تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 107

نام تاپيک: ایران و جام جهانی

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

فوتبال این مملکت تا به شکل یک NGO در نیاد وهمچنان یه نهادی زیر دست کسایی باشه که میخان معروف بشن باشه,وضعش بهتر که هیچ بدتر میشه

2. این کاربر از mahdishata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فوتبال این مملکت تا به شکل یک NGO در نیاد وهمچنان یه نهادی زیر دست کسایی باشه که میخان معروف بشن باشه,وضعش بهتر که هیچ بدتر میشه
    کاملا موافقم
    البته + موارد زیر

1- به قول دستمون خیلی ها میخوان تو این فوتبال معروف بشن والبته شدن اما هیچ وقت جایگاهی بین مردم نداشتن ( یکی از بازیکنان با تجربه تیم ملی !!)

2- خیلی ها با هیچ نداشتشون میخوان معروف بشن !!

---- هدایتی : کسی که یکدفعه سروکلش پیدا شد و در ابتدا ادعای پرسپولیسی بودن رو داشت و خودش رو معروف کرد اما اعتباری اگر داشت زمانی بود والن اعتباری نداره ، چون هیچ وقت پول برای هیچ کسی نمیتونه جایگاه مردمی رو بیاره ( همون یک سال اعتبار داشت وخیلی ها هم دوره ای اعتبار خواهن داشت )

------- کاشانی : شخص 10 شغله ای که از همه جا پول میگیره و چندین شغل داره و طبق قانون چند شغله نبودن ها تو چند جا فعالیت داره!!! والانم با اوردن نامه ای از آموزش .پرورش خودش رو تک شغله تربیت بدنی معرفی کرده . این آقا چندین شغل وسمت داره و دقیقا مثل هدایتی دنبال هدفی خاص هست ( معروف شدن )

1- عضو شورای شهر
    2- کارمند آموزش پرورش
    3- سرپرست باشگاه پرسپولیس
    و....

اما کار این آقا همین جا تمام نمیشه ، این آقا باجناق خودش رو ( علیپور ) رو سخنگوی باشگاه کرده ودر آینده سردبیر روزنامه پرسپولیس خواهد شد . پسرش رو هم میخوان یه پست تو پرسپولیس بهش بدن و....

میبینیم امثال همین کاشانی براحتی حق چندین جوون رو ریر پا له میکنند و همه چیز رو مال خودشون میدونن

کسی که با داغ کردن مهر بر پیشانی و پیشوندی به نان حاجی ، همه جور استفاده ای از این فوتبال میکنه و یکی از مهمترین اهدافش استفاده از مردم برای انتخابات شوراها و... هست.

3-عده ای هم نقش دلال رو بازی میکنن :( انصارفرد ) کسیکه باز هم در فوتبال معروف شد ولی هیچ جایگاهی بین مردم نداره . همین بابا در شرکت دلالیش برای دو بازیکن بنجل ونیمکتنشین پرسپولیس 2 ملیار هزینه کرده ( خدا میدونه چقدرش رو خودش بالا کشیده ) این در حالی هست که با شگاه سایپا هردوشون رو با 380 ملیون هم نخواسته بود . 2 ملیار کجا 380 ملیون کجا

4- خیلی از بازیکنان هم به کمک عواملشون در بازار دلالی ، اسمس براس خود دست وپا میکنند و اسمشون رو میخوان به تیمهای بزرگی مثل پرسپولیس استقلال بچسبونن که میبینیم بعد ازرسیدن به این تیمها والبته تیم ملی ، هیچی بارشون نیست ، چون همون عوامل که پشت سرشون هستن میخوان بگن اینا بازیکنان خوبی هستن ولی در عمل هیچی نیستن!!

و 1000 مورد دیگر که از حوصله بنده وبحث خارج هست واگه لازم شد میتونیم به اونا هم اشاره ای داشته باشیم

نتیجه : قزبانی همه خواسته های این آدما ، مردم هستن ، الانم میبینیم عواملی که مردم رو از فوتبال زده کردن ، خودشون به همه مقاصدشون رسیدن و البته به جام جهانی !!

4. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کاملا موافقم
    البته + موارد زیر

1- به قول دستمون خیلی ها میخوان تو این فوتبال معروف بشن والبته شدن اما هیچ وقت جایگاهی بین مردم نداشتن ( یکی از بازیکنان با تجربه تیم ملی !!)

2- خیلی ها با هیچ نداشتشون میخوان معروف بشن !!

---- هدایتی : کسی که یکدفعه سروکلش پیدا شد و در ابتدا ادعای پرسپولیسی بودن رو داشت و خودش رو معروف کرد اما اعتباری اگر داشت زمانی بود والن اعتباری نداره ، چون هیچ وقت پول برای هیچ کسی نمیتونه جایگاه مردمی رو بیاره ( همون یک سال اعتبار داشت وخیلی ها هم دوره ای اعتبار خواهن داشت )

------- کاشانی : شخص 10 شغله ای که از همه جا پول میگیره و چندین شغل داره و طبق قانون چند شغله نبودن ها تو چند جا فعالیت داره!!! والانم با اوردن نامه ای از آموزش .پرورش خودش رو تک شغله تربیت بدنی معرفی کرده . این آقا چندین شغل وسمت داره و دقیقا مثل هدایتی دنبال هدفی خاص هست ( معروف شدن )

1- عضو شورای شهر
    2- کارمند آموزش پرورش
    3- سرپرست باشگاه پرسپولیس
    و....

اما کار این آقا همین جا تمام نمیشه ، این آقا باجناق خودش رو ( علیپور ) رو سخنگوی باشگاه کرده ودر آینده سردبیر روزنامه پرسپولیس خواهد شد . پسرش رو هم میخوان یه پست تو پرسپولیس بهش بدن و....

میبینیم امثال همین کاشانی براحتی حق چندین جوون رو ریر پا له میکنند و همه چیز رو مال خودشون میدونن

کسی که با داغ کردن مهر بر پیشانی و پیشوندی به نان حاجی ، همه جور استفاده ای از این فوتبال میکنه و یکی از مهمترین اهدافش استفاده از مردم برای انتخابات شوراها و... هست.

3-عده ای هم نقش دلال رو بازی میکنن :( انصارفرد ) کسیکه باز هم در فوتبال معروف شد ولی هیچ جایگاهی بین مردم نداره . همین بابا در شرکت دلالیش برای دو بازیکن بنجل ونیمکتنشین پرسپولیس 2 ملیار هزینه کرده ( خدا میدونه چقدرش رو خودش بالا کشیده ) این در حالی هست که با شگاه سایپا هردوشون رو با 380 ملیون هم نخواسته بود . 2 ملیار کجا 380 ملیون کجا

4- خیلی از بازیکنان هم به کمک عواملشون در بازار دلالی ، اسمس براس خود دست وپا میکنند و اسمشون رو میخوان به تیمهای بزرگی مثل پرسپولیس استقلال بچسبونن که میبینیم بعد ازرسیدن به این تیمها والبته تیم ملی ، هیچی بارشون نیست ، چون همون عوامل که پشت سرشون هستن میخوان بگن اینا بازیکنان خوبی هستن ولی در عمل هیچی نیستن!!

و 1000 مورد دیگر که از حوصله بنده وبحث خارج هست واگه لازم شد میتونیم به اونا هم اشاره ای داشته باشیم

نتیجه : قزبانی همه خواسته های این آدما ، مردم هستن ، الانم میبینیم عواملی که مردم رو از فوتبال زده کردن ، خودشون به همه مقاصدشون رسیدن و البته به جام جهانی !!
    حرفات یه جورایی به دل میشینه و تازگی داره

میخواستم بدونم قضیه دعوت نشدن خداداد به تیم ملی مثل سناریوی علی کریمی با دایی بود؟کلا فکر کنم همین مافیایی ها با خداداد خیلی مشکل داشتن؟

دادکان چی؟من فکر میکنم اونم یه ریگی تو کفشش بود؟
    چندتا از مافیایی های دیگه هم اسم ببر تا بهمیم چی به چی هست

6. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

فوتبال این مملکت تا به شکل یک NGO در نیاد
    هر فدراسیونی که به صورت NGO در بیاد، فیفا اونو تعلیق میکنه. این جزو قوانین و اساسنامه فیفاست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

باید قبول کنیم که قطبی به درد تیم ملی ما نمیخوره . همینطور که دایی نمی خوره .

تیم ملی نیاز به یه مربی خیلی خیلی بزرگ داره با حداقل 3 - 2 سال فرصت برای بازسازی تیم ملی .

اوضاع تیم ملی اصلا خوب نیست و تو آسیا هم هیچ حرفی واسه گفتن نداریم .

یه زمانی تیم های کره و ژاپن از رویارویی با ایران وحشت داشتن ولی الان چی ؟

تیم های درپیت عربی هم ما رو بحساب نمیارن .

9. این کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میخواستم بدونم قضیه دعوت نشدن خداداد به تیم ملی مثل سناریوی علی کریمی با دایی بود؟کلا فکر کنم همین مافیایی ها با خداداد خیلی مشکل داشتن؟
    همونطور که گفتم ، فوتبال ایران مافیا داره وکم کم همه دارن اونو میشناسن ، وفقط وفقط مردم میتونن اونا رو پایین بکشن ، همونطور که بارها کشیدن !! متاسفانه خداداد هم قربانی مافیا معروف فوتبال شد واز تیم ملی دور ماند ،
    فکر کنم به خاطر یک جمله : بالاخره ما هم از آقای x یک پاس دریافت کردیم!!

سناریو ، مشکل X با کریمی هم از سال 76 شروع شد ( نمیدونم در جریانش هستی یانه ) و برای اینکه این باند مافیایی ، باز هم قدرت خودشونو نشون بدن ، کریمی رو به خاطر این موضوع برای بازیهای آسیایی بوسان دعوت نکردن ( چون مربی فقط یک مترسک بود وعده دیگه تیم رو میچرخوندن که در پایین توضیح خواهم داد ). آخریش هم که قربانی کردن تیم ملی به خاطر این باند مافیایی بود.
    دادکان چی؟من فکر میکنم اونم یه ریگی تو کفشش بود؟
    متاسفانه با آمدن دادکان ، یک مشکل خیلی خیلی اساسی ، گریبان تیم فوق العاده قدرتمند ایران در اون زمان رو گرفته بود !! مشکلی به نام بازی کردن با 10 نفر ( در صورتی که همه تیمها 11 نفر داشتن ). یکی از شزوط ماندن برانکو در تیم ملی دعوت از شخصی خاص برای حضور در تیم ملی بود که با اجبار فدراسیون باید حتما دعوت میشد. سناریو از این قرار بود ، این آقا رو میخواستن به قیمت نابودی تیم ملی هم که شده به آمار گل هاش اضافه کنن ، چون همون شخص گرداننده ... بود .خوب تیم فوقالعاده قدرتمند ایران در جام ملت های آسیا 2004 همه رو محو تماشای بازیهای خودش کرده بود ،واکثر کشورها وحتی رسانه های کشور عربستان از بازی اونموقع ایران به عنوان قدرای فراتر از آسیا نام میبردن وصد البته به 10 نفر بازی کردن تیم ملی رو نیز همیشه بیان میکردن.

شخص x که بالابی به ترکیب تیم ملی تحمیل شده بود ، در زمین راه میرفت و با هنر نمایی علی کریمی که در بازی اول و رده بندی بادریبل مدافعان حریف 2 پنالتی گرفت ، در آن تورنومنت 2 گل زد . که اونموقع هم مردم صداشون درومده بود ولی به خاطر سوم شدن تیم ملی وصد البته بازیهای خوب 10 نفر دیگر این مسئله کمتر پرداخته شد.( این درحالی بود که آقای گل چند دور لیگ برتر به نیکت تیم ملی دوخته شده بود و تو یک بازی هم که بازی اومد یک گل زد )
    جریانات ادامه داشت تا ...

جام جهانی 2006.که دادکان در مقابل کارشناسانی که از دعوت شدن X به تیم ملی انتقاد میکردن ، چنین جواب میداد ، شما فقط در جهت تخریب تیم انتقاد میکنید و بدین ترتیب از شخص x حمایت شد و جناب x باتمامی قدرتی که از ش حمایت میکردن راهی جام جهانی شد .

اوج 10 نفره بازی کردن تیم ملی در جام جهانی بود ، جایی که شخص x دربازی با مکزیک ، آبروی وحیثیت فوتبال ایران رو به باد داد و تیم ملی ایران مسخره خاص وعام شد .( اگه مسخره شدنها رو نمیدونی تا عنوان کنم ؟؟)، این آقای x به مدن 90 دقیقه کامل در زمین مثل بت ایستاد وهیچ آماری ، حتی یک پاس ، یک شوت ، یک تکل ، یک تکا از حریف روی پای X و... ازش جانموند وبدین ترتیب اعصاب ملت ريا، کمارشناسان و... به ستوه امد و شخص x دربازی بعدی به خاطر فلاکتی که به جا گذاشته بود ، حتی از طرف دوست صمیمیش دادکان نیز نمیتوانست بار دیگر به زمین برود ، چون عمق فاجعه زیاد بود ..و بازی بعد به زمین نرفت.

اما این پایان ماجرا وقدرت مافیایی شخص x در تیم ملی نبود ، شخص مزبور حتی برسر نشستن بر صندلی در هنگام عذاخوردن نیز با تمام بازیکنان تیم ملی به مشکل برخورد ، و به بازیکن جوانی که روی صندلی که همنیشه شخص خاص روش مینشسته نشته بود چنین میتازد ، تیم ملی اونقدر بیصاحب نشده که تو جای من بشینی !!!!

این جمله دونکته رو داره ،

1-شخص x قدرتی زیاد درتیم ملی دارد که حتی برای یک صندلی چنین جملاتی عنوان میکند
    2- تیم ملی ارثیه مافیایی شخص x هست.

در میان این هیایو عده ای از بازیکنانم تیم ملی و به خصوص کریمی در مقابل این رفتار ها واکنش نشون میدن و میبینیم ، براحتی هر چه تمام تر علی کریمی به خاطر مشکلی که مافیای فوتبال ایران با او دارد ، از بازی سوم به آنگو لا باز میماند !!!!! ( البته مشکلات شخص x با کریمی به بعد از جام جهانی نیز کشیده شد که همه بهتر یمدونید !!)

به همین راحتی وسادگی .

اما همونطور که عرض کردم فقط وفقط این مردم هستن که میتوانند این باند های مافیایی رو پایین بکشن ، شخص x به عنوان تنها بازیکن که در لیگ ایران بازی میکرد برای دوری از خشم و نفرت مردم به کشور برنگشت و دو هفته رو در آلمان والبته در آمریکا با پاسپورت آمریکایی خودش گذراند . هر چند در این مدت شیشه های مغازه شخص x به دست مردم افتاد و مردم با شکستن شیشه ها ی مغازه x خشم خودشونو خالی کردن.

+
    امیر قلعه نویی وقتی که از تیم ملی به عنوان سرمربی کنار گذاشته شد ، الام کرد چون من به شخص x نه گفتم اخراج شدم .

همه این موارد و1000 مورد دیگر با مافیای فوتبال ایران به وجود اومدن .

پ.ن: شاید بشه بادروغ مردم رو مدتی فریب داد ، اما برای همیشه نه ( این حرف من به مافیای فوتبال ایران هست )

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر فدراسیونی که به صورت NGO در بیاد، فیفا اونو تعلیق میکنه. این جزو قوانین و اساسنامه فیفاست.
    تو یه ریگی تو کفشت هست با این حرفایی که میزنی و همش هم برعکس هستش و فکر میکنم که عمدا این پرت و پرتا رو میگی
    حالا دلیلش رو نمیدونم
    هر فدراسیونی که دولت توش دخالت بکنه بالافاصله تعلیق میشه و فدراسیون ها باید به شکل کاملا غیردولتی اداره بشن

امیر قلعه نویی وقتی که از تیم ملی به عنوان سرمربی کنار گذاشته شد ، الام کرد چون من به شخص x نه گفتم اخراج شدم .
    امیر قلعه نوعی زر مفت زده
    یکی از بهترین تیمای ایران رو تحویل گرفت و وقتی قدرتایی مثل کره و ژاپن توی ضعف بودن باعث شد که ایران با نمایشای افتضاح حذف بشه و اونوقت توقع داشت که تو تیم ملی بمونه؟

دادکان هرچی که بود فدراسیون زمانش استقلال داشت و فوتبال ایران برای خودش بروبیایی داشت
    بعدشم انتظار داشتید ما با شکست پرتغال و مکزیک بریم بالا و بعدشم همه تیما رو ببریم و قهرمان بشیم؟
    بازیکنایی که حتی نمیتونستن فشار تمرینا رو تحمل بکنن و توی همون دوره اولیه بدن سازی زارتی مصدوم میشن

علی کریمی به خاطر مشکلی که مافیای فوتبال ایران با او دارد ، از بازی سوم به آنگو لا باز میماند !!!!!
    بهتره فرافکنی نکنی
    علی کریمی به هیچ وجه حق نداشت که بعد تعویضش لگد بزنه به ساک تیم ملی
    گنده تر از اونشم توی فوتبال دنیا این کارارو نمیکنن
    به همین خاطر هم بود که بازی سوم رو نیمکت نشست و مثل اینه که یادت رفته وقتی برانکو میخواست بفرسدتش تو و کریمی قبول نکرد بره تو

اکثر حرفاتو قبول دارم ولی تو میخوای کریمی رو کاملا سفید جلوه بدی و طرف مقابل رو کاملا سیاه و هر چی کاسه کوزه هست سر اون بشکونی

12. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امیر قلعه نوعی زر مفت زده
    یکی از بهترین تیمای ایران رو تحویل گرفت و وقتی قدرتایی مثل کره و ژاپن توی ضعف بودن باعث شد که ایران با نمایشای افتضاح حذف بشه و اونوقت توقع داشت که تو تیم ملی بمونه؟
    من کاری ندارم زر مفت زده یانه !! ( البته قلعه نویی برخلاف جام ملت های 2004 تیم رو که 5 امتیازاورد ، 7 امتیازه وبه عنوان تیم اول گروه تحویل داد ) ودربازی بعد با کره با بدشانسی محظ ایران کارش به مساوی کشیده شد. البته فکر کنم قلعه نویی هیچ شکستی با تیم ملی نداشت وتیم ملی بی صاحب اونموقع رو به جام ملت ها رسوند .

کلا من بحثی سر خوب بودن قلعه نویی یا بد بودنش ندارم ( هر چند معتقدم که تو آسیا حرفی برای گفتن نداره )

اما مهم اون مطلبی هست که بعد از برکناریش گفته نه چیز دیگه !!
    دادکان هرچی که بود فدراسیون زمانش استقلال داشت و فوتبال ایران برای خودش بروبیایی داشت
    بنده هم موافقم ، فدراسیون دادکان یکی از بهترین فدراسیون های ایران بوده ولی یک مشکل اساسی داشت ، تیم ملی با 10 نفر در جام ملت های 2004 آسیا وجام جهانی 2006 حاضر شد وعاملش همین دادکان بود .
    بعدشم انتظار داشتید ما با شکست پرتغال و مکزیک بریم بالا و بعدشم همه تیما رو ببریم و قهرمان بشیم؟
    انتظار همه این بود که تیم 10 نفره بازی نکنه نه چیز دیگه !!
    بهتره فرافکنی نکنی
    علی کریمی به هیچ وجه حق نداشت که بعد تعویضش لگد بزنه به ساک تیم ملی
    گنده تر از اونشم توی فوتبال دنیا این کارارو نمیکنن
    به همین خاطر هم بود که بازی سوم رو نیمکت نشست و مثل اینه که یادت رفته وقتی برانکو میخواست بفرسدتش تو و کریمی قبول نکرد بره تو

اکثر حرفاتو قبول دارم ولی تو میخوای کریمی رو کاملا سفید جلوه بدی و طرف مقابل رو کاملا سیاه و هر چی کاسه کوزه هست سر اون بشکونی
    من کاری به این ندارم که تعویض کریمی درست بود یا نه ( به نظر کارشناسان تعویض کریمی یکی از مضحک ترین تعویض های برانکو بود ) اما بنده هم میگم ، که کریمی اشتباه کرد ونباید اون کار رو میکرد ،( گردن آدم در برابر حرف حق از مو هم باریکتر هست ودر این مورد کاملا حق با شماست ) اما اینکه شما میگید برانکو به کریمی گفته گرم کن وکریمی نیومده بلاید بگم اصلا اینطور نوبده . اینو بخون

افراد دیگری برای برانکو تصمیم می گیرند / از من نخواستند بازی کنم
    هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان تاکید کرد: کادر فنی تیم ملی برای حضور در میدان از من درخواستی نداشت.علی کریمی که دیداربرابر پرتغال به تعویض اش اعتراض کرده بود در این دیدار روی نیمکت نشست.
    کریمی پس ازپایان بازی گفت : کادر فنی هیچ درخواستی برای بازی کردن از من نداشت این درحالی بود که من با حضور در پشت دروازه خودم را برای حضور در میدان آماده کرده بودم.
    Last edited by manreza71; 15-06-2010 at 17:54.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام....
    من نظری در رابطه با فدرسیون این حرفا ندارم...
    ولی به نظر من بهترین دوره تیم ملی زمان دادکان و برانکو بود......
    بازی ایران در مقابل کره جنوبی یا بازی دوستانه ایران و آلمان رو تو استادیوم آزادی ......چقدر کریمی و مهدوی کیا.....یا کلا تیم جلوی آلمان قشنگ بازی کرد با اینکه 2 تا گل خورد....یا بازی هاش در مقابل ژاپن......
    این هم بگم که من کلا فوتبال ایران از هر لحاظ قبول ندارم و نتایجش رو دنبال نیمکنم.....فقط اروپا..!
    Last edited by D3vil_A; 15-06-2010 at 18:05.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کاری ندارم زر مفت زده یانه !! ( البته قلعه نویی برخلاف جام ملت های 2004 تیم رو که 5 امتیازاورد ، 7 امتیازه وبه عنوان تیم اول گروه تحویل داد ) ودربازی بعد با کره با بدشانسی محظ ایران کارش به مساوی کشیده شد. البته فکر کنم قلعه نویی هیچ شکستی با تیم ملی نداشت وتیم ملی بی صاحب اونموقع رو به جام ملت ها رسوند .

کلا من بحثی سر خوب بودن قلعه نویی یا بد بودنش ندارم ( هر چند معتقدم که تو آسیا حرفی برای گفتن نداره )

اما مهم اون مطلبی هست که بعد از برکناریش گفته نه چیز دیگه !!
    ملاک امتیاز نیست
    شما اون بازی که ما با ژاپن کردیم یا بازی که 4تا گل به کره زدیم و بازی که 10نفره جلوی چین کردیم و اگر علی بداوی دقیقه نود تک به تک رو گل کرده بود رو با بازیای ما جلوی امثال ازبکستان و مالزی مقایسه میکنی؟

خدایی خودت به حرفی که زدی اعتقاد داری؟
    ایران با بدشانسی به کره باخت؟
    ایران به جز یه تک به تک کریمی اصلا موقعیت داشت؟
    قلعه نوعی به جای اینکه توی وقت اضافه با تعویض بازیکن روند رو عوض کنه و نزاره بازی به پنالتی کشیده بشه(چون ایرانیا اکثرا توی مواقع حساس تمرکز روانی لازم رو ندارن) انقدر دست نگهداشت تا دقیقه آخر برسه و طالب لو رو بیاره توی زمین که از 5تا پنالتی 4تاشو خلاف جهت رفت و اون یکی هم شانسی به پاش برخورد کرد
    بعدشم قلعه نوعی برکنار نشد.قراردادش تمدید نشد.این 2تا کلی باهم توفیر دارن
    وقتی یه مربی موفق نمیشه باید بره و اصلا هم مهم نیست که بعدش چه مصاحبه ای میکنه
    قلعه نوعی پر امیدترین تیم ایران برای فتح جام رو خیلی راحت زمین زد،یادته به زور پنالتی مالزی رو بردن یا توی اون بازیا فورواردا حتی 1گل هم نتونستن بزنن؟

به نظر کارشناسان تعویض کریمی یکی از مضحک ترین تعویض های برانکو بود
    میشه بگی کدوم کارشناسا؟
    من که یادم نمیاد کریمی تو کل اون بازی حتی یه حرکت مفید هم کرده بود.فردوسی پور هم اینو موقع تعویضش گفت ولی گفتش به هر حال اسمش علی کریمی هستش((شاید همه ازش توقع معجزه داشتن که میگفتن باید همیشه تو زمین بمونه))

درباره مصاحبه آخر هم من مقاله های اون موقع رو یادمه که میگفتن کریمی به 70میلیون ایرانی خیانت کرده و این مزخرفا و البته نمیدونم کدوم دارن راست میگن ولی یادمه که کریمی پشت دروازه داشت گرم میکرد بازی با آنگولا((و باید بگم نیمکت نشینی تو اون بازی حق مسلمش بود))

16. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •