تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما کدوم مدل رو میپسندید ؟

راي دهنده
230. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Samsung I900 Omnia

87 37.83%
  • Sonyericsson XPERIA X1

69 30.00%
  • HTC Touch HD

74 32.17%
صفحه 10 از 15 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 145

نام تاپيک: مقایسهi900 Omnia,X1,HTC touch HD

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

پس شما سرعت پایینتر دایموند نسبت به اچ دی و یا اکسپریا رو در چی میدونید ؟ من قبل از اکسپریا اچ دی داشتم و با باز کردن و بستن چندین برنامه و کار کشیدن از گوشی بیشتر از 128 مگ رم اشغال میشد مخصوصا با فعال بودن تاچ فلو .
    یه مثال دیگه : اگه p990 رو دیده و یا داشتید میتونستید مقدار پایین رم رو در هنگ کردنهای نسبتا زیاد این گوشی تجربه کنید . همچنین گوشی تاچ htc در دو نسخه تولید شد که یکی 64 مگ بود و دیگری 128 مگ ، اگه اونا رو با هم مقایسه میکردید به اهمیت رم در هر سیستم عاملی پی میبردید .

ببین اگه تاچ پرو رو آپدیت نکنی بیخودی هنگ میکنه ولی اگه آپدیتش کنی دیگه هنگ نمیکنه حالا به نظر شما در جریان آپدیت چه اتفاقی میفته آیا میزان رمش افزایش پیدا میکنه؟! نه فقط نرم افزارش تغییر پیدا میکنه
    من قبلا پی 990 داشتم با ورژن r2‎ ‎‏ سرعتش خیلی پایین بود فقط 2 دقیقه طول میکشید تا وبش باز بشه ولی وقتی به r6e28‎ ‎آپدیتش کردم سرعتش خیلی خوب شد خیلی کمتر هم هنگ میکرد
    امنیا هم به خاطر سی پی یو قویتر و هم به خاطر اینترفیس سبکتر سرعتش بیشتره اصلا هم هنگ نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببین اگه تاچ پرو رو آپدیت نکنی بیخودی هنگ میکنه ولی اگه آپدیتش کنی دیگه هنگ نمیکنه حالا به نظر شما در جریان آپدیت چه اتفاقی میفته آیا میزان رمش افزایش پیدا میکنه؟! نه فقط نرم افزارش تغییر پیدا میکنه
    من قبلا پی 990 داشتم با ورژن r2‎ ‎‏ سرعتش خیلی پایین بود فقط 2 دقیقه طول میکشید تا وبش باز بشه ولی وقتی به r6e28‎ ‎آپدیتش کردم سرعتش خیلی خوب شد خیلی کمتر هم هنگ میکرد
    امنیا هم به خاطر سی پی یو قویتر و هم به خاطر اینترفیس سبکتر سرعتش بیشتره اصلا هم هنگ نمیکنه
    ببینید بحث اپدیت و تغییرات اون یه چیزه دیگست . مشکل اینه که شما فکر میکنید که من دارم از بحث تاثیر رم بر سرعت گوشی این نتیجه رو میگیرم که اومنیا سرعتش کمتر از فلان گوشی هستش ، در صورتی که منظور من مقایسه نیست بلکه در جمع بندی نتیجه به سود گوشی هستش که رم بالاتری داره . اون دوستومن میگه که با باز کردن دو مین و یا سومین برنامه برنامه های قبل بسته میشن و در واقع رم آزاد میشه در صورتی که حتی در صورت بستن برنامه های قبلی مقداری از رم بصورت اشغال شده میمونه و ازاد نمیشه که به تریج باعث کند شدن سیستم عامل میشه . خودتون بعد از چند ساعت استفاده از گوشی مقدار رم ازاد رو نگاه کنید و بعد گوشر رو سافت ریست کنید و دوباره مقدار رم رو نگاه کنید . متوجه میشید که رم ازاد بیشتری دارید .
    شما کافیه یا اینتر فیس دیگه مثل تاچ فلو و یا پنلهای اکسپریا و یا shell3 رو روی اومنیا نصب کنید تا ببینید که پایین اومدن مقدار رم چه تاثیر زیادی روی سرعت گوشی داره . درسته اومنیا در حال حاظر با اون اینتر فیس مشکل خاصی با رم پایینش نداره ولی توجه داشته باشد که در صورت نصب اینتر فیس های سه بعدی و سنگین مسلما به مشکل بر خواهد خورد .

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

اگه x1 کیبورد نداشت چی؟ همه دوستان درمقایسه این گوشه و سایر گوشی ها مدام میگن کیبورد . اینو همه متوجه شدن اگه مزیت دیگه ای داره بگید نه فقط کلید کنید روی کیبورد

4. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اگه x1 کیبورد نداشت چی؟ همه دوستان درمقایسه این گوشه و سایر گوشی ها مدام میگن کیبورد . اینو همه متوجه شدن اگه مزیت دیگه ای داره بگید نه فقط کلید کنید روی کیبورد
    این کلمه ی کلیشه ای x1 دوستان هست........
    اما چیز دیگه ای نداره.
    ولی گوشی هایه دیگه برتری هایه دیگه ای دارند نسبت به x1 مثلا
    تاچ hd سنسور شتاب داره..
    pro علاوه بر سنسور کابل تی وی هم داره و کیبورد کامل { }
    امنیا هم سرعت خوب و سنسور و دوربین خوب و قیمت مناسب.

6. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

این کلمه ی کلیشه ای x1 دوستان هست........
    اما چیز دیگه ای نداره.
    ولی گوشی هایه دیگه برتری هایه دیگه ای دارند نسبت به x1 مثلا
    تاچ hd سنسور شتاب داره..
    pro علاوه بر سنسور کابل تی وی هم داره و کیبورد کامل { }
    امنیا هم سرعت خوب و سنسور و دوربین خوب و قیمت مناسب.
    اگه من باشم pro رو ترجیح میدم به x1 که اونم کیبورد کامل داره و از همه مهمتر مارکش htc هست که خودش خیلی می ارزه
    se اگه راست میگه خودش ppc بزنه نه اینکه بده htc واسش بزنه بعدش کلاسشو بزاره
    در کل توی برند ppc شرکت htc حرف اولو میزنه اینو همه می دونن
    نتیجه اخلاقی و اقلانی = اول hd دوم امنیا سوم x1
    بازم میگم اگه میخواستم x1 بگیرم pro رو ترجیح میدادم
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 07-05-2009 at 16:21.

8. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اگه من باشم pro رو ترجیح میدم به x1 که اونم کیبورد کامل داره و از همه مهمتر مارکش htc هست که خودش خیلی می ارزه
    se اگه راست میگه خودش ppc بزنه نه اینکه بده htc واسش بزنه بعدش کلاسشو بزاره
    در کل توی برند ppc شرکت htc حرف اولو میزنه اینو همه می دونن
    نتیجه اخلاقی و اقلانی = اول hd دوم امنیا سوم x1
    بازم میگم اگه میخواستم x1 بگیرم pro رو ترجیح میدادم
    نه بنظر من hd قيمتش بالاست و ديگه بيش از حد بزرگه touch diamond 2 هم اندازش بهتره هم قيمتش پس اول دايموند 2 بعد امنيا بعد x1

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ببینید بحث اپدیت و تغییرات اون یه چیزه دیگست . مشکل اینه که شما فکر میکنید که من دارم از بحث تاثیر رم بر سرعت گوشی این نتیجه رو میگیرم که اومنیا سرعتش کمتر از فلان گوشی هستش ، در صورتی که منظور من مقایسه نیست بلکه در جمع بندی نتیجه به سود گوشی هستش که رم بالاتری داره . اون دوستومن میگه که با باز کردن دو مین و یا سومین برنامه برنامه های قبل بسته میشن و در واقع رم آزاد میشه در صورتی که حتی در صورت بستن برنامه های قبلی مقداری از رم بصورت اشغال شده میمونه و ازاد نمیشه که به تریج باعث کند شدن سیستم عامل میشه . خودتون بعد از چند ساعت استفاده از گوشی مقدار رم ازاد رو نگاه کنید و بعد گوشر رو سافت ریست کنید و دوباره مقدار رم رو نگاه کنید . متوجه میشید که رم ازاد بیشتری دارید .
    شما کافیه یا اینتر فیس دیگه مثل تاچ فلو و یا پنلهای اکسپریا و یا shell3 رو روی اومنیا نصب کنید تا ببینید که پایین اومدن مقدار رم چه تاثیر زیادی روی سرعت گوشی داره . درسته اومنیا در حال حاظر با اون اینتر فیس مشکل خاصی با رم پایینش نداره ولی توجه داشته باشد که در صورت نصب اینتر فیس های سه بعدی و سنگین مسلما به مشکل بر خواهد خورد .
    سلام.

من SPB Mobile Shell 3 رو نصب کردم هیچ مشکلی نداره البته متاسفانه X1 که دارم فلتش ایراد پیدا کرده نمیتونم نصب کنم روش و با امنیا مقایسه کنم.

11. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

نه بنظر من hd قيمتش بالاست و ديگه بيش از حد بزرگه touch diamond 2 هم اندازش بهتره هم قيمتش پس اول دايموند 2 بعد امنيا بعد x1
    عزیز برادر اگه به موضوع فروم توجه کنی میبینی که pro 2 جزو گوشی ها نیست بحث ما روی همین سه تا گوشیه در مورد قیمت hd به نظر من می ارزه با این امکانات؛ بزرگ بودن یه حسن خیلی خوبه نه عیب

13. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

من گفتم اگه بخوام x1 بگیرم pro رو ترجیه میدم کلا htc یه کلاس دیگه داره نسبت به se

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. من یه omniaداشتم اما قلابی بود. فروختم.الان میخوام یکی اصلشو بخرم اما بین xperiaگیر کردم.
    برام فقط یه نکته مونده که باعث میشه امنیا نخرم. صدای هندزفری.تو مال من خیلی بد و بیکیفیت بود .اصلا در حد مثلا نوکیا نبود.همشون همینن؟
    واسه xperia چی؟
    راستی راسته xperia 10 ساعت شارژ نگه میداره و امنیا 5 ساعت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •