تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 16 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 151

نام تاپيک: مثل معتادها شدم چه کار کنم؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

واقعاً خسته شدم و باید 6 روز دیگه با همین سرفه و خس خس صبر کنم تا روز دوشنبه
    خیر اشتباه نکنید قبلا هم عرض کردم که به نظر بنده شما آسم را دارید و بحث عفونت احتمالا علائم را تشدید کرده است . ( البته وجود عفونت ریوی نظر پزشک معالجتونه و بنده نمی تونم از راه دور تشخیص بزارم ) بنابر این انتظار نداشته باشید با مصرف آنتی بیوتیک تمام علائم آسم شما یعنی تنگی نفس و سرفه و خس خس تمام بشه . بنده هم عرض کردم که صبر می کنیم که ببنیم نتیجه چی میشه و آیا تمام مشکل شما عفونته و یا نه .

فکر کنم، الان سن من بیشتر از 73 باشه!!!

پس باید منتظر سرنوشت آقای بهرامی باشید

راستی آقای دکتر، قرص سفیکسیم 400 هم، یک روزه که تموم شده و قرص مترونیدازول هم تا جمعه صبح ادامه داره ولی به نظر من که اثری نداشته. آیا رابطه ای بین تموم شدن سفیکسیم و آغاز و تشدید سرفه وجود داره؟
    فکر نکنم

2. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.
    احساس می کنم راز این سرفه ها رو بعد از 7 روز به دست آوردم، حداقل در مورد دور دوم درمان. قرص مترونیدازول. بله، قرص مترونیدازول(البته 10 تای آخرش) با فشاری که به معده می آورد، کم کم باعث تولید گاز در معده شد و همین گاز هم با عبورش از مری به حلق، باعث ایجاد سرفه می شد. ای کاش 10 تای آخرش رو نمی خوردم.
    البته هنوز هم اثرات این قرص از بین نرفته و امیدوارم بعد از چند روز علائم کاهش پیدا کنه.

ویرایش: الان، دو سه ساعتی هست که نفس تنگی و سرفه، شدید شده و با شربت های سالبوتامول و برم هگزین هم چاره نشده. آخرش مجبور شدم یه قرص تئوفیلین بخورم. شاید این قرص بتونه ریه رو باز کنه.
    دیگه خسته شدم. من قبل از این یک ماه که دیگه اینجوری نبودم. احساس می کنم شدم موش آزمایشگاهی. شما رو به خدا اگه احساس می کنید که این درمون ها فایده ای نداره بگید، راه چاره رو بگید. والا، از زندگی افتادم. الان هم که دارم این متن رو می نویسم، نفسم تنگ تنگ شده. دیگه بدم می یاد از دکتر رفتن.
    Last edited by قله بلند; 16-07-2010 at 14:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdidll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    لينوكس

پيش فرض

سلام دوستان
    دوست عزیز قله بلند
    پدر من هم حدود 2 ماه میشه همین مریضی رو داره و دائم سرفه میکنه متاسفانه
    حدود 3 تا دکتر خوب رفت و خوب هر کدم داروی خاصی بهش دادن یکی قرص های و کپسول
    برای عفونت ریه گفته ریه عفونت داره زیاد
    پدرم بعد از سرفه مقدار زیادی عفونت میاره بیرون و خوب خیلی براش سخته
    چند مدتی هم هست بهتر شده ولی سرفه پا برجست و درد قفسه هم داره
    دقیقا همون چیزهایی که شما دارید پدرم هم داره اونم از دکتر رفتن خسته شده
    میخواستم بدونم شما چند وقته اینجوری هستید و دکتر گفته چه مریضی دارید ؟

5. این کاربر از mehdidll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    دوست عزیز قله بلند
    پدر من هم حدود 2 ماه میشه همین مریضی رو داره و دائم سرفه میکنه متاسفانه
    حدود 3 تا دکتر خوب رفت و خوب هر کدم داروی خاصی بهش دادن یکی قرص های و کپسول
    برای عفونت ریه گفته ریه عفونت داره زیاد
    پدرم بعد از سرفه مقدار زیادی عفونت میاره بیرون و خوب خیلی براش سخته
    چند مدتی هم هست بهتر شده ولی سرفه پا برجست و درد قفسه هم داره
    دقیقا همون چیزهایی که شما دارید پدرم هم داره اونم از دکتر رفتن خسته شده
    میخواستم بدونم شما چند وقته اینجوری هستید و دکتر گفته چه مریضی دارید ؟
    سلام
    هم برای خودم و هم برای پدر شما آرزوی سلامتی و شفای عاجل رو دارم

بگذارید کمی برگردم به عقب، حدوداً اوایل بهمن پارسال و یک گزارش خلاصه لحظه به لحظه بدم:
    1-قرمزی هایی شبیه کهیر همراه با خارش(حساسیت به تقریباً همه نوع مواد غذایی، بوی اسپری، دود، گرد و خاک، بوی سیگار)
    2-بعد از مدتی، سرفه های شبانه و به مدت 2 ساعت(یک شب در میان) ولی بدون تنگی نفس
    3-سرماخوردن در اوایل اسفند و شروع سرفه و نفس تنگی به صورت مداوم
    4-آزمایش اسپیرومتری(سنجش میزان نفس) و تشخیص آسم
    5-شروع درد قفسه سینه، البته فقط ناحیه ای کوچک در پشت قلب و اهمیت نداشتن آن برای پزشکم(البته مورد 4 و5 همزمان بودند)
    6-خوردن قرص های دگزامتازون برای سرکوب سیستم ایمنی و کتوتیفن برای پیشگیری از آسم و اسپری سرتاید برای درمان آسم
    7-تاثیر داشتن داروها
    8-از بین رفتن تاثیر داروها بعد از تقریباً 2 ماه مصرف
    9-شروع دوباره سرفه و جابه جایی درد از ناحیه مذکور به سمت راست و پایین قفسه سینه
    10- باقی ماندن درد در این ناحیه و جابه جایی آن بعد از چند روز به نقطه مقابل قفسه سینه و ماندگار شدن آن(سرفه و تنگی نفس هنوز ادامه دارد)
    11-مراجعه به دکتر عفونی و تشخیص عفونت شدید ریه با عکس از قفسه سینه و سینوس در یک ماه گذشته و سپری کردن دو دوره 2 هفته ای و استفاده از آنتیوبیوتیک های متفاوت
    12-در دوره اول، با مصرف آنتی بیوتیک تا دو روز علائم سرفه و تنگی نفس کاملاً خوب شد ولی رفته رفته برگشت دوباره همه علائم به حالت قبل
    13-در دوره دوم، بهبود علائم تا 7 روز اول و مصرف قرص ها و شربت ها و آغاز سرفه و تنگی نفس بعد از روز هفتم
    14-رفتن پیش دکتر و شروع دوره سوم درمان که تا چند روز دیگه محقق خواهد شد.

البته تشخیص دکترم این بوده که چون عفونت شدیده باید 2 تا 3 ماه درمان رو ادامه بدم ولی واقعاً کلافه شدم و نمی دونم چرا تا چند روز، همه چیز خوبه ولی دوباره همه چیز برمی گرده سرجای اولش. من عفونتی از ریه هام خارج نمی شه.

امیدوارم خوب گفته باشم.

7. 2 کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    احساس می کنم راز این سرفه ها رو بعد از 7 روز به دست آوردم، حداقل در مورد دور دوم درمان. قرص مترونیدازول. بله، قرص مترونیدازول(البته 10 تای آخرش) با فشاری که به معده می آورد، کم کم باعث تولید گاز در معده شد و همین گاز هم با عبورش از مری به حلق، باعث ایجاد سرفه می شد. ای کاش 10 تای آخرش رو نمی خوردم.
    البته هنوز هم اثرات این قرص از بین نرفته و امیدوارم بعد از چند روز علائم کاهش پیدا کنه.

ویرایش: الان، دو سه ساعتی هست که نفس تنگی و سرفه، شدید شده و با شربت های سالبوتامول و برم هگزین هم چاره نشده. آخرش مجبور شدم یه قرص تئوفیلین بخورم. شاید این قرص بتونه ریه رو باز کنه.
    دیگه خسته شدم. من قبل از این یک ماه که دیگه اینجوری نبودم. احساس می کنم شدم موش آزمایشگاهی. شما رو به خدا اگه احساس می کنید که این درمون ها فایده ای نداره بگید، راه چاره رو بگید. والا، از زندگی افتادم. الان هم که دارم این متن رو می نویسم، نفسم تنگ تنگ شده. دیگه بدم می یاد از دکتر رفتن.
    از اینکه علایم بیماری تشدید شده متاسفم .
    ولی بیماری آسم به همین صورته که حملات سرفه و تنگی بصورت متناوب داره . به نظر بنده بهترین درمان آن هم استفاده مستمر از اسپری های درمانی می باشد .
    نا امید نباشید

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از اینکه علایم بیماری تشدید شده متاسفم .
    ولی بیماری آسم به همین صورته که حملات سرفه و تنگی بصورت متناوب داره . به نظر بنده بهترین درمان آن هم استفاده مستمر از اسپری های درمانی می باشد .
    نا امید نباشید
    آخه آقای دکتر، بدبختی اینجاست که اسپری هم دیگه اثر نمی کنه، نه اسپری سالبوتامول و نه اسپری سرتاید. من می خوام ناامید نشم ولی وقتی می بینم حتی یه قرار نمی تونم با دوستم بگذارم تا مثلاً بیرون برم و روحیه ام عوض بشه، وقتی می بینم دارو اثر نمی کنه وقتی می بینم با دکترم نمی تونم راحت صحبت کنم(از ترس اینکه دعوا نکنند) و از دکتر رفتن هم هراس پیدا کردم و یا اینکه با خوردن فلان قرص، یه درد دیگه هم می گیرم و..... چه جوری آدم امیدواریش رو تا آخر حفظ کنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در درمان حمله حاد آسم اسپری سالبوتامول قطعا تاثیر داره ولی شاید نه کامل . یعنی باید باعث کاهش علائم حداقل تا حدودی بشه .
    از دکترها هم نترسید بعضی وقتها بد اخلاقند ولی نهایتا خوبی بیمارشون را می خواهند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    یه اتفاق جدید افتاده و اون اینکه درد، اندکی به قسمت راست قفسه سینه و درست رو به روی قلب منتقل شده. آیا عفونت در حال جابه جایی است؟ یا اصولاً در حین درمان این اتفاق می افتد؟
    بعد از خوردن قرص تئوفیلن، الان بیشتر از 24 هست که حالم خیلی خوبه و اثری از سرفه و تنگی نفس نیست. البته خودم از خوردن چیزهایی که حساسیت رو زیاد می کنه پرهیز می کنم. مثل اینکه بعضی از داروها علائم بیماری رو بدتر می کنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

جابجایی عفونت از نظر بنده بی معنیه

در مورد کاهش علائمتون هم خوشحالم احتمالا تاثیر تئوفیلین باید باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. تئوفیلن فقط تونست 24+20 ساعت علائم رو پنهان کنه و دوباره تنگی نفس شروع شد.آقای دکتر، عکس ها و داروها رو به یک پزشک عمومی نشون دادم و ایشون عفونت سینوس و ریه رو تایید کردند و اظهار داشتند که قرص های داده شده قرص های خوبی هست. حالا باید برای بررسی بیشتر پیششون برم. پس دوشنبه هم پیش دکتر خودم می رم و هم پیش ایشون و نتایج رو اعلام می کنم. بحث بالاتر رفتن و جا به به جا شدن درد رو هم مطرح می کنم. راستی یادتونه گفتم که بخشی از ساق پای راستم درد می کنه. این درد اندکی به طرف قوزک پا کشیده شده. این درد هم به نظرم جالب می یاد. این رو هم مطرح می کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •