تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: مشکل با زیرنویس ال ائی دی 23 اینچ صنام

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

دوست عزیز
    در تصویر آخر در منوی تنظیمات یک قسمت به نام (راه اندازی برای اولین بار) است که وقتی وارد آن می شوید تمامی تنظیمات به ترتیب بالاخص
    حالت خانگی باشه یا مغازه را نمایش می دهد
    واقعا شرمنده محبت همه دوستان هستم چندین بار اونم زدم وتنها کانالها پرید و انتخاب کشور اومد ولی اون حالت خانگی نیومد
    عجب غلطی کردم این آشغال رو خریدم کلی گشتم سامسونگ نبود مجبور شدم بخرم الان هم بد جور داره اعصابم رو خراب میکنه

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

واقعا شرمنده محبت همه دوستان هستم چندین بار اونم زدم وتنها کانالها پرید و انتخاب کشور اومد ولی اون حالت خانگی نیومد
    عجب غلطی کردم این آشغال رو خریدم کلی گشتم سامسونگ نبود مجبور شدم بخرم الان هم بد جور داره اعصابم رو خراب میکنه
    بهتره ببری نمایندگی تا مشکل برات حلش کنه . اینطورکه معلومه دیگه کاری از دست ما بر نمیاد

3. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

من الان زیرنویس انگلیس گذاشتم بدون مشکل پخش کرد پس یه جای تنظیمات مشکل داره

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

الان این زیرنویس رو گذاشتم راحت فارسی رو نشون میده وقتی گزینه ساب تایتل رو میزنم تا چهار تا زیر نویس میاره که با انتخا ب زیرنویس سوم فارسی کامل پخش میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما وقتی این فیلم رو میخوام ببینم هرکاری میکنه زیرنویس نمیاره ومیگه که فاقد زیر نویس درحالیکه زیر نویس داره
    این یکی فقط یه زیرنویس نشون میده ولی متن نمیاد اگه هم بیاد به هم نمی چسه و برعکس هم نمایش میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by DIKT; 22-04-2014 at 22:19.

6. این کاربر از DIKT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

الان این زیرنویس رو گذاشتم راحت فارسی رو نشون میده وقتی گزینه ساب تایتل رو میزنم تا چهار تا زیر نویس میاره که با انتخا ب زیرنویس سوم فارسی کامل پخش میشه

اما وقتی این فیلم رو میخوام ببینم هرکاری میکنه زیرنویس نمیاره ومیگه که فاقد زیر نویس درحالیکه زیر نویس داره
    این یکی فقط یه زیرنویس نشون میده ولی متن نمیاد اگه هم بیاد به هم نمی چسه و برعکس هم نمایش میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پس همان برنامه ای که معرفی کرده بودم، لینک picofile بود، مشکل زیرنویس شما را حل میکند.
    الان زیرنویس forrest gump را با همان نرم افزار درست کردی؟

--
    در مورد نمایش زیرنویس، نام فیلم و زیرنویس یکی هست؟
    مثلا
    forrest.gump.1994.mkv
    forrest.gump.1994.srt

ضمنا اسم پوشه ای که فیلم در آن است را فارسی نگذار.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

پس همان برنامه ای که معرفی کرده بودم، لینک picofile بود، مشکل زیرنویس شما را حل میکند.
    الان زیرنویس forrest gump را با همان نرم افزار درست کردی؟

--
    در مورد نمایش زیرنویس، نام فیلم و زیرنویس یکی هست؟
    مثلا
    forrest.gump.1994.mkv
    forrest.gump.1994.srt

ضمنا اسم پوشه ای که فیلم در آن است را فارسی نگذار.
    کاملا درسته با نرم افزار شما زدم ودرست شد ولی اون دوتای دیگه قبلا با نرم افزارهای دیگه زده بودم درست نشده بودند با نرم افزار شما هم درست نشدن شاید چون قبلا با نرم افزار دیگه زدم اینجوری شدن دوباره زیرنویسشون رو دان میکنم وامتحان میکنم
    نه از بابت اون خیالتون جمع باشه نام فیلم وزیرنویس یکی هستند و وفولدر هم اسمش لاتینه
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

با تشکر از دوستان بلاخره تلویزیون رو بردم نمایندگی خیر سرشون یه دستگاه نداشتن که تست کنن و گفتند باید دو سه روز اینجا روشن بمونه که تست بشه ولی هیچ گونه سیستم اچ دی نداشتند وبا کابل av تست گرفتند که مشکل نداشت و دست آخر به من تحویل دادند نهایتا بردم پیش فروشنده وگفتم آقا این تی وی مشکل داره وخاموش میشه وبنده خدا بدون حرف عوضش کرد و یه مدل دیگه داد sel2312 که کنترلش تمام مثل همون اولی بود فقط با این تفاوت که ابعاد بیرونیش کوچیکتر وجمع وجور تره ، بردم خونه ودیدم دقیقا منوش مثل همونه وتمام مشکلات همون قبلی روداره جالبه که نمایندگی گفت احتمالا ایراد از فرستنده یا کابل اچ د ی شماست در حالیکه این دو روزی که تلویزیون نمایندگی بود من یه ال سی دی 22 سامسونگ داشتم جاش گذاشتم هیچ مشکلی پیش نیومد

مشکلات این هم مثل قبلی

1 روشن میشه صدا ندارم باید دکمه میوت رو بزنم صدا بیاد

2 بعد یه مدته که هیچ دکمه ای رو روکنترل نزنم پیغام خاموش شدن میاد و میگه یه دکمه رو بزن تا خاموش نشم و هر دکمه ای رو که میزنیم خاموش میشه

3 زیرنویس رو با هر برنامه ای تنظیم کردم نتوست ساپورت کنه یا اگه با قویترین برنامه اصلاح کردم اینجوری طبق تصور نشون میده

البته همه این موارد در هنگام استفاده از اچ دی ظهور میکنه چز زیر نویس که .....

Last edited by DIKT; 07-05-2014 at 21:07.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

میگم با این شماره 02142841 تماس بگیر و مشکلتو بگو . ایمیل هم براشون بفرستی بهت جواب میدن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلا مشکلت عجیبه - اگه جواب گرفتی حتما داخل همین انجمن مطرح کن

11. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

با تشکر از حوصله همه دوستان به اون ادرس ایمیل زدم منتظر جوابشون هستم

13. این کاربر از DIKT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

با تشکر ا زهمه دوستان هرکاری کردم نشد که نشد و مرتب خاموش میشه امروز دارم میبرم پیش همون بنده خدائی که ازش خریدم بزارم برام بفروشه حالا هر چقدر هم کسر کرد دیگه کرد
    فقط الان موندم بعد این چی بگیرم که دوباره داستان نشه تا اونجائی که من میدونم فقط برند ایکس ویژن هست و دئوو حالا به نظرتون چیو رو بگیرم که باز داستان نشه
    Last edited by DIKT; 19-05-2014 at 07:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •