تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 115

نام تاپيک: انتخاب بسیار مشکل بین N70 me و 5700 خواهش میکنم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

دوست من،‌ تمام گوشی هایی که حالت کشویی یا مثل ۵۷۰۰ هستند بعد از ۳-۴ سال یا خیلی سفت می شند یا اینکه خیلی شل! طبیعی هم هست، تفنگ که نمی خرید گوشی هست و چند قطعه ی حساس! ولی بحث اینه که تا اوون موقع که این بخواهد لق بشه،‌شما فکر تعویضش افتادی! مگه چند سال می خوای دستت باشه! نهایتش ۳ یا ۴ سال هست دیگه! اوون موقع این گوشی که نه n95 هم می شه ۱۱۰۰ الان! n70 سرعتش کم نمیشه! سرعتش کم هست!
    ضمن اینکه من خودم ۵۷۰۰ ندارم ولی تا الآن جایی نخوندم که مثلا بعد از چند ماه مشکلی براش پیش اوومده باشه، پس حرف شما رو تایید نمی شه کرد.
    باز هم میگم،‌N70 واقعا گوشی خوبی هست ولی نه برای الآن که برای دوران خودش!
    دوست عزیز نظر تئوری ندید !!!

از نظر تئوری خیلی فرضیه هارو می شه تایید کرد

تجربه 3250 رو ببینید...چند ساله تو بازار هست؟؟؟ایا جایی شنیدید که اینطوری بشه؟؟

چند ساله که گوشی های اسلایدی تو بازار هستند؟؟تاحالا کدومشون رو دیدید که لق شدن و با یه فوت بالا و پایین بیان؟؟؟

نظر تئوری رو ملاک قرار ندید...

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

دوست عزیز نظر تئوری ندید !!!

از نظر تئوری خیلی فرضیه هارو می شه تایید کرد

تجربه 3250 رو ببینید...چند ساله تو بازار هست؟؟؟ایا جایی شنیدید که اینطوری بشه؟؟

چند ساله که گوشی های اسلایدی تو بازار هستند؟؟تاحالا کدومشون رو دیدید که لق شدن و با یه فوت بالا و پایین بیان؟؟؟

نظر تئوری رو ملاک قرار ندید...
    دوست من،‌ من هم گفتم تا الان جایی نخوندم، ولی خود من برای ۵ سال یک ۷۶۵۰ داشتم،‌ که این اواخر واقعا برای باز کردنش باید به گوشی فشار می آوردید، سفت شدن طبیعی هست تئوری نیست! شما خود گوشی رو هم بعد از ۳- ۴ سال نمی تونی با اولش مقایسه کنی، چه برسه به قطعاتی که در فعالیتی مثل اینگونه اعمال هستند،‌ حالا من لق شدن رو نمی دوونم ولی خودم تجربه ی صفت شدن گوشی رو دارم.
    در ضمن لق شدن رو به یک فوت بالا رفتن نمی گن شاید به یکم روان شدن هم بشه گفت لق شدن!
    به هر جهت گوشی های الآن خیلی ظریف هستند کمی بد رفتاری می توونه کار رو تموم کنه!
    یکی از دوستانم n73 رو خیلی نرم زد زمین (n73 شاتر مکانیکی داره)شاتر دوربین از کار افتاد بعد کلی گله داشت که این چه گوشی هست!!! در حالی که آیا کسی رو دیدید دوربین مثلا سونی خودش رو بزنه زمین! فکر کنم باید یکم نوع رفتارمون هم با گوشی ها عوض شه دیگه ۶۶۰۰ یا همون ۷۶۵۰ من نیست که بزنید زمین و بعد بگید نوکیاست!!!
    در کل حرف شما رو هم قبول دارم و گفتم من ۵۷۰۰ رو تا الآن حتی دستم هم نگرفتم جز یکبار در نمایندگی نوکیا!

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

سلام

ببینید خود شرکت های گوشی سازی می گن که هر یوزر به طور استاندارد هر 15 ماه گوشیشتو عوض می کنه...یعنی اینکه شما تا 15 ماه لذتت رو از گوشی می بری مگر اینکه اصلا برات گوشی مهم نباشه که چی مدلش هست و فقط می خوای باهاش جواب چهارتا ادم رو بدی

هر گوشی اسلایدی و چرخشی هم روان می شه..روی اول 5700 که گرفتم خیلی سخت بود اما الان نسبتا روان شده...ولی از این حد روانی که دو سه روز اول شد دیگه روان تر نشده و لق هم نمی شه...چون 270 درجه بیشتر نمی چرخه...اگر 360 درچه می خرید بله...لق که چه عرض کنم پنکه می شد !!

ببینید این گوشی ها توسط Tester ها تست می شن و خود شرکت نوکیا هم اینقدر احمق تشریف نداره که پیش خودش همچین فکری رو نکنه که بعد از یه مدت گوشی ممکنه اینطوری بشه یا نه

گوشی های امروزی هم همشون نازنازی تشریف دارن...دوست شما N73 رو انداخته ... جرات داره K800 رو بندازه...وقتی که فلاش زنونش تعطیل شد و فهمید که خرجش خیلی زیادتر از این حرفاست اون موقع متوجه اینکه می شه که گوشی برای زمین انداختن نیستش

من دوستم فقط یه بار گوشی K800 از دستش افتاد و وقتی پیش تعمیرکار برد و تعمیرکار بهش گفت که اگر بندازیش اینقدر خرج فلاش می شه .. یه هفته ای رفت گوشی رو فروخت !!! بهش گفتم چرا فروختی گفت من جنبه نگهداری از گوشی رو ندارم...پول خرجش هم ندارم .... الان یه K750 داره !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه RapB0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

سلام

ببینید خود شرکت های گوشی سازی می گن که هر یوزر به طور استاندارد هر 15 ماه گوشیشتو عوض می کنه...یعنی اینکه شما تا 15 ماه لذتت رو از گوشی می بری مگر اینکه اصلا برات گوشی مهم نباشه که چی مدلش هست و فقط می خوای باهاش جواب چهارتا ادم رو بدی

هر گوشی اسلایدی و چرخشی هم روان می شه..روی اول 5700 که گرفتم خیلی سخت بود اما الان نسبتا روان شده...ولی از این حد روانی که دو سه روز اول شد دیگه روان تر نشده و لق هم نمی شه...چون 270 درجه بیشتر نمی چرخه...اگر 360 درچه می خرید بله...لق که چه عرض کنم پنکه می شد !!

ببینید این گوشی ها توسط Tester ها تست می شن و خود شرکت نوکیا هم اینقدر احمق تشریف نداره که پیش خودش همچین فکری رو نکنه که بعد از یه مدت گوشی ممکنه اینطوری بشه یا نه

گوشی های امروزی هم همشون نازنازی تشریف دارن...دوست شما N73 رو انداخته ... جرات داره K800 رو بندازه...وقتی که فلاش زنونش تعطیل شد و فهمید که خرجش خیلی زیادتر از این حرفاست اون موقع متوجه اینکه می شه که گوشی برای زمین انداختن نیستش

من دوستم فقط یه بار گوشی K800 از دستش افتاد و وقتی پیش تعمیرکار برد و تعمیرکار بهش گفت که اگر بندازیش اینقدر خرج فلاش می شه .. یه هفته ای رفت گوشی رو فروخت !!! بهش گفتم چرا فروختی گفت من جنبه نگهداری از گوشی رو ندارم...پول خرجش هم ندارم .... الان یه K750 داره !!!!
    بله ماله منم از اولش روان تر شده.
    ولی خداییش از تو سونی اریکسون هیچی مثل 810 750 اینقدر محکم نبوده
    و تو نوکیا 6600

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    5700 گوشی زیبایی هست و عیبش هم همان سیستم عامل 9.2 سیمبین است که برنامه ها را باید در آن ساین کرد. تا ریخ نرم افزاری دارد و بعد از مدتی تاریخ مصرفش تمام می شود . باتری آن سری جدید نوکیا است در ضمن در آزمایشی که در بالا آوردن یک فایل تصوریری 20 مگابایتی 3gp از آن گرفتم در مقایسه با N70 l موزیک باید به استحضار برسانم :
    1- باتری N70 عمر بیشتری دارد .
    2- کیفیت دوربین بهتری دارد .
    3- فلاش قوی تر و چراغ قوه بهتری دارد.
    4- سیستم عامل آن با توجه به قدیمی بودن ، احتیاج به ساین کردن ندارد و براحتی نرم افزارهایی که روی آن نصب می کنیم تا انتهای عمر گوشی روی آن می ماند .
    5- شما در صورتی چند فایل mp3 و چند فایل فیلم را با هم اجرا کنید . در این امتحان باز هم N70 موزیک سربلند بیرون می آید با توجه به اینکه اندکی کیفیت تصویر آن پائین تر است .
    6- N70 موزیک گوشی سنگین تری است و صدای آن از 5700 کیفیت پائین تری دارد .
    7- ویروس های جدید روی N70 عمل نمی کنند چون سیستم عامل قدیمی دارد و براحتی با کامپیوتر قابل ویروس کشی است .
    در پایان اگر می خواهید گوشی بخرید که هیچوقت دل شما را نزند - N70 موزیک بهترین انتخاب است
    .

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داداشمون رو باش بعد از این همه رجز خونی ،10تا صفحه جر و دعوا تازه میگه n70 چون قدیمی تره بهتره

بابا ایول ، تو دیگه کی هستی.

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که میگم 5700 . در ضمن نرم افزار های 9.1 هم بهش می خوره. ساین فقط برای نرم افزار های مخصوص 9.2 هست.

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کجا رفتین؟ یکم پست بدین!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

....شفاف و با کیفیت و استریو.نسبتا از n73 کمی ضعیف تر (15درصد) و در عوض با کیفیت تر

صفحه کلید مناسب و خوش دست با جویستیک (الگوبرداری شده از سری سونی اریکسون)

دوربین دو مگ که نسبت به دو مگ بودن خوب نیست.در صورتی که شرایط نور رعایت بشه می تونید یه عکس خوب بگیرید...

فیلمبرداری عالی با رزولیشن 320-240 به صورت vga

-----------

CPU گوشی 5700 از 369 مگاهرز پشتیانی می گیره در حالی که برای N73 از 220 مگاهرز

سیستم عامل 5700 جز اخرین سیستم عامل در حال حاضر در بازار هست که 9.2 هست اما برای N73 -- 9.1 هست

5700 از چیپست میوزیک Hifi استفاده می کنه که خودش یه برتری به حساب می یاد

باتری 5700 کمی ضعیف تر عمل می کنه که برای قدرت سخت افزاری سنگینش هست و میانگین بین یک روز و نیم تا دو روز باتری نگه میداره.در عوض استند بای بسیار عالی داره.

رم 5700 یه گیگ هست اما N73ME دو گیگ هست

مهمترین فرق هاشون که الان حضور ذهن داشتم نوشتم

من الان 5700 دارم.با N73 ME هم خیلی کار کردم..از 5700 بیشتر راضی هستم و می تونم عکس برداری رو چشم پوشی کنم.ضمن اینکه عکس ها در LCD خودش عالیه اما نمی شه ظاهرش کرد !

انتخاب با شماست !

ببخشید از کی تا حالا 320 در 240 شده VGA؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من که میگم 5700 . در ضمن نرم افزار های 9.1 هم بهش می خوره. ساین فقط برای نرم افزار های مخصوص 9.2 هست.
    درسته من هم موافقم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •