تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 10 اولاول ... 678910
نمايش نتايج 91 به 95 از 95

نام تاپيک: دلایل فروپاشی نظام خانواده در ایران و جهان؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وقتی بحث هایی، مثل بحث یکی دو صفحه اخیر رو میبینم بیشتر به این نتیجه میرسم که دین، آیین و عقیدۀ هر شخص برای خودش
    اون چیزی که فکر میکنی درسته رو انجام بده و لذتش رو ببر چرا بحث مغرضانه؟
    هر دو طرف میدونن تو صحبتهای طرف مقابل لااقل یکی دو تا حرف به درد بخور پیدا میشه ولی تاکیدشون رو همون چیزیه که خودشون دوست دارن

تو اقوام درجه یک خونواده خودمون که نگاه میکنم همه مدلیش رو میبینم خانم شاغل موفق و ناموفق؛ خونه دار موفق و ناموفق
    ولی چیزی که فهمیدم اینه که خونواده ای که موفقه به خاطر اینه که زن و شوهر با هم توافق دارن و پشت هم هستن و این هیچ ربطی به شغل یا سواد خانم خونه نداره!

2. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

من کی گفتم زن نباید تحصیل کنه؟ کی گفتم نباید سواد داشته باشه؟ چرا اینقدر بی انصافید؟

من دقیقا گفتم وظیفه ی زن تربیت فرزنده، خوب مگه غیر از اینه؟ اما کی گفتم حق نداره با سواد باشه؟

کی گفتم تحصیلات برای زن ممنوعه؟

کل حرف من توی چند جمله خلاصه میشه:

تا وقتی تربیت فرزند ( منظورم فرزند کوچیک هست نه مدرسه ای ) لنگ باشه و اون احتیاج به محبت مادر داشته باشه، مادر نباید شاغل باشه، یا حداقل شغلش رو برای چندین سال متوقف کنه، گرچه اگه تربیت بچه هم کامل باشه، مادری که از سر کار میاد خسته و کوفته چطور دیگه اصلا رمقی داره به بچش محبت بورزه؟

این تمام حرف منه، دیگه حرفی ندارم.

4. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من پستهای شما رو نخوندم

یک عاغایی که خودشو مهندسم میدونه هی میاد حرفای صد من یه غاز میزنه و تاپیک رو هم یبار باعث شد قفل بشه ... من منظورم اون بود...

6. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_es66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    در قفس تن (مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک)

پيش فرض

از دید من خیلی از مشکلات جامعه البته تو ایران که دارم زندگی میکنم کار کردن زنهاست البته نه به این عنوان که زن نباید کار کنه نخیر بدین معنی که اکثر جاهایی که زنها کار میکنند داره ازشون سواستفاده میشه که این سواستفاده باعث اشتغال مردان و نابودیه نظام خانواده میشه مگر عیر از اینه که اکثر جاها زنهارو برای جذب مشتری میگیرند وبعضیها هم عیش خودشون بهش اضافه میشه و دوم برای اینکه حقوق کمتری بخواند پرداخت کنند خب این مشکلات چقدر تاثییر در نظام خانواده میگذاره چرا زنها که دم از حق مساوی با مردها هستند صداشون در نمیاد که حقوق مساوی بگیرند مورد دیگری که به ذهنم میرسه باید شرایط کاری مرد و زن شکلی باشد که برای فرزند رو بشه کنترل کرد اگه مرد و زن با هم به سر کار برند و در ساعت معمول کاری که هشت ساعته بیان خونه این فرزند این وقت را چگونه سپری میکند خب شاید بعضی ها میگن خب کسی رو استخدام کنند اولا چند تا ادم با سواد چنین شغلهایی رو قبول میکنند وخب گیرن که قبول کنند اونوقت فرزند به شکلی که شما میخواهید بزرگ میشود به نظر من کار کردن زن اگه به این صورت باشه شاید گره ای شلی را بازکنه ولی چندین گره محکمی به زندگی و حتی با جامعه میزنه و این مشکل با حذف کار در زنان حل نمیشه بلکه زنها چگونه کار کنند حل میشه
    Last edited by Mohammad_es66; 07-06-2014 at 21:53.

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

من اگر کارخانه دار بودم ، قبول نمی کردم به جای استخدام یک خانمی که فوق تخصص داره در دانشگاه خوب با نمره ی خوب ، یک پسر با شرایط نه چندان خوب فقط به خاطر جنسیتش استخدام کنم.

مسئله این نیست که زنان حتما می خواهند کار کنن ، شاید خیلی از زن ها دوست دارند زن خانه بشوند و خرجشان رو شوهرشان بدهد . نمی دانم .
    مسئله این هست که شرایط برای بچه داری وجود ندارد ، هر چقدر هم وسائل بهداشتی گران بشه ، وام های یکی دو میلیون تومنی زیاد بشه مشکلی حل نمیشه و فقط ممکنه در شهرستان های کوچک و ده ها و روستا ها افراد به عملیات 124000 فرزندی شروع کنن . وگرنه مسائل و مشکلات خیلی زیاد هستند که مانع شروع جهاد فرزند سازی بشن
    بچه که فقط به دنیا آوردن نیست ، هزار تا مشکلات به دنبال خود دارد ، مگر آن که قصد این باشد که بچه ها در خیابان بدون تحصیلات درست حسابی رشد کنند و وحشی بشن تا بتونن در آینده سرباز جنگی بشن که قصد از ایجادشون مرگ در جبهه بود از همون اول . کاری که هیتلر کرد

9. 6 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 10 از 10 اولاول ... 678910

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •