سلام دوست عزیز واقعا که چه تاپیک باحالی بود من دیشب با این سرعت زپرتی اینترنت تا آخرش خوندم .
ریویو خیلی خوبی داشتید من چند تا سوال داشتم که توی اینجا سوال نشده است.
1- وقتی فیلمی رو توی گوشی میندازید ایا تمام صفحه و با کیفیت واقعی نشان میده یا مثل همون دبلیو 810 همش شطرنجی هستش.
2- توی یک سایت خوندم شخصی 6 گیگ رم انداخته و هیچ مشکلی از لحاظ سرعت نداشته آیا درسته ؟ از نظر سرعت چطوره؟
3- با آپدیت کردن گوشی چه تفاوتهایی پیدا خواهد کرد؟
تا به حال مشکل خاصی با این گوشی نداشتید؟
یه سوال هم فراموش کردم آیا این گوشی رو میشه به تلویزیون متصل کرد ؟ مثلا تصاویر ویا فیلمها رو روی تلویزیون انداخت؟
سلام.
دوست عزیز راستش من وقتی که گوشی رو خریدم 24 ساعت آزمایشی باهاش کار کردم و مشکل خاصی که داشته
باشه رو ندیدم. اما بعد از گذشت 24 ساعت از خریدش و پس از اینکه امتحانش رو پس داد و فهمیدم که این گوشی
میتونه گوشی باشه که برام کار کنه Firmeware اون رو آپدیت کردم و الان آخرین نسخه روش نصبه.

از وقتی هم که این نسخه از firmeware رو بر روی این گوشی نصب کردم هیچ مشکلی باهاش نداشتم. اگر بحث
هایی که در صفحات قبل شده رو خونده باشید متوجه شدید که تا حالا هر چی دوستان گفتند بر روی گوشی آزمایش
کردم. از صدا بگیر تا الی آخر... اما تا الان نه تنها هیچ هنگی نکرده بلکه هیچ گونه گیر کردن و یا دیر باز شدن برنامه ها
رو هم توش ندیدم. سرعتش واقعا عالیه میتونم بگم سرعتشو میشه با یک گوشی جاوا مثل دبلیو 810 مقایسه
کرد.
اگر بخوام تفاوت آپدیت کردن گوشی رو با آپدیت نکردنش بهتون بگم با توجه به توضیحات بالا نمیتونم این کار رو بکنم
چون همونطور که گفتم بعد از 24 ساعت از خرید گوشی اون رو آپدیت کردم و حتی قبل از آپدیتش هم مشکلی
باهاش نداشتم. البته نمیگم که نسخه قبلی firmeware مشکلی نداشته بلکه منظور من اینکه من باهاش مشکلی
نداشتم. اما بعضی ها نظرشون این بوده که در ارتباط اینترنتی WiFi نمیتونسته وصل بشه و بعضی ها هم میگن که
در نسخه قبلی Opera مشکل داشته.
اما با وجود اینکه اونها این حرف رو میزنند و من هم تجربه شخصیم رو از نسخه قبلی firmeware داشتم نمیتونم حرف
اونها رو تایید بکنم چون اون مشکلاتی که اونها باهاش داشتند رو من به هیچ عنوان حتی 1 نمونه اش رو هم نداشتم.
خیلی راحت به سیستم بی سیم اینترنت وصل شد. خیلی راحت وارد اینترنت شد و خیلی راحت و بدون مشکل هم
صفحات اینترنتی حتی فارسی رو در مرورگر Opera باز میکرد.
الان هم همین کارها رو خیلی هم بهتر برای من انجام میده. راستش آدم نمیدونه حرف اونا رو باور بکنه یا تجربه ای که
خودش داشته. اما به نظر من درست کار کردن و چطور کار کردن با این نوع گوشی ها کار هر آدمی نیست و دست هر
بچه ای نباید باشه. اونوقت همین افراد ناوارد میان و هزار عیب و ایراد به گوشی میگیرن در حالی که خودشون طرز
کار با UIQ3 رو با گوشی جاوا اشتباه گرفتند. حالا خودتون میدونید این حرف من بود و این سایت زیر هم حرف افرادی
که ده ها مشکل با Frimware قبلی داشتند... قضاوت با خودتون.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی فیلمی رو توی گوشی میندازید ایا تمام صفحه و با کیفیت واقعی نشان میده یا مثل همون دبلیو 810 همش شطرنجی هستش.
پخش با کیفیت خوب توسط این گوشی بستگی به کیفیت خود فیلمی داره که میخواهید توسط این گوشی پخش بشه
شما هر چقدر فیلمتون با کیفیت تر باشه به همون اندازه هم تصویر بهتری و شفاف تری رو تحویل میگیرید.
اما پخش فایل های تصویری توسط P1 هم با صفحه کوچک امکان پذیره و هم پخش تمام صفحه. من فیلمی را که
از طرف خود شرکت سونی اریکسون برای معرفی و تبلیغ این گوشی در داخلش وجود داشت رو پخش کردم و نتیجه
اون رو میتونید در عکس پایین مشاهده کنید.
در ضمن تصویر خیلی صافه و اصلا هم شطرنجی نیست. اما در عکس پایین با دوربین تصویر واقعی نشون داده نمیشه
تا خودتون از نزدیک نبینید شفافی اون رو نمیتونید تصور کنید.

توی یک سایت خوندم شخصی 6 گیگ رم انداخته و هیچ مشکلی از لحاظ سرعت نداشته آیا درسته ؟ از نظر سرعت چطوره؟
من خودم میخوام یک کارت 8 گیگابایتی روش بندازم. البته اگر بشه. اما چون هنوز یک هفته نیست که این گوشی
دستمه فعلا صبر کردم تا کارهای اصلی رو باهاش انجام بدم و در مرحله آخر اقدام به خرید مموری کارت بکنم. اما
با کارت ها 4 گیگی که آزمایش شده هیچ مشکلی نداشته و سرعتش هم خوب بوده. اینم من خودم آزمایش نکردم
بلکه از یک سایت سوئدی که این گوشی رو با کارت 4 گیگی آزمایش کرده بود خودم... شنیدن کی بود مانند دیدن.gif)
آیا این گوشی رو میشه به تلویزیون متصل کرد ؟ مثلا تصاویر ویا فیلمها رو روی تلویزیون انداخت؟
تا جایی که من امتحان کردم و خبر دارم خیر . امکان اتصال به تلویزیون برای پخش فیلم فایل های تصویری رو نداره اما
امکان پخش فایل های صوتی مانند موزیک رو از طریق کابل های زیر میشه به تلویزیون یا DVD Player ها وصل کرد.

شما این گوشی رو به هر پخش کننده ای که ورودی صدا داشته باشه میتونید وصل کنید و کیفیت واقعی یک موزیک
رو باهاش گوش کنید.
موفق باشید.
فعلا تا بعد...