جدا که این رسانه های خبری هر بار یه چیزی میگن
جدا که این رسانه های خبری هر بار یه چیزی میگن
می بینی چقدر بده یک نفر شمارو تا اوج میبره بعد یکدفعه زیر پاتونو خالی می کنه الان یکمی شرایط پارسال ما رو درک می کنی ولی وقتی خسرو حیدری ، جانواریو ، بیگ زاده ، حسینی ، یه بازیکن خوب جون دیگه هم دارین اسمش یادم رفته و... با خودش برد تراکتور اونو موقع شرایط طرفداران استقلال رو 100 درصد درک می کنید.
خوب پس امسال که سال یازدهم سازندگی و هدفشه باید بهترم نتیجه بگیره. درسته؟اما سپاهان نتیجه 10 سال سازندگی و هدف رو داره میبینه و چیزی نیست که در همین 2 سال آخر باشه
ما میشینیم می بینیم امسال چه می کنه سپاهان. اگه همین طوری بود حرف شما متین.
من باید با چند نفر بحث کنم؟
اگه سپاهان امسال بتونه فقط سهمیه آسیا بگیره هنر کرده
فعلا که با بهانه های سقف قرارداد خوب دارن نابودش میکنن
در ضمن من نیازی ندارم کسی رو درک کنم
من از اول که قلعه نوعی اومد توی تیم میدونستم که کتری که با استقلال کرد با سپاهانم خواهد کرد
فقط امیدم به مدیریت بود که اونم زیاد نتوسته ظاهرا جلوش رو بگیره
گرچه هنوز زوده در مورد خیلی از مسایل حرف زدن
بعد جالب اینجاست که سایت گل خبر رو از خروجی خودش برداشت
یادمه همین سایت چند وقت پیش (زمانی که دایی از مربیگری پرسپولیس استعفا داد) در عرض چند ثانیه استیلی رو آورد پرسپولیس ، دایی رو برد سایپا ، یاوری رو برد ... و ...
که البته هیچکدوم از موارد بالا اتفاق نیفتاد
رئيس هيئت مديره سپاهان: عصر امروز در تهران مذاكره ميكنيم/ آرزويم اين است كه قلعهنويي بماند
سايت گل ـ عصر امروز (سهشنبه) جلسه مهمي بين امير قلعهنويي و مسئولان باشگاه سپاهان برگزار خواهد شد و به نظر ميرسد ماندن يا جدايي امير از تيم اصفهاني به صورت كامل مشخص شود.
غلامحسين حسيني رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد اين موضوع ميگويد:« من در تهران هستم و قرار است عصر امروز با قلعهنويي مذاكره كنيم تا همه چيز به طور كامل مشخص شود.ما اميدوار هستيم كه مذاكرات نتيجه بدهد و او در سپاهان بماند. »
حسيني تأكيد ميكند:« سازمان ليگ براي سپاهان و ذوب آهن تمهيداتي را در نظر گرفته تا دست ما براي هزينه كردن كمي بازتر باشد و بتوانيم بزرگان سپاهان ازجمله قلعهنويي را حفظ كنيم. آرزوي من اين است كه او در سپاهان بماند و همكارياش با ما ادامه داشته باشد.»
كمالوند: به هيچ عنوان منشوري نيستم/ ميخواستند اتفاقاتي كه در تبريز رخ ميدهد را به من نسبت دهند/ تا 48 ساعت ديگر تيم جديدم را انتخاب ميكنم
سايت گل ـ روز گذشته سايت باشگاه تراكتورسازي اعلام كرد كه اين باشگاه نميتواند با فراز كمالوند همكاري كند چون طبق اعلام سازمان ليگ، اين مربي منشوري است.
كمالوند اما با قاطعيت خبر منشوري بودنش را تكذيب ميكند. او در گفتوگويي اختصاصي با خبرنگار سايت گل در اين مورد ميگويد:« شايد باشگاه تراكتور دوست نداشته بابت اين قطع همكاري توسط هواداران تحت فشار قرار بگيرد و به همين دليل بحث منشوري بودن من را مطرح كرده است. من به هيچ عنوان منشوري نيستم و حتي ميتوانيد در اين مورد از آقاي عزيزمحمدي سوال كنيد.»
او ادامه ميدهد:« فكر ميكنم خير و صلاح من اين بود كه در تبريز نمانم. يكسري اتفاقات ميافتاد كه برخي ميخواستند آنها را به من نسبت دهند و اين نميتواند چندان جالب باشد. من حالا از تراكتورسازي رفتم و ديگر نميخواهم در مورد اين تيم حرف بزنم. براي آقاي قلعهنويي هم آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم او تراكتورسازي را مثل استقلال قهرمان كند.»
كمالوند در مورد انتخاب تيم جديدش خاطرنشان ميكند:« از چند تيم ليگ برتري و ليگ دسته اول پيشنهاد دارم و تا 48 ساعت ديگر تيم جديدم را انتخاب ميكنم.»
فرهاد مجیدی بهترین بازیکن لیگ دهم فوتبال
ورزش > لیگ برتر - در نظر سنجی برنامه 90 فرهاد مجیدی به عنوان بهترین بازیکن رقابتهای فوتبال باشگاهی ایران انتخاب شد.
در آخرین برنامه 90 دوشنبه شب از بین رضا نوروزی از فولاد خوزستان ،قاسم حدادی فر از ذوب آهن اصفهان ،فرهاد مجیدی از استقلال ،محمد نوری از پرسپولیس ،کریم انصاری فر از سایپا البرزو مهدی رحمتی از سپاهان اصفهان ،فرهاد مجیدی با اختصاص 41 در آرا مردم ،محمد نوری با 31 درصد و کریم انصاری فر با 9 درصد آرای مخاطبین به ترتیب به عنوان بهترین بازیکنان لیگ دهم معرفی شدند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمدي: كمالوند فقط در تبريز حق مربيگري ندارد
رئيس سازمان ليگ برتر گفت: کمالوند فقط در تبريز نميتواند مربيگري کند اما در ساير استانها مشکلي براي ادامه کار ندارد.
عزيزمحمدي با تأييد جلسه برگزار شده روز گذشته با فراز کمالوند و عليپور اظهار داشت: نميتوانم در مورد جزئيات اين جلسه صحبت کنم.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا با توجه به اين جلسه کمالوند مي تواند در ليگ برتر مربيگري کند يا خير، گفت: اين مربي فقط در تبريز حق مربيگري ندارد، اما در ساير استانها مشکلي براي ادامه کار نخواهد داشت. در مورد علت اين تصميم نميتوانم صحبت کنم. با خودش صحبت کرديم و ديگر نيازي به بازگويي مطالب مطرح شده وجود ندارد. وي پس از شنيدن اين دلايل آنها را قبول کرد و قانع شد. کمالوند براي حضور در رقابتهاي ليگ برتر محدوديتي ندارد و تنها در تبريز حق مربيگري نخواهد داشت.
محمدي در مورد مشکلات ايجاد شده پس از اعلام اسامي از سوي کميته آموزش فدراسيون فوتبال گفت: اين اسامي ارتباطي با منشوري بودن کساني که در ليست نيستند، ندارد و فقط نام مربياني که درجه A آسيا را داشتند، در اين ليست وجود داشت. اين ليست کلي اعلام شد و ارتباطي به سازمان ليگ نداشت.
وي در مورد حضور دوباره ناظران کنفدراسيون فوتبال آسيا براي تعيين سهميه قطعي فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا گفت: قرار شده تا يک هفته مانده به آغاز ليگ برتر در فصل آينده، عکس و فيلم وضعيت ورزشگاهها و نواقصي که بايد برطرف کنيم را براي AFC ارسال کنيم. در کنار آن بايد گزارش مالي باشگاهها نيز ارسال شود تا پس از آن در مهرماه سال جاري سهميه قطعي کشورهاي مختلف آسيا براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا مشخص شود. تا امروز در اين مورد هيچ چيزي قطعي نشده است و فقط بايد صبر کنيم.
رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال در پايان از سعي اين سازمان براي برگزاري ديدار فينال جام حذفي قبل از پايان رقابتهاي ليگ برتر در فصل آينده خبر داد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قلعه نویی با تراکتور بست
سايت گل ـ امير قلعهنويي سرمربي سابق سپاهان سرانجام بر ترديدهاي ذهني فائق آمد و با تراكتورسازي تبريز قرارداد همكاري امضا كرد.
قلعهنويي كه روز گذشته با مديران سپاهان پاي ميز مذاكره نشسته بود، سرانجام تصميم خود را در اين زمينه قطعي كرد و قيد كار كردن در تيم قهرمان ايران را زد. با وجود اينكه گفته ميشد او با توجه به قرعه ساده سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا و البته شرايط خاص اين تيم در جمع سپاهانيها باقي خواهد ماند اما او در نهايت ترجيح داد در تيم ديگري به فعاليت ادامه دهد.
قلعهنويي براي كار در تبريز قصد دارد از يك دستيار بومي استفاده كند كه اين بخشي از سياست هميشگي او در كار كردن در شهرهاي مختلف است.
او كه حالا از اصفهان به تبريز ميرود كار در اين فضاي جديد را تجربه خواهد كرد فضايي كه البته براي هر مربياي ميتواند رويايي باشد.
تراكتورسازي با هواداران بيشمارش يكي از مهمترين تيمهاي ليگ برتر است كه حالا با حضور قلعهنويي چهره جديتري از يك مدعي را نشان خواهد داد، قلعهنويي مذاكره با بازيكنان را هم شروع كرده و گفته ميشود كريم انصاريفرد اولين صيد او خواهد بود.
محمدرضا خلعتبري به الغرافه قطر پيوست
مهاجم گريزپاي ذوبآهن اصفهان براي انجام آزمايشهاي پزشكي باشگاه الغرافه وارد دوحه شد و پس از آن در نشست خبري باشگاه حضور خواهد يافت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نوشته سايت كوره، محمدرضا خلعتبري مهاجم ذوبآهن اصفهان وارد دوحه شد و پس از انجام آزمايشهاي پزشكي در نشست خبري باشگاه الغرافه شركت خواهد كرد.
باشگاه الغرافه قطر اعلام كرد كه خلعتبري در فصل آينده جايگزين يونس محمود عراقي در خط حمله خواهد بود.
با پيوستن اين مهاجم 28 ساله به الغرافه، امكان جدايي منصور ابراهيمزاده از ذوبآهن قوت ميگيرد، چرا كه ابراهيمزاده بيشتر اعلام كرد كه شرط حضور او بر روي نيمكت ذوبآهن براي فصل آينده تمديد قرارداد خلعتبري و فرشيد طالبي است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)