به نظر من سبک شوتر هم میتونه ترسناک شه هر چیزی که ما تجربه نکردیم دلیل نمیشه که به وجود نیاد یه بار دیگه هم گفتم اویل همیشه سبک سازی کرده و غیر منتظره بوده.اینم یه سبک سازیه جدیده که با استایل شوتر ترس رو تو وجود مخاطب بگنجونه
به نظر من سبک شوتر هم میتونه ترسناک شه هر چیزی که ما تجربه نکردیم دلیل نمیشه که به وجود نیاد یه بار دیگه هم گفتم اویل همیشه سبک سازی کرده و غیر منتظره بوده.اینم یه سبک سازیه جدیده که با استایل شوتر ترس رو تو وجود مخاطب بگنجونه
به هر حال زامبی ها همیشه ترسناک بودند ولی کیه که ندونه اون سبک بازیی که تو اویل 1 بود ترسش بیشتر بود یا مثلا اویل 4 (با تمام قشنگ بودنش) و اویل 5 (با تمام مزخرف بودنش) و حالا اینجا چیزی شبیه اویل 5 خواهیم داشت بدون محدودیت تیر و و...
هنوزم که اویل 1 رو بازی می کنم تو بعضی صحنه ها قلبم میاد تو دهنم D:
تو نسخه قبل به نظر من زیادی غول هاس سگ جون داشت
گیم پلش هم یه خورده سخت بود
چرا همیشه تو این بازی اسلحه ی زیادی نمیده با مهمات ؟
به خاطره القاء حس ترس و هیجان ... مثله Metro 2033 که اونم از همین روش استفاده کرده بود ...
سلام!
این تریلر جدید هست حدود33 دقیقه در این تریلر می بینید که شخصیت انتخاب می کند و کشته می شود لیون فرار می کند و غیر...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا شباهتی با اویل 5 نداره.فضای بازی شبیه اویل 3 هست توی همون شهرم هست... به هر حال نظر شخصی خود من اینه وقتی بازی اومد بچه ها بگن ترسیدن یا نه الان فعلا چیزی مشخص نیست
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
آره من خودم همیشه وقتی تیر میرام تموم میشد اون وقت یه زامبی میومد جلوم دست و پام میلرزید![]()
اگه بدون محدودیت باشه که حال نمیده
باید حداقل یه دلهره برای گلوله باشه که هدشات بزنیم یا نه؟
من که اصلا اهل بازی های ترسناک نیستم اویل 5 رو بازی کردم ولی بقیه بازیارو نه.....................
تو dead space 2 اصلا ماوس رو نمیتونم ببرم طرف آیکن بازی ..............(یکی نیست بگه مجبوری میری بازیو میخری؟؟؟؟؟؟؟؟)
مجبوری میری بازیو میخری؟![]()
dead space2 که خیلی باحاله
البته نه به اندازه استاد رزیدنت اویل![]()
آره ميتونه ترسناك باشه به شرطي كه دشمناش زامبي باشن نه مثل نسخه هاي 4 و 5.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)