به به میبینم hardcore fan های بازی جمعا و خبر leak شدن بازی هم اعلام شده
تو abgx هم ثبت شد و free هم هست
به به میبینم hardcore fan های بازی جمعا و خبر leak شدن بازی هم اعلام شده
تو abgx هم ثبت شد و free هم هست
کسی میدونه واسه pc چند روز دیگه میاد ؟!
(جون هر کی دوس دارین هر روز نیاین اینجا از بازی تعریف کنین که آب دهنمون از لب و لوچمون آویزون شه)![]()
Last edited by B.3.S.T; 25-10-2010 at 01:52.
[/COLOR]چند روز دیگه؟؟؟؟ والا تاریخ انتشار PC هنوز نامعلومه!!!
ممکنه 1 ماه دیگه بیاد ممکنه 8 ماه دیگه!( البته من خبر جدید در مورده انتشار PC نشنیدم )
میگم هر کسی بازی رو گرفت از پیشرفت هاش یک چیزی بگه...
Last edited by 779; 25-10-2010 at 10:20.
چند وقت پیش رفتم یه بازی بگیرم از فروشنده پرسیدم این کی میاد گفت"اخرای آذر میاد"
طبق آخرین اخبار و شایعه ها این بازی حدود 5 ماه بعد از عرضه واسه x360 برای pc ارایه خواهد شد......
آخرای آذر یا یا چند روز بعد صحت نداره.
دوستان لطفا لطفا این بحث بیهوده رو که کی میاد کنار بذارن و به خود بازی بپردازن تا صفحات هی هی بیخودی جلو نره...مرسی
.
من دیروز بازی را گرفتم و حدود نیم ساعتی هم بازی کردم .
راستش من شماره دوم را بازی نکرده بودم که بخام مقایسه کنم اما بازی از گرافیک خوبی برخوردار هست .
گیم پلی بازی هم یه جورایی اعتیاد آوره اما حیف که من وقت نکردم زیاد بازی کنم .
دوستان من اصلا این بازی ر. انجام ندادم میشه بگید سبکش مثل چه بازی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه اگه مثل بازی deragon ege هست اصلا نخرمش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
سبک بازی نقش آفرینیه. مثل همون dragon age و یا fallout . البته نه دقیقا مثل این دوتا اما خوب نقش آفرینی . گیم پلی بسیار طولانی و اینکه روند بازی رو خودت تغییر میدی و میتونی هر کاری بکنی به هر شغلی مشغول بشی و خلاصه سرنوشت انتهای بازی دست خودت و اعمال و رفتاری که تو بازی نشون میدی.
خب ...
نمیدونم باید از بازی تعریف کنم یا بذارم برید خودتون ببینید ؟
ولی فقط چند تا جمله میگم که به عظمت کار پی ببرید :
شما به عنوان یه شاهزاده ی جوان (خانوم یا آقا) صبح از خواب بیدار می شید و بازی شروع میشه و برادرتون هم شاه سرزمینه .
بعد از یه گشت و گذار کوچیک یه اتفاقی می افته ( نمی گم چی میشه ، برید خودتون ببینید ).
و در همین اوایل بازی شما مجبور به یک انتخاب خیلی سخت میشید . در مورد سختی این انتخاب فقط می تونم بگم با انتخاب خوردن یا نخوردن سم در بازی Heavy Rain برابری می کنه ... (دیگه خودتون ببینید چقدر سخته)
البته من در هر دو بازی اون انتخاب عقلانی رو کردم و انتخاب از روی احساس رو بی خیال شدم .
ولی در مورد این بازی حتما بعد از اتمامش یه بار دیگه از اول میرم و اینبار با کاراکتر مرد ، با انتخاب احساسی پیش میرم .
نکات :
اولین چیزی که در شروع بازی میبینید گرافیک فوق هنری و رنگ آمیزی زیبای بازیه .
دوم اینکه میزان اختیارات بیشتر شده و شما واقعا باید انتخاب کنید .
سوم ، کاراکتر بازی صدا داره . (اگه درست یادم باشه تو 2 صدا نداشت )
گیم پلی بازی هم مثل 2 شماره قبل بی نقصه .
صدا گذاری هم که دیگه خودتون میدونید در سری فیبل چطوره و لازم نیست تعریف کنم .
در کل فکر کنم یکی از سخت ترین کارهای دنیا انتخاب بهترین بازی سال 2010 هست که فکر کنم شما باید FABLE 3 رو به جمع کاندیدا ها اضافه کنید :halo reach , GOW 3 , Heavy rain , alan wake , mass effect 2, bayonetta ,star craft 2 ,...
مثله اینکه داری میترکونیا
نامرد وایستا من بیام!
تو چجوری با این وضعیت بازی های R.P.G میخوای اینو دوبار تموم کنی؟؟؟!! شماره دوش که من 3 ماه طول کشید تموم شه!( البته اون قصره و کارهایه اضافی هم کردم )
گرافیک بازی چجوری شده؟ آخه از گرافیک هنریه فیبل زیاد می شنویم دقیقا چقدر تغییر کرده ؟
من احتمالا فردا که نمیشه پس فردا بگیرم...
راستی موزیک منو هاش مثله Fable 2 قشنگه؟ ( من که هیچ وقت اون آهنگ از ذهنم بیرون نمیره )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)