بنده این احتمال را میدم در تمام بازی در نقش بیگ ددی ظاهر خواهیم شد!!!
بنده این احتمال را میدم در تمام بازی در نقش بیگ ددی ظاهر خواهیم شد!!!
ولي trailer بازي كه در 2 محيط متفاوت هستش در نقش Big Daddy هستيم !!!
اين احتمال هستش كه تا آخر در نقش Big Daddy باشيم شايد هم نه !!! بايد منتظر Trailer هاي بعدي باشيم !!!
اصلا خیلی غیر معقوله جای بیگ ددی باشیم ! بیگ ددی همه رو له میکنه ! فوقش مبارزه با بیگ سیستر سخت باشه ولی بقیه پشمن در این صورت ! :دي پس این قضیه به نظرم منتفیه ! فک کنم فقط جاهایی که باید با بیگ سیستر مبارزه کنیم نقش بیگ ددی رو داریم
به نظرم يه مرحلش سوار Big Daddy ميشيممثل FEAR كه سوار اون روبات ها ميشديم يا GeOW2 كه سوار
بروماك ميشديم![]()
آخه ببین علی جان ما در قسمت قبل هم در نقش بیگ ددی ظاهر شدیم حالا کم و زیادش را کار ندارم ولی برای من اون یک مرحله به نسبت قبلی سختر بود!!هر چند BioShock بازی آسونی بود!صلا خیلی غیر معقوله جای بیگ ددی باشیم ! بیگ ددی همه رو له میکنه ! فوقش مبارزه با بیگ سیستر سخت باشه ولی بقیه پشمن در این صورت ! :دي پس این قضیه به نظرم منتفیه ! فک کنم فقط جاهایی که باید با بیگ سیستر مبارزه کنیم نقش بیگ ددی رو داریم
برای اینکه در اون نقش اگه یادت باشه!!
اولین کار این بود که از یک Little Sister محافظت میکردیم!!
در اون مرحله به یک باره Splicer های بیشتری حمله میکردند و از یک طرف باید مواظب Little Sister میشدی از یک طرف حواست به جان خودت بود!!
بعد یک Big Daddy دریل دار هم به بازیباز حمله میکرد!!
حالا این در 2 هم میتونه باشه و به مراتب سخت تر!!با حضور Big Sister و مشکلاتی که برای بازیباز به وجود خواهد اورد!!
از طرفی گفتند شما با Big Daddy های دیگر برای Little Sister خود مبارزه خواهید کرد!!وجود Splicer های دیگه که بیمارتر و وحشی تر شدند به گفته خود مسئولین!!
فکر کنم کار اسونی نداشته باشیم!!
من فکر کردم این big dady و big sister خودشون زنده هستن و جان دارن
نگو مثل روبات میمونن...پس میشه قضیه lost planet که سوار اون روبات ها میشدیم
تصحیح کنم که Big Daddies انسان های تغییر یافته و Enhance شده ای بودند که برای حمایت از Little Sister ها که تخصص تصفیه ADAM خالص در معده شون را داشتند فرستاده می شدند. در این شماره یکی از Little sister های شماره قبل 10 سال پس از اتفاقات Bioshock خودشو شبیه Big Daddies مکانیزه می کنه و دختر های کوچیکو از سرتاسر دنیا می دزده تا یا مثل خودش تبدیلشون کنه یا به Little Sister هابرای ادامه کار Rapture و ADAM . شما هم نقش اولین Big Daddy ساخته شده را دارید که از اتفاقات شماره قبل جون سالم بدر برده و می تونید از دریل و Rivet Gun استفاده کنید که احتمال داغ کردن هم دارند. به احتمال زیاد به سرگذشت چگونه ساخته شدن Big Daddy هم پرداخته می شه. قابلیت انتخاب سرنوشت Little Sister ها هم دارید ( مثل شماره قبل ) همین طور می تونید Little Sister ها از دست بقیه Big Daddy ها نجات بدید و با خودتون اینور و اونور ببرید. اونا هم از نزدیک شدن Big Sister شما را هر دفعه در بازی آگاه خواهند کرد.
Last edited by Optimus Prime; 13-04-2009 at 16:57.
ممنون بابت توضیح شما...ولی یک دو سوال باقی موند:
شما میگی یعنی این big daddies ها خودشون حرکت می کنن و کسی کنترلشون نمی کنه؟
بعد یک سوال در مورد دخترها...
چطوری اون دخترها رو شبیه خودشون می کنن؟
Big Daddies بصورت ژنتیکی برنامه ریزی شده اند که باید از Little Sister ها در هنگام Harvest ADAM محافظت کنند. و کسی کنترلشون نمیکنه.اینجارو متوجه نمی شم. منظورت از اینکه شبیه خودشون می کنند کیا هستند؟چطوری اون دخترها رو شبیه خودشون می کنن؟
منظورم این بود که چطور اونا رو شبیه خودشون میکنن؟در این شماره یکی از little sister های شماره قبل 10 سال پس از اتفاقات bioshock خودشو شبیه big daddies مکانیزه می کنه و دختر های کوچیکو از سرتاسر دنیا می دزده تا یا مثل خودش تبدیلشون کنه یا به little sister هابرای ادامه کار rapture و adam
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)