حذف شود .................................
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 09:55.
همشون مثل همند کیفیت در این دانگلهای مارکهای متفرقه معنی نداره
فقط من توی سایت DLINK 2 تا مدل دیدم که یکیشون روتر داشت یعنی میتوسنتی چندتا سیستم رو شبکه ای هم بهش وصل کنی و یه مدل هم بود که تک پورت بود .
متاسفانه من هرچی مارک توی گوگل دیدم همشون متفرقه هستند و تنها تفاوت شکل ظاهریه پس یه خوشگلش رو بگیر
1- اگه منظورت دیتا سیم هستش که فقط مخصوص SMS و GPRs هستش به احتمال 99% شامل این طرح باید باشه .
اطلاع دقیق ندارم . ولی چون که در این سیم کارت فقط دیتا تعریف شده پس امکانش هست کافیه کد دستوری رو بزنید و ببینید SMS مبنی بر فعال شدن سرویس میاد یا نه . اگر اومد که شما به خواسته تون میرسید اگر هم نیومد که نمیخونه. و پولی کم نمیشه.
2-نه اصلا من 1030 تومن توی گوشیم پول داشتم و دقیقا روی این مسئله حساس شدم ولی وقتی که کارم تموم شد دیدم همو مبلغ باقی مونده. فرداش ولی 10 تومن کم شده بود که وقتی پیکیری کردم یادم اومد وقتی داشتم کار میکردم همون لحظه جواب SMS دادمو حواسم نبوده و در حالت کلی اصلا مبلغی کسر نمیشه این یه مود رو ایرانسل تعهد شخصی داده
که فقط از بسته ها کم میکنه .
3- مودم خوب که نداریم بهترین چیزی که دیدم فقط DLINK بوده اونم برحسب کارایی و قیافه و بقیه شون مارک متفرقه هستند و کیفیتشون در یک حد هست البته این دی لینکی هم که میگم فقط تیو سایتش دیدم نمیدونم توی بازار اومده یا نه اگر اون رو دیدید دی لینک بهتره ولی بقیه شون فکر نمیکنم کیفیت متفاوتی داشته باشند فقط به EDGE دار بودن این مودم توجه کنید و این که 3G هم ساپورت کنه که باری نسل سوم همراه استفاده میشه اینجوری با یه تیر دو نشو زدی اپراتور سوم که بیاد و سرعت اینرتنتش یک مگ هست دیگه نمیری دوباره خرید کنی .
موفق باشی
یه تست جالب. من لپ تاپم تقریبا قدیمیه!. من با لپ تاپم که تست کردم گفتم که حداکثر تا 15 دریافت داشتم البته اونم در بهترین حالتش بود ولی امروز که سیستم رو راه انداختم با هزار بدبختی دیدم روی PC خودم کفش 15 هست که با تکون دادن گوشی در بهترین مکان تا 20 میره!!!
و جالب تر اینه که وقتی سرعت رسیو پاییینه پینگم بالاست ولی وقتی رسیوم بالاست پینگم پایینه. عجیبه هااا.
ولی کلا باهاش خیلی حال کردم!!!! چند بار ترسیدم نکنه ایرانسل بازی در بیاره و شارژ کم کنه واسه همین تست کردم دیدم نه. انگار سرجاشه!! ولی از اونجایی که ایرانسل حتی برای وایمکس های نامحدودش هم شرط گذاشته فکر کنم اگه کسی بیش از حد رسیو داشته باشه ممکنه بعد از یه زمانی بره و از شارژ سی کارت استفاده کنه!!! تا زودتر تموم بشه!!!
نمیدونم .باید دوستان هم که تست کردن و مدت زمانشون ، بیان و اطلاع بدن!!!
اقال من مشکل سخت افزاری دارم
مشکلم حل بشه اونوقت میدونم چیکار کنم
یه دونه مودم میگیرم و میندازمش توی دانلود![]()
بچه ها این gprs با اینکه سرعتش بالاست ولی سایت ایرانسل رو باز نمی کنه(تو PC)...شما هم امتحان کنید...
اوه اوه شرمنده همین الان درست شد...مشکل از پ؟ر؟و؟ک؟س؟ی بودش![]()
Last edited by masud-000000; 29-06-2010 at 10:03.
آقا خواهش میکنم به منم کمک کنید ببینم برای جای سیم کارت برنامه ای چیزی میخواد چه برنامه ای؟
این صفحه درایور های نوت بوک منه کدومشه؟
![]()
ببینم ویندوزت اوجینال بوده؟
من امروز پرسیدم از بچه ها گفتن نداریم و این برنامه فقط روی ویندوز اورجینالا هست و روی خود ویندوزه!! منم از قبل رو سیستم بود!
اگه ویندوزت اورجیناله و سی دی ریکاوریش رو داری یه تست بکن!
همون 3g مگه کار نمیکنه؟ دراویرش وصل نمیشه؟ توی منیج ویندوز نمیاد؟
اصلا وقتی سیم کار رو وصل میکنی چیزی که نشون بده یه قطعه خارجی به سیستم وصل شده مشخص میشه. مثلا دینگ میکنه؟
وقتی سیم کار رو وصل میکنی توی اکس پی یه گزینه توی My Computer اضافه میشه!! بببین چیزی هست یانه!!
آرهببینم ویندوزت اوجینال بوده؟
وقتی که نصب هم کردم چیزی نبودمن امروز پرسیدم از بچه ها گفتن نداریم و این برنامه فقط روی ویندوز اورجینالا هست و روی خود ویندوزه!! منم از قبل رو سیستم بود!
وقتی میخوام نصبش کنم میگه Installation device can't find INstallation abort و از نصب خارج میشههمون 3g مگه کار نمیکنه؟ دراویرش وصل نمیشه؟ توی منیج ویندوز نمیاد؟
هیچیاصلا وقتی سیم کار رو وصل میکنی چیزی که نشون بده یه قطعه خارجی به سیستم وصل شده مشخص میشه. مثلا دینگ میکنه؟
هیچی اضافه نشدهوقتی سیم کار رو وصل میکنی توی اکس پی یه گزینه توی My Computer اضافه میشه!! بببین چیزی هست یانه
راستی خودت گفتی با چی وصل میشی حالا برنامه خودت رو میتونی آپلود کنی؟
بازم میگم این قطعه ی سیم کارت توی بیشتر لپ تاپ ها Compatible هست. ممکنه جاش باشه ولی اتصالی به مادربرد نداشته باشه!!! مثلا UMTS که یه مدل لپتاپ داره یه مدل نداره. مثلا قطعات دیگه که توی یه مدل لپ تاپ مممکنه داشته باشه یا نداشته باشه. این حالت هم زمانی هست که مشتری خودش درخواست بده که مثلا با سیم کارت میخوام یا نه یا مثلا با باطری دوم میخوام یا نه.
واسه همین جاش روی لپ تاپ هست ولی ممکنه اتصال نداشته باشه. من در مورد سیم کار گفتم که این قطعه که اندازه ی قطعه ی بلوتوث هست و روی مادربرد سوار میشه قیمتش حدودا 100 تومنه البته شاید هم ارزونتر باشه. ولی با این قظعه میشه سوکت سیم کارت رو به مداربرد وصل کرد و واسه انتن دهی از انتن بلوتوث یا UMTS یا چیزهای دیگه!!! اینش رو مطمعن نیستم!!
برنامه ی من اسم3g watcher هست. امتحان کردم به سیسم دیگه نمیخوره. روی سیستم پسرخالم تست کردم.
انگار هر برنامه ای منحصر بفرد یه مدل خاصه!!! بعد خوب با توجه به مدل اون سوکت و سرعت و ایناش هست دیگه!!
لینکش هم قرار بود بچه ها واسم پیدا کنن بد قولی کردن. چون توی نت نیست سایتش هم فیلتره!!!
اقا یه نکته
من لپتاپم ماون قرمز یا اینفرارد داره
ولی دو سال پیش که این لامصب رو گرفتم اصلا کار نمیکرد
بردمش پیش یه تعمیرکار گفتش که کار نمیکنه
تو نگو بلد نبود !!! و نظریه های فضایی از خودش در میکرد
اقا خلاصه مثل یه مرد نشستیم و همت کردیم تا این پورت اینفرارد رو پیدا کنیم
رفتیم تیو بایاسش و متوجه شدیم که پورتی که باری لپتاپ گذاشته شده دقیقا شماره اش با پورت ماوس یکی هست و یه جورایی کانفلیت شده
عزیز دل برادر شما هم احتمالا مشکل منو داری
یعنی قطعه رو داری ولی ارتباط برقرار نیست
البته بصورت سخت افزاری برق تویش میره ولی نرم افزاری وصل نیشت
برو توی بایاست ببین گزینه ای آپشنی چیزی داره ؟
ضمنا ادرس همین لپتاپ رو هم توی سایتش برایم بزار دیشب کلی سرچ کردم ولی عجیب پیداش نکردم
مدلهای دیگه وسترو رو نشون میداد ولی 1500 رو رو نمیکرد که منم دیگه بیخیال شدم و فکر کردم ریمارکه ؟
حالا اگره خودت پیداش کردی ادرسشو بزار ببینم چیکار میتونم برات بکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)