سیلام
من یه مشکل خاص دارم راهنماییم کنید ممنون میشم.
منزل من و داداشم کنار هم قرار گرفته طوریکه یه خونه دیگه بین ما هست و هر ۳تا خونه ویلایی و یک طبقه هست و عرض خونه ها ۱۰ متریه. یعنی از مرکز خونه من تا مرکز خونه داداشم از لحاظ سیم کشی مستقیم حدودا ۸۰ متر و فاصله بیسیم حدود ۴۰ متر هست و وجود حداقل ۵ عدد دیوار فوق العاده قطور!!!
حالا مشکل چیه? ما غریب نصف سال رو خونه اونا پلاسیمینی به عبارتی شب و روز رفت و امد داریم اما ازونجا که خان داداش اکثرا منزل نیست اینترنت هم نداره. من مودم وای فای d-link 2730u دارم. اما حتی پشت درب حیاط هم آنتنش میره با این دیوارا! میخوام ببینم چطور میشه اینترنت خونه خودمو به زور با وای فای بکشونم خونه اونا
اعتیاده و هزار درد
لطفا نفرمایید کابل کشی که هرچند همسایه انسان متینی هستن ولی قبلا تجربشو با خود همسایه داشتیم به هزار دلیل امکانش نیست درضمن خرید ۸۰ متر کابل شبکه و بعد بازم یه مودم وای فای اصصصلاااا عاقلانه نیست. استفاده من خونه اونا از طریق گوشیه و کابل جواب نمیده! یه راه کم خرج بهم راهنمایی بدید. با تشکر![]()

ینی به عبارتی شب و روز رفت و امد داریم اما ازونجا که خان داداش اکثرا منزل نیست اینترنت هم نداره. من مودم وای فای d-link 2730u دارم. اما حتی پشت درب حیاط هم آنتنش میره با این دیوارا! میخوام ببینم چطور میشه اینترنت خونه خودمو به زور با وای فای بکشونم خونه اونا
جواب بصورت نقل قول