سلام
ببینید خود شرکت های گوشی سازی می گن که هر یوزر به طور استاندارد هر 15 ماه گوشیشتو عوض می کنه...یعنی اینکه شما تا 15 ماه لذتت رو از گوشی می بری مگر اینکه اصلا برات گوشی مهم نباشه که چی مدلش هست و فقط می خوای باهاش جواب چهارتا ادم رو بدی
هر گوشی اسلایدی و چرخشی هم روان می شه..روی اول 5700 که گرفتم خیلی سخت بود اما الان نسبتا روان شده...ولی از این حد روانی که دو سه روز اول شد دیگه روان تر نشده و لق هم نمی شه...چون 270 درجه بیشتر نمی چرخه...اگر 360 درچه می خرید بله...لق که چه عرض کنم پنکه می شد !!
ببینید این گوشی ها توسط Tester ها تست می شن و خود شرکت نوکیا هم اینقدر احمق تشریف نداره که پیش خودش همچین فکری رو نکنه که بعد از یه مدت گوشی ممکنه اینطوری بشه یا نه
گوشی های امروزی هم همشون نازنازی تشریف دارن...دوست شما N73 رو انداخته ... جرات داره K800 رو بندازه...وقتی که فلاش زنونش تعطیل شد و فهمید که خرجش خیلی زیادتر از این حرفاست اون موقع متوجه اینکه می شه که گوشی برای زمین انداختن نیستش
من دوستم فقط یه بار گوشی K800 از دستش افتاد و وقتی پیش تعمیرکار برد و تعمیرکار بهش گفت که اگر بندازیش اینقدر خرج فلاش می شه .. یه هفته ای رفت گوشی رو فروخت !!! بهش گفتم چرا فروختی گفت من جنبه نگهداری از گوشی رو ندارم...پول خرجش هم ندارم .... الان یه K750 داره !!!!