بعد از نوشتن متن قبلی یه سرچی تو اینترنت کردم و نتایج جالبی در مورد تقویت انتن وایرلس دیدم یه آزمایش مقدماتی هم کردم اگه به اون چیزی که فکرش رو میکنم رسیدم حتمآ از طریق همین تاپیک به شما خبر میدم
بعد از نوشتن متن قبلی یه سرچی تو اینترنت کردم و نتایج جالبی در مورد تقویت انتن وایرلس دیدم یه آزمایش مقدماتی هم کردم اگه به اون چیزی که فکرش رو میکنم رسیدم حتمآ از طریق همین تاپیک به شما خبر میدم
ممنون میشم. اتفاقا خودمم رفتم پیش یه آدم خیلی وارد که نمایندگی d-link هم هست. دوستانه راهنماییهای خوبی داد که با 150-60 تومن کارم راه میفته ولی بازم کابل کشی داره و همین 150 هم زیاده. خوشحال میشم نظر شمارم بخونم. تنکیو![]()
سلام
منم مثل دوستمون همین مشکل رو دارم ولی با این تفاوت که فاصله خونه ها حدود 30 متر مستقیم هستش و فقط سه لایه دیوار معمولی بینمون هست. دوستان کسی میتونه به من کمک کنه که از چه روشی برای تقویت آنتن استفاده کنم؟ مودم من Asus n10 هستش
در حد اطلاعاتی که بلدم:
معمولا آنتن های قوی هست
یه جستجو تو سایت ها انجام بدید ببینید چه آنتن هایی هست
ولی باز هم اگر قبل خرید تست انجام بدید عالی میشه
سلام
این شرایطی که فرمودید رو همونطور که دوستمون هم گفتند فکر کنم با چند تا آنتن قوی بشه پوشش داد. مودم تون چند آنتن هست ؟
ممنون پویا جان
مودمم یک آنتن 5 dbi داره که جایی برای اضافه کردن آنتن دیگه نیست. مگه اینکه این آنتن رو عوض کنم. کسی از دوستان تجربه استفاده از آنتن تقویتی رو داره؟
اگه کسی هست خوشحال میشم برام از تغییراتی که ایجاد شده بگه
اگر مودم دو یا سه آنتن داشتید خیلی بهتر بود فکر نکنم با یک آنتن بشه مگر اینکه آنتن خیلی قوی بزارید که هزینش خیلی میره بالا.
نظر شما در مورد استفاده از اکسس پوینت چیه؟ هزینه اش چقدر میشه و چه مدلهایی رو پیشنهاد میدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)