تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 104

نام تاپيک: هفته 37 لالیگای اسپانیا / پیروزی رئال مادرید و بارسلونا؛ باز هم دست رئال به بارسا نرسید

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امیدوارم پیگرینی بمونه و سال بعد جام بیاره!
    چون نمیشه از هیچ مربی انتظار داشت که با تیمی که 80% عوض شده جام بیاره!
    رئال این فصل فوق العاده بود و من کاملا از تیم راضیم!
    امیدوارم پیگینی بمونه!
    انقد که مربی عوض کردیم الان وضعمون اینه! وگرنه الان دلبوسکه واسمون شده بود فرگوسن!
    مشکل رئال امسال خط دفاعش بود!
    قبل از مصدومیت په په عالی بود!
    ولی مصدومیت په په همه برنامه هارو به هم ریخت!
    ** یه پنالتی تابلو هم برای سویا نگرفتن دیشب نامردا
    1- خدا هم راضی باشه

2- سوال : دل بوسکه رو چه کسی برکنار کرد ؟ همین پرس بود دیگه ؟ تا حالا شده پرس یک مربی رو طولانی مدت نگه داره ؟ و ایکاش دل بوسکه باقی میموند و به فرگوسن رئال بدل میشد.

وقتی 260 (250) میلیون یورو نمیتونه حتی یک گل به بارسا در دودیدار بزنه و نمیتونه لیون رو حذف کنه آیا مشکل رو باید در خط دفاعی جست و جو کنیم ؟؟؟ یا وقتی نمیتونه میلان بحران زده رو شکست بده باید مصدومیت پپه رو بهانه کنیم ؟

البته من هم دوست دارم رئال قهرمان بشه اما مساله اینجاست که پیگرینی در بازیهای بزرگ برنده نبوده و به عبارتی مرد بازیهای بزرگ نیست ، و حتی شخصیت کاریزماتیکی نداره که حداقل یک فاکتور مناسب برای هدایت این ستاره ها داشته باشه ، دیگه من به عنوان یک رئالی که نباید افتضاح آلکورکون رو یاد آوری کنم

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من همین الانم اگه دل بوسکه بر میگشت راضی بودم
    آمار رئال فوق العاده بود ولی زیاد تقصیر مربیش نبود!

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من هنوز این برام سواله..
    یکی از دوستان بارسایی که این مسئله رو قبلا رد کرده، لطفا جواب بده!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    شما از دقیقه 1 بازی بگیر تا دقیقه 80 ... خدایی چندتا بارسا گل نزد ؟ چند تا موقعیت صد در صد گل رو از دست داد ؟!
    شما به این میگی دفاع محض ؟ 5-10 دقیقه پایانی دفاع نمیکرد بارسا داشت سوتی های دفاعش رو جبران میکرد تا تو 5 دقیقه پایانی دوباره سوتی ندن ! ضد فوتبال به این میگن که 90 دقیقه روی خط دروازه وایسی و زیر توپ بزنی نه اینکه 80 دقیقه مدام حمله کنی و کلی موقعیت گل ایجاد کنی بعد 10 دقیقه بکشی عقب !

با تشکر

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض گوتی به گالاتاسری می‌‌‌‌رود

گوتی به لیگ ترکیه می رود تا شاگرد فرانک رایکارد شود.

در حالی که گفته می‌شد این بازیکن اسپانیایی فوتبالش را در یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس به پایان خواهد رساند اما روزنامه ورزشی مارکا باشگاه ترکیه‌ای گالاتاسرای را مقصد این بازیکن 33 ساله معرفی کرد.

به نوشته این روزنامه، فرانک ریکارد، مربی هلندی گالا از سران باشگاه خواسته است تا گوتی را برای فصل آینده به خدمت بگیرند. به نظر می‌رسد این بازیکن چالش ورزشی را به جذابیت‌های مالی ترجیح می‌دهد.

این بازیکن خط میانی به دنبال قراردادی دو ساله است و گالاتاسرای هم حاضر است تا این قرارداد را به او ارائه بدهد. به نظر می‌رسد ریکارد سرمربی سال‌های گذشته بارسلونا سخت علاقه‌مند حضور او در فوتبال ترکیه است و هزینه این جابه‌جایی برای او چندان مهم نیست.

گوتی در سال 1995 از تیم جوانان رئال مادرید به جمع حرفه‌ای‌های این تیم پیوست. او که در نزدیکی پایتخت اسپانیا به دنیا آمده است، تاکنون 350 بار برای مادریدی‌ها به میدان رفته و با این تیم 5 بار قهرمانی در لالیگا و همچنین سه قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کرده است.

گوتی در فصل جاری در رئال به مربی‌گری پیگرینی به بازیکنی ذخیره و نیمکت نشین تبدیل شده است. همین موضوع باعث شد تا او با مربی شیلیایی رئال به چالش بربخورد.

گالاتاسرای که هم‌اکنون در مکان سوم جدول رقابت‌های فوتبال باشگاهی ترکیه ایستاده است نمی‌تواند بیشتر از لیگ اروپا را انتظار داشته باشد.

در فاصله دو هفته مانده به پایان رقابت‌های فوتبال دسته اول باشگاه‌های ترکیه، تیم‌های فنرباغچه و بورسا اسپور در مکان‌های اول و دوم ایستاده‌اند.

کد:
    Last edited by mahdishata; 09-05-2010 at 14:32.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض مشکل پای جواد جدی است / نکونام در آلمان

جواد نکونام ستاره ایرانی تیم اوساسونا برای ادامه معالجات روی پای مصدومش به آلمان سفر کرد.

نکو که در تمرین دو هفته پیش اوساسونا دچار مصدومیت شده و حتی بیم پارگی رباط صلیبی اش هم می رفت، قصد داشت پیش از بازی رئال این کار را بکند که در نهایت بعد از انجام این مسابقه و نمایش خوبی که داشت این کار را عملیاتی کرد.
    نکو در دوران مصدومیت شدیدش از ناحیه رباط صلیبی به همین کلینیک مراجعه کرده بود. مرکزی که با بهترین امکانات و مجرب ترین پزشکان، نکونام را به شرایط عادی بازگرداند.

کد:

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

واقعا سخته گوتی رو تو لباس تیم دیگه ببینم ... حیف حیف!
    اگه قدر خودشو میدونست الان 100 تای ژاوی بود ...
    Last edited by B L A S T E R; 09-05-2010 at 14:52.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض در شب پيروزي رئال مادريد برابر اتلتيك بيلبائو؛ كاپيتان با مادريد خداحافظي كرد

كاپيتان سوم تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا براي هميشه با اين تيم خداحافظي كرد.

به گزارش فارس و به نقل از ماركا، خوسه ماريا گوتيرس ارناندس ملقب به گوتي در بازي شب گذشته و پس از برتري 5 بر يك برابر اتلتيك بيلبائو براي هميشه با رئال مادريد خداحافظي كرد.
    وي متولد شهر مادريد در سال 1976 بوده و در خط هافبك فوتبال حرفه‌اي را تجربه كرد.

شماره 14 مادريد، از سال 1994 به عضويت اولين و آخرين تيم باشگاهي دوران فوتبال حرفه‌اي خود درآمد و در بيش از 400 بازي رسمي براي رئال مادريد 59 بار گل زد. گوتي 14 بار در لباس تيم ملي اسپانيا نيز حاضر شد.

حاشيه‌هاي زندگي ورزشي او هر چند در روزنامه‌هاي كاتالونيايي به صورت اغراق آميزي منتشر مي‌شد اما از محبوبيتش در پايتخت كم نكرد و در شب خداحافظي خود بار ديگر اطمينان پيدا كرد كه مردم مادريد او را دوست دارند.

گوتي تنها از دو بازيكن در طول تاريخ بازي خود حرف شنوي داشت، رائول و زيدان و اين دو را همچنان استادان خود مي‌داند.

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض اعتراض سويا به فدراسيون فوتبال اسپانيا؛ اين پنالتي سهميه اروپايي ما بود

باشگاه سويا نسيت به ناداوري در بازي برابر بارسلونا به فدراسيون فوتبال اسپانيا و كميته داوران شكايت كرد.

به گزارش فارس و به نقل از ماركا، سويا در بازي شب گذشته برابر بارسلونا تن به شكست 3 بر 2 داد اما اگر پنالتي كاملا واضح دقيقه 78 از ديد داور پنهان نمي‌ماند سويا مي‌توانست براي اروپايي شدن اميدوار باشد.

اين تيم با شكست شب گذشته خود، در رتبه چهارم با 60 امتياز آرام گرفت اما مايوركا با 59 امتياز مي‌تواند در هفته آخر اين تيم را از ليگ قهرمانان اروپا محروم و به ليگ اروپا هدايت كند.

از طرفي اعلام اين پنالتي مي‌توانست سرنوشت بالاي جدول را نيز تغيير دهد و اگر بارسلونا در اين ديدار به پيروزي نمي‌رسيد رئال مادريد با توجه به پيروزي 5 بر يك برابر نماينده باسك به صدر جدول منتقل مي‌شد.

روزنامه آس اسپانيا پا را از اين فراتر نهاده و نوشته است: ناداوري و اشتباه داور باعث شد ميليون‌ها يورو جابجا شود.

او نه تنها اروپايي شدن سويا را به خطر انداخت بلكه حاميان ملي دو غول اسپانيا را نيز براي تمديد قرارداد خود يك هفته ديگر پشت درهاي بسته ترديد نگاه داشت.

کد:

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

1- خدا هم راضی باشه

2- سوال : دل بوسکه رو چه کسی برکنار کرد ؟ همین پرس بود دیگه ؟ تا حالا شده پرس یک مربی رو طولانی مدت نگه داره ؟ و ایکاش دل بوسکه باقی میموند و به فرگوسن رئال بدل میشد.

وقتی 260 (250) میلیون یورو نمیتونه حتی یک گل به بارسا در دودیدار بزنه و نمیتونه لیون رو حذف کنه آیا مشکل رو باید در خط دفاعی جست و جو کنیم ؟؟؟ یا وقتی نمیتونه میلان بحران زده رو شکست بده باید مصدومیت پپه رو بهانه کنیم ؟

البته من هم دوست دارم رئال قهرمان بشه اما مساله اینجاست که پیگرینی در بازیهای بزرگ برنده نبوده و به عبارتی مرد بازیهای بزرگ نیست ، و حتی شخصیت کاریزماتیکی نداره که حداقل یک فاکتور مناسب برای هدایت این ستاره ها داشته باشه ، دیگه من به عنوان یک رئالی که نباید افتضاح آلکورکون رو یاد آوری کنم

خوب مشکل ما اینه که فکر میکنیم این 250 میلیون فقط واسه یه سال هزینه شده! نه این یه پروژه بلند مدته که باید روش کار بشه!
    اما در باره پیگرینی و بازی بارسلونا که گفتی نتونست یه گل بزنه .. بازی رفت رو که دیدی . حق رئال حداقل مساوی بود اما درباره بازی برگشت قبول دارم... استرس ز سر روی بازیکنا جز چندتا میبارید . و این میتونه به مربی مربوط باشه از نظر روانی بازیکنان رو اماده نکرده بود!
    اما در بازی های حذفی رئال کلا چندین ساله مشکل داره!
    دیگه از کاپلو بزرگتر ؟ نتونست رئال رو ببره بالا ! حتی رئال یه بار دیگه هم از تیم دسته سومی یونیون هم خورده بود اگه یادت باشه! باید به مربی فرصت داده بشه.
    پیگرینی سال بعد میتونه نیازهاشو تو پستهای مختلف بگه و به هر حال با تیم اشناست!
    اومدن یه مربی جدید = یه سال دیگه ناکامی!
    نظر هر کس هم قابل احترامه!

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اعتراض سويا به فدراسيون فوتبال اسپانيا؛ اين پنالتي سهميه اروپايي ما بود
    حالا خویه چنذ دقیقه قبلش یه پنالتی رو واسه بارسا نگرفت !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •