تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 54 از 54

نام تاپيک: بررسی دفن شهدا در دانشگاه ها از نظر فرهنگی؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

استدلال موافقان این طرح چی بوده ؟
    من هرچه فکر میکنم متوجه نمیشم که آیا قراره روی دانشجوها تاثیری بگذاره ؟ اگه آره چه تاثیری ؟ یا احترام به خوده اون شهداست ؟ یا جا کم آوردن یا ... ؟ و نتیجش بررسی شده که مثلا باعث افزایش کیفیت تحصیل دانشگاه خاصی شده ؟

طبق معمول قرار نیست که مخالفانش ارائه استدلال کنن ؟!
    مسئله فرهنگ رو نمیشه تو همه ابعاد به علم و تکنولوژی ارتباط داد.
    استدلال موافقان این طرح همون استدلال هایی بوده که موافقین برگزاری تورهای دانشجویی، سفر دانشجویی، نمایشگاه هنر و برگزاری کنسرت و... داخل دانشگاه هم برای خودشون داشتن.
    اگر مثل شما بخواهیم تحلیل کنیم جلوی همه چیو باید بگیریم تا مثلا بررسی کنیم تاثیر رفتن تورهای مختلط بر کیفیت تحصیل چی بوده !

یکی از استدلال ها رو میشه غافل شدن برخی جوانان از هدف انسان و بعدش درگیری بیش از حد در مادیات و بیماری های روحی روانی ناشی از اون دونست.
    مثلا دانشجویی به خاطر نمره یا مردود شدن خودکشی میکنه، چرا؟
    ریشه این افسردگی در میان دانشجوهایی که همه چیو در این دنیا میبینن و چون بهش نمیرسن ناامید میشن کجاس؟
    چون دنیا رو زیادی جدی گرفتن و کل آمال و آروزهاشو تو دنیا چیدن.

زنده نگاه داشتن یاد شهدا در محفل علم، پیام آور این هست که برای دنیا تلاش کردن خوبه ولی اینکه اسیرش بشی تورو به جایی نمیرسه.
    گهگاهی لازمه از این دنیا رها بشی و بری کنار آدمایی بشینی که راحت از دنیا گذشتن.
    هیچ جمله ای به اندازه این جمله ای که شهید آوینی رو مزارش نوشته برای من دارای مفهوم نیست:

بمیرید پیش از آنکه بمیرانندتان.

2. این کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

1-
    مسئله فرهنگ رو نمیشه تو همه ابعاد به علم و تکنولوژی ارتباط داد.
    استدلال موافقان این طرح همون استدلال هایی بوده که موافقین برگزاری تورهای دانشجویی، سفر دانشجویی، نمایشگاه هنر و برگزاری کنسرت و... داخل دانشگاه هم برای خودشون داشتن.
    اگر مثل شما بخواهیم تحلیل کنیم جلوی همه چیو باید بگیریم تا مثلا بررسی کنیم تاثیر رفتن تورهای مختلط بر کیفیت تحصیل چی بوده !
    بنظرتون جواب من « همون استدلال ها! » هست ؟ برگزاری تور دانشجویی و کنسرت و هنر و غیره هرکدوم دلایل خودشو داره که جدا از اون نوعی تفریح سالم اجتماعی و فرهنگی هم شمرده میشن و موضوع گفتگوی این بحث هم نیستن.
    من گفتم در شرایط فعلی دلایل این طرحها باید کاملا روشن بشه تا هم بررسی بشه ، و هم جلوی سواستفاده گرفته بشه. ( شخصا دیدم که مثلا دفن یک سرباز شهید در یک مسجد باعث کسب قدرت و سواستفاده پدرش شده ). ممکنه من هم روزی قدرت داشته باشم و بگم در دانشگاه باید ماکت تانک نصب شود یا هر دانشجو موظف است با سربند جبهه وارد کلاس شود و .....
    همه اینها باعث ترویج فرهنگ جهاد میشه و با استدلال شما ( یعنی بدون استدلال ) در آینده دور از ذهن نیست. در جواب هم میگید ماکت تانک به کسی کار نداره که!

2-
    یکی از استدلال ها رو میشه غافل شدن برخی جوانان از هدف انسان و بعدش درگیری بیش از حد در مادیات و بیماری های روحی روانی ناشی از اون دونست.
    مثلا دانشجویی به خاطر نمره یا مردود شدن خودکشی میکنه، چرا؟
    ریشه این افسردگی در میان دانشجوهایی که همه چیو در این دنیا میبینن و چون بهش نمیرسن ناامید میشن کجاس؟
    چون دنیا رو زیادی جدی گرفتن و کل آمال و آروزهاشو تو دنیا چیدن.

زنده نگاه داشتن یاد شهدا در محفل علم، پیام آور این هست که برای دنیا تلاش کردن خوبه ولی اینکه اسیرش بشی تورو به جایی نمیرسه.
    گهگاهی لازمه از این دنیا رها بشی و بری کنار آدمایی بشینی که راحت از دنیا گذشتن.
    من نمی فهمم این همه راه حل آسون و کم هزینه چطور فقط به فکر ما ایرانیها میرسه! خیلی کنجکاو شدم که اگر در جامعه ای مسئولین مردم رو به کم توجهی به زندگی و مادیات تشویق کنند، چه نتیجه منطقی میشه گرفت از حضور همون افراد در پستهای مهم جامعه!

دانشگاه : محل تحصیل دانش یا محل آرامش روح ؟ اگر نگران ناامیدی مردم هستیم بجای نسخه پیچیدن برای همه بهتر نیست اول از خود این افراد سوال کنیم؟
    ریشه افسردگی این قشر هر چیز باشه دلیلی بر ارائه اطلاعات بی اساس به اونها نیست. راه درست تر اینه که دنیا رو بهتر به مردم بشناسونیم با همه خوبیها و بدیهاش. قطعا همون خوبیها ارزش زندگی رو بالا میبرن.

3-
    هیچ جمله ای به اندازه این جمله ای که شهید آوینی رو مزارش نوشته برای من دارای مفهوم نیست:

بمیرید پیش از آنکه بمیرانندتان.
    برای من هم هیچ جمله ای با مفهوم تر از نوشته ای روی یک مزار نیست :

«
    کودک که بودم مي خواستم دنيا را تغيير بدهم.
    وقتي بزرگتر شدم متوجه شدم که دنيا خيلي بزرگ است من بايد کشورم را تغيير بدهم.
    بعد ها کشورم را هم بزرگ ديدم و تصميم گرفتم شهرم را تغيير دهم.
    در سالخوردگي تصميم گرفتم فقط خانواده ام را متحول کنم.
    اينک که در آستانه مرگ هستم مي فهمم که اگر روز اول خودم را تغيير داده بودم شايد مي توانستم دنيا را هم تغيير دهم ...
    »

راه حل خودفریبی و پاک کردن صورت مسئله نیست ، باید یاد بگیریم چطور با واقعیتها کنار بیایم و یا تغییرشون بدیم.

4. 8 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

نظر من اینه که همیشه بهتره از هر کار حساسیت برانگیزی جلوگیری بشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بُعد مذهبی و ایدئولوژیک ِش هم که نباشه، باید ضوابط مربوط به دفن رو در نظر گرفت که باید دور از مناطق شهری/مسکونی و در جهت مخالف وزش باد به شهر باشه .

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •