تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: مشکل صدای زیاد فن mi 7950

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من در این مورد نظری ندارم ممکن است درست بشه با اینکار ممکن است بدتر بشه و یک مشکل دیگه ایجاد کنه نمیتونید بدید به همون فروشنده و یک نسخه جدیدتر رو بگید و تفاوتش رو بدید ؟ گارانتی هم حتما داشته باشه
    شاید با آپدیت بایوس گرافیک مشکل حل بشه با یک ورژن بایوس دیگه

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من در این مورد نظری ندارم ممکن است درست بشه با اینکار ممکن است بدتر بشه و یک مشکل دیگه ایجاد کنه نمیتونید بدید به همون فروشنده و یک نسخه جدیدتر رو بگید و تفاوتش رو بدید ؟ گارانتی هم حتما داشته باشه
    شاید با آپدیت بایوس گرافیک مشکل حل بشه با یک ورژن بایوس دیگه
    چندین سایت خارجی رو دیدم که خیلیا دقیقا همین مشکل رو داشتن و روی انواع pc تست کردن و با چندین مدل برنامه و آپدیت های مختلف هیچکس مشکلش حل نشده اما تو این سایت حداقل ده نفر با اینکار مشکلشون حل شده. مشکل اینجاست اونجا آمریکاست و هر گارانتی واقعا درست عمل میکنه. اما اینجا گارانتی ینی کشک و تازه مال من گارانتی نداره. ولی امروز فروشنده گفت فردا کیس رو بیار تا تست کنم با گرافیک! مطمئنم اونم نمیفهمه چی به چیه چون ظاهرا مشکل واگیره! بنظر شما پس بدم گرافیکو؟ یا اینو به فروشنده بگم؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

چندین سایت خارجی رو دیدم که خیلیا دقیقا همین مشکل رو داشتن و روی انواع pc تست کردن و با چندین مدل برنامه و آپدیت های مختلف هیچکس مشکلش حل نشده اما تو این سایت حداقل ده نفر با اینکار مشکلشون حل شده. مشکل اینجاست اونجا آمریکاست و هر گارانتی واقعا درست عمل میکنه. اما اینجا گارانتی ینی کشک و تازه مال من گارانتی نداره. ولی امروز فروشنده گفت فردا کیس رو بیار تا تست کنم با گرافیک! مطمئنم اونم نمیفهمه چی به چیه چون ظاهرا مشکل واگیره! بنظر شما پس بدم گرافیکو؟ یا اینو به فروشنده بگم؟
    آقا من میگم خودت رو به زحمت ننداز ...... دست بردن تو PCB مشکل سازه حتی تعمیر کارای حرفه ای هم شاید جرئت نکنن به همچین بردی دست بزنن
    پیشنهادم اینه که اینو پس بدین و یه مدل دیگه بردارین

5. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا من میگم خودت رو به زحمت ننداز ...... دست بردن تو PCB مشکل سازه حتی تعمیر کارای حرفه ای هم شاید جرئت نکنن به همچین بردی دست بزنن
    پیشنهادم اینه که اینو پس بدین و یه مدل دیگه بردارین
    MAYBE this ir right!

فردا میبرمش . اگه پس گرفت که عوض میکنم اگه نه مجبورش میکنم خودش درستش کنه. نتیجه هم اطلاع میدم :(

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

همون پس بدید و یک مدل دیگه بگیرید

در ضمن هیچ وقت قطعه بدون گارانتی نگیرید درسته گارانتی تو ایران خوب نیست ولی از نبودنش بهتره

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون دوستان خیلی لطف کردید. ببینم چه میشه. تا فردا گزارش میدم شاید یه بنده خدایی همین مشکلو داشت این تاپیک بدردش خورد....
    یا علی

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •