تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 109

نام تاپيک: دایی: زمانی که جنگ شد،قطبی از کشورش فراری بود!/ کسی درباره من حرف بزند که دلش برای ایران بسوزد

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

1-اولا کریمی هم تو لیگ قهرمانان بازی کرده وگل هم زده و البته پاس گل هم داده ( در حالی که کریمی هافبم هست ) . پس بیخود نگید فقط دایی گل زده
    یک گل اونم به راپید وین اتریش! بعد کلا علی کریمی 5 بازی CL داشته که معلوم نیست چند تا از این بازی فیکس بوده و چندتاش با تیمای کاملا قدرتمند و درجه یک اروپایی مثل راپید وین بوده... بعد مگه ما میگم کریمی بازیکن بدون افتخاری بوده؟ شما چرا میای هی این دو تا بازیکن رو باهم قیاس میکنی؟ همسنن؟ هم وزنن؟ هم سایزن؟ هم قدن؟ هم پستن؟!!
    2- درمورد وضعیت چلسی هم توضیح دادم که چلسی که اونموقع دایی بهش گل زده تیمی درجه 2 بوده ( چون هنوز خبری از آبراموییچ نبوده )
    خدا خیرت بده! با عرض پوزش باید بگم که حیفه اون انگشتای خسته که صرف توجیه شما شد!!... اصلا بیخیال... دقیقا شما راست میگید!
    امیدوارم متوجه شدی باشی که گل وتعداد بازی معیار بهتر بودن نیست
    بله... معیار برای تشخیص یه مهاجم خوب، دریبل زدن و حرکات زائد فوتباله نه گل زدن!
    حالا من یه سوال از دوستان دارم ، دایی برای بایرن چند بازی تو cL انجام داد ؟؟ تو این بازیها (که معلوم نیست بازی کرده یا نه )که احیا نا بازی کرده ، چه کار مفیدی برای بایرن انجام داده ؟؟ آیا گلی زده ؟؟
    خنده داره! والا کودک و نوجوان میدونن اولین بازیکن آسیایی که تو CL بازی کرده دایی هستش!
    تعداد بازی در اروپا = 24..... 6 گل زده!
    ضمنا اون بازی هرتا - چلسی که ما ساعت هاست راجع بهش صحبت کردیم و علی دایی توش گل زده، در جام برندگان باشگاه های آسیا صورت گرفته و اصلا تو CL نبوده، چون بازی دو تیم آسیایی اساسا ربطی به اروپا نداره...!!! شایدم مربوط به جام حذفی دانمارک بوده...! حالا باید دید این بازی چلسی - هرتا توسط فیفا به عنوان بازی ملی ثبت میشه یا نه؟!! احتمالا تو تاریخ های فیفا که نبوده!
    خداییش من از خیر پست دادن دیگه گذشتم! ما هر چی میگیم (اونم با دیده ها و دلیل و مدرک نه رو هوا و شنیده ها) شما انگار نه انگار... جسارت نشه... ولی یا تو باغ نیستی یا جریان چیز دیگه ایه... خوب نمیخوای قبول کنی، رک و رو راست بگو قبول نمیکنم! دیگه این همه کپی پیست حرفای تکراری چیه!!! خلاصه ما که به قولی عطاشو به لقاش بخشیدم! اگه حرفی هم به کسی زدم که یه مقدار ثقیل بود، از باب مزاح و شوخی بخونتش...
    قربون همتون
    یاعلی

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

1-اولا کریمی هم تو لیگ قهرمانان بازی کرده وگل هم زده و البته پاس گل هم داده ( در حالی که کریمی هافبم هست ) . پس بیخود نگید فقط دایی گل زده
    یک گل اونم به راپید وین اتریش! بعد کلا علی کریمی 5 بازی CL داشته که معلوم نیست چند تا از این بازی فیکس بوده و چندتاش با تیمای کاملا قدرتمند و درجه یک اروپایی مثل راپید وین بوده... بعد مگه ما میگم کریمی بازیکن بدون افتخاری بوده؟ شما چرا میای هی این دو تا بازیکن رو باهم قیاس میکنی؟ همسنن؟ هم وزنن؟ هم سایزن؟ هم قدن؟ هم پستن؟!!
    حالا این آقای مغرور اومده ایران فوتبالو به جای رگبی اشتباه گرفته !!! فکر کنم 3 کارت قرمز 9 کارت زرد گرفته باشه !!!

رفته اونور آب مخش هوا خورده فکر کرده کی هست !!!

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یک گل اونم به راپید وین اتریش! بعد کلا علی کریمی 5 بازی CL داشته که معلوم نیست چند تا از این بازی فیکس بوده و چندتاش با تیمای کاملا قدرتمند و درجه یک اروپایی مثل راپید وین بوده... بعد مگه ما میگم کریمی بازیکن بدون افتخاری بوده؟
    اولا کریمی دوبازی برابر میلان انجام داده( که توهردوبازی حال میلان رو گرفت به خصوص توئ بازی که تو الینز ارنا برگزار شد وکریمی تونفدر سیدرف رو دریبل زد تا سیدرف کارت زرد گرفت ) ، 1 بازی برابر بارسا( که این بازی تو نیوکمپ برگزار شد ) ، و... که اونا رو حضور ذهن ندارم ، درضمن کریمی دربازی راپید وین گل زده ویک پاس گل هم به ماکای داده
    درثانی همونطور که گفتم کریمی هافبک هست و وظیفه هافبک ، گلزنی نیست ، وظیفه مهاجم گلزنی هست
    شما چرا میای هی این دو تا بازیکن رو باهم قیاس میکنی؟ همسنن؟ هم وزنن؟ هم سایزن؟ هم قدن؟ هم پستن؟!!
    دهمینه ، خودت داری خودت رو محکوم میکنی ، شما میگی هعم پست نیستن ، بعد میگی دایی گل زده کریمی نزده ، حالا که اینجوره ، میشه بفرمایید تو بازی ایران ورم بهترین بازیکن زمین چه کسی بود؟؟ چه کسی توتی رو انگشت به دهن گذاشت ؟؟
    توبازی ایران والمان چه کسی بهترین بازیکن زمین بود ؟؟چه کسی تیم آلمان رو بهم ریخت ؟؟ خوشبختانه فیلم این بازیها موجود وانچه از این بازیها در ذهن عالاقه مندان مونده دریبل های فوقالعاده کریمی هست نه کسانی که به مالدیوو و گوام گل میزنن ودربرابر این تیما هیچی نیستن
    ... اصلا بیخیال... دقیقا شما راست میگید!
    خوبه خودت هم متوجه شدی که حق با من بوده
    بله... معیار برای تشخیص یه مهاجم خوب، دریبل زدن و حرکات زائد فوتباله نه گل زدن!
    معیار بهترین بودن رو گفتم که دریبل زدن وحرکالت غیر قابل پیش بینی هست ، که هیچ جور تاکتیکی نمیتونه این جور بازیکنانی رو نگه داره

1- نمونش مارادونا
    2- روتالدینیو
    3- علی کریمی ( مارادونای آسیا )

و....
    که با دریبل کردن 5 ،6 نفر لقمه حاضر وامالده رو برای مهاجمان آماده میکنند وتوپ ودروازه خالی رو به مهاجم میسپرن تال گل بزننن

پ.ن : کریمی تا به حال بالای 10 پنالتی بادربل هاش برای دایی گرفته و بالای 30 پاس گل به دایی داده در حالیکه دایی فقط وفقط 2 پاس گل به علی کریمی داده ( اینجا متوجه میشیم که نقش کریمی چقدر قویتر وپررنگ تر از دیی هست ).نمونه بارزش بازیهای جام ملت های آسیا 2004 که علی کریمی همه کاره ایران تو این بازیها بود ،
    1- توبازی اول ایران وتایلند تا دقیقه 70 بازی 0-0 مساوی بود که دقیقه 70 کریمی بادریبل 5 نفر توپ ودروازه خالی رو به عنایتی سپرد وعنایتی دروازه خالی رو باز کرد ، چند دقیقه بعد بادریبل 3 مدافع ودرازه بان تایلند یک پنالتی گرفت ، که پنالتی رو دایی زد ( بهترین بازیکن زمین کریمی انتخاب شد )

2- دربازی با ژاپن علی کریمیبارها وبارها برای دایی و... موقعیت سازی کرد که هیچکدومشون نتونستن توپ ها رو گل ، ( باز هم علی کریمی بهترین بازیکن زمین شناخته شد ) والبته ناکامورای ژاپنی کریمی رو تو همین بازیها الگو ابدب خودش قرار داد

3-دربازی با عمان ، نیمه اول ایران 2 بر صفر عقب افتاد که دقیقه 63 کریمی باز هم بال یک حرکت زیبا برای تیم ملی گل زنی کرد ( علی کریمی بهترین بازیکن ایران بود ، البته بهترین بازیکن زمین از عمان انتخاب شد )

4- بازی حذفی مرحله بعد دربرابر کره بود که علی کریمی فوقالعاده ظاهر شد و به تنهای تیم کره رو به خاک نشوند و و 3 گل در این بازی زد ( علی کریمی بهترین بازیکن زمین شناخته شد )

5- در بازی بازی با چین ( رسانهایی که بازی رو پوشش میدادن ، از علی کریمی به عنوان زلزله 8 ریشتری برای دیوار چین یاد کردن ) کریمی تو این بازی فوقالعاده بود و در یک صحنه با یک استارت 3 بازیکنت چین رو از مقابل برداشت ودرحالی که میرفت در مصاف نک به نک با دروازه بات قرار بگبره ، با تک از پشت دوپا توسط بازیکن چینی نقش بر زمین شد ودر کمال تعجب بازیکن چین فقط یککارت زرد گرفت . این در حالی بود که همگان حتی نلویزیون عربستان داور رو به جانبداری از چین محکوم کردن و برانکو نس=ز اعتقاد داشت که خطای روی کره حداقل 2 کارت قرمز داشته است ، همینطور تمام کارشناسان بر این باور بودن که بازیکن چین باید اخراج بشود . بایان حال پس از به پنالتی کشیده شدن بازی و باختن ایران در پنالتیها ، به همین راحتی حق ایران وکریمی خورده شد ( علی کریمی بترین بازیکن ایران بود ، اما بازیکن چینی بهترین بازیکن زمین انتخاب شد )

6- در بازی رده بندی با بحرین علی کریمی 1 گل زد و بادریبل مدافعان یک پنالتی گرفت که باز هم پنالتی رو دایی زد ( علی کریمی بهترین بازیکن زمین شناخته شد )

7- علی کریمی مشترکا با بازیکن بحرین با 5 گل زده آقای گل شدن ،این در حالی بود که کریمی 2 پنالتی گرفته بود وهردو رو دایی زد ( کریمی تو فکر تیم بود ،دایی به فکر آمار ) ( البته دایی تو لیگ به همراه پرسپولیس نتونسته بود مقامی بهتر از پنجمی کسب کنه )

8- علی کریمی به عنوان مرد سال آُیا 2004 ملقب به مارادونای آسیا انتخاب شد

9- جام ملت های 2004 به نام کریمی هست چون یک تنه تیم رو به اون مرحله رسوند وهمه توضیحاتش نیز ارئه شد ، این درحالی هست که دایی تو اون جام 2 گل زد که هردو رو با پنالتی هایی که کریمی گرفته بود . در ضمن ایران تو این بازیها 10 نفره بود چون دایی داشت توئ زمین راه میرفت .

پ.ن : نقش کریمی همانند نقش مارادونا در جام جهانی1986 بود که تیم رو یک تنه قهرمان کرد

خنده داره! والا کودک و نوجوان میدونن اولین بازیکن آسیایی که تو CL بازی کرده دایی هستش!
    جون خودم از خنده دارم میمیرم
    این اولین که گفتی خیلی خیلی مسخره هست ، این مثل این میمونه که بگیم چون اروگوئه ، اولین بار قهرمان جام جهانی شده ، هر تیمی که بعد از اون قهرمان بشه ارزشی نداره ، یا بگیم چون من اول به دنیا اومدم ، تو دیگه ارزش نداری چون بعد من به دنیا اومدی
    Last edited by manreza71; 02-06-2010 at 17:29.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینم گوشه هایی از افتضاحات دایی در جام جهانی 2006

1-انتقاد کارشناسان از برانکو برای دعوت کردن دایی به تیم ملی

برانکو پس از پایان دیدار مقابل مکزیک در حضور رسانه ها گفت: "ما به اشتباهات فردی باختیم." بله ایران به اشتباهات فردی باخت و یکی از افراد اشتباهکار ، خود شخص برانکو بود که هیچ گاه به انتقادات سازنده ای که علیه تیم ملی می شد وقعی ننهاد.وقتی همگان می گفتند دایی پا به سن گذاشته برای حضور در خط حمله تیم ملی ایران مناسب نیست، برانکو و فدراسیون فوتبال فوتبال، منتتقدان را به ایجاد اغتشاش روحیه تیم ملی متهم کردند

2-مفسر شبکه RTL: علی دایی تیم ملی ایران را ناک اوت کرد
    مفسر شبکه RTL با انتقاد از عملکرد علی دایی در دیدار برابر مکزیک گفت: او بازیکنی است که به تیمش فکر نمی کند و تنها به فکر بالا بردن رکوردهایش است. پیر لیتبارسکی هافبک تکنیکی تیم ملی فوتبال آلمان در اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 میلادی که وظیفه تحلیل دیدار تیم های ایران و مکزیک را برعهده داشت ضمن بیان این مطلب افزود: کادر فنی تیم ملی ایران در بازی با مکزیک اشتباهات زیادی داشت که یکی از آنها تعویض نکردن علی دایی درطول بازی بود.
    لیتبارسکی ادامه داد: قبل از بازی تصور می کردم تیم ملی ایران با نتیجه 2 بر1 تیم ملی مکزیک را شکست می دهد و زمانی که دو تیم در نیمه اول 1 بر1 مساوی بودند نیز به این پیش بینی خودم اعتقاد پیدا کردم اما نمی دانم چه اتفاقی افتاد که ایران در نیمه دوم بازی را واگذار کرد.
    این مفسر باسابقه در ادامه به نقش حضور علی دایی در زمین اشاره کرد و گفت: به نظر من حضور دایی در زمین و تعویض نکردن او تا پایان بازی عملا تیم ملی ایران را ناک اوت کرد. کاپیتان تیم ملی ایران تنها به بالا بردن رکورد بازی و گل ملی خودش توجه می کند و به فکر تیم ایران نیست.

3- مجید جلالی :گفته بودم دایی در بازی با مکزیک کارایی ندارد
    مجید جلالی تاکید کرد: همانطور که قبلا هم گفته بودم علی دایی در دیدار برابر مکزیک هیچ کارایی نداشت چرا که کندی او در مقابل سرعت مکزیکی ها کاملا قابل پیش بینی بود.

جلالی که با حضور در ورزشگاه فرانکن اشتادیون شهر نورنبرگ دیدار تیم ملی کشورمان برابر مکزیک را از نزدیک تماشا کرد افزود: از ماهها پیش اعلام کردم به دلیل اینکه علی دایی بازیکنی با سن بالا و عکس العمل های کند است عملا نمی تواند در مقابل سرعت مکزیکی ها برای تیم ملی مفید باشد اما متاسفانه کسی به این مسئله مهم توجهی نداشت
    4-محمود خوردبین :دایی را به تیم ملی تحمیل کرده اند

محمود خردبین گفت: برانکو و دادکان با تحمیل دایی به تیم با ملت ایران لجبازی می کنند و دلیل این اصرارها با گذشت زمان مشخص خواهد شد. محمود خردبین در گفت وگو با خبر نگار ورزشی" مهر"ضمن بیان این مطلب در کرج افزود :وجود شخصی مانند دایی که هیچ کارایی در زمین نداشت فشار زیادی به بازیکنان دیگر آورد و آنها را خسته کرد به خصوص وحید هاشمیان که مجبور بود خلاء او را در زمین جبران کند و به جای او نیز بدود.
    وی ادامه داد : نمی دانم چه ترسی از دایی وجود دارد که اجازه نمی دهد قاطعانه او را از زمین بیرون بکشند و احساسات یک ملت این گونه بازی گرفته می شود.
    ملی پوش اسبق تیم ملی خاطرنشان کرد: مگر غیر از این است که از میدان دادن به جوانانی مانند تیموریان نتایج بسیار خوبی به دست آوردیم پس چرا این میدان به کاظمیان ،خطیبی ،برهانی و ... داده نمی شود.
    وی در پایان اظهارداشت: اگر ترکیب تیم ایران در بازی های بعدی ترکیبی جوان شده باشد می توان به صعود ایران به مرحله بعد امیدوار بود اما اگر با این ترکیب به میدان برود از همین الان باید منتظر سقوط و شکست های ناباورانه تیم کشورمان باشیم.

5-شبکه اسکای اسپورت انگلیس:ایران خط حمله نداشت/ دایی درزمین قدم میزند

شبکه اسکای اسپورت انگلیس ضعف خط حمله و مهاجمین تیم ملی ایران را عامل شکست سنگین این تیم برابر مکزیک عنوان کرد . شبکه اسکای اسپورت انگلیس گزارش کرد: علی دایی مهاجم کهنه‌ کارتیم ملی ایران درشرایطی درخط حمله تیمش در برابر مکزیک قدم می ‌زد که به خوبی از سوی بازیکنان اطرافش چون علی کریمی حمایت می ‌شد.
    اسکای اسپورت ضمن تمجید ازخلق صحنه‌ های خطرناک توسط وحید هاشمیان دیگرمهاجم تیم ملی ایران نوشت : ضربه سر ماهرانه وی در اوایل نیمه اول تنها به مدد حرکت آکروباتیک "اسوالدو سانچز" دروازه ‌بان مکزیک دفع شد.
    6-علی دایی برای روبه رو نشدن با خشم مردم به ایران بر نمیگردد
    از جمع بازیکنان شاغل در ایران تنها علی دایی به ایران بازنخواهد گشت . وی به برلین سفرکرده تا به همراه خانواده اش مدتی را به دور ازهیاهوی فوتبال به استراحت بپردازد .

پ.ن : البته فرار کردن به المان وامریکا نتیجه ای نداشت چون مردم حداقل شیشه های مغازش رو پایین آوردن

7- گزارش گزارشگر دبی اسپرت : دایی بلد نیست توپ را استپ کند
    گزارشگر شبکه دبی اسپرت بعد از انکه دایی 2 بار در استپ کردن ساده توپ به مشکل برخورد وتوپ ها رو لود داد با تمسخر به این بازیکنان ایرانی به گزارش خود ادامه داد وعنوان کرد ، دایی حتی بلد نیست تو پ را استپ کند ، معلوم نیست معیار انتخاب دایی برای تیم ملی ایران کدام توانایی او بوده است

این عکسها فکر کنم مربوط به صحنه هایی هست که دایی توپ ها رو لو داده ونتونسته استپ کنه ( البته تو عکس دوم ، هر چجی فکر کردم متوجه نشدم دایی چی کار کرده !!!!)

این کاریکاتور هم مربوط به بعد از جام جهانی 2006 هست ، که به خاطر خراب شدن اعصاب مردمن توسط دایی درست شد

کاریکاتور خیلی واضخ هست ونیازی به توضیح دادن نداره

حالا یه سوال خیلی ساده از دوستان . چرا دایی هیچ وقت تو جام جهانی گل نزده ؟؟ والبته میبینیم که اینطور آبروی فوتبال ما رو برده !! آیا دلیلش نبودن تیمهای درجه 8 مثل گوام ،مالدیو و... تو جام جهانی نیست ؟؟

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

manreza71 بابا بیخیال شو جان هر کی دوست داری بابا من اصلا نفهمیدم این دو تا چه ربطی به هم دارن و اصلا این قضیه چه ربطی به موضوع تاپیک داره
    بعد شما مطمئنی فرشید نیستی نمیدونم مگه شما چند تا برادرید تو چندمی میشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد تو را خدا بیخیال شو اخر کار دست خودت میدی بن میشی
    یه چیز دیگه علی کریمی به حد کافی محبوب هست با این کارات داری گند میزنی به شهرتش ....کریمی جان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

1- متاسفانه چیزی به نام حافظه ی تاریخی - ورزشی بدون تعصب در برخی دوستان وجود نداره ،
    کاملا موافقم!!!

چون هیچ فرد منصف و بی طرفی که جو بعد از بازی عربستان یادش باشه نمیتونه این واقعیت رو انکار کنه که سکوت و کنار کشیدن دایی از فوتبال در چند ماه اول بعد از برکناریش بخاطر نفرت مردم از ایشون بود....

از وکیل دایی غیر از این انتظار نمیره...بهر حال برای توجیه افکار عمومی باید بهانه ای جور کرد! (قصه قدیمیه اول اونا شروع کردن!!)

2- دوست عزیز... مگه من میگم دایی تو تیم ملی به عنوان مربی شاهکار کرده... دوستمون میگن دایی ضعیفترین مربی ایرانه + آماری که ارائه کردن، منم رفتم دنبالش و دیدم آمار به اون افتضاحی هم که میگن نیست... بعد من خودم دارم میگم دایی اولین عامل حذف ایران از جام جهانی بود، خود دایی هم قبول داره که عامل باخت یه تیم مربی اون تیمه... اما همونطور که قلعه نوعی مربی تیم قهرمان لیگ برتر رو با به به و چه چه آوردن و با تی پا انداختنش بیرون، همین بلا رو سره دایی آوردن و همین بلا رو سر قطبی خواهند آورد (امیدوارم که اتفاق نیفته) ضمنا بری نگاه کنی میبینی یه مربی تیم ملی ها معتبر جهان فرصت سه چهار ساله میدن. به دایی به زور یک سال فرصت دادند... حتی نذاشتن تیم اون به طور قطعی از جام جهانی حذف بشه و واسه اون سه مسابقه یه مربی دیگه آوردند...
    بحثی نیست که باید به مربی فرصت داد...اما وقتی یه مربی لیگ بخودش اجازه میده با این لحن کوچه بازاری به سرمربی تیم ملی حمله کنه میشه!؟
    در مورد نتایج دایی : 6 امتیاز در 6 بازی...حالا شما میگید شاهکار نکرده!...واقعیت اینه که بسیار بد نتیجه گرفته.

به قول سروش بعضی از ماها فقط نقاط تاریک رو میبینیم و هی اونا رو بزرگ می کنیم...
    باید همه واقعیت رو دید با تمام نقاط تاریک و روشنش!

اما وقتی بنفعمون نیست و دوست داریم به قضایا با خوشبینی محض نگاه بشه از اینجور جملات استفاده میکنیم..
    الانم صحبتهای دایی رو در پست اول گذاشتن...مطالعه کنید و اگه نقطه روشنی وجود داشت ما رو در جریان بذارین!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اولا کریمی دوبازی برابر میلان انجام داده( که توهردوبازی حال میلان رو گرفت به خصوص توئ بازی که تو الینز ارنا برگزار شد وکریمی تونفدر سیدرف رو دریبل زد تا سیدرف کارت زرد گرفت ) ، 1 بازی برابر بارسا( که این بازی تو نیوکمپ برگزار شد ) ، و... که اونا رو حضور ذهن ندارم ، درضمن کریمی دربازی راپید وین گل زده ویک پاس گل هم به ماکای داده
    درثانی همونطور که گفتم کریمی هافبک هست و وظیفه هافبک ، گلزنی نیست ، وظیفه مهاجم گلزنی هست
    ببخشید ولی اینکه کریمی x رو دریبل زده چه ربطی به این تاپیک و حقوق حقه ی دایی داره ؟؟؟ نکونام هم روی سر کاناوارو به کاسیاس گل زده اما موضوعی کاملا بی ربطه ، فکر میکنم مشکل اصلی اینه که برخی دوستان به عنوان این تاپیک توجهی نکرده اند .

اگر دلخوری شما به این خاطره که کریمی از تیم ملی توسط دایی کنار گذاشته شده ( که البته به خاطر مصاحبه ای بود که بر ضد روسای فدراسیون انجام داده بود ) و در پرسپولیس هم دایی برای برگردوندنش نظر مثبتی نداشت لازم به ذکره که تیم ملی وامدار و بدهکار به هیچ کس نیست و پرسپولیس هم نه وامدار عابدزاده هست ، نه دایی ، نه باقری و نه حتی پروین بزرگ چه برسه به کریمی که شما اینقدر در رابطه با کریمی حرف میزنید و مطالب تکراری می نویسید .

باز هم میگم دایی اشتباهات زیادی داشته و نتایج بدی رو در مقدماتی جام جهانی برای ایران رقم زده ، اما نباید فقط اشتباهات رو ببینیم و نتیجه گیری کنیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

امثال دايي و قلعه نويي هر موقع كم مي يارن پاي خدا و جبهه قران رو وسط مي كشن در حالي كه هيچ اعتقادي به ان ندارن اگه مي تونن جواب فوتبالي بدن دايي با پارتي اش ده ها مهاجمان رو نابود كرد در تيم ملي و در زمان مربي گري اش ايران رو نابود كرد حالا داره شاخ ميشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببخشید ولی اینکه کریمی x رو دریبل زده چه ربطی به این تاپیک و حقوق حقه ی دایی داره ؟؟؟ نکونام هم روی سر کاناوارو به کاسیاس گل زده اما موضوعی کاملا بی ربطه ، فکر میکنم مشکل اصلی اینه که برخی دوستان به عنوان این تاپیک توجهی نکرده اند .
    بهتره اینو به خودتون بگید که میگید دایی به مالئیو و... گل زده
    اگر دلخوری شما به این خاطره که کریمی از تیم ملی توسط دایی کنار گذاشته شده ( که البته به خاطر مصاحبه ای بود که بر ضد روسای فدراسیون انجام داده بود )
    اتفاقا خیلی خیلی خوشحال شدم ، میدونی چرا چون دایی بدجوری بازی رو به کریمی باخت و دیدیم کریمی با عزت واحترام به تیم ملی برگشت ( نه مثل خود دایی که بدجوری از تیم ملی اوت شد و حتی یک نفر هم از قلعه نویی انتقاد نکرد ، تاکید میکنم حتی یک نفر انتقاد نکرد )، گزارش گزارشگر بازی هم گویای همه چیز بود تو بازی ایران وامارات.

، در ضمن ننگ نرفتن تیم دایی به جام جهانی به خاطر لج بازی کردن با کریمی در تاریخ جاویدان هست

صعود نکردن به جام جهانی = دعوت نکردن دایی از کریمی ولج بازی با 70 ملیون
    و در پرسپولیس هم دایی برای برگردوندنش نظر مثبتی نداشت
    مثل اینکه از هیچی خبر نداری !!
    دایی گفته بود کریمی رو به پرسپولیس برمیگردونم ، اما کریمی در جوابش گفته بود تا وقتی دایی در پرسپولیس هست به پرسپولیس برنمیگردم ، تنها هدف دایی از این کار این بود که نرفتن به جام جهانی به خاطر دعوت نکردن از کریمی رو لوس کمنه ، که کریمی خیلی باهوش تر از اون بود وبد جوری زد تو ذوقش
    لازم به ذکره که تیم ملی وامدار و بدهکار به هیچ کس نیست
    تی ملی یعنی تیم 70 ملیون جمعیت
    یعنی تیم یک ملت
    نه ازثیه شخصی دایی ، که میگفت تیم من تیم من ودیدیم رید تو تیم

پرسپولیس هم نه وامدار عابدزاده هست ، نه دایی ، نه باقری و نه حتی پروین بزرگ چه برسه به کریمی که شما اینقدر در رابطه با کریمی حرف میزنید و مطالب تکراری می نویسید .
    من نمیدونم شما قبلا جی دیگه ای پست دایدی یا نه ؟؟ اینطور که معلومه شما دارید از چیزی حرف میزنید که بنده اشاره ای نکردم ، اما در مورد پرسپولیس : صاحبان پرسپولیس فقط وفقط هواداران هستن ونه هیچ کس دیگه ، نه کریمی ، نه پروین ، نه دایی ، نه باقری ونه هیچ کس دیگه ای . پس خواهشا بحث رو به بیراهه نزنید

درضمن کریمی متعلق به رنگ خاصی نیست متعلق به ایران است .
    باز هم میگم دایی اشتباهات زیادی داشته و نتایج بدی رو در مقدماتی جام جهانی برای ایران رقم زده ، اما نباید فقط اشتباهات رو ببینیم و نتیجه گیری کنیم .
    همه عالم وادم و کارشناسان ومردم و... میگفتن دایی اشتباه میکنه که کریمی رو با لجبازی به تیم ملی دعوت نکرده ، اما چه فایده دایی تیم ملی رو تیم خودش میدونست ونظر هیچ کس براش مهم نبود ، البته مردم حقش رو کف دستش گذاشتن و تو بازی با عربستان جواب دندادن شکنی از 120000 تماشاگر گرفت
    Last edited by manreza71; 02-06-2010 at 17:20.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما چرا میای هی این دو تا بازیکن رو باهم قیاس میکنی؟ همسنن؟ هم وزنن؟ هم سایزن؟ هم قدن؟ هم پستن؟!!
    کاملا موافقم ، کریمی و دایی قابل قیاس نیستن ،
    چون کریمی رو با رونالدینیو مقایسه میکنن ( همونطوری که این مقایسه بین کریمی ورونالدینیو در سال 2004 در برنامه 90 انجام شد ومجید جلالی مقایسه کریمی ورونالدینیو رو انجام داد )

2- کریمی رو با مارادونا مقایسه میکنن و بهش میگن مارادونای آسیا

نتیجه : کریمی رو با کسی که بلد نیست 4 تا روپایی بزنه مقایسه نمیکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •