تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: محاجرت

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    تهروون

پيش فرض

با خرید خونه بشرط اقامت دائم کدوم کشور اروپایی قبول میکنه و حداقل قیمت چنده حتی دهاتاش ؟

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب منم میدونم که میگم دیگه نمیتونم برگردم میخام ببینم میشه به عنوان یه سفر مسافرتی یه بلیط گرفت و پرید ؟ :دئ
    منظور از قانونی اونی نیست که شما فک میکنین اونو میدونم به کلاس من نمیخوره :دئ
    فقط مسیرو قانونی و بی خطر طی کنم تا برسم جایی
    چون شنیدم اگه پات به خاک کانادا رسید خاستی پناهنده بشی نمیتونن دیپورتت کنن/ قانونشون اینجوریه ؟!
    بری اونجا انگل اجتماع شی بگی من که پول برگشتن ندارم یا نگهم میدارین یا خودتون برام بلیط بگیرین خخخ

اینترنت که میدونم برمیگرده غیر ممکنه این وضعیت ولی دیگه زندگی داره غیر ممکن میشه
    فقط روزی دو بار خدارو صد هزار مرتبه شکر میکنم که ازدواج نکردم من موندم واقعا ملت چجوری خرج خونواده میدن

در مورد برنامه نویسی کی گفته داره تقاضا کم میشه ؟
    شاید واسه برنامه های کوچیک دیگه نیاز به برنامه نویس حرفه ای نباشه ولی حتی واسه یه برنامه کوچیک هم با وجود هوش مصنوعی باید خودتو سرویس کنی تا به مرحله اجرایی برسه و دقیقا چیزی که میخای باشه . چت جی پی تی دقیقا مثل کد نوشتن رو کاغذه که معلما تو دانشگاه بلدن ؛ولی معلم واقعا معرکه ایه . در هر حال باید یه برنامه نویس باشه که مدیریت منابع و هزار کار تخصصی دیگه انجام بده برنامه نویسی که فقط دو تا if و or نیست
    شما یه برنامه بازیابی اطلاعات بنویس ؟ به من بگو میخای چیکاار کنی و اثن از کجا شروع کنی ؟ تو ایران فقط یه ماشین حساب نوشتن رو یاد میگیرن میگن من برنامه نویسم !
    برنامه نویسی خالق هوش مصنوعیه به هر حال در کارای تخصصی نیاز به کار انسانیه البته نیاز به نیرو به دلیل با لا رفتن سرعت کار شاید بیاد پایین
    اگه منظورت آدم پرونه باید بهت بگم الان همونم زیره 900 تومن پول ازت برنمیداره ، هرچقدر سرکیسه رو شل تر کنی مسافرتت راحت تر میشه و هرچقدر خسیس تر باشی راه سخت تر میشه!!!! بازم ببخشید با این بودجه ای که داری نهایتا میتونی واسه اونا که سوار قایق میشن دست تکون بدی...

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

با خرید خونه بشرط اقامت دائم کدوم کشور اروپایی قبول میکنه و حداقل قیمت چنده حتی دهاتاش ؟
    فکر کنم قبرس و یونان از این قوانین داشتن که تا حدودی به پول ما میخورد قیمتاشون...پرتغال و اسپانیا هم هستن اما میرن توی چندصدهزار یورو بودجه... از قیمت دهاتاشون دیگه خبر ندارم

4. این کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    تهروون

پيش فرض

فکر کنم قبرس و یونان از این قوانین داشتن که تا حدودی به پول ما میخورد قیمتاشون...پرتغال و اسپانیا هم هستن اما میرن توی چندصدهزار یورو بودجه... از قیمت دهاتاشون دیگه خبر ندارم
    حداقل حقوق چنده تو این قبرس و یونان؟ فکر کن برم ی ماشین بخرم دست دوم مسافرکشی کنم یا برم رستوران یا ...؟
    بعد نیان بگن یهو مردمان فلان کشور اخراج خونه هم مصادره !!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

حداقل حقوق چنده تو این قبرس و یونان؟ فکر کن برم ی ماشین بخرم دست دوم مسافرکشی کنم یا برم رستوران یا ...؟
    بعد نیان بگن یهو مردمان فلان کشور اخراج خونه هم مصادره !!!
    حداقل مزد رو نمیدونم اما خرید خونه یجوری سرمایه گذاری قانون محسوب میشه مثل اینجا الله بختکی نیست یه شب بخوابی فردا سرمایه ات دود بشه بره آسمون.
    ماشین رو پیشنهاد نمی کنم.قوانین رانندگی تو اروپا خیلی سختگیرانه اس

7. این کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    تهروون

پيش فرض

زیر 20 میلیارد نداریم اصلا تو اروپا !!!!!
    بالای 200 300 هزار یورو تا اقامت بدن

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

شاید منظورشون 3 تومن (سه میلیارد) بوده که البته اونم خیلی کمه برای مهاجرت

10. این کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

با سلام
    وضعیت کار و درامد گرفتن اقامت کاری بدون دعوتنامه برای تاجیکستان به چه صورت هست دوستان
    کسی اطلاعات دقیقی داره
    با سپاس

12. این کاربر از mInI_ClockEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    تهروون

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    من هیچ اطلاعاتی در مورد شرایط خروج ندارم
    زبانم در حدی که منظور طرفو بگیرم و منظورمو بهش برسونم خصوصا تو حیطه کاری خودم تغریبا خوبه
    حده اکثر 300 بتونم جور کنم اونم با فروش وسایل مغازم که دیگه قابل برگشت نیست یعنی پل پشت سر خراب + روی قرض کردن نمیتونم حساب کنم
    چقدر هزینه ویزا - بلیط و... میشه ؟!
    اصل مشکل : اگه برم میتونم با این اندک پول یه کاری سریع واسه خودم جور کنم حالا حتی شستن توالت با خیابون خوابی هم کنار میام اگه مشکلی نباشه و طولانی نشه (چون دیگه نمیتونم برگردم مگر اینکه برگشتم بزنن )

مشکل خدمت هم ندارم

میشه مستقیم برم مثلا یه کشور اروپایی با پرواز هوایی چون مشکل قانونی ندارم ؟

آیا روی تخصصام میشه حساب کنم که زودتر به زندگی غیر عادی (همین که الان هست ) برسم یعنی یه نقطه ثبات ؟(برننامه نویسی و الکترونیک در حده صنعتی و حرفه ای با مدارک فنی و حرفه ای در رابطه با الکترونیک در حد حرفه ای و یه لیسانس نرم افزار ؟ از گشنگی که نمیمیرم ؟

مهمتر از همه من کلی قرص و داروی افسردگی مصرف میکنم که قطعش واسم غیر ممکنه برام طبق مدارک پزشکی میتونم دارو بگیرم با تجویز دکتر ؟

تا حالا تحمل کردم والا دیگه اینترنتو نمیشه تحمل کرد پس فردا از دنیا هم عقب می افتم دیگه تخصصام رو هم باید بکنم تو جیبم

لطف میکنین جواب بدین فک کنم سوال خیلیا باشه
    همین ایران بمون ولش
    شاید ایران تبدیل به یکی از کشورهای پیشرفته جهان شد و سیل سرمایه ها وارد شد

منم بفکر این افتاده بودم برم با این زندگی تخمی مرغی ولی یکی دو سال سر کنم ببینم چی میشه البته اگر زنده موندم

اینترنت و که همیشه نمیشه قطع بمونه هرچند حق میدم فکر کنم این تازه شروعه!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    تهروون

پيش فرض

با سلام
    وضعیت کار و درامد گرفتن اقامت کاری بدون دعوتنامه برای تاجیکستان به چه صورت هست دوستان
    کسی اطلاعات دقیقی داره
    با سپاس
    با سرچ گوگل حداقل درامد 2025 حدود 800 تاجیکی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •