تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 44 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوب شمام تست کردی نبود پس تکلیف این گزینها چی میشه روی چه حالتی هستن یعنی روی تی وی سری r حذف کردن این تنظیمات که نباشه نقطه ضعف حساب نمیشه تازه من هر کاری کردم نتوستم تی وی اپدیت کنم اون دوسته مونن که اپدیت کرد با خود تی وی فکر کنم مدل سری e بوده چون ماله ما که اپدیت دستی نداشت تاحالا که داره همین جور از تنظیماتش کم میشه عجب

داره خودمونی میشه afshin49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    north

پيش فرض

خوب شمام تست کردی نبود پس تکلیف این گزینها چی میشه روی چه حالتی هستن یعنی روی تی وی سری r حذف کردن این تنظیمات که نباشه نقطه ضعف حساب نمیشه تازه من هر کاری کردم نتوستم تی وی اپدیت کنم اون دوسته مونن که اپدیت کرد با خود تی وی فکر کنم مدل سری e بوده چون ماله ما که اپدیت دستی نداشت تاحالا که داره همین جور از تنظیماتش کم میشه عجب
    سلام
    چه مشکلی بود که نتونستید اپدیت کنید؟مال من P هست که مشکلی نداشت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما از کجا اپدیت دستی کردید من توی نتورک میرم تست شبکه اینا هست که تست میکنه موفقیت امیز از کدوم قسمت باید اپدیت کرد من گزینه اپدیت برنامه ندیدم فقط تنظیم شبکه بود که تست اتصال ای پی اینا بود که اوکی شد اما اپدیت از کجا باید کرد گزینش توی کدوم قسمت هست اگه بگید از چه طریقی توی منو اپدیت کردید ممنون میشم

4. این کاربر از raminas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    north

پيش فرض

از آنجا که برای استفاده از viera cast نیاز به آپدیت نرم افزاری بود با استفاده از دفترچه راهنما عملیات! ذیل را انجام دادم:
    از روی کنترل تلویزیون:
    menu
    setup
    network setup
    چون از کابل lan استفاده میکنم در قسمت network type گزینه wiered را انتخاب کردم
    در IP/DNS settings هر دو مورد را روی auto گذاشتم
    بعد connection test در حالیکه که کابل لن به پشت پنل وصل بود مراحلی را طی کرد
    بعدگزینه software update را زدم و انجام شد
    حالا ویرا کست به کار افتاد و یوتیوب هم باز شد
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

سلام
    من یه سوال دارم این درسته که این tv ژاپنیه -- اگه تایید میکنید که هیچ ولی اگه نه لطفا بگین که سازنده آن کدوم کشوره
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    north

پيش فرض

سلام
    من یه سوال دارم این درسته که این tv ژاپنیه -- اگه تایید میکنید که هیچ ولی اگه نه لطفا بگین که سازنده آن کدوم کشوره
    با تشکر
    made in japan

8. 2 کاربر از afshin49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

سلام
    میخواستم از کسانی که این تی وی رو دارن خواهش کنم نظرشون رو در مورد تصاویر SD بگین ( در مقایسه با تی وی های دیگه )
    یه چیز دیگه اینکه من هنوز نتونستم سه بعدی این تی وی رو ببینم ولی مدل SONY NX710 رو دیدم خیلی حال کردم نظرتون چیه البته فروشنده یه دوربین سه بعدی داشت که خودم رو نشون میداد که زیاد جالب نبودتصویر یه لرزش محسوسی داشت

اگه کسی میتونه چندتا عکس از این TV بذاره ممنون میشم

در آغاز فعالیت painkiller_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امروز برای خريد اين تلويزيون به يکی از نمايندگی های بانيان رفتم که گفت 4.5 تا 5 ميليون! ولی بعد گفت نداريم...
    به 10 تا نمايندگی ديگه هم زنگ زدم که هر کدام يک قيمت گفتند از 3300 تا 4500.
    خيلی متعجب شدم چرا قيمت ها اينقدر نوسان داره در حالی که قيمت tv های سونی و سامسونگ با گارانتی همه جا يکسان هست.
    دوستان تهرانی که اين تلويزيون را به قيمت معقول خريدند لطفاً آدرس فروشگاه را برام بفرستند...

11. این کاربر از painkiller_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تو هیچ hdtv نمیتونی تصاویر sd به این زیبایی داشته باشی. تو سه بعدیم که فعلا حرفه اول رو میزنه. الکی بهترین tv ساله 2010 نیست!
    سلام
    میخواستم از کسانی که این تی وی رو دارن خواهش کنم نظرشون رو در مورد تصاویر SD بگین ( در مقایسه با تی وی های دیگه )
    یه چیز دیگه اینکه من هنوز نتونستم سه بعدی این تی وی رو ببینم ولی مدل SONY NX710 رو دیدم خیلی حال کردم نظرتون چیه البته فروشنده یه دوربین سه بعدی داشت که خودم رو نشون میداد که زیاد جالب نبودتصویر یه لرزش محسوسی داشت

اگه کسی میتونه چندتا عکس از این TV بذاره ممنون میشم

13. 3 کاربر از houmann بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوالی برام یش اومده توی قسمت Other Settings

هرچی گشتم خبری از 24p Smooth
    Film
    یا 3D 24p Film
    Display نبود این تنظیماتش چرا نیست توی کاتالوگشم برای مدلهای خاورمیانه همشون دارن یعنی حذف شده یا خودشون فیکسش کردن روی on یا off
    اين گزينه رو پيدا كردم، داشتم بلو-ري سه بعدي آواتار رو ميديدم، دكمه منو رو از روي كنترل زدم، رفتم توي Setup و بعد توي Other Settings، اونجا اولين گزينه 24p Smooth بود كه ميشد ON يا OFF كردش!
    نمي دونم چطور قبلاً نديده بودمش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •