تازه من دوتا خواهردوقلو میشناسم که تو خودآذمایی دانشگاه آزاد مهندسی پزشکی قبول شدند اما هنوز درسای سومشونو پاس نکردن.
تازه من دوتا خواهردوقلو میشناسم که تو خودآذمایی دانشگاه آزاد مهندسی پزشکی قبول شدند اما هنوز درسای سومشونو پاس نکردن.
دوستان عزیز!
لطفا بحث رو منحرف نکنید
همون طور که از نام تاپیک پیداست قرار است در مورد ساعت مطالعه اینجا پست داده بشه نه خوبی یا بدی و سختی یا آسونی یک دانشگاه
بحث در این مورد در تاپیک مربوطه ، اون هم بدون توهین به هیچ دانشگاهی
ممنونم![]()
Last edited by karin; 17-02-2009 at 10:50.
سلام من برنامه بلند مدت دارم
مثلا ظرف 14 روز دروس ریاضی تموم بشه البته بگم ریاضیم خوبه
تقسیم بندی به این صورت بوده البته منظورم از اینکه ریاضی تموم بشه هر 3 سال هست یعنی هر 4 روز
برای من اینطوری راحت تر هست
اکثر درسام خوبه اما بجز عربی
خرداد رو کاملا تست گذاشتم
و در پایان 13 روز روز 14 رو تست میزنم از سوالات مهم
نظر شما دوستان چیست
من نگفتم نمی خونم ، می خونم ولی نمی تونم با برنامه بخونم من کلی برنامه نوشتم که به هیچ کدوم عمل نکردمنوشته شده توسط Macushla
تا اینکه تصمیم گرفتم دیگه برنامه ننویسم این جوری نه عذاب وجدان می گیرم نه استرس میاد سراغم.شاید این روش مناسب تر باشه فعلاً با این روش پیش می رم تا ببینم بعد چی می شه.البته من معدل دیپلمم بدک نشد چون همیشه شبای امتحان می خوندم خیلی وقتا شبا بیدار می موندم و با این حال نمره هام بد نشد.
نه اینجوریام که میگی نیست من فقط وقتی حال دارم خطم خوب می شهنوشته شده توسط Macushla
اونم نه خیلی خوب وقتی حال ندارم و نمی خوام افتضاحه اونقدر افتضاح که یه بار هم جزوه هام رو نخوندم .
این حرفتون منو متأثر کرد ، چرا؟نوشته شده توسط Macushla
از من شنیدی یه دستی پایی تو گچ کن و یه بهونه ای درست کن و نرو، آخه کنکور مهم تره=>بعدشم قبولی دانشگاه=>ارشد =>دکترا=>دیگه خدمت بی خدمت. ]
شوخی کردم بابا خطاطیم اصلاً خوب نیست فقط یادمه دوران راهنمایی خطم خوب بود موقع امتحان هنر، خط همه دوستام رو می نوشتم.نوشته شده توسط seyyedi
. ولی این دلیل خوب بودن خطم نیست ،خط اونا خیلی بد بود شاید دلیلش این بود که نمی دونستن چطور قلم رو بگیرند=>نتیجه:من خطم خوب نیست فقط بلدم قلم در دست بگیرم .
بخاطر کیفیت پایین شرمندم اون برنامه رو خیلی هم اجرا نمی کنم .تا الان تونستم ساعت خوابم رو به اون صورت کنترل کنم.نوشته شده توسط seyyedi
مژده مژده
نسخه با کیفیت هم چاپ شد!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Vict0Ria; 17-02-2009 at 12:59.
میخواین اینجارم ببندن!؟اقا من امروز 5 ساعت مطالعه کردم شما چطور؟
کو؟!مژده مژده
نسخه با کیفیت هم چاپ شد!!!![]()
من روزای مدرسه 5تا7ساعت وروزای تعطیل8الی9به نظرتون فیزیک اصفهان قبولم؟آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من این هفته بعد گندی که تو آزمون قبل بالا آوردم هیچی نخوندم
من روزی 4-6 ساعت و روزای تعطیل 7-10ساعت
دوست عزیز از روی ساعت مطالعه نمیشه گفت کسی قبول میشه یا نه ........
خب بدون تایم مدرسه میشه 6 ساعت ...
سعی می کنم همیشه مفید بخونم حتی اگه کم هم باشه
موفق باشید دوستان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)