خب دوستان می خوام در مورد import سیو ها از شماره یک یه سری توضیح میدم که در جریان کار قرار بگیرید:
- اولا با توجه به اینکه شخصیت اصلی توی شماره 1 و 2 با هم فرق دارن پس صد در صد نباید مطمئن باشید که چهره و level ها و این جور چیزا انتقال پیدا کنه. اگه مثل مس افکت یکی بودن که صد در صد همچین چیزی بود ولی الان نه
البته چهره زیاد مهم نیست اگه انتقال هم داده بشه باز میشه تغییرش داد. بیشتر قضیه level ها مهمه که مثلا هر چی بیشتر توی شماره 1 باشه توی شماره 2 از level بیشتری مثل 3 یا 5 شروع میشه که rpg باز ها می دونن که این چه قدر مهم و تاثیر گذاره!
خلاصه در مورد این یکمی ابهام وجود داره
- اگه سیوی رو import کنید پایان بازی هر چی بوده صد در صد توی شماره 2 بهش اشاره میشه که اون Grey Warden در آخر بازی چه کارایی کرده
- اگه سیوی رو import نکنید سه حالت رو باید اول بازی انتخاب کنید:
- قهرمان Ferelden - شخصیت اصلی Archdemon رو کشته و خودش هم نجات پیدا کرده و آلیستر هم پادشاه شده
- شهید یا فدا شده - Dalish Elf جوونی که Archdemon رو کشته و فرمانروایی رو به آلیستر و ملکه آنورا می سپاره
- بدون توافق - Dwarf نجیب زاده ای که آلیستر رو تبعید کرده و به لوگین فرمان داده که Archdemon رو بکشه(یعنی خودش هم قربونی شده) و ملکه آنورا هم وظیفه فرمانروایی رو بر عهده گرفته
- کارایی که در بعضی از ماموریت های شماره 1 مثل ماموریت فوق العاده The Urn of Sacred Ashes انجام دادید در شماره 2 تاثیر داره که البته جزئیات اون اشاره نشده
+
یه سری عکس از بازی هست که تکنولوِژی گرافیکی بازی رو نشون میده:
نور پردازی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
محیط های بیرونی
کد:
کد:
کد:
اصل این بازی فراتر از این چیزاست ولی با توجه به عکس ها به نظر من برای یه بازی نقش آفرینی گرافیک خوبی حساب میشه...
......................
وحید این مریل سمت راستیه اگه مریل در قسمت دوم هستش باید بگم نسبت به قسمت اول تو این دو عکس ضعیف دیده میشه.
چپیه خیلی دقیقتر هستش ....نرم و پر احساس تره.
آره با توجه به tattoo هایی که داره اینجوری نشون میده ولی در موردش توی شماره 2 فقط همین یه تیکه نشون داده شده! توی ویدئو هم من فقط همین جارو دیدم
توی شماره 1 نسبت به این یکمی قد بلندتر و کلا بزرگتر نشون میده ولی اینجا چون ریزه میزه ست خوشم میاد .gif)
Bioware تو صفحه ی اصلی دموی بازی اعلام کرده که اگر تا اول مارچ دانلود دموی بازی روی هر سه پلتفرم از مرز 1 میلیون بگذره این دوتا آیتم رو تو بازی اصلی باز میکنه!
جالبه هنوز هیچی نشده 15 تا dlc برای بازی معرفی شده که اکثرشون همون موقع انتشار بازی در دسترس قرار می گیرن
فقط هر کدوم یه سری شرایط خاصی دارن مثلا Ser Isaac's Armor که چند وقت پیش آنونس شد برای گرفتنش باید Dead Space 2 رو قبل از 31 مارچ 2012 خریده باشید!
حالا به موقعش در مورد همه dlc ها صحبت می کنیم....
دادا من به خاطر کنکور ارشد یه چند وقتیه بی خبرم ، مگه داستان شماره ی 2 مربوط به زمانی قبل (قدیمی تر)
از داستان شماره ی 1 نیست ؟ اگه اینجوری باشه چجوری تو شماره ی 2 در مورد شخصیت شماره ی یکمون
گفته میشه ؟
نه داستانش برای بعد از اونه
تازه از awakening یا witch hunt هم میشه سیو رو import کرد!
+
کارکتر های بازی رو هم تصمیم دارم به زودی معرفی کنم که البته داستان رو هم می خواستم ولی توی پست اول بیشترش معرفی شده و همین طور خود کارکتر ها رو هم معرفی کنم بیشتر چیزایی که فعلا در مورد داستان فاش شده رو توی خودش داره...
فعلا این ویدئو برای چند وقت پیش رو اگه نگرفتین به هیچ وجه از دستش ندین که در مورد داستان و شخصیت های بازی به طور مفصل توضیح میده و کلا قشنگه:
78mb
کد:
55mb
کد:
14mb
کد: