تو تاپیک من تخلف ممنوع
باشه
مهدی جون اگه می تونی این تاپیک رو یه نمون ویرایش کن 10 صفحه شده !!!!!
تو تاپیک من تخلف ممنوع
باشه
مهدی جون اگه می تونی این تاپیک رو یه نمون ویرایش کن 10 صفحه شده !!!!!
staywithme جان من ا جازه ويرايش پستها رو ندارم - فقط مدير ! شاهين كينگ !
سلام!
ببخشيد اگر ميشه لطفا هر کسی كهflash اموزش داد یک نسخه هم به من میل کنه به ادرس زیر:
fatfmale.yahoo.com
خیلی ممنون
Last edited by fatemeh malekan; 13-11-2005 at 11:15.
fatemeh malekan هر وقت تو اين تاپيك پست داده شه ! اتوماتيك براي شما يه ميل مياد با عنوان انجمن ها P30World Forums
ديگه نياز به كسي نيست كه براتون ميل بزنه !
اقا من يه برنامه توپ داشتم كه مي تونستي با هاش swf رو وارد محیط فلش کنی و هر تغییری که می خوای روش انجام بدی ... فقط اسم این یادم رفته واسه همین نتونستم سرچ کنم اگه قبلا توضیح دادین ببخشید که ذوباره می پرسم ..... لینک دانلوذشو کسی داره بذاره.....
من عشقم فلشه!!!!
اسم اين برنامه هست:swf decompailor.توي download.comبگردي پيدا ميكنينوشته شده توسط pishy
مرسی تاپیک توپ داره جلو میره
مهدی جون قرار بود آموزش بدی چی شد ؟؟؟
سلام به همه لطفا بگيد چرا از هر گفتگويي بصورت تكراري تو اين تابلو هستش بعدشم من هم مي خوام فلش رو از اول و از پايه ياد بگيرم ممنون مي شم اگه از اول ياد بدي
سلام به هه
منو اونایی که دیدن می شناسن امروز رو فرم نیستم واسه همین مختصر می گم بعدن اگه ابهامی بود بهم بگین تو همین تاپیک تا راهنمایی تون کنم :
1 یه فریم ایجاد کنید اون چیزی که می خواید به چرخه رو بزارید توش بعد یه فریم دیگه ایجاد کنید واسه ی راحتی کار از منو ی ویندو پنجره ی transform رو باز کنید حالا تو فریم دومی اون چیز رو کوچیک کنید یعنی فقط اون دو تا فلش افقی در هنگام تغییر عوض شه اصلا من که این همه منو رو باز کردم افقی رو بزارید رو 20 بعد یه فریم دیگه ایجاد کنید و اون چیز کوچیک شده رو انتخاب کنید حالا مراحل زیر رو دنبال کنید
modify > transform > flip حالا یا هریزنتال یا ورتیکال هرکدوم که دوست دارین .
یه فریم کلیدی دیگه و یه فریم دیگه که بزرگ شه تو اون آخری توجه کنید یه بین همه ی فریم ها بجز اونی که فلیپ شده رو باید موشن کنید و همه بجز فریم نام برده باید از هم فاصله داشته باشن این فریم ی که گفتم از هر دو طرف به دو فریم دیگه چسبیده .
حالا بر عکس این کارا رو یه بار دنبالش انجام بدین .
حالا هم واسه دیدن کار کنترل و اینتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)