تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 31 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 303

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ در رابطه با مسایل، مشکلات و اختلالات روحی و روانی !

داره خودمونی میشه nasim1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان , من 17 سالم هست و تازگیا ( از وقتی مدارس باز شدند ) خیلی حالم بد شده , طوری که عرق سردی رو پیشونیم میشینه و خیلی استرس شدیدی بهم وارد میشه ... و یه جوریایی حس ناُمیدی بهم دست میده و بعضی وقت ها دلم میخواد بیخودی گریه کنم ... | یه جورایی خیلی نگرانه آیندم هستم و دلم میخواد با یکی دردُ دل کنم ...

به نظرتون افسرده شدم ؟ یا موقت هستند ؟

ممنون ...
    به نظر من که بهتره اول علت استرس رو پیدا کنی بعد با هاش مبارزه کنی. البته معمولا" سنین زیر20 خیلی دچار اینجور مسائل میشن اما نباید زیاد باشه !

2. 2 کاربر از nasim1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    یک سوال کوتاه داشتم و جواب روشن میخواستم
    آیا MDD قابل درمان قطعی و کامل هست یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamakdadashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان.تورو خدا جواب بدین.امروز صبح مادرم بیدار شد گفت شب بیدار شدم رفتم دستشویی برگشتم رختخواب.هنوز بیدار بود.چشمانم بسته میشد و یه صداهای بلندی میشنیدم.روحم از بدنم خارج می شد.میگه میخواستم بگم که دارم میمیرم اما نمیتونستم.بعدش میگه گفتم خدایا من بچه دارم.بعدش برگشتم به بدنم.
    بعدش صبح میگفت انگار داخل سرم خرچ خرچ میکنه.
    این مشکل چیه؟سرچ کردم و از یک آشنامون که پزشک هست پرسیدم گفت مشکل عصبی هست.مادرم 43 سالشه.
    امکان داره دوباره این حالت تکرار بشه؟مشکل از چیه؟

داره خودمونی میشه jahan3764's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    mashhad

11

سلام دوستان , من 17 سالم هست و تازگیا ( از وقتی مدارس باز شدند ) خیلی حالم بد شده , طوری که عرق سردی رو پیشونیم میشینه و خیلی استرس شدیدی بهم وارد میشه ... و یه جوریایی حس ناُمیدی بهم دست میده و بعضی وقت ها دلم میخواد بیخودی گریه کنم ... | یه جورایی خیلی نگرانه آیندم هستم و دلم میخواد با یکی دردُ دل کنم ...

به نظرتون افسرده شدم ؟ یا موقت هستند ؟

ممنون ...
    Hello

تا می تونی گل-گاو-زبان بخور برای استرس و اون جور چیزا خیلی خوب و موثره

برای حل مشکلت فیلم مستند راز رو حتما نگاه کن هر فروشگاهی که بری اگه سوال کنی فیلم راز رو می خوام بهت می دن(the secret)

داره خودمونی میشه setareh ***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    نمی دونم چرا جدیدا بی حوصله شدم ؛اصلا دوست ندارم هیچ کار خاصی انجام بدم مخصوصا مطالعه کردن
    که واقعا عذابم میده اما چون مجبورم به اجبار میخونم ،تنها کاری که میکنم یه کم برام لذت بخش اومدن نت هست .
    و گاهی هم فیلم دیدن
    برام زندگی مفهوم اصلیشو از دست داده ؛تقریبا سعی میکنم تظاهر به شادی کنم اما تا کی!!!!!!
    خیلی از این وضعیتم خسته وکلافه شدم
    لطفا راهنمایی ام کنید که چی کار کنم تا از این وضعیت نجات پیدا کنم .

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مشکلی که من دارم اینه که تو این چندماهه همش فکر میکنم قراره یه اتفاق بد واسم بیوفته. وقتی یه نفر بهم زنگ میزنه فکر میکنم میخواد یه خبر بد بهم بده یا اینکه وقتی زنگ خونه زده میشه یا کسی صدام میکنه در حالیکه همه چیز عادیه.
    خیلی سعی میکنم خودمو آروم کنم اما نمیشه.

کسی میدونه این مشکل واسه چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

دوستان مشکلی که من دارم اینه که تو این چندماهه همش فکر میکنم قراره یه اتفاق بد واسم بیوفته. وقتی یه نفر بهم زنگ میزنه فکر میکنم میخواد یه خبر بد بهم بده یا اینکه وقتی زنگ خونه زده میشه یا کسی صدام میکنه در حالیکه همه چیز عادیه.
    خیلی سعی میکنم خودمو آروم کنم اما نمیشه.

ممکنه دچار افسردگی فصلی شده باشین به یه روانشناس مراجعه کنین

9. این کاربر از sanaz.joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام
    والا چند سال پیش من برای خرید رفته بومد بیرون.اما وقتی که برگشتم دیدم کوچمون شلوغه.اولش فکر کردم دعوا شده.بعد که جلو رفتم دیدم مادرم وسط کوچه از حال رفته.پسر عموم تو کوچه بود و ازش پرسیدم چی شده که بهم گفت محمد(برادرم)دعوا کرده و با چاقو زدنش

من خیلی شوکه شده بودم.تقریبا تا 1 سال که میخواستم وارد کوچمون بشم ترسی شدیدی بهم دست میداد.یه جورایی شرطی شده بودم.همش فکر میکردم که شاید اتفاق دیگه ای برای خانوادم بی افته.
    شما هم احتمالا اتفاق درناکی براتون افتاده که افکارتون کمی دچار تشویش شده

برام زندگی مفهوم اصلیشو از دست داده ؛تقریبا سعی میکنم تظاهر به شادی کنم اما تا کی!!!!!!
    خیلی از این وضعیتم خسته وکلافه شدم
    این حس برای همه و در سنین مختلف اتفاق می افته.زمان و صبر شما و اینکه دوباره به اهدافتون فکر کنید باعث میشه این حس پوچی و تهی بودن از بین بره

بعضی وقتها هم یکنواحتی و تکرار در زندگی این حس عجیب رو بوجود میاره

11. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DΔRK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شـــهر تــ هران ـیره

پيش فرض راهكارهاي رفع اضطراب

اضطراب ‌عبارت ‌است ‌از احساس‌ ناراحت‌كننده ‌و مبهم ‌ترس‌، وحشت يا خطر با علتي ‌ناشناخته‌ كه ‌بر فرد مستولي‌ مي‌شود. براي‌ برخي افراد اين ‌حالت‌ ممكن‌ است‌ ناگهاني ‌باشد و برطرف ‌شود، اما براي‌ برخي‌ ديگر اين ‌حالت ‌به ‌صورت ‌مزمن ‌در مي‌آيد.

زماني كه دچار استرس،‌ اضطراب و دلشوره مي‌شويد، كارهاي زير را انجام دهيد:
    درخواست كمك از ديگران، مشغول شدن به انجام كاري، صحبت با دوستان، خارج شدن از خانه براي مدت كوتاه، ورزش و بالاخره انجام تمرينات آرام‌سازي كه در اين تمرين عضلات،10 تا 15 ثانيه سفت و به آرامي شل مي‌شود، اين سفت و شل شدن عضلات تاثير خوبي برآرامش ذهن مي‌گذارد.
    براي اين كار، ابتدا به يك مكان خلوت برويد، روي صندلي بنشينيد و پشت خود را صاف نگه داريد. كف پاها را روي زمين بگذاريد و دست‌ها را روي ران قرار دهيد. ابروها را تا جايي كه مي‌توانيد به طرف بالا بكشيد و در اين حالت نگه داريد، سپس به آهستگي رها كنيد.
    چشم‌ها را محكم ببنديد و پلك‌ها را روي هم فشار دهيد و در اين حالت نگه داريد، سپس به آهستگي چشم‌ها را باز كنيد. زبان خود را به سقف دهان فشار دهيد و آن را چند ثانيه نگه داريد سپس به آهستگي رها كنيد.
    دندان‌هاي خود را روي هم چند ثانيه فشار دهيد، سپس به آهستگي رها كنيد. شانه‌ها را بالا بكشيد و سفت نگه داريد، سپس به آهستگي رها كنيد.
    دست راست را مشت كنيد و ساعد را روي بازو خم كنيد و محكم فشار دهيد و در اين حالت نگه داريد سپس به آهستگي رها كنيد، اين حركت را با دست چپ نيز انجام دهيد. يك نفس عميق بكشيد و ريه خود را پر از هوا كنيد و نفس خود را حبس كنيد و در اين حالت به شكم خود فشار آوريد، سپس به آهستگي نفس خود را بيرون دهيد.
    كتف‌ها را تا جايي كه مي‌توانيد به عقب ببريد و فشار دهيد و در اين حالت سفت نگه داريد، سپس به آرامي رها كنيد. پاي راست و چپ را به ترتيب صاف نگه داريد و پنجه پا را به طرف بيرون بكشيد و در اين حالت نگه داريد بعد پنجه پا را به طرف خود خم كنيد و پا را سفت در اين حالت نگه داريد، سپس به آهستگي پا را زمين بگذاريد.
    اين حركت را با پاي چپ تكرار كنيد. زانوها را خم كنيد و ران را تا جايي كه مي‌توانيد بالا بياوريد و سفت نگه داريد، سپس به آهستگي پا را زمين بگذاريد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    دنیایی که آدماش بی معرفتند

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •