تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: غذای هندی | آشپزی

  1. #11

    پيش فرض

    قلیا هندی





    مواد لازم

    :
    ▪ گوشت با استخوان: ۵۰۰ گرم
    ▪ عدس قرمز: یک لیوان کوچک
    ▪ کدو متوسط: ۳ عدد
    ▪ گشنیز: نصف استکان
    ▪ زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
    ▪ تمرهندی: یک بسته
    ▪ گوجه فرنگی رنده شده: ۴ عدد
    ▪ پیاز: یک عدد متوسط
    ▪ سیر و زنجفیل: هر کدام یک قاشق چایخوری
    ▪ زردچوبه، نمک و فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز: به دلخواه
    ▪ روغن: ۲ قاشق غذاخوری
    ● طرز تهیه:
    گوشت را به تکه‌های درشت می‌بریم و پس از شستن با پیاز خرد شده، سیر و زنجفیل رنده شده و زردچوبه، نمک و فلفل سیاه یا قرمز همراه کمی روغن تفت می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود سپس کمی آب جوش می‌ریزیم تا گوشت پخته شود ،عدس قرمز را جداگانه با کمی زردچوبه می‌پزیم وقتی کاملاً پخته شد با گوشت‌کوب یا هم‌زن برقی له می‌کنیم و بعد آب گوجه فرنگی، گشنیز و کدوی پوست گرفته به آن اضافه می‌کنیم. سپس تمرهندی را در آب خیس کرده با دست چنگ می‌زنیم و در صافی، صاف می‌کنیم و همراه عدس له شده به گوشت اضافه می‌کنیم وقتی خورش جا افتاد سیر خرد شده و مقداری زیره سیاه را در روغن تفت می‌دهیم و بعد داخل قلیا می‌ریزید

  2. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #12

    پيش فرض

    پلوی مخلوط هندی






    این پلوی مخلوط در کشور هندوستان به بریانی بادام هندی و سبزیجات معروف است
    و از جمله غذاهای رسمی‌ای است که به‌عنوان شام مهمانی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.


    مواد لازم

    برای ۴ نفر:
    - بادمجان کوچک (پوست‌کنده و خرد شود)؛یک عدد
    - پیاز؛ ۳ عدد
    - سیر؛ ۲ حبه
    - زنجبیل تازه (پوست کنده شود)؛ یک تکه کوچک ۵/۲سانتی‌متری
    - روغن مایع؛ ۴ قاشق سوپ‌خوری
    - هویج (ریز خرد شود)؛ ۳ عدد
    - پودر زیره؛ یک قاشق چای‌خوری
    - پودر تخم گشنیز؛ یک قاشق چای‌خوری
    - پودر فلفل قرمز؛ نصف قاشق چای‌خوری
    - عصاره سبزیجات؛ یک عدد قرص
    - فلفل دلمه‌ای قرمز (خرد شود)؛ یک عدد
    - برنج؛ یک‌ونیم پیمانه
    - بادام هندی خام؛ ۱۷۵ گرم یا یک‌ونیم پیمانه
    - کشمش پلویی؛ ۴۰ گرم یا یک‌چهارم پیمانه
    - نمک و فلفل سیاه؛ به‌مقدار لازم
    - تخم‌مرغ آب‌پز شده؛ ۲ عدد
    - گشنیز؛ مقداری برای تزیین
    ● روش تهیه:
    ۱) یکی از پیازها را پوست کنده، همراه سیر و زنجبیل داخل دستگاه خردکن بریزید و ۳ قاشق آب سرد به آن اضافه کنید تا خمیری نرم حاصل شود.
    ۲ ) بقیه پیازها را نیز پوست کنده، خلالی خرد کنید، سپس ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن در تابه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید. حالا پیاز خرد شده را در آن بریزید و کمی حرارت دهید تا نرم شود. پس از آن، بادمجان، فلفل و هویج خردشده را نیز به روغن اضافه کرده، همراه با پیاز سرخ کنید. این مخلوط سرخ شده را به قابلمه‌ای متوسط منتقل کنید و بعد یک قاشق سوپ‌خوری روغن در همان تابه قبلی بریزید و صبر کنید تا روی حرارت داغ شود. حالا خمیر پیازی را به روغن داغ اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید، سپس آن را با پودر زیره، تخم گشنیز و فلفل قرمز مزه‌دار کنید.
    ۳) از طرف دیگر، قرص عصاره سبزیجات را در ۳پیمانه آب‌جوش حل کنید و آن را کم‌کم در تابه بریزید و هم بزنید. حالا مواد داخل تابه را به مخلوط سبزیجات سرخ‌شده داخل قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی شعله زیاد اجاق‌گاز قرار دهید تا آب به‌جوش آید. حالا زیر شعله را کم کنید و بگذارید سبزیجات کمی بپزند.
    ۴) در این فاصله زمانی، یک قاشق سوپ‌خوری روغن را در تابه‌ای بریزید و بادام‌زمینی را در آن به مدت سه دقیقه تفت دهید، سپس کشمش را نیز اضافه کنید و فقط چندثانیه حرارت دهید. پس از آن، برنج را نیز داخل قابلمه بریزید تا برنج در آب عصاره سبزیجات، بجوشد و نرم شود.
    ۵) پس از اینکه آب برنج تمام شد، دوسوم مخلوط بادام و کشمش را روی آن بریزید. حالا دم‌کنی را روی قابلمه بگذارید و مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا دم بکشد. در پایان پلوی مخلوط را در ظرف موردنظر بکشید و باقیمانده بادام و کشمش را روی آن بریزید و پس از تزیین با چند برگ گشنیز، ‌همراه تخم‌‌مرغ پخته سرو کنید

  4. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  5. #13

    پيش فرض

    گوشت بند انگشتی هندی






    مواد لازم


    گوشت چرخ کرده=1 کیلوگرم
    زنجبیل خرد شده=1 قاشق چایخوری
    سیر له شده=1 قاشق غذاخوری
    پودر فلفل قرمز=2 قاشق چایخوری
    پودر هل=2/1 قاشق چایخوری
    نمک=1 قاشق چایخوری
    روغن زیتون=1 قاشق غذاخوری

    مواد لازم


    برای سس:
    تمر هندی=2 قاشق غذاخوری
    آب=3 لیوان(600 میلی لیتر)
    روغن حیوانی=2 قاشق غذاخوری
    سیر=5 حبه
    چوب دارچین=1 عدد
    گوجه فرنگی پوست گرفته و له شده=2 عدد
    پودر زنجبیل=1 قاشق چایخوری
    ماست=1 پاکت(200 گرم)
    طرز تهیه:
    1. تمام مواد را با هم مخلوط کرده سپس آن را به صورت یک انگشت شکل دهید.
    2. تمر را در آب خیس کنید.
    3. سیر و دارچین را در روغن سرخ کرده و سپس گوجه فرنگی،زنجبیل و ماست و سس تمر پس از خیس خوردن را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم گذاشته تا بجوشد.
    4. گوشتها را یکی یکی به مخلوط در حال جوش اضافه کنید سر ظرف را بگذارید و با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزید.

  6. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  7. #14
    پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home
    پست ها
    586

    پيش فرض

    خوراک هندی میگو و قارچ



    مواد لازم :

    قارچ درشت نیم کیلو
    میگو پاک شده ٣٠٠ گرم
    پیاز خرد شده (خلالی) ٢ عدد
    گوجه فرنگی خرد شده ٢ عدد
    سیر خرد شده ٢ حبه
    زنجبیل رنده شده ١ ق س
    فلفل سبز (تند) خرد شده ٢ عدد
    گشنیز خرد شده ٢ ق س
    زردچوبه ١ ق چ
    گرام ماسالا ٢ ق چ
    پودر گشنیز ٢ ق چ
    پودر زیره ١ ق چ
    رب گوجه فرنگی در صورت تمایل به میزان دلخواه
    روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

    طرز تهیه:

    پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم کمی که سرخ شد سیر، زنجبیل و فلفل خرد شده را به پیاز اضافه کرده کمی تفت می دهیم بعد تمام ادویه ها را اضافه می کنیم و حدود ۵ دقیقه همه مواد را با هم تفت می دهیم در مرحله بعد قارچ ها را اضافه می کنیم (قارچ ها را از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم) کمی که تفت می دهیم تا قارچ ها نرم شود (اگر مواد در حال تفت خشک بود می توانیم حدود ۴/١ فنجان آب به مواد اضافه می کنیم) در مرحله آخر میگوها را اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم درب قابلمه را می گذاریم تا میگوها خوب مغز پخت شود قبل از سرو گشنیز و گوجه های خرد شده را هم به خوراک اضافه می کنیم (یک دقیقه زمان کاقی است) کمی هم از گوجه ها را برای روی غذا نگه می داریم.در صورت تمایل می توانید یک الی دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز به این خوراک اضافه کنید.

  8. این کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  9. #15
    حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH
    پست ها
    1,631

    پيش فرض خوراک کاری مهاراجه

    خوراک کاری مهاراجه




    مواد لازم :

    کره 20 گرم

    روغن مایع یک قاشق غذاخوری

    پیاز سفید 1 عدد

    سینه مرغ 2 عدد + یک قاشق غذاخوری آرد

    پودر کاری یک قاشق غذاخوری

    زنجفیل تازه خردشده یک قاشق چایخوری

    آب پرتقال + آب آناناس به میزان لازم

    میوه تازه: شلیل- هلو- گلابی - آناناس - موز و کیوی

    شیر نارگیل به مقدار لازم

    نمک و فلفل سفید

    برنج باسماتی پخته شده به مقدارمورد نیاز


    طرز تهیه :


    سینه مرغ را بصورت ژولین (نواری) برش داده و با آرد مخلوط می کنیم. کره و روغن را در ماهیتابه داغ ریخته و سینه مرغ را در آن تفت می دهیم .

    پیاز نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم . زنجفیل تازه خرد شده و سپس پودر کاری را اضافه کرده و تفت می دهیم مقداری آب پرتقال

    اضافه کرده و اجازه می دهیم که بخارشود . به ترتیب سفت بودن میوه ها و نیاز آنها به زمان پخت بیشتر، آنها را به خوراک اضافه می کنیم. پس از

    کمی تفت دادن، آب پرتقال و آب پرتقال و آب آناناس را نیز اضافه میکنیم و پس از یکی دو دقیقه آب خوراک جمع شد و سس آن غلیظ تر شد،

    شیر نارگیل رااضافه کرده و پس از آنکه یکی دو جوش خورد . نمک و فلفل سفید را اضافه می کنیم و در انتها موزها را داخل خوراک ریخته و

    ماهیتابه را از روی حرارت برمیداریم.

    برنج باسماتی از پیش پخته شده را داخل ظرف ریخته ، وسط آن را با ته ملاقه گرد می کنیم و خوراک کاری را داخل آن ریخته و با میوه های تازه

    تزئین می کنیم.

  10. 2 کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  11. #16
    پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home
    پست ها
    586

    پيش فرض

    جوجه کباب تنوری هندی(پنجاب هند)


    مواد لازم:

    سینه مرغ(پوست کنده بدون استخوان )= 500 گرم

    آب لیمو =1 قاشق سوپخوری

    رب تندوری= 3 قاشق سوپخوری

    ماست= 3 قاشق سوپخوری

    سیر خرد شده =1 حبه

    روغن مایع ذرت= به میزان لازم

    نمک و فلفل= به میزان لازم

    پلو دمی (برای سرو) =مقداری



    طرز تهیه:

    این کباب غذای سنتی ایالت پنجاب در هند است .سینه های مرغ را به قطعات مکعبی 5/2 سانتی متری خرد کنی . در یک کاسه بریزید . آب لیمو , رب تندوری , ماست و سیر, نمک و فلفل را به آن

    اضافه کرده و هم بزنید سپس روی کاسه را پوشانده و مرغ را به مدت 2 تا 3 ساعت در این سس بخوابانید . گریل را روشن نموده , به ترتیب 1 عدد سینه , 1 عدد پیاز(مطابق شکل )به سیخ بزنید . با

    برس مقداری روغن روی پیازها بمالید . کبابها را روی سینی فر گذاشته و زیر گریل به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار دهید. کبابها را بر گردانده تا طرف دیگر آن نیز بپزد . این کباب را با
    پلو دمی یا با نان

    مخصوص هند سرو می کنند .

  12. این کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •