سلام دوستان
لپ تاپم مشکل گرافیک داره یعنی در حالت عادی وقتی روشن میشه گرافیک انویدیا شناسایی نمیشه و ارور 43 رو در دیوایس منیجر با علامت مثلث زرد میده
یه راهی براش پیدا کردم و اون هم فشار دادن هیت سینک لپتاپِ که باعث میشه چیپ انویدیا شناسایی بشه (احتمال زیاد مشکلش بخاطر قطع بودن یکی از قلع های زیر چیپ گرافیکِ که با فشار دادن باعث اتصال دوباره میشه)
برای اینکار یه تیکه ابر سفت بین هیت سینک و سینی لپ تاپ گذاشتم که باعث فشار به هیت سینک میشه. اوایل بدون هیچ مشکلی حتی با جابه جایی و تکان دادن لپ تاپ مشکلی پیش نمی آمد و هر دفعه که لپ تاپ را
روشن می کردم گرافیک هم شناسایی می شد و بالا می اومد. اما این اواخر باید قبل از روشن کردن دوباره خودم با دست, فشاری به سینی کف لپ تاپ بدم و بعد روشن کنم تا شناسایی بشه.
خلاصه مشکل اصلی که براش این تاپیک رو زدم:
صدای لپ تاپ یه مدتی هست قطع شده به صورت ناگهانی و در روی آیکون بلندگو صدا (کنار ساعت گوشه سمت راست ) علامت ضربدر با دایره قرمز روی بلندگو افتاده و در بخش تنظیمات صدا و اسپیکر, اسپیکر لپ تاپ شناسایی
نمیشه! که احتمال زیاد چیپ صدا سوخته! حالا میخواستم بدونم بغیر از این کارت صداهای اکسترنال یو اس بی که یکبار مصرف هستند و بلافاصله بعد از چند هفته می سوزن آیا میشه از هندزفری با کابل تایپ سی استفاده کرد؟
چون لپ تاپ درگاه تایپ سی رو داره, اما مطمئن نیستم که تایپ سی هم مثل جک 3.5 میلی لپ تاپ, قابلیت انتقال صدا رو داره یا تنها برای شارژ کردنِ؟

:
جواب بصورت نقل قول