تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 70 از 70

نام تاپيک: خرید لپ تاپ گیم ام اس آی

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

جسارت نباشه چند سالتونه
    سوالتون خیلی مبتدی بود

چون به لپتاپ دیگه ای دسترسی نداشتم که مقایسه کنم :پی
    یکم فسفر میسوزوندی میفهمدیا حیفه عزیز آکبند نگهش ندار :وی

Sent from my iPhone 5 using tapatalk
    جسارت نیست ۱۵ سالمِ اما قدرِ یه فروشنده در مورد لپتاپ ها اطلاعات دارم و ۲ سالِ که دارم مشاوره میدم به عزیزان
    کدوم قسمت سوال من مبتدیانه بود؟ این که گفتم درست نیست سری مولتی مدیا رو با سری گیمینگ مقایسه کرد؟
    خب پس نباید علکی بفرمایین از لپتاپ های دیگه برتر بود برای اینکه --- به شقیقه ربطی نداره دوست من
    هر وقت در دسترس داشتی با Asus G Series مقایسه کردی بفرما اونوقت بحث میکنیم.
    آفرین به شما که آکبند نگهش نداشتی هه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن ممنون از حیان عزیز اما باید جواب ایشون رو داد.
    Last edited by lionf3; 10-07-2014 at 22:05.

2. 2 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جسارت نیست ۱۵ سالمِ اما قدرِ یه فروشنده در مورد لپتاپ ها اطلاعات دارم و ۲ سالِ که دارم مشاوره میدم به عزیزان
    کدوم قسمت سوال من مبتدیانه بود؟
    از شیوه ی نوشتنت حدث میزدم کم سن باشی،واسه همین پرسیدم چند سالتونه که بدونم طرف حسابم کیه تا ببینم ارزش داره صحبتام رو ادامه بدم
    اول به سن قانونی برس (هیجده سال) بعد بیا حرف بزن،اخه الان زیر سن قانونی هستی.میترسم چیزی بگم بعد به جرم کودک ازاری باهام برخورد کنن برای همین دیگه حرف خاصی نمیگم

به مدیرای ارشد انجمن پیشنهاد میکنم قانونی برای ثبتنام افراد زیر 18 سال بزارن که یک رضایت نامه ی کتبی از پدر مادر خودشون بگیرن بفرستن به ایمیل انجمن.چون گاهی اوقات توی انجمن مطالبی ذکر میشه که ممکنه والدین یه کودک راضی نباشن بچشون اون مطالب رو بخونه

برای اینکه پستم آف پست نباشه میگم (لپتاپ های گیمینگ ام اس آی بهترینن) در خریدشون شک نکنین

ریویو های سایت های معتبر رو میتونین قبل از خرید بخونین

Last edited by mehrabooni; 11-07-2014 at 19:42.

4. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

از شیوه ی نوشتنت حدث میزدم کم سن باشی،واسه همین پرسیدم چند سالتونه که بدونم طرف حسابم کیه تا ببینم ارزش داره صحبتام رو ادامه بدم
    اول به سن قانونی برس (هیجده سال) بعد بیا حرف بزن،اخه الان زیر سن قانونی هستی.میترسم چیزی بگم بعد به جرم کودک ازاری باهام برخورد کنن برای همین دیگه حرف خاصی نمیگم

به مدیرای ارشد انجمن پیشنهاد میکنم قانونی برای ثبتنام افراد زیر 18 سال بزارن که یک رضایت نامه ی کتبی از پدر مادر خودشون بگیرن بفرستن به ایمیل انجمن.چون گاهی اوقات توی انجمن مطالبی ذکر میشه که ممکنه والدین یه کودک راضی نباشن بچشون اون مطالب رو بخونه

برای اینکه پستم آف پست نباشه میگم (لپتاپ های گیمینگ ام اس آی بهترینن) در خریدشون شک نکنین

ریویو های سایت های معتبر رو میتونین قبل از خرید بخونین

شما همون بهتر که هیچی بت نگم.
    باشه بحث رو ادامه نده خدایی نکرده کم میاری
    مث که فقط قسمت سن رو دیدی
    بقیه متن رو هم بخون.
    با مدیرای انجمن صحبت کردی خبرش رو به ما بده.

6. 2 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوست عزیز این طرز برخوردتون اصلا مناسب نیست و حرفایی هم که میزنید اصلا منطقی نیستن.
    هر کسی سنش بالای 18 سال باشه از بقیه افراد زیر 18 سال بیشتر میفهمه؟
    خیلی از مقاله هایی که توی اینترنت میخونید توسط نوجوون ها و "افراد زیر 18 سال"نوشته شدن،توی بحث ها و ... هم بارها و بارها پیش اومده و به خود من شخصا ثابت شده که سن فقط یه عدده و هیچ ربطی به درک و فهم یه نفر نداره.
    توی این بحث لپ تاپ هم رک بگم این شمایی که هیچکدوم از حرفات منطقی نیستن.
    اون از طرفداری متعصبانه و بیش از حد از msi که توی هر تاپیکی میاید میگید "msi بهترین انتخابه و هیچ مشکلی نداره" و یا سر بحث کولینگ که گفتید " یه دکمه داره بزنید کل لپ تاپ یخ میشه" که هر جفتشون اشتباهن.سیستم کولینگ لپ تاپ های msi هنوز هم کامل نیست و Asus ROG و Alienware ها کولینگ بهترین نسبت به msi دارن.یا مثلا با بازی کردن و کارهای سنگین شارژ لپ تاپ توی 45 دقیقه تموم میشه(که با باطری کلاک cpu و gpu هم اتومات میاد پایین،اگه روی حداکثر قرار بگیره شارژ خیلی خیلی زودتر خالی میشه)
    الانم که دوستمون خیلی محترمانه اومدن پرسیدن چرا با یه لپ تاپ از سری گیم مقایسه نکردید و بجای اینکه منطقی جواب بدید اون جمله مسخره "چند سالته" رو بکار بردید،فکر کنم کلا ه رجا جواب نداشته باشید این "چند سالته" رو استفاده کنید.
    msi GE,GS,GT از سری لپ تاپ های گیمینگ هستن،برای مقایسه درست و کامل باید با Asus سری ROG و لپ تاپ هایی مثل Alienware مقایسه بشن.
    حتی اگه لپ تاپ های عادی هم با قیمت msi ge باشن بازم مقایسشون کار درستی نیست،کاربرد اصلی msi GE بازی کردن هست در حالی که لپ تاپ های عادی کاربرد دیگه ای دارن........

8. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز این طرز برخوردتون اصلا مناسب نیست و حرفایی هم که میزنید اصلا منطقی نیستن.
    هر کسی سنش بالای 18 سال باشه از بقیه افراد زیر 18 سال بیشتر میفهمه؟
    خیلی از مقاله هایی که توی اینترنت میخونید توسط نوجوون ها و "افراد زیر 18 سال"نوشته شدن،توی بحث ها و ... هم بارها و بارها پیش اومده و به خود من شخصا ثابت شده که سن فقط یه عدده و هیچ ربطی به درک و فهم یه نفر نداره.
    توی این بحث لپ تاپ هم رک بگم این شمایی که هیچکدوم از حرفات منطقی نیستن.
    اون از طرفداری متعصبانه و بیش از حد از msi که توی هر تاپیکی میاید میگید "msi بهترین انتخابه و هیچ مشکلی نداره" و یا سر بحث کولینگ که گفتید " یه دکمه داره بزنید کل لپ تاپ یخ میشه" که هر جفتشون اشتباهن.سیستم کولینگ لپ تاپ های msi هنوز هم کامل نیست و Asus ROG و Alienware ها کولینگ بهترین نسبت به msi دارن.یا مثلا با بازی کردن و کارهای سنگین شارژ لپ تاپ توی 45 دقیقه تموم میشه(که با باطری کلاک cpu و gpu هم اتومات میاد پایین،اگه روی حداکثر قرار بگیره شارژ خیلی خیلی زودتر خالی میشه)
    الانم که دوستمون خیلی محترمانه اومدن پرسیدن چرا با یه لپ تاپ از سری گیم مقایسه نکردید و بجای اینکه منطقی جواب بدید اون جمله مسخره "چند سالته" رو بکار بردید،فکر کنم کلا ه رجا جواب نداشته باشید این "چند سالته" رو استفاده کنید.
    msi GE,GS,GT از سری لپ تاپ های گیمینگ هستن،برای مقایسه درست و کامل باید با Asus سری ROG و لپ تاپ هایی مثل Alienware مقایسه بشن.
    حتی اگه لپ تاپ های عادی هم با قیمت msi ge باشن بازم مقایسشون کار درستی نیست،کاربرد اصلی msi GE بازی کردن هست در حالی که لپ تاپ های عادی کاربرد دیگه ای دارن........
    در مورد بقیه سری ها خوب حق دارین، البته باید سبک تر بودن msi و در بعضی مواقع ارزون تر بودن رو هم در نظر گرفت چون مثلا gt70 حدود 600 گرم سبک تر از g750 هست (گرچه گیمر ها خنک بودن رو ترجیح میدن!)
    در مورد سری ge طبیعی هست که با لپتاپ هم قیمت خودش مقایسه بشه و اتفاقا اشتباه هم نیست چون چندان فناوری عجیب غریبی هم نداره و فقط یک سری تغییرات برای مناسب تر شدن برای گیمینگ داره
    وگرنه برای مقایسه فقط g550 وجود داره که اون هم اصلا در بازار جهانی موفق نبوده که بخواد حتی مقایسه بشه و احتمالا فرقی چندانی هم با n550 نداره

10. 3 کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

در مورد بقیه سری ها خوب حق دارین، البته باید سبک تر بودن msi و در بعضی مواقع ارزون تر بودن رو هم در نظر گرفت چون مثلا gt70 حدود 600 گرم سبک تر از g750 هست (گرچه گیمر ها خنک بودن رو ترجیح میدن!)
    در مورد سری ge طبیعی هست که با لپتاپ هم قیمت خودش مقایسه بشه و اتفاقا اشتباه هم نیست چون چندان فناوری عجیب غریبی هم نداره و فقط یک سری تغییرات برای مناسب تر شدن برای گیمینگ داره
    وگرنه برای مقایسه فقط g550 وجود داره که اون هم اصلا در بازار جهانی موفق نبوده که بخواد حتی مقایسه بشه و احتمالا فرقی چندانی هم با n550 نداره
    درسته،از نظر قابل حمل بودن و قیمت msi برندست(برا همین خودم میخوام msi بخرم ) ولی از نظر خنک و ساکت بودن asus ها بهتر هستن.
    برای msi ge60/70 فردی که پول میده بیشتر برای کارت گرافیک بهتر( GDDR5 )،هارد با سرعت بیشتر،کیبورد مخصوص گیم(steelseries) و پورت های msata پول میده و در کل کاربرد اصلی لپ تاپ گیم هست ولی n550 نه،معلوم نیست که تحت فشار و کار سنگین مداوم چطور عمل میکنه و کسی هم ازش انتظار اجرای بازی ها با کیفیت قابل قبول رو نداره.
    در کل جا درا هبه بار دیگه اشاره کنم با پول این لپتاپ ها یه دسکتاپ خیلی خیلی بهتر میشه گرفت

12. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

دسکتاپ من حساب کردم ( با کیس خوب و موس و اسپیکر و همه چی ) در حد همین لپتاب MSI حدود 3.500 در میاد که فرق چندانی هم نداره. ( سی پی یوی این لپتاب ها در حد i5 4570 هست و
    گرافیکش هم در حد یک گرافیک 700 تومنی )

مزیت های دسکتاپ
    یک مونیتور 22-23 اینچ دارین با این بودجه با کیفیت بالاتر و بهتر
    زیاد نگران سیستم خنک کنندش نخواهید بود و فضای کافی برای خنک سازی داره.
    احتمالا عمر بالاتریخواهد داشت.
    در صورت خرابی قطعه فقط همون قطعه عوض میشه ولی توی لپتاب مخصوصا تو ایران ممکنه لپتاب کلا غیر قابل استفاده بشه

مزیت های لپتاب گیمینگ
    لپتاب بودن و قابل حمل بودن
    مصرف این لپتاب یک چهارم سیستم مشابه هست که کمتر کسی بهش توجه میکنه ولی از نظر هزینه برق توی طولانی مدت تاثیر زیادی داره.
    لپتاب رو میشه ببری تو تختت باهاش فیلم ببینی یا ... ولی سیستم رو نمیشه ( این مورد توی مورد اول هست ولی چون برا خودم مهم بود جدا هم نوشتم )

14. 2 کاربر از sajjadgameactor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این چه مقایسه و بحثی شده همش درگیری
    اگر منظور مقایسه بین سری G ایسوز با سری G ام اس ای هست، در شرایط برابری پردازنده و گرافیک، جواب اینه: پول داری ایسوز بخر نداری ام اس ای.
    اگر دارید با یک پول مشخص بحث میکنید بله بین سری N ایسوز و G ام اس ای برای بازی قطعا سری G بهتره.
    مطلب بعدی مگه شما لپ تاپ رو روی پا میزارید و بازی میکنید؟ قاعدتا دفع گرما حق مسلم لپ تاپه و جاشم روی میزه و قرار نیت گرمای زیرش رو حس کنید.
    گرما در نقطه ای که ادم راست دست موس میگیره و جایی که کیبرد هست (کلید های بازی ) بسیار کمه)

16. 4 کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام
    من مدل ge60 Apache دو روزپیش گرفتم. امروز که اومدم گرمای لپ تاپ رو موقع بازی بسنجم متوجه شدم حتی با کوچکترین فشاری فاصله مابین Touchpad و کیبورد به شدت داغ میشه ، به حدی که دست آدم میسوزونه! ولی بقیه جاها به نسبت خنک تر. دوستانی که دارن این مدل رو میتونن تست کنن و نتیجه رو بگن؟
    Last edited by ALIZA94; 28-07-2014 at 11:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

مال منم همینه داداش
    با یه کول پد خوب بهتر میشه

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •