تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 30 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 297

نام تاپيک: ✔ تاپیــک جـامــع مــهندســی کامپـیـوتــر و گرایشــهای آن

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

انتخاب گرايش بستگي به خودتون داره:مهندسي نرم افزار،هوش مصنوعي،معماري كامپيوتر

اين 3 خوب هستند حالا ببينيد كدوم را دوس داريد............

در ضمن شما كه ميخواهيد پول دانشگاه آزاد را بديد...چرا به دانشگاه هاي خارج نميريد؟مثلا دانشگاه هاي مالزي
    راستش من دنبال علاقم نیستم .بیشتر میخوام بدونم کدوم یکی از این رشته ها بازار کار بهتری داره . نگفتید کدوم بهتره ؟

خودک خیلی علاقه دارم که مثلا برم در دانشگاههای خارج کشور درس بخونم که مدرک معتبری داشته باشم . اما متاسفانه خانواده ام میخوان همیشه جلو چششون باشم .( مشکلات مالی بماند )

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

منم لیسانس مهندسی کامپیوتر از آزاد هستم البته ترم آخرش

همونطور که گفتی سراسری که قبول نمیشیم
    آزاد هم که باید کلی بخونیم تا توی یه دانشگاهی که سرش به تنش بیرزه قبول بشیم
    برای گرایش باید ببینیم چه درسی هایی رو باید خوند براش
    هر کدوم علاقه بیشتری داشتیم بریم دنبالش
    اینا رو هم ببین ضرایب و ... هستن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بابت لینکهایی که گذاشتید ممنونم .
    شما خودتون چه کتابها و اموزشگاه هایی رو مفید میدونید؟راستش منظورم از منابع .، منبع سوالیی که مطرح میشه نبود
    بلکه کتابهی کمک اموزش که که در موفق شدن در کنکور ککمک میکنن رو میخواستم بدونم .

آخر فروم باز Šepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ا ببخشید
    من فکر کردم که بحث انتخاب گرایشه که اون حرفا رو زدم

در مورد کتاب و آموزشگاه اطلاعی ندارم
    باید صبر کنیم یکی که تازه وارد دوره ارشد شده بیاد توضیح بده

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    خیلی خوشحالم که در خدمت شما هستم
    خانوم شما اگه برای رصت شغلی میخوای بری کارشناسی ارشد بهت پیشنهاد می کنم اصلاً بی خیالش بشی. چون شرکت های خصوصی که برای مدرک دانشگاه تره هم خورد نمی کنند و باید کار بلد باشید. شرکت های دولتی هم که باید پارتی داشته باشید. و فقط پایه حقوقتون تفاوت داره اون هم در حدی نیست که ارزش این همه وقت تلف کردن و پول خرج کردن رو دامشته باشه.
    در ضمن گرایش هم هیچ تأثیری در فرصت های شغلی نداره. البته تا حدودی مفاهیم معماری کامپیوتر باعث میشه توی سیستم های کنترلی بهتر بتونید کار کنید که اون هم سواد درست و حسابی میخاد. با این لحنی که شما صحبت کردی فکر نکنم خیلی اهل درس خوندن باشی. هوش مصنوعی هم کارش بد نیست. اما در کل فرق چندانی نمی کنه. همش یه جوره.
    .
    .
    .
    اگه دنبال منابع می گردی باید بگم که کتاب های مقسمی اصلا و ابدا به درد نمی خوره . غلط غولوت زیاد داره. خیلی بیخوده. من خودم خوندم و دیدم چه غلط های ناجوری داره. به نظرم برای کلاس و جزوه پارسه بهترین انتخابه.
    .
    .
    .
    موفق باشی

در آغاز فعالیت kashikoola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض چند درصد بزنيم تا در آزمون كارداني به كارشناسي نرم افزار دولتي قبول بشيم

چند درصد بزنيم تا در آزمون كارداني به كارشناسي نرم افزار دولتي قبول بشي دوستاني كه كارنامه قبولي سالهاي پيش رو دارنند لطفا درصد هاي دورس رو بنويسند و نيز رتبه رو ذكر كنيد

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

هم استانی عزیز قبل از زدن پست یه جستجو میکردین تو همین انجمن جوابتو میدیدی
    تو بخش کاردانی به کارشناسی

باید حدود 60 درصد به بالا بزنی تا غیر انتفاعی قبول بشی
    دولتی رو هم حدود 70به بالا

در آغاز فعالیت kashikoola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

هم استانی عزیز قبل از زدن پست یه جستجو میکردین تو همین انجمن جوابتو میدیدی
    تو بخش کاردانی به کارشناسی

باید حدود 60 درصد به بالا بزنی تا غیر انتفاعی قبول بشی
    دولتی رو هم حدود 70به بالا
    سلام مي گم به دوست و هم استاني گرامي
    والله تو انجمن يه مورد مشاهده كرده بودم كه كارنامه قبولي به همراه درصد و رتبه و همچنين محل پذيرش رو درج كرده مي خوام در اين مورد اطلاعات بيشتري كسب كنم و ببينم براي قبولي تو اين آزمون حد نصاب و درصد ها در چه حدي بايد باشه باز هم ممنونم

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

هی خودت با خودت حرف می زنی چرا!
    خب یه جا دیگه بپرس خب!
    اسمشم تا حالا نشنیده بودم
    چی هست حالا این computer application ؟ یعنی مربوط به چه شاخه ای از کامپیوتر می شه؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ببخشید منم کمکی نمیتونم بکنم!
    فقط یه چند تا سوال داشتم اگه مشکلی نداشته باشه...

این قیمته ترماش که خیلی خوبه از ایرانم ارزونتره

مخارجه خوابگاه اینا چی؟ دانشگاهم کمک میکنه یا باید خودتون بدید؟
    مخارج کلیه دیگه چی؟
    کدوم شهرشید؟
    زبون انگلیسی هست یا ...؟
    چه قد وقت میخواستن برایه زبونه اولیه و ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

خوب من سوال پرسیدم و سوال برا خودم دراوردم!!!!!چشم میجوابیم!اینجا برای پذیرش دانشگاه یا همون admission برای رشته های مختلف در همین موقع سال یک تاریخ مشخصی رو اعلام میکنند که حدود 2 ماهی فکر کنم هست!توی این دو ماه باید اقدام کنی!بعد از مرحله ی پذیرش مرحله ی سیت یا همون صندلی هست که در رشته های اشباع شده مانند داروسازی یا رشته ی علوم کامپیوتر science of computer گرفتن سیت و هزینه ی سیت بیشتر هست!در مورد اون سوال دوستمون که چرا رفتم هند و حالا دارم تحقیق میکنم باید بگم که من قبل از مشمولیت رفتم و به خاطر همین هنوز پیش دانشگاهی دارم و اینجا مدرک پیش خیلی مهمه و اصلا فوق دیپلم هیچ ببینید دارم میگم هیچ ارزشی نداره و عملا پوچه!!به خاطر همین من هنوز در مورد انتخاب رشته وقت دارم و پذیرش رشته های مورد نظرم هنور باز هستند!در مورد هزینه های تحصیل باید بگم که رشته های مهندسی مانند مهندسی کامپیوتر از 2 سال پیش دو برابر شده و شده 4 میلیون تومن در سالی!!!اما در مورد bca یا همون کامپیوتر اپلیکیشن باید بگم که رشته ای در بین علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر هست و مثلا علوم کامپیوتر برای لیسانس 3 ساله هست که عمرا ادم توی 3 سال نمیتونه تمومش کنه و مهندسی که خیلی جدیدا هم برای پذیرش و هم برای امتحانات سخت تر شده لیسانسش 4 ساله هست که عملا تا 5 سال هم ممکنه بکشه و برای bca لیسانس 3.5 ساله هست و ممکنه بیشتر هم طول بکشه!اما از اسم application مشخصه که این رشته بر خلاف علوم کامپیوتر که در مورد ریاضی و فیزیک و جبر و این خضعبلات هست بر عکس این application در مورد کاربرد کامپیوتر مانند برنامه نویسی و البته شامل واحدهای الکترونیکی سخت نیز میشه که البته الکترونیک در هر سه رشته ی application و مهندسی و علوم کامپیوتر وجود داره همچنین رشته ی application نیز دارای ریاضیات هست !اما در مورد مستر یا همون دوره ی فوق لیسانس مهندسی و علوم کامپیوتری 2 ساله هستند ولی application متاسفانه 3 ساله هست و واحدهای درپیتی مانند جبر نیز در مستر به این رشته اضافه میشه!در کل در هند سعی کنید طرف رشته هایی که ریاضیات بیشتر دارند برید چون در هند امتحانات تشریحی بسیار سخت هستند و گاهی جواب یک سوال به 20 صفحه ی a4 هم میرسه به طوری که دانشجویان رشته های مربوط به تجربی و انسانی مانند داروسازی و مدیریت و.....انگشتانشون دارای ورم هست!اصلا برای اساتید اینجا قانونی وجود داره که برگه هایی که کم نوشتن رو تصحیح نکنند!!!باور کنید من برای همین امتحان level بندی سطح زیان برای کلاس زبان پدرم در اومد از بس که اشعار بنویسم!!!!!در ضمن در اینجا برای پذیرش اصلا کاری به این ندارند که تجربی بودی یا ریاضی یا انسانی!!اصلا در اینجا در دانشگاه همه چیز به تلاش خودتون بستگی داره و اینجوری نیست که چون مثل تجربی بودی نتونی بری به رشته های مربوط به ریاضی!اینجا برای بعصی رشته ها مانند رشته های کامپیوتری از شما 3 نمره ی فیزیک و شیمی و ریاضی رو میخوان و نمره ی 10 شما همانند نمره 50 از 100 هندیها هست که برای خودشون که امتحاناتشون سخته این نمره با ارزشه و نمره ی 10 شما رو که ببینند براحتی بهتون پذیرش میدن و فکر میکنند خیلی درس خونی!!!!!!!سوالی بود در خدمتم!در ضمن متولدین 69 به پایین فقط در صورتی میتونند از کشور خارج بشن که دوره ی سربازی رو رفته باشند و یا وثیقه بگذارند و در پایان تحصیلات به ایران برگردند و دوره ی سربازیشون رو برن!اما متولدین 69 که مهلتشون تا 29 اسفند 86 بود و دیگه نمیتونند از کشور خارج بشن و ممنوع الخروج هستند ولی متولدین سال 70 تا 29 اسفند 87 وقت دارند که برای فرار اقدام کنند!!!!
    Last edited by rainysky50; 20-04-2008 at 06:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •