دوست بارها در این زمینه صحبت شده ...
.
این مشکل مربوط به شبکه هست و هیچ ربطی به گوشی , سیم کارت و مموری کارت و ... نداره .
.
به مرور زمان خودش درست میشه ... مثلاً برای منم مشکل داشت الان چند وقتی هست که چک میکنم درست شده
دوست بارها در این زمینه صحبت شده ...
.
این مشکل مربوط به شبکه هست و هیچ ربطی به گوشی , سیم کارت و مموری کارت و ... نداره .
.
به مرور زمان خودش درست میشه ... مثلاً برای منم مشکل داشت الان چند وقتی هست که چک میکنم درست شده
سلام
با گوشی میخوام وصل شم ولی نمیشه!
شما اینجا رو بخونید و تنظیمات رو انجام بدید دیگه نباید مشکلی داشته باشـــی
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سیم کارت شما ایرنسل هست یا همراه اول ...؟
.
شما با مراجعه به سایت هر دوی این اپراتورها میتونید نسبت به دریافت تنظیمات gprs اقدام کنید ...
آقا تنظیمات که دیگه در خواست نمی خواد ... چه می دونم از سایت و از این حرفا ...همینو بگیر بعد دکمه سبز:
#5*3*130*
Last edited by *M!L4D*; 03-06-2009 at 21:38.
آقا من يه 6500 گرفتم تو دوربين وقتي ميري هيچ گزينه اي نيست كه دوربين جلو رو فعال كني(دوربين دوم)بعدش هم حالت Night modeهم غير فعال هست كمك كنيد لطفا
سلام به دوستان و اساتید گرامی
من یه 6500 اسلاید دارم که چند روز قبل اپدیتش کردم و زبان فارسیش پاک شد حالا برای ارسال اس ام اس به فارسی مشکل دارم اگه کسی فارسی ساز داره برام بذاره (البته اگه راهنمای فارسی کردن گوشی هم باشه عالیه)
ممنون
کسی نیست جواب منو بده
بابا يكي يه برنامه اي پچي چيزي به ما بده كه بشه دوربين جلو رو باش فعال كرد
سلام من يك نوكيا 6500 دارم كه رمز امنيتي جهت برگشت به كارخانه ميخواهد را گم كردم ميشود اين رمز را يك جوري برداشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)