تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: فوری:مبارزه با سوسک و سایر حشرات موذی!

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان شرمنده تاپیک قدیمی میارم بالا

خونه ما دو طبقس منم طبقه دوم هستم
    تو طبقه دوم نه حموم هست نه دستشویی نه جاه فاضللاب که سوسک بخواد داشته باشه ولی گاهی اوقات از طبقه اول سوسک میاد بالا منم نمیدونم چند ساله چم شده که میترسم بکشمشون
    هیچی دیگه میرم بابامو صدا میکنم اون میاد میکشتشون
    اگه سمی خمیری نمیدونم هر چیزی که باعث بشه این سوسک ها از پله ها نیان بالا بگید تا بریزم رو این پله ها تا سوسکا نیان بالا منم راحت بخوابم
    اگر مطمئن هستید که از پله ها میان
    اولا زیر در ورودی را بپوشانید
    دوما اسپری سوسک کش به چند پله ی اخر بزنید تا قبل از ورود به خانه تلف شوند

اگر روی پله هایی که اسپری زدید سوسک مرده پیدا کردید و دیگر سوسک به خانه نیامد که هیچ ولی اگر سوسک مرده پیدا نشد و باز هم داخل خانه سوسک بود یعنی سوسک ها از جای دیگری می ایند.داخل درزهای دیوار یا داخل لولا های در ها و یا ممکن هست داخل وسایلتان رفته باشند و انجا لانه کرده باشند

2. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ممنون بابت جوابتون
    در خونه ما همیشه بازه سوسکا هم اینجوری میان تو خونه دیگه فکر نکنم تو خونه تخم گذاشته باشن
    خونه ما هم جوریه که وقتی از در وارد میشی یه 2.3 متری راهرو داره که وسط راهرو هم پله داره واسه طبقه دوم
    این سوسکا هم وقتی میان خونه بعضیاشون از پله ها میان بالا که این اتفاق هم شاید ماهی یک بار بیوفته که مشکل منم همینه که یه چیزی رو این پله بزارم که دیگه این سوسکا از پله ها نیان بالا
    اسپری هم زیاد زیادش شاید چند روز عمل کنه من یه چیزی میخوام عمری خواستم از این سوسک کش برقیا بگیرم که شنیدم اشعش واسه انسان ضرر داره منم موندم چیکار کنم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان شرمنده تاپیک قدیمی میارم بالاخونه ما دو طبقس منم طبقه دوم هستم تو طبقه دوم نه حموم هست نه دستشویی نه جاه فاضللاب که سوسک بخواد داشته باشه ولی گاهی اوقات از طبقه اول سوسک میاد بالا منم نمیدونم چند ساله چم شده که میترسم بکشمشون هیچی دیگه میرم بابامو صدا میکنم اون میاد میکشتشون اگه سمی خمیری نمیدونم هر چیزی که باعث بشه این سوسک ها از پله ها نیان بالا بگید تا بریزم رو این پله ها تا سوسکا نیان بالا منم راحت بخوابم
    سلام. با سوسکهای طبقه اول مبارزه کنین , مشکل کل ساختمان حل میشه . زدنِ خمیر اِمحا یا آفند در درونِ لوله های فاضلاب , بستن لوله های فاضلاب با توریِ ریز , استفاده از مایعات سوسک کش ( مغازه های مربوطه بخرید و ترجیحاً امریکائی یا اروپائی ) . پست صفحه ی قبل رو هم بخونید برای کاهش علتِ هجوم سوسکها به خانه ی شما . دستگاه فراری دادنِ سوسک هم نخرین چون فقط پولتون هدر میره
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-08-2014 at 11:17.

5. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ممنون بابت جوابتون
    در خونه ما همیشه بازه سوسکا هم اینجوری میان تو خونه دیگه فکر نکنم تو خونه تخم گذاشته باشن
    خونه ما هم جوریه که وقتی از در وارد میشی یه 2.3 متری راهرو داره که وسط راهرو هم پله داره واسه طبقه دوم
    این سوسکا هم وقتی میان خونه بعضیاشون از پله ها میان بالا که این اتفاق هم شاید ماهی یک بار بیوفته که مشکل منم همینه که یه چیزی رو این پله بزارم که دیگه این سوسکا از پله ها نیان بالا
    اسپری هم زیاد زیادش شاید چند روز عمل کنه من یه چیزی میخوام عمری خواستم از این سوسک کش برقیا بگیرم که شنیدم اشعش واسه انسان ضرر داره منم موندم چیکار کنم
    صحبت های دوستمون 100 درصد تایید میشه

در ضمن بر خلاف انچه تصور میکنید اسپری ها مدت طولانی اثر دارند.من خودم بخاطر اینکه در خانه پرنده دارم از اسپری زیاد نمیتونم استفاده کنم.ولی همان مقدار کم هم که به هر جا میزنم تا چند ماه اثرش میمونه.

7. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •