با سلام
میگم همین بحث برخورد در برابر تمسخر دیگران خیلی خوبه و کل تایپیک به همین بحت اختصاص پیدا کنه خیلی خوبه چون من کل تایپیک ها را خوندم در خیلی از جا ها به بحث های دیگه ای کشیده شده بود و بحث اصلی در حاشیه مونده
البته من نمیدونم کسی بازم به این تایپیک سر میزنه یا نه ولی من دوست دارم باز در این باره بحث کنیم
من سوالی که در باره این تمسخر دارم اینه که
کسی مثلا برای شما اسم میذاره شما باید چکار کنید ؟؟؟ شما هم اونو مسخره کنین و اسم بذارین ؟؟؟؟ البته ممکنه این قضیه را خیلی کش دار کنه و برای کسایی که حوصله جر و بحث را ندارن خیلی سخته و وسط را وا میمونن؟؟ مخصوصا اگه طرف از شما کوچکتر باشه و اونوقت باید شخصیتو در حد اون بیاری پایین و به قول گفتنی با بچه کل کل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه برخورد جدی بکنی خاب بعضی ها اهمیت نمیدن و حرکت جدی شما را به شوخی و تمسخر می گیرن اونوقت باید چکار کنیم ؟؟؟ درگیر بشیم چطور مشکل حل میشه و لجبازی طرفو بیشتر می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و بدتر اینه که نمیتونی از خیر طرف بگذی و قطع رابطه کنی چون بازم به کارش ادامه میده و همیشه هم جلوی چشمت هست؟؟؟؟؟
ولی مسائله اصلی اینه اگه این تمسخر بین دو نفر باشه زیاد مهم نیست ولی اینکه اون قضیه را در جمع مطرح کنه و همه بخان اون تمسخر را با ادم انجام بدن برای خیلی ها رنج اوره ایا باید در ان جمعی که اون فرد داره از ما بدگویی و تمسخر می کنه ما هم وارد بشیم و مقابله به مثل کنیم و ان طرف را مسخره کنیم تا اینطوری کم نیاریم؟ یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
چون بدترین حالت تمسخر اینه که همه با یک فرد همراهی کنن و روی مثلا طرف اسم بذارن و همگی با هم یکی را مسخره کنن که اینجوری فکر نکنم هیچ یک از روشها از جمله سکوت . مقابله به مثل و یا حتی برخورد جدی جواب بده چون شما شاید بتونید با یک نفر مقابله کنید ولی با یک جمع خیلی بعیده؟؟؟؟؟؟
پس سوال اصلی من اینه که چکار کنیم که کار به اینجا نکشه و کل یک جمع با اون فرد مسخره کننده برای تخریب شما یاری نکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و
چون خداییش اگه از اون جمع کسی به زبون هم نیاره همین که شما میدونید جریان در مورد شماست برای ادم مخصوصا ادم های عصبی و بی حوصله خیلی رنج اوره
و یک مسائله اینکه ایا واقعا با مهربانی کردن و با شخصیت با طرف برخورد کردن تا از کار خودش شرمنده بشه میتونه جواب بده و یا جواب معکوس میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در چه مواقعی جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟