من نبودم !!! تا الان نصفش دانلود شده ! عجبا ! اينترنتم قطع شده بود جند روزي ! ولي مثل اين كه نظر ها خيلي خفنه ! يعني اين كه مونت رو حتما بايد با بريموم بخري :|
من نبودم !!! تا الان نصفش دانلود شده ! عجبا ! اينترنتم قطع شده بود جند روزي ! ولي مثل اين كه نظر ها خيلي خفنه ! يعني اين كه مونت رو حتما بايد با بريموم بخري :|
اين perfect world هم مثل اين كه بازي جالبيه ... البته مي كم ! اخرش هم هر كاري بكنيم ! كسي كه عاشق جشم و ابروي ما نيست كه !!! بلاخره بايد با بعضي از مشكلات بازي ها بسازيم و بسوزيميا اين كه جيب بر بول داشته باشيم ! و تا مي تونيم انواع و اقسام بريموم ها رو بخريم ! كه من يكي كه ندارم ! D:
این هم یه مپ از بازی perfect world برای برسم که عشق مپ داره...مپ به این بزرگی فکر نکنم تو هیچ بازی پیدا بشه.
![]()
اي بابا !!! اين هنوز لود نشده !!! بابا هادي رسما صفحه رو نابود كردي ها !!! برسم جيه جان من بابا برسام برسام !!!
البته به نظر من توي سبك هاي اين بازي Runes of magic بازي بهتري باشه ! اون خيلي اجتماعي تره بازيش ! و يه حالتي second life هست !!! عجب ! البته همون طور كه كفتم فعلا دارم روهان رو دانلود مي كنم ! ولي خب ! اكه از اين برفكت ورلد يه ريويو ترجمه بشه خيلي خوب ميشه ! اين جوري كه معلومه بدون بريموم توش نمي شه اب هم خورد !!!
اتفاقا برعکس.این تنها بازی ای هست که افراد لول بالایی رو دیدم که بدون خرج کردن حتی 1 cent تونستن بهترین سلاحها و تجهیزات بازی رو داشته باشن و تعدادشون هم کم نیست.اگه خواستی نظرات چند تاشون رو میذارم.اين جوري كه معلومه بدون بريموم توش نمي شه اب هم خورد !!!
من به خاطر اين كفتم كه بايد تمامش بريموم باشه !!! ولي خب ! ما هنوز برا اين كارا زوده برامون !
من موندم عربا حسابي تلكه مي شن !! اخه فلان فلان شده ها يه دونه و دوتا نمي Giran كه !!!
نه اتفاقا ازدواجش پولی نیست.یه سری شرط داره مثلا لول 20 باشی بعد مخ یه نفر رو میزنی و اگه اون هم از تو خوشش بیاد با هم میرید پیش یه یارو که کوئست ازدواج رو میده بعد یه سری آیتم مثل حلقه و لباس و اینا گیر میارید بعد بر میگردید پیش یارو و ازدواج میکنید.مثل اینکه بعدش یه اسم مشترک بهتون داده میشه و همه میفهمن که شما زوج هستین...
ای بابا دیگه از سبکش در اومد
یدفعه بگو بچه دارن میشن دیگه
حالا سه ساعت باید مخ یکی رو بزنیم اخر بفهمیم که طرف فقط کارکتر دختر برداشته بود lol
عیب نداره تو کاراکتر دختر بردار من باهات ازدواج میکنم![]()
عجب !!! جي بكم والله ! يه ريويو لازمه بابا !!! البته مي كم فعلا كه دستمون به اين روهان بنده ! بلكه فعلا دانلودش كنيم و بعد بريم سراغ اين بازيه برفكت ! ياهم بريم سراغ Runes of Magic ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)