تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: راهنمایی درباره ی پارتیشن بندی ویندوز اورجینال 8

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

درود:
    من جایی این مطلب را خوندم:
    {بکاپ با ریکاوری فرق داره. بکاپ را شما میتونید در هر سیستم عاملی بگیرید ، چه اورجینال و چه غیر اورجینال.
    ریکاوری در ویندوز اورجینال فقط گرفته میشه ، که با برگردان ریکاوری ، ویندوز اورجینال شما برگرداننده میشه.
    ریکاوری : ایمیج ویندوز اورجینال تان هست بدون هیچ کم و کاست.
    ولی بکاپ میاد و از همه تغییرات شما در سیستم عامل ، نسخه پشتیبان میگیره.}

1. در ویندوز 8 آدرس ریکاوری و بکاپ دقیقا کجاست؟
    2.
    در control panel-windows 7 file recovery-Create a system image که بوسیله ی اون میشه فایل حدود 30 گیگابایتی از ویندوز را روی dvd یا هارد اکسترنال یا فلش مموری ایجاد کرد. اینکار اسمش ریکاوریه یا بک آپ گرفتن؟؟
    متشکرم.

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اسم هر دو Backup میشه. ولی به اون حالتی که خود برنامه ی لپ تاپ این کار رو انجام بده میگن Create Recovery Media . فقط به خاطر اینه که به صورت کلی بر میگردونه و نمیتونید مثلا یک فایل رو برگردونید.
    ویندوز هم همینطوره ولی با این تفاوت که میشه فایل رو هم برگردوند.
    اون قضیه ی تفاوتشون هم بستگش داره که پارتیشن Recovery داشته باشه لپ تاپ یا نه. و این درسته که فقط از سیستم عامل و بدون هیچ کم و کاست Backup میگیره.
    1. در ویندوز 8 در Start Screen بنویسید Windows 7 Backup. به این اسم شده.
    2. کلا به اینکه یه Backup داشته باشی که بتونی روی سیستمی که هیچ اطلاعاتی داخل هارد نداره برگردونی میگن Recovery Media . یعنی شما یه Media دارید (که میتونه هارد یا فلش و DVD و... باشه) که میشه اون رو روی سیستم خام برگردوند.

لپ تاپ شما چیه مدلش؟ برای چه شرکتیه؟ از همون سایت میتونی برنامه رو دانلود کنی و اگر هم نصب شده از طریق اون Recovery Media بگیری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام

اسم هر دو Backup میشه. ولی به اون حالتی که خود برنامه ی لپ تاپ این کار رو انجام بده میگن Create Recovery Media . فقط به خاطر اینه که به صورت کلی بر میگردونه و نمیتونید مثلا یک فایل رو برگردونید.
    ویندوز هم همینطوره ولی با این تفاوت که میشه فایل رو هم برگردوند.
    اون قضیه ی تفاوتشون هم بستگش داره که پارتیشن Recovery داشته باشه لپ تاپ یا نه. و این درسته که فقط از سیستم عامل و بدون هیچ کم و کاست Backup میگیره.
    1. در ویندوز 8 در Start Screen بنویسید Windows 7 Backup. به این اسم شده.
    2. کلا به اینکه یه Backup داشته باشی که بتونی روی سیستمی که هیچ اطلاعاتی داخل هارد نداره برگردونی میگن Recovery Media . یعنی شما یه Media دارید (که میتونه هارد یا فلش و DVD و... باشه) که میشه اون رو روی سیستم خام برگردوند.

لپ تاپ شما چیه مدلش؟ برای چه شرکتیه؟ از همون سایت میتونی برنامه رو دانلود کنی و اگر هم نصب شده از طریق اون Recovery Media بگیری.
    لپ تاپ من dell مدل Alienware هستش.
    بخدا من گیج شدم. شما فقط به من بگو از طریق خود ویندوز control panel-windows 7 file recovery-Create a system image انجام بدم خوبه؟ یعنی میتونم با این روش یک نسخه ی پشتیبان از ویندوز 8 به صورت کامل با تمام درایوها و پارتیشنهای موجود فعلی هارد داشته باشم بدون هیچ گونه کم و کاستی؟
    آیا همین کار برای بکاپ یا ریکاوری یا هر اسمی که شما روش میذارید کافیه؟ یا باید کار دیگه ای هم انجام بدم؟

دوست عزیز هدف من اینه که اگر در آینده به هر دلیلی خواستم ویندوزم را عوض کنم یا اصلا کلا درایو C را فرمت کنم، بتونم به ویندوز اورجینالی که همین الان روی لپ تاپ نصبه برگردونم یا بهتره بگم لپ تاپ را به همون حالتی که روز اول از کارخونه سازنده اومده بیرون(که در عکس زیر شکلش موجوده) برگردونم. چون بابت این ویندوز پول دادم و نمیخواهم پولم هدر بره.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

به این لینک نگاه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد Backup از ویندوز که گفتید؛ درسته و همونطوری که میخواید میشه و وقتی از همه ی پارتیشن ها Backup بگیرید میتونید برگردونید. اصلا حتی اگه کل هارد رو پاک کنید.
    با توجه به لینک بالا. لپ تاپ شما خودش برنامه برای Backup یا به قول شما Recovery گرفتن داره. پس از همون استفاده کنید. چون هم میشه توی چند تا DVD زد و هم اینکه میشه حتی اگر هارد کامل پاک شد اون رو برگردوند و ویندوز اصلی و همه چی برمیگرده.
    اگر برنامه رو روی ویندوز نصب شده ندارید؛ یا مدل دقیق لپ تاپ و یا Service tag رو بگید تا لینک دانلودشو براتون بزارم و یا اینکه خودتون توی سایت dell.com برید و دانلود کنید.

برای اینکه دیگه توی این همه اطلاعات گم نشید: بهترین کار استفاده از برنامه ی خود Dell برای Recovery گرفتنه. برید سراغ اون.
    Last edited by smss.exe; 20-02-2014 at 06:19.

5. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

درود:
    دوست عزیز متشکرم از راهنماییتون واقعا شما حرفه ای هستین.
    بالاخره از 2 روش زیر که در عکس مشاهده میکنید برای بکاپ گرفتن استفاده کردم.
    کاره دیگه ای هم باید انجام بدم یا نه؟ اگه کار بک آپ تمومه برم سراغ پارتیشنبندی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اینم دو تا عکس دیگه از برنامه ی Backup خود لپ تاپ. همینه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

بله. درسته. خیلی خوب انجام دادید؛ و کاملا درسته.
    کار دیگه ای نمیخواد انجام بدید. فقط حواستون باشه که از این اطلاعات Backup به خوبی محافظت کنید.

اگر سوال دیگه ای بود در خدمتم

9. 2 کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

درود:
    دوست عزیز با روش Disk Management وقتی رو درایو C با حجم 689.72 GB کلیک راست میکنم و میخوام Shrink کنم متاسفانه فقط اجازه میده 336.5 گیگ را ازش کم کنم یعنی 353 گیگ را برای ویندوز باقی میذاره، درصورتی که من میخوام درایو c ویندوز فقط 70 گیگ بشه.
    باید چیکار کنم؟
    آیا با پاک کردن درایو 7.79 گیگی آخر مشکلم حل میشه و میشه درایو c فقط 70گیگ بشه؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود:
    دوست عزیز با روش Disk Management وقتی رو درایو C با حجم 689.72 GB کلیک راست میکنم و میخوام Shrink کنم متاسفانه فقط اجازه میده 336.5 گیگ را ازش کم کنم یعنی 353 گیگ را برای ویندوز باقی میذاره، درصورتی که من میخوام درایو c ویندوز فقط 70 گیگ بشه.
    باید چیکار کنم؟
    آیا با پاک کردن درایو 7.79 گیگی آخر مشکلم حل میشه و میشه درایو c فقط 70گیگ بشه؟
    سلام
    شما System Protection رو غیر فعال کنین
    Control Panel\System and Security\System\Advanced system settings\System protection\Configure\Disable system protection

بعد دوباره فضای دلخواهتونو shrink کنین
    Last edited by ask_bl; 22-02-2014 at 10:57.

12. 3 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •