تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: درخواست - نقشه مداری برای كنترل دقیق دمای محیط

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام با تشکر از سایت خوبتون
    میخواستم درباره کنترل دمای آب اکواریوم ک المنت 700 وات درونش قرار گرفته سوال کنم سنسور lm35 میخواستم هم با اپ امپ و هم با میکرو راهنمایم کنین من کلی دنبال جایی واس راهنمایی بودم ممنون میشم کمکم کنین با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام وست من خوب هستی شا؟!اقا این مطلبت خیلی به درد من میخوره فقط نمیدونم چرا فایل پروتئوس رو دان نمیکنه.خیلی وقت ازین پست میگذره ولی اگه امکاش هست یکبار دیگه فایلشو بزار.فدای تو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام وست من خوب هستی شا؟!اقا این مطلبت خیلی به درد من میخوره فقط نمیدونم چرا فایل پروتئوس رو دان نمیکنه.خیلی وقت ازین پست میگذره ولی اگه امکاش هست یکبار دیگه فایلشو بزار.فدای تو

وقتي دما بالاتر از حد ميشه LED سبز روشن ، و وقتي كمتر از حد ميشه LED قرمز روشن ميشه.

اولش به صورت پيش فرض حد دما بين 15 تا 30 درجه قرار داده شده ولي ميشه با زدن دكمه SET تنظيمش كرد. به اين ترتيب كه LED قرمز چشمك ميزنه و بعد با دكمه هاي پايين و بالا دماي حد پايين رو تنظيم ميكنيم.
    پس از چند ثانيه دستگاه به حالت عادي برميگرده و دوباره دكمه SET رو ميزنيم اينبار LED سبز چشمك ميزنه و مثل دفعه قبل دماي حد بالا رو تنظيم ميكنيم.

اگه دستگاه خاموش بشه دماي تنظيم شده دوباره پيش فرض ميشه ( 15 تا 30 درجه ميشه چون از متغير در eeprom استفاده نكردم )

LM35 هم اگه طرف صافش رو ببيني ، سمت چپي مثبت ( به مقاومت 3.3 اهم وصل شده ) ، وسطي خروجي و سمت راستي به منفي وصل ميشه.

ضمنا برنامه رو طور خاصي نوشتم و شلوغ شده واسه همين نميشه چيزي ازش فهميد ! حتي خودم !

اينم Proteus : ( مال من ورژن قديميه 6.5 هست )
    فقط توش بايد يه كليك راست روي آي سي بعد يه كليك چپ دوباره ( اگه ورژن جديد هم همينطور باشه ) ، حالا توي قسمت انتخاب فايل HEX كه بهت دادم رو بذاري تا كار كنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

شرمنده اون مدار به زمان جام جهانی 2010 بر میگرده ! ندارم که
    تو قسمت مدارات بگردید شاید چیزی پیدا شد

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •