تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: 1700 فقط برای ارتقای 4 قطعه

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نه دیگه! نسل قبل که داره منقرض میشه!! همه دنبال نسل جدید و نسل بعد هستن! شما به دنبال نسل قبلی؟!

نه. گلگوگاهی ایجاد نمی کنه! هیچ مشکلی نداره اصلاً.

من پیشنهادم همونی بود که در پست دوم ارائه دادم. پیشنهاد دیگه ای برای شما ندارم.
    در آینده می تونید کارت یا پردازنده ی بهتر خریداری کنید. بهتره از پردازنده و کارت بزنید تا اینکه مادربرد رو فدای یکی از این دو قطعه کنید. هر چند خرید کارت قوی تر، توصیه نمیشه! چون مصرف پاور بیشتری داره و لب مرز هست برای پاورتون. به ریکسش نمی ارزه. اگر پاور 600 وات بود، باز غنیمت بود. توصیه ی من اینه. دیگه خود دانید. از ما گفتن بود.

قیمت اون قطعاتی که فرمودید هم ندارم.
    Last edited by Hessam 2; 06-03-2014 at 14:33.

2. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

کلا بنظر من بهتره فعلا گرافیک بخرید + یک رم 2 گیگ تا کارتون راه بیوفته و بعدا قطعات دیگه رو تهیه کنید!
    چون با بودجه محدودی که دارید سیستمی که میتونید بخرید، زیاد جالب نمیشه...

4. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کلا بنظر من بهتره فعلا گرافیک بخرید + یک رم 2 گیگ تا کارتون راه بیوفته و بعدا قطعات دیگه رو تهیه کنید!
    چون با بودجه محدودی که دارید سیستمی که میتونید بخرید، زیاد جالب نمیشه...
    یعنی شما میگی من دو گیگ رم DDR 2 بگیرم با یک کارت گرافیک قوی مثلا 760 و اینا؟

فک نکنم سی پی یوم حریفش بشه میشه؟

البته مادربردم قدرت اور خیلی خوبی هم داره... شاید تا 4 رو خورده ای هم بتونم cpu رو اور کنم!

بازم هنوز من مردد هستم باید یکم فکر کنم

یعنی
    یا یک مادربرد قوی همین الان بگیرم + یه سی پی یو و کارت متوسط
    یا اینکه یه سی پی یو و مادربرد متوسط بگیرم با یک کارت گرافیک خیلی قوی؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

یعنی شما میگی من دو گیگ رم DDR 2 بگیرم با یک کارت گرافیک قوی مثلا 760 و اینا؟

فک نکنم سی پی یوم حریفش بشه میشه؟

البته مادربردم قدرت اور خیلی خوبی هم داره... شاید تا 4 رو خورده ای هم بتونم cpu رو اور کنم!

بازم هنوز من مردد هستم باید یکم فکر کنم

یعنی
    یا یک مادربرد قوی همین الان بگیرم + یه سی پی یو و کارت متوسط
    یا اینکه یه سی پی یو و مادربرد متوسط بگیرم با یک کارت گرافیک خیلی قوی؟
    نظر من اینه که شما یه گرافیک خوب مثل GTX760 بگیرید همراه با 2 گیگ رم DDR2 که میتونید دست دوم تو بازار پیدا کنید.

و مدتی بعد که بودجه کمی افزایش پیدا کرد، پردازنده و مادربورد بهتری نسبت به چیزی که حالا می تونید بخرید، تهیه کنید!

درسته E8400 کمی برای GTX760 مشکل ساز میشه ولی کارایی قابل قبولی میتونید ازش بگیرید(درضمن این کار همیشگی نیست و قراره در آینده نزدیگ پردازنده و مادربورد هم عوض بشه.)

اینطوری هم میتونید در عید بازی هایی که میخواهید رو انجام بدید هم مجبور به خردی پردازنده و مادربورد ضعیفتری نخواهید بود.

7. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب فک میکنم اینم ایده خوبی باشه
    اینطوری شاید تا تابستون بتونم یکم دیگه کار کنم و یک مادربرد خوب گیمینگ بعلاوه core i5 4570 هم بگیرم

البته بازم ببینم بقیه دوستان نظرشون چیه آخه من تا حالا اصلا اور نکردم یادمه چند وقت پیش جناب Alireza هم گفته بود باید خوب سی پی یو رو اور کنی تا مزاحم این کارت نشه!

رمم یکی از بچه ها داره ازش میگیرم احتمالا فک کنم

فقط یه چیزی که الان به ذهنم افتاد اینکه من سال 2005 که پنتیوم 4 داشتم اولین بازی های 360 که اومده بودن کارت گرافیک 9250 ATI من نمی کشید (مثل dirt 1 , ....) بعد من رفتم یک کارت غول 6800 که خریدم و زدم توی کیسم بازی ها رو اجرا می کرد اما چون داغ میکرد بعد ده دقیقه ریستم میکرد !(فقط توی بازی های اول نسل هفت بقیه همه رو 40 تا 50 فریم میداد!)...اما بعد یه مدت آژیر ممتد میکشید، و سوخت بگمونم!

میگم الان دوباره اینطوری نشه!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

خب فک میکنم اینم ایده خوبی باشه
    اینطوری شاید تا تابستون بتونم یکم دیگه کار کنم و یک مادربرد خوب گیمینگ بعلاوه core i5 4570 هم بگیرم

البته بازم ببینم بقیه دوستان نظرشون چیه آخه من تا حالا اصلا اور نکردم یادمه چند وقت پیش جناب Alireza هم گفته بود باید خوب سی پی یو رو اور کنی تا مزاحم این کارت نشه!

رمم یکی از بچه ها داره ازش میگیرم احتمالا فک کنم

فقط یه چیزی که الان به ذهنم افتاد اینکه من سال 2005 که پنتیوم 4 داشتم اولین بازی های 360 که اومده بودن کارت گرافیک 9250 ATI من نمی کشید (مثل dirt 1 , ....) بعد من رفتم یک کارت غول 6800 که خریدم و زدم توی کیسم بازی ها رو اجرا می کرد اما چون داغ میکرد بعد ده دقیقه ریستم میکرد !(فقط توی بازی های اول نسل هفت بقیه همه رو 40 تا 50 فریم میداد!)...اما بعد یه مدت آژیر ممتد میکشید، و سوخت بگمونم!

میگم الان دوباره اینطوری نشه!
    پاورتون چی بوده؟

داغ کردن بیش از حد گرافیک، ممکنه از پاور باشه...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

پاورم 400 وات معمولی بود
    روی اون کارتم نوشته بود 350 وات ریل می خواست!

اره اینقدر من اورش کرده بودم که سوخت همش بوق ممتد میزد...یادش بخیر!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نظر من هم به نظر آقا امیر نزدیک... یا کلا صبر کنید که بودجتون تکمیل شه
    ضمنا آقا حسام ، سیتسم بسیار خوبی رو پیشنهاد دادند ، که به عقیدم فعلا با اون بودجه شما بهترین انتخاب میتونه باشه .

12. 2 کاربر از cyrax782 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بظر من هم به نظر آقا امیر نزدیک... یا کلا صبر کنید که بودجتون تکمیل شه
    ضمنا آقا حسام ، سیتسم بسیار خوبی رو پیشنهاد دادند ، که به عقیدم فعلا با اون بودجه شما بهترین انتخاب میتونه باشه .
    بله حق با شماست
    الان تو این چند ساعته من آنچه که بررسی کردم، توی این همه فروم ها ،نوشته ها رو خوندم باز دوباره فهمیدم ترکیبی آقای Hessam گفتن خیلی خوب و در واقع بهینه ترین هست!!( هم مادر بردی نمونه داره و هم گرافیک قوی )
    در واقع من به هرکی گفتم گفت شما هرطور دورخودت بگردی نمی تونی انتخابی بهتر از 4130 برای پردازنده داشته باشی!

احتمالا همین سیستم و میرم بخرم
    با تشکر از همه دوستان و مخصوصا استاد حسام گرامی

14. این کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •