاو-زبان بخور برای استرس و اون جور چیزا خیلی خوب و موثره
برای حل مشکلت فیلم مستند راز رو حتما نگاه کن هر فروشگاهی که بری اگه سوال کنی فیلم راز رو می خوام بهت می دن(the secret)
سلام دوستان
نمی دونم چرا جدیدا بی حوصله شدم ؛اصلا دوست ندارم هیچ کار خاصی انجام بدم مخصوصا مطالعه کردن
که واقعا عذابم میده اما چون مجبورم به اجبار میخونم ،تنها کاری که میکنم یه کم برام لذت بخش اومدن نت هست .
و گاهی هم فیلم دیدن
برام زندگی مفهوم اصلیشو از دست داده ؛تقریبا سعی میکنم تظاهر به شادی کنم اما تا کی!!!!!!
خیلی از این وضعیتم خسته وکلافه شدم
لطفا راهنمایی ام کنید که چی کار کنم تا از این وضعیت نجات پیدا کنم .![]()
دوستان مشکلی که من دارم اینه که تو این چندماهه همش فکر میکنم قراره یه اتفاق بد واسم بیوفته. وقتی یه نفر بهم زنگ میزنه فکر میکنم میخواد یه خبر بد بهم بده یا اینکه وقتی زنگ خونه زده میشه یا کسی صدام میکنه در حالیکه همه چیز عادیه.
خیلی سعی میکنم خودمو آروم کنم اما نمیشه.
کسی میدونه این مشکل واسه چیه؟
ممکنه دچار افسردگی فصلی شده باشین به یه روانشناس مراجعه کنین
دوستان مشکلی که من دارم اینه که تو این چندماهه همش فکر میکنم قراره یه اتفاق بد واسم بیوفته. وقتی یه نفر بهم زنگ میزنه فکر میکنم میخواد یه خبر بد بهم بده یا اینکه وقتی زنگ خونه زده میشه یا کسی صدام میکنه در حالیکه همه چیز عادیه.
خیلی سعی میکنم خودمو آروم کنم اما نمیشه.
کسی میدونه این مشکل واسه چیه؟
سلامکسی میدونه این مشکل واسه چیه؟
والا چند سال پیش من برای خرید رفته بومد بیرون.اما وقتی که برگشتم دیدم کوچمون شلوغه.اولش فکر کردم دعوا شده.بعد که جلو رفتم دیدم مادرم وسط کوچه از حال رفته.پسر عموم تو کوچه بود و ازش پرسیدم چی شده که بهم گفت محمد(برادرم)دعوا کرده و با چاقو زدنش
من خیلی شوکه شده بودم.تقریبا تا 1 سال که میخواستم وارد کوچمون بشم ترسی شدیدی بهم دست میداد.یه جورایی شرطی شده بودم.همش فکر میکردم که شاید اتفاق دیگه ای برای خانوادم بی افته.
شما هم احتمالا اتفاق درناکی براتون افتاده که افکارتون کمی دچار تشویش شده
این حس برای همه و در سنین مختلف اتفاق می افته.زمان و صبر شما و اینکه دوباره به اهدافتون فکر کنید باعث میشه این حس پوچی و تهی بودن از بین برهبرام زندگی مفهوم اصلیشو از دست داده ؛تقریبا سعی میکنم تظاهر به شادی کنم اما تا کی!!!!!!
خیلی از این وضعیتم خسته وکلافه شدم
بعضی وقتها هم یکنواحتی و تکرار در زندگی این حس عجیب رو بوجود میاره
اضطراب عبارت است از احساس ناراحتكننده و مبهم ترس، وحشت يا خطر با علتي ناشناخته كه بر فرد مستولي ميشود. براي برخي افراد اين حالت ممكن است ناگهاني باشد و برطرف شود، اما براي برخي ديگر اين حالت به صورت مزمن در ميآيد.
زماني كه دچار استرس، اضطراب و دلشوره ميشويد، كارهاي زير را انجام دهيد:
درخواست كمك از ديگران، مشغول شدن به انجام كاري، صحبت با دوستان، خارج شدن از خانه براي مدت كوتاه، ورزش و بالاخره انجام تمرينات آرامسازي كه در اين تمرين عضلات،10 تا 15 ثانيه سفت و به آرامي شل ميشود، اين سفت و شل شدن عضلات تاثير خوبي برآرامش ذهن ميگذارد.
براي اين كار، ابتدا به يك مكان خلوت برويد، روي صندلي بنشينيد و پشت خود را صاف نگه داريد. كف پاها را روي زمين بگذاريد و دستها را روي ران قرار دهيد. ابروها را تا جايي كه ميتوانيد به طرف بالا بكشيد و در اين حالت نگه داريد، سپس به آهستگي رها كنيد.
چشمها را محكم ببنديد و پلكها را روي هم فشار دهيد و در اين حالت نگه داريد، سپس به آهستگي چشمها را باز كنيد. زبان خود را به سقف دهان فشار دهيد و آن را چند ثانيه نگه داريد سپس به آهستگي رها كنيد.
دندانهاي خود را روي هم چند ثانيه فشار دهيد، سپس به آهستگي رها كنيد. شانهها را بالا بكشيد و سفت نگه داريد، سپس به آهستگي رها كنيد.
دست راست را مشت كنيد و ساعد را روي بازو خم كنيد و محكم فشار دهيد و در اين حالت نگه داريد سپس به آهستگي رها كنيد، اين حركت را با دست چپ نيز انجام دهيد. يك نفس عميق بكشيد و ريه خود را پر از هوا كنيد و نفس خود را حبس كنيد و در اين حالت به شكم خود فشار آوريد، سپس به آهستگي نفس خود را بيرون دهيد.
كتفها را تا جايي كه ميتوانيد به عقب ببريد و فشار دهيد و در اين حالت سفت نگه داريد، سپس به آرامي رها كنيد. پاي راست و چپ را به ترتيب صاف نگه داريد و پنجه پا را به طرف بيرون بكشيد و در اين حالت نگه داريد بعد پنجه پا را به طرف خود خم كنيد و پا را سفت در اين حالت نگه داريد، سپس به آهستگي پا را زمين بگذاريد.
اين حركت را با پاي چپ تكرار كنيد. زانوها را خم كنيد و ران را تا جايي كه ميتوانيد بالا بياوريد و سفت نگه داريد، سپس به آهستگي پا را زمين بگذاريد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)