تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 21 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 201

نام تاپيک: *+=[مقايسه]=+* Unity يـــا UDK ؟ // قوانين در پست اول

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یک سوال آیا یونتی ابراز برای ایجاد صحنه های سینماتیک داره مانند mantune آنریل

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

یک سوال آیا یونتی ابراز برای ایجاد صحنه های سینماتیک داره مانند mantune آنریل
    بله داره
    براي اينكار بايد يك دوربين به صحنه اضافه كنيد و با Animate Editor يونيتي دوربين رو حركت بديد ( يا از دستورات حركت آماده ي دوربين استفاده كنيد مثل Smooth Follow و Smooth LookAt )
    و بعد از اون موقعي كه خواستيد دوربين رو Switch ميكنيد

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

جدا به نظر شما من برم سراغ udk یا untiy واقعا موندم!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

جدا به نظر شما من برم سراغ udk یا untiy واقعا موندم!
    مثل من با هر دو كار كن ... بعدش كه يونيتي 3 اومد تصميم برات آسونتر ميشه چون واقعا يونيتي 2.6 با اينكه خيلي انعطاف پذير تر از UDK هست ولي از لحاظ قدرت رندر واقعا كم مياره !

5. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

یه سوال خارج بحث اومد تو ذهنم. آقا سعید شما چه طوری تاپیک مقایسه زدی؟ تاپیک مقایسه که ممنوعه!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

یه سوال خارج بحث اومد تو ذهنم. آقا سعید شما چه طوری تاپیک مقایسه زدی؟ تاپیک مقایسه که ممنوعه!
    از آقا محسن اجازه گرفتم ...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اين پست رو توی تاپيك Unity 3D هم زدم ... قسمت اولش رو ميزارم كه شما هم ببينيد
    پست به صورت كامل: forum.p30world.ir/showpost.php?p=5184978&postcount=96
    امروز داشتم بازي هاي ساخته شده توسط اعضا رو ميديدم و واقعا جا خوردم !!!!
    فكر نميكردم بشه با يونيتي 2.6 اين بازي ها رو با همچين گرافيكي ساخت !

يه بازيه سوم شخص شمشيري

يه بازي با گرافيك كارتوني ( به علت بزرگ بودن عكس لينكش رو گذاشتم )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اما قدرت واقعي يونيتي اينجا و در قسمت بعد مشخص ميشه ! يه نفر چند تا مدل ماشين رو آماده كرده و با يونيتي 2.6 ازشون رندر گرفته :

همونطور كه اكثرتون ميدونيد يونيتي يه دموي معروف داره به اسم Island Demo كه قابليت هاي انجين رو نمايش ميده
    يك نفر اين Island Demo رو پيشرفته كرده و اون رو توي قسمت ShowCase گذاشته ... اين عكس هارو ببينيد :

عكس ديگه رو به صورت لينك ميزارم :
    کد:
    اينم از رندر سنگ ها ( راحت با سنگ هاي UDK قابل مقايسه هست )

يه عكس از يه نماي زيبا كه توسط Unity Terrain ساخته شده
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

يه پست زدم توي تاپيك يونيتي در مورد انعطاف Unity 2.6
    اينجا هم ميزارم :

خوب ميتونم به جرأت بگم هيچ سبكي نيست كه بازي از اون توسط Unity 3D ساخته نشده باشه !!! آخرين سبكي كه بازي باهاش توسط Unity ساخته نشده بود سبك شبيه ساز پرواز با هلي كوپتر بود كه اون هم توسط يكي از اعضا ساخته شد ...

اون افرادي كه توي بازيسازي استاد هستن حتما اسم انجين OGRE 3D رو شنيدن ... انجيني كه باهاش اديتور هاي خيلي زيادي ساخته شده . انعطاف اين انجين چيزي هست كه OGRE 3D رو خيلي معروف كرده
    اديتور بازي گرشاسپ هم با اين انجين طراحي شده ... حالا من با قاطعيت تمام ميتونم بگم كه انعطاف Unity از OGRE 3D بيشتر هست ... امروز توي فروم يونيتي رفتم و ديدم چه كار ها كه با اين انجين انجام ندادند !!!!‌ مثلا ساخت اديتور براي شيدر

ساخت برنامه براي وبكم توسط يونيتي !! :

يكي از جالب ترين اديتور هاي ساخته شده توسط يونيتي
    اديتور ساخت بازي اكشن بدون نياز به كد نويسي ( يك FPS Creator پيشرفته كه با Unity ساخته شده ! - البته همه نوع سبك اكشن ميشه با اين اديتور ساخت‌)

ميدونستم يونيتي انعطاف پذيره ولي نه ديگه اينقدر !!!!! بايد بگم كه اون برگ هارو هم طراحي كردم فقط تشخيص مسير بادش مونده ... خلاصه هر چي به ذهنتون رسيد رو ميتونيد با يونيتي طراحي كنيد شما توي اين انجين هيچ محدوديتي نداريد ايشاالله يونيتي 3 كه اومد از نظر گرافيكي هم خيلي خيلي بهتر ميشه ( هر چند عكس هاي صفحه ي قبل نشون ميده كه يونيتي 2.6 چه قدرتي توي گرافيك داره )

مــوفــق بـــاشــيــد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    من تازه نشستم پست ها رو خوندم . تاپیک جالبیه .
    درسته که با این یونیتی میشه هرکاری کرد . من هم یه مدت طولانی قبل از UDK داشتم با یونیتی کار می کردم و مطمئنم توی سطح خودش واقعا حرفهایی برای گفتن داره . یه جای این پست ها خونده بودم که نوشته بود یونیتی از نظر مدل سازی و ساخت در خت از یو دی کی بهتره اگه نمیدونم چی بگم شما ها دارین Speed Tree یو دی کی رو با یونیتی مقایسه می کنید . شما ها می گین
    یونیتی 3 بیاد خیلی بهتر از Udk می شه . مگه udk بروز رسانی نمی شه . و هر بروز رسانبش بهتر از ماه قبل می شه .
    از نظر منابع اموزشی Udk هم لازم به گفتن نیست. تنها چیزی که من از Unity دیدم و خوشم اومد اینه که بسته به نظر کاربراشون
    نرم افزارشون رو ارتقا میدن . میدونین که اگه توی سایتش یه پیشنهاد برای ارتقا بدین اگه رای بیاره توی نسخه بعدی این نرم افزار میزارن . یه جای دیگه هم توی همین پست دیدم که نوشته بودن با یونیتی یه برنامه واسه وب کم درست کرده بودند .
    اخه ما داریم توی اینجا درباره گیم انجین صحبت می کنیم نه چیز دیگه . اگه اینطور باشه از نظر این کارها یونیتی به گرد پای کوست تری دی هم نمی رسه .توی رندر نرم افزار ها هم خودتون فهمیدینو دیگه نمی خواد من دربارش چیزی بگم. یه جایی خونده بودم که نوشته بودن یونیتی می تونه برای گرافیک های جی فورس 1 هم بازی بسازی ولی یو دی کی فقط سیستم ها بالا رو پشتیبانی می کنه . اخه الان کسی نمی اد پول خرج کنه که برای پدربزرگ ها بازی بسازه .((البته این مال شما نبود توی یه فروم دیگه خونده بودم ))
    واسته دیدن گرافیک کارهای ساخته شده باهاش فقط یک بار برین سایت udk تا بفمید چیه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام
    من تازه نشستم پست ها رو خوندم . تاپیک جالبیه .
    درسته که با این یونیتی میشه هرکاری کرد . من هم یه مدت طولانی قبل از UDK داشتم با یونیتی کار می کردم و مطمئنم توی سطح خودش واقعا حرفهایی برای گفتن داره . یه جای این پست ها خونده بودم که نوشته بود یونیتی از نظر مدل سازی و ساخت در خت از یو دی کی بهتره اگه نمیدونم چی بگم شما ها دارین Speed Tree یو دی کی رو با یونیتی مقایسه می کنید .
    ممنون از نظرت ...
    ببين عزيز اوني كه باهاش كار كردي يونيتي 2.6 بوده ... مدل درخت رو به هيچ وجه نميتونستي توسط خود انجين طراحي كني ( يعني يه مدل منحصر به فرد داشته باشي )‌ عوضش با تغيير يه سري پارامتر فيزيك درخت ها ، طولشون و حجم و گرافيكش رو ميتونستي تعيين كني ... ساخت درخت توي يونيتي 2.6 اصلا به پاي Speed Tree نميرسيد ( شايد كيفيتش هم مثل اون ميشد ولي كاري رو كه شما با Speed Tree انجام ميدادي رو بايد 2 ، 3 برابر بيشتر وقت ميزاشتي كه با يونيتي همون كيفيت رو بگيري ) حالا من دارم با دليل ميگم كه توي يونيتي 3 يه ميان افزار اضافه شده به اسم Uni Tree كه به دليل اينكه نسخه ي ناقصش در ورژن 2.6 هم بوده اسمش رو گذاشتن UniTree 2 ... طبق همون عكس هايي هم كه دادم شما حتي تعداد برگ هارو هم ميتوني مشخص كني . فقط كافيه يه درخت رو انتخاب كني و كل اون رو تغيير بدي يا اينكه خودت يه درخت با فيزيك كامل بسازي و به لطف ابزار Brush يونيتي ميتوني خيلي راحت يه جنگل پر از درخت هاي مختلف با فيزيك مختلف درست كني . به همين دليل هست كه ميگم UniTree 2 بهتر از Speed Tree هست ( با Speed Tree هم كار كردم )
    شما ها می گین
    یونیتی 3 بیاد خیلی بهتر از Udk می شه . مگه udk بروز رسانی نمی شه . و هر بروز رسانبش بهتر از ماه قبل می شه .
    من عضو سايت Epic هستم و هر ماه تغييرات ورژن جديد توي يه ايميل برام مياد .. اكثر تغييرات مربوط به اضافه شدن يه سري مدل و افكت صوتي به Content Browser و يا ارتقاء Image Effect يا رفع باگ هست ... مثل يونيتي موردي نديدم كه كل انجين رو زير و رو كنه !
    از نظر منابع اموزشی Udk هم لازم به گفتن نیست. تنها چیزی که من از Unity دیدم و خوشم اومد اینه که بسته به نظر کاربراشون
    نرم افزارشون رو ارتقا میدن . میدونین که اگه توی سایتش یه پیشنهاد برای ارتقا بدین اگه رای بیاره توی نسخه بعدی این نرم افزار میزارن .
    منابع آموزشي UDK بيشتر از يونيتي هست ولي يونيتي هم از نظر منابع آموزشي خيلي كامل هست و ساپورتش هم حرف نداره
    چون يونيتي يك انجين مردمي هست بخشي به نام FeedBack داره كه شما توضيحاتش رو داديد ولي قبول دارم از لحاظ منابع آموزشي UDK بهتره
    یه جای دیگه هم توی همین پست دیدم که نوشته بودن با یونیتی یه برنامه واسه وب کم درست کرده بودند .
    اخه ما داریم توی اینجا درباره گیم انجین صحبت می کنیم نه چیز دیگه . اگه اینطور باشه از نظر این کارها یونیتی به گرد پای کوست تری دی هم نمی رسه .
    عزيز يه مدت در مورد انعطاف گيم انجين صحبت شده بود ... من ميگم UDK چجور انعطافي داره كه باهاش هنوز نتونستن يه اديتور بسازن ؟! و براي اينكه انعطاف يونيتي رو نشون بدم برنامه ي وبكم رو نقل قول كردم و هدفم اين بود نه اينكه بحث رو عوض كنم !

توی رندر نرم افزار ها هم خودتون فهمیدینو دیگه نمی خواد من دربارش چیزی بگم.
    از لحاظ رندر يونيتي 2.6 به UDK نميرسه خودمم قبول دارم ... با اينكه يه سري بازي با كيفيت بالا باهاش ساخته شده ( عكس هاي همين صفحه )‌ ولي بازم ميگم جلوي UDK كم مياره ولي يونيتي 3 ميتونه با UDK رقابت كنه

یه جایی خونده بودم که نوشته بودن یونیتی می تونه برای گرافیک های جی فورس 1 هم بازی بسازی ولی یو دی کی فقط سیستم ها بالا رو پشتیبانی می کنه . اخه الان کسی نمی اد پول خرج کنه که برای پدربزرگ ها بازی بسازه .((البته این مال شما نبود توی یه فروم دیگه خونده بودم ))
    ببين عزيز براي اطلاع ميگم ... بازي هاي دو بعدي خيلي خيلي زيادي هستن كه از همه نظر به بازي هاي سه بعدي برتري دارن ( حتي گرافيكي - البته گرافيك هنري ) مثل World of Goo . خيلي هم بيشتر فروش كردن و تعداد اين بازي ها داره روز به روز بيشتر ميشه و اسمش هم هست Arcade Games و بازيساز هاي مستقل اينجور بازي هارو ميسازن تا روي Xbox Live يا PSN منتشر بشه و به ازاي هر دانلود يه پولي به حسابشون از طرف مايكروسافت يا سوني ريخته بشه
    حالا شما كدوم بازيه آركيد رو ديدي كه سيستم فضايي بخواد ؟!
    راستي به نظر شما بازي اگه از نظر گرافيكي بهينه باشه و تنظيمات گرافيكي خيلي زياد داشته باشه ( عين كرايسيس كه فكر كنم 5 تا تنظيم مختلف داشت ) بهتره يا اينكه روي همه ي سيستم ها با يك گرافيك اجرا بشه و كلي از سيستم ها هم توي اجراي اون نا توان باشن
    اگر اين حرف رو چند سال قبل ميزدي همه ميگفتيم خوبه ولي الان بحث روي بهينه كردن گرافيك بازي هست ... وگرنه كرايسيس هم بهترين گرافيك رو توي حالت Ultra High در بين بازي هاي كامپيوتري داشته و داره ولي منتقد هاي سايت هاي معروف به دليل اينكه گرافيكش بهينه نبوده اين قسمت رو به عنوان يه ضعف مورد بررسي قرار دادن
    وگرنه توي همين يونيتي من ميتونم يه كاراكتر با 1000000 چند ضلعي بزارم و بعدش هم بگم بازيم بهترين گرافيك رو داره ولي هيچ سيستمي نميتونه 2 فريم هم ازش بگيره !!!!‌ ما داريم بازي ميسازيم نه انيميشن .
    واسته دیدن گرافیک کارهای ساخته شده باهاش فقط یک بار برین سایت udk تا بفمید چیه.
    منم ميتونم عكس خيلي از بازي هارو بيارم كه با يونيتي 3 بتا ساخته شدن و از لحاظ گرافيك نسبت به UDK برتري دارن. در ضمن كل بازي هم گرافيك نيست

ممنون
    Last edited by saeed_cpu_full; 18-07-2010 at 13:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •