با خرید خونه بشرط اقامت دائم کدوم کشور اروپایی قبول میکنه و حداقل قیمت چنده حتی دهاتاش ؟
با خرید خونه بشرط اقامت دائم کدوم کشور اروپایی قبول میکنه و حداقل قیمت چنده حتی دهاتاش ؟
اگه منظورت آدم پرونه باید بهت بگم الان همونم زیره 900 تومن پول ازت برنمیداره ، هرچقدر سرکیسه رو شل تر کنی مسافرتت راحت تر میشه و هرچقدر خسیس تر باشی راه سخت تر میشه!!!! بازم ببخشید با این بودجه ای که داری نهایتا میتونی واسه اونا که سوار قایق میشن دست تکون بدی...
فکر کنم قبرس و یونان از این قوانین داشتن که تا حدودی به پول ما میخورد قیمتاشون...پرتغال و اسپانیا هم هستن اما میرن توی چندصدهزار یورو بودجه... از قیمت دهاتاشون دیگه خبر ندارم![]()
حداقل حقوق چنده تو این قبرس و یونان؟ فکر کن برم ی ماشین بخرم دست دوم مسافرکشی کنم یا برم رستوران یا ...؟
بعد نیان بگن یهو مردمان فلان کشور اخراج خونه هم مصادره !!!
حداقل مزد رو نمیدونم اما خرید خونه یجوری سرمایه گذاری قانون محسوب میشه مثل اینجا الله بختکی نیست یه شب بخوابی فردا سرمایه ات دود بشه بره آسمون.
ماشین رو پیشنهاد نمی کنم.قوانین رانندگی تو اروپا خیلی سختگیرانه اس
زیر 20 میلیارد نداریم اصلا تو اروپا !!!!!
بالای 200 300 هزار یورو تا اقامت بدن
شاید منظورشون 3 تومن (سه میلیارد) بوده که البته اونم خیلی کمه برای مهاجرت
با سلام
وضعیت کار و درامد گرفتن اقامت کاری بدون دعوتنامه برای تاجیکستان به چه صورت هست دوستان
کسی اطلاعات دقیقی داره
با سپاس
همین ایران بمون ولش
شاید ایران تبدیل به یکی از کشورهای پیشرفته جهان شد و سیل سرمایه ها وارد شد
منم بفکر این افتاده بودم برم با این زندگی تخمی مرغی ولی یکی دو سال سر کنم ببینم چی میشه البته اگر زنده موندم
اینترنت و که همیشه نمیشه قطع بمونه هرچند حق میدم فکر کنم این تازه شروعه!!!
با سرچ گوگل حداقل درامد 2025 حدود 800 تاجیکی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)