تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 13 اولاول ... 678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 122

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

واقعا افتخاری که مالدینی با میلان تو اروپا کسب کرد رو به نظرم هیچ بازیکنی نمیتونه به این راحتیا بدست بیاره
    8 بار حضور در فینال چمپیونز لیگ و 5 بار قهرمانی در این لیگ.

مورینیو بعد از تمام شدن اولین فصل حضورش تو اینتر گفته بود: وقتی من تو چلسی بودم به این خاطر قهرمان میشدم که تو بازی رو در رو با منچستر و آرسنال و لیورپول بهتر از اونها نتیجه میگرفتم ولی تو ایتالیا برای این که قهرمان بشی باید تیمهای ناپولی، لاتزیو، اودینزه، میلان، یوونتوس، پالرمو و آتالانتا و ... رو شکست بدی و من این کار رو کردم.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

يوونتوس به دنبال ديه گو فورلان

سايت گل- مسئولان باشگاه يوونتوس قصد دارند با ارائه پيشنهادي 20 ميليون يورويي، ديه گو فورلان ستاره اروگوئه اي اتلتيكو مادريد را به خدمت بگيرند.

به گزارش نشريه كوريره دلو اسپورت، يوونتوسي ها تمايا زيادي به خريد ادين ژكو، مهاجم بوسنيايي وولفسبورگ دارند اما فورلان قيمت كمتري دارد و امكان خريد او از تيم اتلتيكو مادريد بيشتر است. قيمت ژكو تقريبا دو برابر فورلان است و حضور او در باشگاه يووه مي تواند سياست هاي مالي باشگاه را زير سوال ببرد؛ يوونتوسي ها دقيقا به همين دليل از خريد ميلوش كراسيچ، ستاره صربستاني زسكا مسكو منصرف شدند.

از سوي ديگر فورلان پاسپورت اسپانيايي دارد و خريد او و بازي كردنش براي اين تيم دردسر ساز نخواهد بود. جوزپه ماروتا مدير باشگاه يووه، روابط خوبي با مسئولان باشگاه اسپانيايي دارد و اين مسئله مي تواند روند اين انتقال را تسهيل كند.

روز گذشته دل نري گفته بود علي رغم داشتن پنج مهاجم براي دو پست، باشگاه همچنان به دنبال جذب چند بازيكن براي تقويت تيم براي فصل آينده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گالیانی: رونالدینیو فصل بعد هم در میلان است

سایت گل – آدریانو گالیانی، نایب‌رییس باشگاه میلان گفته رونالدینیو با وجود شایعات مبنی بر ترک میلان در این باشگاه خواهد ماند.

گفته می‌شد او با فلامنگو به توافق شفاهی رسیده و منتظر روبرتو دی‌آسیس، برادر و مدیر برنامه‌هایش است تا او را از میلان آزاد کند.

با این حال گالیانی می‌گوید: «رونالدینیو بازیکن میلان است و در فصل بعد هم قطعا در این جا بازی خواهد کرد. رونالدینیو با برادرش برمی‌گردد، اما هرگز درخواستی مبنی بر ترک میلان از سوی آنها نداشته‌ایم. هیچ پیشنهادی هم برای آنها نرسیده است. فلامنگو؟ آنها هیچ تماسی با ما نگرفته‌اند. رونالدینیو 20 جولای به تمرینات برمی‌گردد و یک سال دیگر از قرارداد او مانده و هیچ گزینه‌ای هم در قرارداد او برای ترک باشگاه در زمستان وجود ندارد.»

روزنامه گاتزتا دلو اسپورت نوشته بود ادین ژکو می‌خواسته به روسونری بپیوندد، اما گالیانی نظر مخالفی دارد: «در این لحظه هیچ مذاکره‌ای برای ژکو وجود ندارد. البته بر سر خرید سوکراتیس پاپاستاتوپولوس داریم مذاکره می‌کنیم.»

گفته می‌شود میلان قصد دارد سوکراتیس را از جنوا قرض بگیرد. او حاضر نشده قراردادش با جنوا را دو سال دیگر تمدید کند.

کد:

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

با احترامی که برای نظراتون قائلم ولی به نشر من سطح لیگ ایتالیا واقعا پایین و قابل مقایسه با لالیگا بوندس لیگا لیگ برتر... نیست امیدوارم ایتالیا دوباره به روزهای خوبش برگرده
    دوست گلم لیگ ایتالیا رو با بوندسلیگا مقایسه میکنی ؟ هنوزم مونده تا بوندسلیگا به افتخاررات و سطح سری A برسه نمونش رو تو فینال چامپیونز لیگ دیدم که بهترین تیم بوندسلیگا ( بایرن) چطور اسیر اینتر شد

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض سوغات رونالدينيو از برزيل براي ميلان؛ ده کيلو اضافه وزن و يک اسپانسر کمتر!

رونالدينيو ديروز به ميلان برگشت. قرار بود او روز جمعه به اين شهر برسد و برخي ديگر معتقد بودند که او در پرواز روز شنبه ريودوژانيرو به ميلان حضور دارد. اما باشگاه بهتر از هرشخص ديگري درجريان برنامه هاي او بود. رونالدينيو بعد از يک تعطيلات طولاني و فشرده در ريودوژانيرو که با مسابقات فوتبال ساحلي در طول روز و رقص سامبا در شب همراه بود، روز دوشنبه به ميلان رسيد.

از برزيل به گوش ميلان رسانده اند که رونالدينيو حتي به يک برنامه تفريحي هم دراين مدت جواب منفي نداد. او در تعطيلاتش تا جايي که مي توانست خودش را سرگرم کرد و خوش گذراند و در پايان اين تعطيلات هم در کنسرت يک خواننده معروف آمريکايي شرکت داشت. مي گويند که رونالدينيو اواسط کنسرت حتي روي سن رفته و تا انتهاي مراسم بي وقفه رقصيده است.

اما از امروز به بعد او با مسؤولان ميلان سر و کار دارد. اضافه وزن او بيش از هر موضوع ديگري کادر فني تيم را نگران کرده است. او در جريان تعطيلاتش به ريو، حداقل 10 کيلو وزن اضافه کرده و تا رسيدن به شرايط آرماني راه زيادي پيش رو دارد. او امروز به اردوي ميلان مي رود اما معلوم نيست تا چه روزي پيراهن اين تيم را برتن خواهد داشت. او با برادر و مديربرنامه هايش دآسيس به ايتاليا برگشته که ديروز با آدريانو گالياني ملاقات داشت. در جريان اين ملاقات دآسيس باشگاه ميلان را در جريان توافقهاي لفظي ميان روني و فلامنگو و لوس آنجلس گلکسي قرار داد.

اما اين پيشنهادها با دو گره کور مواجه هستند. هردو اين تيمها رونالدينيو را به طور رايگان مي خواهد دراختيار گيرند. اما او با ميلان تا سال 2011 قرارداد دارد و ارزش او هم 10 ميليون يورو برآوردشده است. يعني هرتيمي که او را بخواهد بايد بابت روني پول بپردازد. ممکن است دآسيس از هر دوپيشنهاد استفاده کند و ميلان را براي يک توافق مشترک تحت فشار بگذارد. اما گالياني خيلي با اين شرايط موافق نيست.

باشگاه ميلان تحت هيچ شرايطي نمي خواهد قرارها و قانونهاي داخلي را زيرپا بگذارد و طبق اين مصوبات هيچ بازيکني نبايد بيش از 4 ميليون يورو درسال دستمزد بگيرد. اين درحالي است که رونالدينيو سالي 8 ميليون يورو درآمدزايي مي کند. اين مشکل هم اما در روزهاي آتي حل خواهد شد. براي اينکه ميلان قرارداد خود با آژانسي که کارکنان و خدمتکاران شاغل در ويلاي رونالدينيو را تامين مي کند، لغو کرده و به همين خاطر مي توان حدس زد که جدايي باشگاه و روني قريب الوقوع است. رونالدينيو در تمرين امروز با آلگري مربي جديد ميلان آشنا خواهد شد.

برلوسکوني هم که از روز اول حضور رونالدينيو در ميلان حامي اول و آخر او بود، در اين اردو حضور دارد. رئيس تصميم گرفته به ميلان سفر کند تا با اعضاي تيم و دينيو حرف بزند و از قصد و غرض اصلي او و احتمال موافقت با فروش وي را جويا شود. نخست وزير ايتاليا تصميم گرفت در اولين روز تمرين اين فصل ميلان براي آرامش خاطر هواداران هم که شده، در ميلانلو حضور داشته باشد.

هواداران از عملکرد تيم در نقل و انتقالات ناراضي هستند. تاکنون آمليا، يپس و پاپاستاتوپولوس به جمع بازيکنان ميلان ملحق شده اند. معمولا طرفداران ميلان به ولخرجيهاي باشگاه در بازار عادت داشتند اما ظاهرا دوران اين جور هزينه ها تمام شده است.

در اين شرايط مشکل رونالدينيو بايد خيلي زود حل شود. اگر از يک طرف، اين گره خيلي راحت بازشدني به نظر نمي رسد، از سوي ديگر به خصوص در صورت فروش روني، تزريق مالي خوبي براي باشگاه خواهد بود و مي تواند منجر به ورود چهره هاي تازه به تيمي که دنبال يک انقلاب اساسي با نسلي جديد است، شود.

کد:

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

میلان در فکر جذب استفان ام بیای کامرونی

سایت گل- استفان ام بیا،بازیکن خط میانی و مدافع باتجربه کامرونی به شدت زیر ذره بین سران باشگاه روسونری قرار گرفته است.

ام بیا یکی از بازیکنان تیم ملی کامرون در رقابتهای جام جهانی بود و اکنون پیش از آنکه در مورد آینده اش تصمیم گیری کند، در انتظار پیشنهادات وارده است. او پیش ازآنکه از رنس به المپیک مارسی بپیوندد، نظر مثبت برخی از تیمهای انگلیسی را به خود جلب کرده بود.

ام بیا در بیش از 100 دیدار با پیراهن رنس به میدان رفته بود و در سال 2009 به مارسی پیوست و در 27 بازی در ترکیب فیکس تیمش قرار گرفت. در این میان،سران دو تیم بایرن مونیخ و میلان تمایل خود را برای جذب این ستاره جوان نشان داده اند و هر دویشان، پیشنهادی 18 میلیون یورویی را برای خرید ستاره کامرونی روی میز گذاشته اند.

البته سران میلان ممکن است برای خریداری این ستاره، یکی از بازیکنانشان را به تیم فرانسوی منتقل کنند و نام مارک یانکولوفسکی،کاخا کالادزه و ماسیمو اوددو در لیست این بازیکنان دیده می شود که ممکن است به عنوان بخشی از وجه قرارداد ام بیا، یکی از آنها روانه لیگ فرانسه گردد.

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مدير برنامه هاي مايكون: اولتيماتوم رئال محترمانه نيست

سايت گل- آنتونيو كاليئندو، مدير برنامه هاي مايكون، عجله اي براي مذاكره با رئال مادريد ندارد و از باشگاه اسپانيايي خواست كه به آنها فرصت بيشتري براي فكر كردن بدهند.

نشريه ماركا امروز ادعا كرد كه باشگاه رئال مادريد با ارائه پيشنهادي 22 ميليون يورويي، اينتري ها را براي فروش مايكون تحت فشار قرار داده است.

اينتري ها براي اين ستاره برزيلي 35 ميليون يورو مي خواهند اما رئالي ها گفته اند اينتري ها بايد اين پيشنهاد جديد را قبول كنند يا انتقالي انجام نخواهد شد.

كاليئندو در مصاحبه با اسكاي اسپورت ايتاليا گفت:" اولتيماتوم رئال مادريد؟ ما چيزي در اين مورد نمي دانيم اما اين حركت چندان محترمانه نيست. اما اگر اوضاع اينطور پيش برود، او در اينتر خواهد ماند. مايكون هنوز با بنيتس صحبت نكرده است.

من تلاش مي كنم كه مايكون را از شايعات نقل و انتقالات دور نگه دارم."

کد:
    بنیتس:می خواهم اینتر، بارسای ایتالیا باشد

سایت گل- رافا بنیتس، سرمربی اسپانیایی باشگاه اینتر میلان در صحبتهایی اعلام کرد که مدل خارجی ای که برای نرآتزوری درنظر دارد، باشگاه بارسلوناست و می خواهد که تیم جدیدش، بارسای ایتالیا باشد. بنیتس در گفتگویی اختصاصی با گاتزتادلوسپورت گفت:« می خواهم تیمم در اکثر دقایق میدان مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشته باشد.به علاوه کامبیاسو بیش از قبل رو به جلو بازی خواهد کرد.می خواهم اینتر، بارسای ایتالیا باشد»

این مربی اسپانیایی در حالی در مورد نرآتزوری به صحبت می پردازد که این روزها شایعات جدایی ماریو بالوتلی و مایکون از رختکن این تیم روز به روز قوت می گیرد.بنیتس در این رابطه گفت:« صبر می کنیم تا ببینیم که چه رخ خواهد داد.اصلا با عجله تصمیم گیری نمی کنیم. در مورد بازار نقل و انتقالات، سران باشگاه تصمیم می گیرند و من خود را با خریدها و بازیکنان تیم تطبیق می دهم. یک بازیکن،تمام تیم نیست و اینتر بازیکنان قدرتمند زیادی دارد.»

بنیتس در ادامه با ارزیابی شرایط بازیکنان جوان تیمش گفت:« همه از اهمیت جوانان صحبت می کنند ولی پس از آن فقط و فقط از پیروزی حرف می زنند.در اسپانیا کار واقعا راحت تر است، چرا که سطح بازی بازیکنان جوان بسیار بالاست ولی به عنوان مثال بارسلونا چند سالی صبر کرده تا به این نتیجه رسیده و تیم مادریدی همچنان باید صبر کند.فکر می کنم که انگلیسی ها هم صبر زیادی دارند.»

او ادامه داد:« اگر بازیکنانی را می خواهید که از جان و دل درخدمت تیم باشند، باید در تیمهای پایه ای به دنبال این بازیکنان بوده و بعد صبر کرد تا این بازیکن در تیم رشد کند.به عنوان مثال بازیکنانی مثل رائول، رونی یا جرارد شاید در هر ده سال یکبار پیدا شوند.»

این مربی اسپانیایی در ادامه صحبتهایش که در گاتزتادلوسپورت منتشر شد، فرصت را غنیمت دانست تا در مورد دیدگاه و فلسفه اش در دنیای فوتبال به صحبت بپردازد.بنیتس گفت:« من 13 سال است که به مربی گری می پردازم.زمانی که با تیمم بازی می کردم، دفترچه ای داشتم که در آن نتایج و آمار و ارقام را ثبت می نمودم.همیشه پیروزی می خواهم و اصلا برایم مهم نیست که حریف چه کسی است.البته با احترام به حریف مقابل. زمانی که فوتبال بازی می کردم الگوی فوتبالی ام بکن باوئر بود، مربی ای که نکات زیادی رابه من آموخت، ساکی بود که در میلان مربی ام بود. به علاوه فابیو کاپلو و کلودیو رانیری را نیز بسیار دوست دارم.»

کد:

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

12 معماري جديد بيانكونری/پرونده‏ای درباره فصل جدید سری آ ایتالیا

جی‌جی دل نری سرمربی جدید باشگاه یوونتوس در نخستین مصاحبه فصل جدید خود از شرایط بازیکنان و امکانات یووه ابراز رضایت کرد و به هواداران اطمینان داد یوونتوس جدیدی را مشاهده خواهند کرد. جی‌جی دل نری سرمربی جدید باشگاه یوونتوس در نخستین مصاحبه فصل جدید خود از شرایط بازیکنان و امکانات یووه ابراز رضایت کرد و به هواداران اطمینان داد یوونتوس جدیدی را مشاهده خواهند کرد.

دل نری ادامه داد: «من اعتقاد دارم یوونتوس من زیبا بازی خواهد کرد و همواره پیروز خواهد بود چه داخل زمین و چه خارج زمین. به دلیل حضور در جام جهانی همچنان تیم کامل خود را در اختیار ندارم و هنوز برای نقل و انتقالات 2 ماه فرصت است. فوتبال فقط از ستاره تشکیل نشده، بلکه بازیکنان جوان و با استعدادی نیز در تیم حضور دارند. به دلیل برگزاری مسابقات جهانی و نبود ملی‌پوشان در حال حاضر شرایط تیم متفاوت است و ما روی تیم جوانان و ستاره‌های جوان متمرکزيم زیرا باید برای 29 جولای آماده باشیم».

وی بعد از رضایت از شرایط تیم به سراغ مهاجمان تیم خود رفت و گفت: «خط حمله تیم من با حضور دل پیرو، ترزگه، آمائوری و یاکوئینتا بسیار کامل است و قصد دارم از دیه‌گو نیز به عنوان مهاجم استفاده کنم».

جی‌جی دل‌نری برای برقراری ارتباط با کاپیتان تیمش آماده است و درباره اله می‌گوید: «دل پیرو بازیکن پارت‌تایم نیست و تنها یک نیمه به میدان نخواهد رفت. او با تمام احساس و علاقه بازیکن یوونتوس خواهد بود. روی او حساب ویژه و زیادی می‌کنم، اله مرا تحت تاثیر قرار می‌دهد، روز گذشته زمان زیادی را با یکدیگر گذراندیم و خیلی شفاف و راحت با یکدیگر صحبت کردیم، او یک پسر جدی و عالی است که زمانی که در فرم ایده‌آل است رقیبی ندارد. او کاپیتان یوونتوس خواهد بود».

استفاده از دیه‌گو در خط حمله موضوع بعدی است که دل نری به آن اشاره می‌کند: «به نظر من دیه‌گو توانایی زیادی به عنوان بازیکن در پست مهاجم دوم دارد و به همین خاطر قصد دارم از وی به عنوان مهاجم در تیم خود استفاده کنم. توانایی دیه‌گو در خط حمله بسیار بالاتر از حضور در خط هافبک است».

خطوط یووه موضوع بحث بعدی دل نری بود: «در خط هافبک بازیکنان سرسختی در اختیار داریم و من فکر می‌کنم در خط حمله و هافبک وضع نگران‌کننده‌ای وجود ندارد. هم از نظر کیفیت، هم از نظر تعداد ما می‌توانیم با آرامش به این 2 قسمت فکر کنیم ولی ضعف ما در کناره‌ها و در خط دفاع است و بر همین اساس ماروتا تمرکز خود را روی این 2 بخش گذاشته تا بتواند بازیکنان شایسته‌ای را خریداری کند. هدف ما قدرت بخشیدن به بخش ایتالیایی تیم است، توجه به بازیکنان جوانان و بازیکن سازی در یووه و البته به سرعت پیروز شدن که بین همه این موارد تعادلی ایجاد خواهیم کرد.

من به تیم جدید خود بسیار خوشبین هستم و با ماروتا از هماهنگی خوبی بر خوردار هستیم و تا پایان زمان نقل‌وانتقالات تیم خود را به صورت کامل آماده خواهیم کرد تا در طول فصل با مشکل مواجه نشویم. نتایج خریدهای جدید یووه که در این فصل انجام شده را در زمین مشاهده خواهید کرد. یووه در لیگ قهرمانان فصل بعد حضور ندارد و بر همین اساس در نظر داریم میانگین سنی و میزان دستمزد بازیکنان یووه را کاهش دهیم. در حال حاضر هیچ تیمی نمی‌تواند قول خرید ستاره بزرگی را بدهد زیرا به دلیل برگزاری رقابت‌های جام جهانی وضع نقل‌وانتقال بسیار راکد بود. نمی‌دانم ستاره‌ای به یوونتوس خواهد آمد یا نه. باید صبر کنید».

اردوی تابستانی با نتایجی دلخواه
    نخستین دوره تمرینی بانوی پیر در فصل تابستان با مربیگری دل نری به اتمام رسید تا با پیوستن ملی‌پوشان دور جدیدی از تمرینات آماده‌سازی فصل آغاز شود. با پایان رسیدن اردوی پینتزولو دل نری از نحوه نمایش و تمرینات بازیکنانش ابراز رضایت کامل کرد و شاگردانش را با انگیزه و بزرگ توصیف کرد: «خیلی خوب کار کردیم، تمرینات بسیار عالی را پشت سر گذاشتیم و 2 بازی تدارکاتی خوب را انجام دادیم، همه این موفقیت‌ها در محیطی گرم و عالی به دست آمد. همچنان برای رسیدن به آمادگی و آنچه که می‌خواهیم زمان و تمرین در راه است. باید به مرحله آنالیز برسیم و شرایط خود را بررسی کنیم. اما بسیار خوشحالیم که از نظر فیزیکی آمادگی مد‌نظر را به دست آوردیم. من منتظر بازیکنان ملی پوش هستم و با کامل شدن ترکیب می‌توانیم سایر برنامه‌های خود را پیش ببریم. در این تیم بازیکنان بزرگی توپ می‌زنند و کیفیت و تکنیک فوق‌العاده وجود دارد».

وی درباره برخی مهره‌ها نیز صحبت کرد: «بونوچی، او در نخستین تمرین خود نشان داد که تا چه اندازه جدی و پرکار است. او برای یک سال پربار و بزرگ مبارزه خواهد کرد. دیه گو، برای او نقش جدیدی ندارم، زمانی که فصل گذشته در سمپدوریا با یووه بازی کردیم متوجه شدم که چه فضایی دارد و در حال حاضر نیز همان فضا در اختیار اوست. دیه‌گو پشت مهاجمین در کنار کامو و جووینکو بازی می‌کند و جزو بهترین‌هاست. مطمئنا او در پست خود نمایش خوبی خواهد داشت».

بانوی پیر خیلی زود باید در یک رقابت رسمی به میدان رود و دل نری به این موضوع اشاره‌ای می‌کند: «در حال حاضر از 2 رقیب خود شناختی نداریم، برای مبارزه با یکی از 2 تیم زمان داریم و به دنبال به دست آوردن فیلم بازی این 2 تیم هستیم. در حال حاضر منتظر 2 دیدار دوستانه مهم خود هستیم، هامبورگ و لیون که از اهمیت زیادی برخوردارند. با حضور در این 2 دیدار به بررسی شرایط خود خواهیم پرداخت و آماده فصل می‌شویم. در دیدار دوم تدارکاتی 7 بازیکن خود را عوض کردیم و تنها 4 بازیکن در طول 90 دقیقه در ترکیب حضور داشتند، این مهم است که در شروع فصل آمادگی کامل و لازم را داشته باشیم و با قدرت به سوی رقابت‌ها حمله کنیم. به دنبال افتخار و پیروزی با این پیراهن هستیم».

دیه‌گو به دنبال دیه‌گو بودن
    در میان بهترین‌های اردوی پیش فصل یووه در منطقه پینتزولو قرار گرفت، این می‌تواند یک شروع رویایی و عالی برای این برزیلی خوش تکنیک تلقی شود تا امیدهایش برای فصل آتی بیش از گذشته رنگ جدیدی به خود گیرد. دیه‌گو می‌خواهد فصل گذشته خود را از یادها پاک کند و یک دیه گوی دیگر باشد و نشان دهد در یووه نیز او یک بازیکن بزرگ است: «می‌خواهم در یووه بمانم، کاملا روشن و واضح است که این خواسته من است، اینجا هستم به این دلیل که این مجموعه را دوست دارم و به این باشگاه احساس نزدیکی می‌کنم و یوونتوس نیز به من اعتماد دارد. پیش از رفتن به تعطیلات نیز گفتم که می‌خواهم در کنار این تیم بمانم و این مساله را با ماروتا و دل نری نیز در میان گذاشتم». دیه‌گو در گفت‌وگویی با شبکه اسکای به برخی مسائل پاسخ گفت.

تیفوسی‌ها
    باید تنها و تنها از آنان متشکر باشم، در تمام لحظات این هواداران بودند که نزدیک من قرار گرفتند و مرا تنها نگذاشتند. این مساله برای من بسیار مهم است و من فکر می‌کنم باید در میدان مسابقه از آنان تشکر کنم؛ با تمرین و تلاش زیاد و در نتیجه نمایش خوب در میدان رقابت. هرگز شک و تردیدی نداشتم، همیشه از بودن در یووه خوشحال و راضی بودم و هستم، احساس بسیار خوبی دارم که در کنار یووه بازی می‌کنم. پس از 2 هفته تمرین مطمئن هستم که می‌توانم با این مربی به کار خود ادامه دهم و کیفیت خود را بالا ببرم. می‌خواهم بهتر و بهتر ظاهر شوم و می‌خواهم همراه یووه پیروز شوم. پیروزی برای تیمی مانند یووه بسیار مهم است و این انگیزه و دلیل خوبی است.

دل نری
    با دل نری زمان زیاد و طولانی صحبت کردم، در میدان، در تمرین و در محل ویژه ملاقات. همیشه صحبت می‌کنیم و من منتظر آموزش‌های زیادی از او هستم. در سیستم جدید احساس می‌کنیم خانواده‌ای جدید هستیم و این احساس برای همه ما در میدان اهمیت زیادی دارد. این شرایط اهمیت بالایی دارد، دل نری در حال حاضر خوب پیش می‌رود.

دل پیرو
    نقش جدید من همراه دل پیرو کامل می‌شود، این مساله‌ای است که باید به آن اشاره می‌کردم. من احترام بسیار زیادی برای دل پیرو قائلم و خوشحالم که در کنار او بازی می‌کنم، او بازیکن بسیار بزرگی است، یک بازیکن بزرگ و یک شخصیت فوق‌العاده که ارزش‌های خاص خود را دارد. اما من اینجا برای بازی کردن هستم و کار و تمرین می‌کنم تا فضای لازم را برای حضور در ترکیب کسب کنم. در حال حاضر خواسته‌های زیادی دارم می‌خواهم همراه یووه به خواسته‌هایم برسم. می‌خواهم شرایط بازی در یک تیم بزرگ را داشته باشم و به همین دلیل تمرین می‌کنم، سخت و بسیار زیاد. در یک تیم بزرگ و مشهور باید با تمام وجود کار کرد و من از رقابت خوشحال می‌شوم. ما باید بدانیم که ما ستاره نیستیم و این تیم است که ستاره است. باید برای کمک به این تیم کار و تمرین کنیم.

نیمکت‌نشینی
    همه می‌دانیم که بازیکنی از نیمکت‌نشینی خوشحال نمی‌شود اما برای یک تیم همه بازی خواهند کرد و همه بازیکنان باید در ترکیب قرار گیرند. سخت است که با این واقعیت کنار بیایم زیرا می‌خواهم همیشه در ترکیب باشم. با این حال باید به مربی و نظر او احترام بگذارم و صلاح و نتیجه تیم را در نظر بگیرم. من برای تمرین به میدان می‌روم و کیفیت و سیستم بازیکنان و یووه را می‌شناسم و می‌دانم که همه دریوونتوس یک هدف داریم و آن پیروزی یوونتوس است.

ملو
    من با ملو 3 الی 4 بار صحبت کردم، لحظات سختی است و این برای یک بازیکن در فوتبال کاملا عادی است. همیشه پیروز نمی‌شویم اما ما اینجا منتظر او هستیم و می‌خواهیم به او کمک کنیم تا به شرایط خود بازگردد. او بازیکنی با تکنیک بالاست.

یوونتوس
    اخبار زیادی منتشر شد و من نمی‌خواهم دروغ بگویم، فصل سختی را پشت سر گذاشتیم. اما اعتراف می‌کنم یک سال پیش زمانی که یوونتوس را برگزیدیم مطمئن نبودم که به چه تیم بزرگی می‌آیم اما حالا اینجا هستم و به این ایمان رسیدم که یوونتوس یکی از قدرتمندترین تیم‌های دنیای فوتبال است و احساس خوشبختی و افتخار می‌کنم که اینجا هستم و امسال می‌خواهم با نتایجی که به دست می‌آوریم همه خاطرات سیاه فصل گذشته از یادها برود.

کد:

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ماسيميليانو آلگري، سرمربي جديد ميلان: به صحبت هاي برلوسكوني گوش خواهم كرد اما تيم آن طوري بازي خواهد كرد كه من مي خواهم

سايت گل- ماسيميليانو آلگري، سرمربي جديد باشگاه ميلان، در اولين كنفرانس مطبوعاتي اش اعلام كرد كه تيم ميلان در فصل آينده آن طوري بازي مي كند كه او مي خواهد.

او همچنين در مورد رونالدينيو صحبت كرد و گفت كه حساب زيادي روي اين ستاره برزيلي باز مي كند.

او به خبرنگاران گفت:" من روي رونالدينيو حساب زيادي باز كرده ام. او بازيكن بزرگي است اما او نيز بايد براي تيم بازي كند. همان كاري كه اتوئو فصل قبل براي اينتر انجام داد. در مورد آنچه ديروز رئيس برلوسكوني گفت، من بايد به حرف او گوش كنم. به هر حال او رئيس است و من مي توانم از صحبت هاي او چيزهاي خوبي ياد بگيرم اما تيم آن طوري بازي خواهد كرد كه من مي خواهم. سرمربي تيم من هستم و اگر تيم خوب بازي نكند، كسي كه اخراج مي شود، منم.

ميلان يكي از بهترين تيم هاي دنياست و هدايت اين تيم براي من مسئوليت بزرگي است اما من آن را دوست دارم. من فكر مي كنم ميلان مي تواند امسال بازي هاي بسيار خوبي انجام دهد، در جمع سه تيم بالاي جدول سري آ قرار خواهد گرفت و در ليگ قهرمانان نيز به مراحل بالايي برسد."

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

توافق سیتی و اینتر برای انتقال بالوتلی

سایت گل- سران دو باشگاه اینتر و منچسترسیتی در نهایت برسر انتقال ماریو بالوتلی به رختکن تیم انگلیسی به توافق رسیدند.

اسکای سپورت ایتالیا در گزارش خود به این نکته اشاره کرد که پس از چند روز مذاکره میان سران دو باشگاه، توافقات نهایی بر سر انتقال بالوتلی به سیتی حاصل شده است.بدین ترتیب سران باشگاه سیتی، 30 میلیون یورو به همراه پاداشهایی را به اینتر پرداخت خواهند کرد و در نهایت بالوتلی با امضای قراردادی 5 ساله، در ازای هر فصل 4 میلیون یورو دریافت خواهد کرد.

این ستاره ایتالیایی هم در صحبتهایی اعلام کرد که او همراه با نرآتزوری به تور آمریکا می رود ولی زمانی که از او پرسیده شد که آیا سران اینتر قصد فروش او را دارند و آیا او به ترک اینترفکر می کند،بالوتلی گفت:« من نمی توانم در این مورد صحبت کنم.»

تابستان گذشته اینتر شرایط مشابهی را با زلاتان ایبراهیموویچ داشت و در نهایت ستاره سوئدی در حالی که در تور آمریکا به سر می برد، از اردوی نرآتزوری جدا شد و به کاتالونیایی ها پیوست.

البته هنوز خبر رسمی این موضوع منتشر نشده و به احتمال فراوان عصر دوشنبه یا سه شنبه این خبر رسمی خواهد شد. مینو رایولا، مدیر برنامه های بالوتلی نیز اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که در طول این هفته، آینده موکلش روشن خواهد شد.

هیچ یک از مسئولان دو باشگاه سیتی و اینتر اخبار مبنی بر حصول این توافق را تائید نکرده اند ولی سران هر دو باشگاه از احتمال جدایی بالوتلی از اینتر خبر داده بودند.

بالوتلی جوان که در اواسط آگوست 20 ساله می شود ، زمانی که 17 سال سن داشت اولین دیدارش را برای نرآتزوری برگزار کرد. او در 59 دیداری که در سری آ برای اینتر به میدان رفت،20 گل به ثمر رساند و در 86 دیداری که به طور کلی برای قهرمان ایتالیا برگزار کرد، به 28 گل رسید.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •