پس از بین lenovo z500 و hp 4540 یکیشون رو انتخاب کن.چون هرچقدر هم تحقیق کنی ازین دو مدل بهتر نمیتونی تو رنج 2500 پیدا کنی .مگه اینکه صبر کنی مدلهای جدید وارد بازار بشن یا بودجتون رو افرایش بدید.
پس از بین lenovo z500 و hp 4540 یکیشون رو انتخاب کن.چون هرچقدر هم تحقیق کنی ازین دو مدل بهتر نمیتونی تو رنج 2500 پیدا کنی .مگه اینکه صبر کنی مدلهای جدید وارد بازار بشن یا بودجتون رو افرایش بدید.
نه رفیق کجاش بده
سی پی یو core i7
رم 6
گرافیک 1 آپ تو 2
هارد 750
15 اینچ
تازه قیمتش هم 2 میلیون صد هست
الان میگی lenovo تازه قبولش ندارن میگن asus بهتره چه برسه به فوجیتسو بعشم گرافیک z500 خیلی قوی تره این gt650 1g واسه z500 gt740 2g هستش
من کی گفتم لنووو یا ایسوس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من گفتم فوجیتسو
بعدش شما پست قبلی من رو خوندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من معایب این لپ تاپ رو هم گفتم
در ضمن من نگفتم z500 بده یا ایسوس بدرد نمیخوره که.گفتم این لپ تاپ رو هم چک کن ببین چجوریه؟
همین![]()
اخه این فجیتسو هایی که شما گفتین کانفیگ ضعیف تری نسبت به z550 دارند!
عزیزم ، من نگفتم که فوجیستو بهتره
میگم شما که داری همه لپ تاپ ها رو بررسی میکنی ، یه نگاهی هم به این مدل بنداز همین
بعدش تنها برتری z500 رم 8 هست و گرافیک 2 که ، من قبلا بهش اشاره کردم ، البته رمش که مشکلی نیست میتونی همون جا ارتقا بدی ، تازه z500 باتریشم 4 سلولی هست
بعدش فوجیستو 2200 هست ولی z500 قیمتش 2700 هستش
خب گرونتره ، بایدم یه چیزاش بهتر باشه
فقط یادت باشه همه سری های لنوو زود داغ میکنن
Last edited by hamidreza2010; 01-10-2013 at 21:11.
کلا بیشترین و اکثریت لپ تاپ خا داغ میکنند اصولا!!!!
سلام. من ی لب تاپ میخوام تا 2 میلیون. قیافش خیلی واسم مهمه رنگشم حتما سفید باشه. تایپ زیاد میکنم فیلمم زیاد میبینم. کلا کارم بیشتر با نرم افزارای آفیسه. حتما هم وب کم داشته باشه. هیچی هم از لب تاپ و چیزای نرم افزاری و سخت افزاری سر در نمیارم.
حالا میشه ی چیز خوب بم معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)