تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: مقایسه و بررسی سه گروه پردازنده اینتل

داره خودمونی میشه sezareta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

14 مقایسه و بررسی سه گروه پردازنده اینتل

سلام به همه دوستان

راستش برای تحقیق بین انواع cpu ها توی نت و فروم ها کلی سرچ زدم اما دچار بمباران اطلاعات شدم و کاملا گیج شدم اما با توجه به بودجم در نهایت بین سه نوع cpu با مشخصات زیر گیر کردم لطفا اگر براتون امکانش هست راهنمایی بفرمایید شاید مقایسه بین موارد زیر سوال خیلی از کار برا باشه
    LGA 1155 LGA 1150 LGA 2011 sandy brdge Ivy brideg Haswell و .......

2 مدل از LGA 1155 هستندو 2 مدل از LGA 1150 و 2مدل هم از LGA 2011

2 مدل اول از LGA 2011 :

1:
    Intel Core i7-4820K Ivy Bridge-E 3.7GHz (Turbo 3.9GHz) LGA 2011 130W Quad-Core
    با قیمت 1میلیون و صد
    2:
    Intel Core i7-3820 Sandy Bridge-E 3.6GHz (3.8GHz Turbo Boost) LGA 2011 130W Quad-Core - 10.0 MB CACHE
    با قیمت 920 هزار تومان

همین جا 2 تا سوال دیگه مطرح کنم و اینکه Core i7 مگر به معنای 6 هسته ایی بودن نیست؟
    پس این Quad-Core که میگه یعنی چی؟
    و فرق cpu های sandy Bridge با Ivy Bridge درگروه cpu های با سوکت LGA 2011 چیه؟

الان

Intel Core i7-3930K Sandy Bridge-E 3.2GHz (3.8GHz Turbo) LGA 2011 130W Six-Core - 12.0 MB CACHE
    جلوش نوشته 6 هسته ایی و با اینکه سرعت هر کدوم از هسته هاش از مورد قبلی کمتر هست اما قیمتش حدودا 800 هزار تومان بیشتره یعنی این یکی 6 هسته ایی هست و اون یکی 4 هسته ایی ؟ (مگه هر core i7 ای 6 هسته ایی نیست؟)
    و یا این یکی
    Intel Core i7-3820 Sandy Bridge-E 3.6GHz (3.8GHz Turbo Boost) LGA 2011 130W Quad-Core - 10.0 MB CACHE
    که قیمتش 920 هزار تومنه با اینکه core i7 هست اما بش میگند Quad core!!!

2 مدل دوم LGA 1155 :

1:
    Intel Core i7-3770K Ivy Bridge 3.5GHz (3.9GHz Turbo) LGA 1155 77W Quad-Core Desktop Processor Intel HD Graphics 4000
    با قیمت 950 تومان
    2:
    Intel Core i7-2600K Sandy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo Boost) 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1155 95W Quad-Core - Intel HD Graphics 3000
    که قیمتش حدودا 900 تومن هست
    که یکیش sandy bridge هست و یکیش Ivy bridge باز دو باره در این نوع سوکت LGA 1155 فرق این دو نوع با هم چیه؟
    (به غیر از اینکه الی hd graphics 4000 بود و دومی 3000 چه فرقی دارند؟)

2 مدل سومی از سری cpu های LGA 1150 Haswell :
    1:
    Intel Core i7-4770K Haswell 3.5GHz LGA 1150 84W Quad-Core Desktop Processor Intel HD Graphics -WITHOUT FAN
    که قیمتش هم 1 میلیون هست
    2:
    Intel Core i7-4770 Haswell 3.4GHz LGA 1150 84W Quad-Core Desktop Processor Intel HD Graphics
    که قیمتش 920 هزار تومن هست چیه؟
    این Withou Fan یعنی چی؟ یعنی فن نداره باید براش جدا بخریم؟!!!

و در نهایت حدود یک میلیون تومان قصد هزینه کردن برای cpu رو دارم اما نمیدونم که :
    cpu های LGA 2011 رو نتخاب کنم (که تازه خودش 2 مدلsandy و Ivy داره)
    یا cpu های LGA 1155 (که باز هم 2 مدل sandy و Ivy داره)
    و یا اینکه cpu های LGA 1150 Haswell (که خدا رو شکر دیگه همین یه دونه Haswell هست و sandy و Ivy نداره)
    و نمیتونم خیلی دقیق بگم کاری که از cpu انتظار دارم چیه اما اگر کلی بخوام بگم کلا کارای مهندسی و سیمولینک و سیمولیشن و اجرای بسیار روان نرم افزار های متفاوت برام بیشتر در اولویت هست تا بازی و این طور چیزا البته بدم نمیاد بشه باش بازی های سنگین و کارای گرافیکی هم انجام داد اما همونطو که گفتم کارای مهندسی و سیمولینک مثل نرم افزار متلب و یا انواع نرم افزار های نقشه کشی و محاسباتی برام در اولویت هست

با تشکر از همه دوستان همه وقت گذاشتند و راهنمایی کردند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما اگر بودجشو داشته باشید هسول انتخاب خوبی است براتون وگرنه ivy bridge تهیه کنید
    برای اینکه مدل ها رو با هم مقایسه کنید میتونید بنچمارک هارو ببینید در این سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تو سایت Anandtech هم که پنج مارک هاشون و چک میکنی واقعا انتخاب رو برات سخت تر میکنه چونکه بین مدل هایی که در این فروم آوردم تفاوت فاحشی نیست و هر کدوم نسبت به دیگری توی یه پارامتر بخصوص برتری داره
    فقط یه مقداری core i7 4770k بهتر بود البته بود پارمترهایی که از بقیه cpu ها کمتر باشه پنجمارکش
    اما یک سوال فرق 4770k با 4770 چیه؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

هرچقدر تعداد هسته ها بیشتر باشه برای کارهای مهندسی/محاسباتی کارایی بهتر خواهد بود.

سری LGA1155 قدیمی هستن و دیگه از رده خارج شدن و با LGA1150 جایگزین شدن٬ انتخاب شما باید بین Haswell - LGA 1150 و Ivy-Bridge-E 2011 باشه. اگه چهار هسته ای میخواید بگیرید توصیه همون Core i7 4770 هست (که با بودجه شما هم هماهنگه) که انتخاب بهتریه و همینطور مادربرد های 1150 امکانات بهتری دارند. سری K اورکلاک میشن و اگه نیازی به اورکلاک ندارید یا بلد نیستید (که به نظر میاد نباشید)٬‌ نیازی نیست سری K بگیرید.

6. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

تو سایت Anandtech هم که پنج مارک هاشون و چک میکنی واقعا انتخاب رو برات سخت تر میکنه چونکه بین مدل هایی که در این فروم آوردم تفاوت فاحشی نیست و هر کدوم نسبت به دیگری توی یه پارامتر بخصوص برتری داره
    فقط یه مقداری core i7 4770k بهتر بود البته بود پارمترهایی که از بقیه cpu ها کمتر باشه پنجمارکش
    اون k یعنی ضریبش بازه و برای اورکلاک راحت تره

ولی تفاوت اصلی که هسول نسبت به نسل قبلیش داره مدیریت مصرف انرژی سی پی یو است که خیلی هوشمند شده و مصرف انرژی را کاهش میدهد و تقسیم تسک ها بهتر شده
    تفاوت دیگه هم گرافیک مجتمع است که البته تو بعضی تست ها با نسل قبلی زیاد فرقی نداره

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

فرق 4770 با مدل k اینه که سری k قابلیت باز بودن مالتی پلیر درش هست که اورکلاک کردن رو براش ساده تر میکنه.....
    در ضمن I7 بودن هم به این معنی نیست که حتما 6 هسته ای باشه..... مدل ها با هم فرق دارند
    QUAD CORE هم یعنی 4 هسته...
    و اما در مورد SANDY و IVY:
    از تفاوت های بین پردازنده های ایوی بریج و سندی بریج در تعداد ترانزیستورهاست. پردازنده های ایوی بریج دارای ۱.۴ میلیارد ترانزیستور می باشند در حال که پردازنده های سندی بریج دارای ۱.۱۶ میلیارد ترانزیستور می باشند. بنابراین می توان گفت که حدود ۲۰ درصد افزایش در این قسمت وجود داشته است.
    پردازنده هاى آيوى داراى تکنولوژى ساخت جديدتر هست و تا حدودى مصرف پايينترى دارن همچنين گرافيک مجتمع داخلى آيوى قدرتمندتر هست.
    البته آيويها يه مقدار حرارت بيشترى توليد ميکنن و دماشون يه مقدار بالاتره.
    افزایش توانایی در قابلیت ویرایش فایل های FullHD و 4K
    تکنولوژی ساخت IvyBridge 22 نانومتری هست در حالی که SandyBridge 32 نانومتریست.
    Ivy Bridge از ورژن سوم PCIe استفاده میکنه در حالی که دیگری از ورژن دوم.
    امیدوارم کافی بوده باشه............
    و همونطوری که مهرداد گفت در درجه اول HASWELL و در درجه دوم IVY بهتر هست.......
    برای مشاوره خرید سیستم هم میتونید تو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک بزنید....

10. 4 کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

به نظر من 4770 برای شما بهترین انتخاب هست از سوکت تازه نفس 1150

12. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

واقعا زدن دکمه تشکر کمه برای همین اینجا هم ازتون تشکر میکنم
    TREASURES دوست عزیز بابت لینک انجمن خرید سیستم هم ممنون اما اونجا یه کم بحث کلی هست و مثل اینجا و به این کیفیتی که شما دوستان راهنمایی میکنید نیست اینجا میشه خیلی بیشتر وارد جزییات CPU شد
    آقای EXTREME واقعا همیشه اون k برای من سوال بود راستش تا اونجایی که ما تو درسای الکترونیکمون داشتیم میشد با افزایش ولتاژ ورودی روی پروسسورمون سرعت اونو ببریم بالا اما در عوض تلفات و استهلاک میرفت بالا آیا در اینجا هم همین معنی رو میده؟
    و یه سوال دیگه هم اینکه یه جا خونده بودم الزاما تعداد هسته بیانگر سرعت نیست و این خود نرم افزار مورد استفاده هست که باید از CPU هسته در خواست کنه مثلا اگر یک سیستم 6 هسته ایی با سرعت 3 گیگا هرتز و یک سیستم 4 هسته ایی با سرعت 3.5 گیگا هرتز داشته باشیم و ما در حال کار کردن با یک نرم افزار باشیم که از 2 هسته CPU کار میکشه عملا در CPU شش هسته ایی چهار هسته و در CPU چهار هسته ایی 2 هسته بدون استفاده هستند و در اینجا تعداد هسته ها سرعت رو مشخص نمیکنه بلکه فرکانس کاری که در یکی 3 و در دیگری 3.5 گیگاهرتز هست سرعت رو مشخص میکنه و در مثال فوق سرعت اجرا در CPU چهار هسته ایی به علت داشتن سرعت پردازنده بالاتر (3.5 گیگاهرتز) بالاتره در حالی که از تعداد هسته های کمتری نسبت به CPU شش هسته ایی برخوردار هست
    که اگر مطلب فوق صحیح باشه یه سوال برام پیش میاد و اونم اینکه آیا نرم افزار و یا نرم افزار هایی هست که با وجود مثلا 6 هسته ایی بودن CPU خودش بخواهد که فقط از 4 هسته اون استفاده کنه؟ که اگر اینطور باشه تعداد هسته بالا نمیتونه تضمین کنه سرعت رو!!!
    و همین جا این نگرانی برام بوجود اومده نرم افزار های مهندسی مثل متلب و یا تحلیل مدارات و کلا نرم افزار های مهندسی بخصوص در ضمینه برق همچین کاری رو میکنند که بخواهند از هسته کمتر استفاده کنند؟
    که همین مساله در انتخاب اینکه CPU با تعداد هسته بالاتر انتخاب کنم یا اینکه CPU با تعداد هسته پایین تر اما فرکانس کاری بالا تر ذهنم رو خیلی مشغول کرده
    دیگه بحث ترد و تعداد ترد و تکنولوژی HT و اینکه آیا این روش باعث افزایش سرعت میشه یا در برخی موارد کاهش سرعت هم جای خود داره
    راستی این WITH OUT FAN هم متوجه نشدم قضیش چیه؟
    و راستش قصدم این بود که از بین این 6 مدل یکی رو انتخاب کنم و نهایت اونو با AMD - FX-8350 - 4.0GHz - X8 مقایسه کنم اما چون دوستمون یه اشاره ایی به این موضوع که در نرم افزار های مهندسی تعداد هسته مهم هست کرد خواستم این مدل CPU از شرکت AMD رو هم وارد بحث کنم
    اما یه سوال خیلی خیلی مهم :
    چه اتفاقی افتاده که CPU شرکت AMD با هشت هسته و سرعت هر هسته 4 گیگا هرتز اولا قیمتش حدودا 700 تومنه در حالی که مدل هایی از اینتل با مشخصاتی پایین تر (البته روی کاغذ) قیمت هایی بالاتر در حد یک میلیون دارند و از همه مهمتر هنوز برام سواله که چی شده یه CPU چهار هسته ایی Haswell با فرکانس 3.4 گیگاهرتز دارای پنج مارک هایی بالاتر از cpu هشت هسته ایی و 4 گیگاهتزی Amd هست ...... البته بودند پارامتر هایی که پنج مارک FX-8350 بالاتر اشه
    راستی این L2 cash فرقش با L3 کش چیه؟ حتی فکر کنم L2 cash در cpu FX-8350 که گفتم 8 مگ اما در 4770 هاسول 1 مگ باشه!!!!
    لطفا در این ورد هم راهنمایی بفرمایید
    باتشکر

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

واقعا همیشه اون k برای من سوال بود راستش تا اونجایی که ما تو درسای الکترونیکمون داشتیم میشد با افزایش ولتاژ ورودی روی پروسسورمون سرعت اونو ببریم بالا اما در عوض تلفات و استهلاک میرفت بالا آیا در اینجا هم همین معنی رو میده؟
    خیر اگه دمای پردازنده مناسب باشه و اصولی اور بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد....
    سوال برام پیش میاد و اونم اینکه آیا نرم افزار و یا نرم افزار هایی هست که با وجود مثلا 6 هسته ایی بودن CPU خودش بخواهد که فقط از 4 هسته اون استفاده کنه؟ که اگر اینطور باشه تعداد هسته بالا نمیتونه تضمین کنه سرعت رو!!!
    بستگی به نرم افزارش داره باز مثلا اگه رندر باشه حتما هسته ی بیشتر پیروز هست....
    و همین جا این نگرانی برام بوجود اومده نرم افزار های مهندسی مثل متلب و یا تحلیل مدارات و کلا نرم افزار های مهندسی بخصوص در ضمینه برق همچین کاری رو میکنند که بخواهند از هسته کمتر استفاده کنند؟
    از هسته ی کمتر هم استفاده کردند مشکلی نیست این مسئله به فرکانس CPU هم مربوط میشه که اگه بیشتر باشه حتما پردازش سریعتری داریم
    دیگه بحث ترد و تعداد ترد و تکنولوژی HT و اینکه آیا این روش باعث افزایش سرعت میشه یا در برخی موارد کاهش سرعت هم جای خود داره
    برای پردازش های مالتی تسکینگ خیلی خوبه ( خب حتما باعث افزایش سرعت پرداازش میشه)
    که همین مساله در انتخاب اینکه CPU با تعداد هسته بالاتر انتخاب کنم یا اینکه CPU با تعداد هسته پایین تر اما فرکانس کاری بالا تر ذهنم رو خیلی مشغول کرده
    به نظرم به سایت های بنچمارک که نرم افزار مورد نظرتون رو تست کردن سر بزنید خیلی بهتره
    راستی این WITH OUT FAN هم متوجه نشدم قضیش چیه؟
    احتمال میدم که CPU بصورت TRAY عرضه میشه یعنی بدون باکس و فن....
    چه اتفاقی افتاده که CPU شرکت AMD با هشت هسته و سرعت هر هسته 4 گیگا هرتز اولا قیمتش حدودا 700 تومنه در حالی که مدل هایی از اینتل با مشخصاتی پایین تر (البته روی کاغذ) قیمت هایی بالاتر در حد یک میلیون دارند و از همه مهمتر هنوز برام سواله که چی شده یه CPU چهار هسته ایی Haswell با فرکانس 3.4 گیگاهرتز دارای پنج مارک هایی بالاتر از cpu هشت هسته ایی و 4 گیگاهتزی Amd هست ...... البته بودند پارامتر هایی که پنج مارک FX-8350 بالاتر اشه
    خب جواب به این صورته که AMD بخاطر سیستم طراحی داخلی ضعیفتری که نسبت به INTEL داره به این روز افتاده اعم از واحد شناور و PIPE LINING مرحله های FETCH و DECODE و ......
    راستی این L2 cash فرقش با L3 کش چیه؟ حتی فکر کنم L2 cash در cpu FX-8350 که گفتم 8 مگ اما در 4770 هاسول 1 مگ باشه!!!!
    اصول کاری L2 Cache و L3 Cache مشابه است.

بعنی هر دو ( با L1 میشن هر سه! ) وظیفه شون تغذیه اطلاعاتی پردازنده است تا پردازنده هر بار لازم نباشه که اطلاعات مورد نیاز خودشو از RAM بگیره.

به نوعی اطلاعاتی که مکرراً توسط Processor مورد استفاده قرار میگیره در سطوح مختلف Cache ذخیره میشن.

به این صورت که L3 میتونه L2 رو Feed کنه و همینطور تا آخر که در نهایت L1 میتونه هسته رو Feed کنه.

(اطلاعات مورد نیاز رو با سرعت بالاتری در اختیار پردازنده قرار میده تا نیازی به رجوع به RAM نباشه و در حقیقت Latency به حداقل برسه )

قابل ذکره که سرعت L3 از L2 پائین تر هست و در کل میشه سرعتهاشون رو اینطور مقایسه کرد: Core Clock = L1 ≥ L2 > L3

البته L3 فقط در موارد Server و High-End استفاده میشه که معمولا هم در سیستمهای Multi Core توسط همه هسته ها Share میشه.

استفاده از L3 Cache و سایر ویژگی های یک CPU تماماً به ریزمعماری اون پردازنده بستگی داره.

15. 3 کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

یه جمع بندی هم من کنم با اجازه مدیریت ارشد محترم ، اساتید عزیز آقا مهرداد و آقا ایمان گل و چند تا نکته ناگفته رو اضافه کنم !
    1. در مورد تعداد هسته ها اگر از پردازنده های Core i7 لپ تاب فاکتور بگیریم ، پردازنده های Core i7 از نسل اول تولیدشون تا به امروز یا 4 هسته ای بوده اند که بهشون میگیم Quad Core یا شش هسته ای که شامل پردازنده های سوکت 2011 که پسوند (E (Extreme میشوند و بهشون میگیم Hexa Core

2. سوکت 1155 سری 3000 موسوم به Ivy-Bridge
    که تنها پردازنده Core i7 اون 3770 در دو مدل ضریب باز و دارای پسوند K و ضریب بسته بدون این پسوند بود داره نفسهای آخر خودش رو می کشه و با اومدن سوکت 1150 و نسل Haswell دیگه باید براشون مراسم یادبود گرفت !
    3. عمده ترین تفاوت پردازنده های سوکت 1150 و نسل Ivy-Bridge افزایش قدرت پردازنده های گرافیکی مجتمع iGPU در نسل هسول بود و هیچ تفاوت محسوس دیگه ای احساس نمیشه ! تفاوت کارایی پردازشی هم خیلی خیلی زیاد نبود ! در حدود 10-5%
    4. هردو نسل Ivy و هسول یک ویژگی منفی مشترک دارند و اون اینه که توی هردو نسل برخلاف نسل های قبلی اینتل بین پردازنده و سطح IHS از یک خمیر سیلیکون بسیار نامرغوب استفاده کرده ! در حالی که در نسل های قبل این فاصله لحیم می شد ! که این باعث افزایش دمای پردازنده به ویژه در حالت اورکلاک میشه ! از طرف دیگه توی نسل هسول بخشی از رگولاتور و کنترل مربوط به تغذیه پردازنده از داخل چیپست مادربرد به داخل پردازنده منتقل شده که این مورد هم به افزایش دمای بیشتر این نسل می انجامد !

5. همون طور که توسط سایر دوستان عزیز اشاره شد تفاوت سندی بریج و آیوی بریج در سه جهت بود :
    - تغییر معماری از 32 نانو متری به 22 نانومتری
    -افزایش قدرت iGPU
    -پشتیبانی ذاتی از PCIe 3

6. در مورد پسوند سری k هم که توضیح کافی داده شد اما یک نکته اضافه می کنم که در نسل هسول یک پردازنده i7 دیگه به نام 4771 م وجود داره که منحصراً ضریب بسته تولید شده و تفاوتش با 4770 ضریب بسته بسیار بسیار ناچیز است در حد 100 مگاهرتز !! این پردازنده از نظر فرکانس با 4770K برابر بوده و می توان گفت 4771 همان 4770K اما ضریب بسته است !
    7. پردازنده های سوکت 2011 به دلیل دارابودن میزان پهنای باند حافظه بیشتر پشتیبانی از حجم و فرکانس حافظه بالاتر و همچنین پشتیبانی از معماری 4 کاناله برای حافظه و تعداد هسته بیشتر در مدلهای 3930kو 4930K و 3960X و 4960X و 3970X و میزان کش بالاتر و بهینه سازی هایی که در معماری داخلی پردازنده و چیپست صورت پذیرفته ، برای کاربرد رندرینگ و پردازش های سنگین مناسب تر هستند ! حتی ضعیف ترین پردازنده این سری یعنی 3820 و 4820k برای کاربرد رندرینگ نسبت به سوکت های 1155 و 1150 مناسب تر هستند !
    اما باید توجه داشت که :
    با توجه به هزینه بالای مادربرد های این سوکت به گونه ای که مجموع هزینه مادربرد و پردازنده های این سوکت حداقل حدود 2 میلیون تومان خواهد بود و با توجه به اینکه به علت عدم پشتیبانی پردازنده های این سوکت از گرافیک مجتمع داخلی کاربران برای دریافت خروجی تصویر بر روی مانیتور ملزم به نصب کارت گرافیک حتی ازان ترین مدل ممکن خواهند بود ، لذا برای بودجه های محدود برای خرید سیستم های رندرینگ به گونه ای که مجموع بودجه درنظرگرفته شده برای مادربرد و پردازنده زیر 2 میلیون تومان باشد امکان استفاده از این سوکت نخواهد بود و مادربرد و پردازنده های سوکت 1150 به عنوان جایگزین توصیه می شود !

Last edited by eshraghi2010; 29-11-2013 at 23:26.

17. 5 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •