تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: مشاوره جهت خرید لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

n56vz دیگه تموم شده اما n56 vb خوبه اما به اندازه 650 n56vz نیست اما برای نامگذاری کارت گرافیک انویدیا gt البته gf هم بد نیست
    آقا حق با شما بود n56vz تموم شده ولی n46vz موجوده با گرافیک gt 650.
    حالا یه چیزی n46vz گرافیکش gt 650 هست ولی لب تابش full hd نیست.اما n56vb گرافیکش gt 740 هست و full hd.
    در صورتی که قیمتشون مهم نباشه 14 یا 15 اینچ بودنشم مهم نباشه کدامش با ارزش تره؟؟ضمن اینکه برای بازی میخوام.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا حق با شما بود n56vz تموم شده ولی n46vz موجوده با گرافیک gt 650.
    حالا یه چیزی n46vz گرافیکش gt 650 هست ولی لب تابش full hd نیست.اما n56vb گرافیکش gt 740 هست و full hd.
    در صورتی که قیمتشون مهم نباشه 14 یا 15 اینچ بودنشم مهم نباشه کدامش با ارزش تره؟؟ضمن اینکه برای بازی میخوام.
    n46vz بهتره چون گرافیک قویتری داره و فول نیست قطعاً با فریم بیشتری اجرا میکنه اما n56VB چون هم فول هم 740 کمی بیشتر به گرافیک فشار میاد و نمیتونه با کیفیت مطلوبی اجرا کنه اما سایز صفحه هم فکر نکنم بی تاثیر باشه مخصوصاً تو داغ کردن و مصرف باطری

داره خودمونی میشه hamed_wise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Air

پيش فرض n550

سلام
    شاید بهتر باشه منتظر n550 ماند
    البته الان وارد شده، قیمتش بالاست 3.750 . صبر کنی شاید بیاد پایین

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    لپ تاپ مثل گوشی نیست قیمتش افت کنه نهایت 100 بیاد بیشتر نمیشه

5. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز الان شما مدل N56VZ رو با کانفیگ خیلی ضعیف تر از N550JV میخواین 3600 بخرین اما با 3750 شما یه کانفیگ خیلی عالی تر رو میگیرین پس ارزششو داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کجا میده 3750؟؟؟من امروز پاساژ رضا زنگ زدم هیچکس نداشت.از کجا خرید کنیم بهتره؟؟؟؟هم از نظر قیمت هم از نظر امنیت

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کجا میده 3750؟؟؟من امروز پاساژ رضا زنگ زدم هیچکس نداشت.از کجا خرید کنیم بهتره؟؟؟؟هم از نظر قیمت هم از نظر امنیت
    سایت دیجی کالا اورده میتونین الان با قیمت 3799000 بخرین.اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Capital; 21-08-2013 at 18:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بعد من تا حالا اینجوری لب تاپ نخریدم،این الان بفرسته ویندوز نداره من چه جوری چک کنم؟؟؟اینا با خودشون کارت خوان میارن یا باید نقدی بدی؟؟ من تهرانم سایتشو دیدم زده هزینه
    پس از تحویل.
    بعد الان یکی دوستان میگه از صبح هر چی زنگ میزنه به دیجی کالا هیچکس پاسخگو نیست!! حالا اگه لب تاپه مورد داشت تکلیف چیه؟؟ لطفا راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد من تا حالا اینجوری لب تاپ نخریدم،این الان بفرسته ویندوز نداره من چه جوری چک کنم؟؟؟اینا با خودشون کارت خوان میارن یا باید نقدی بدی؟؟ من تهرانم سایتشو دیدم زده هزینه
    پس از تحویل.
    بعد الان یکی دوستان میگه از صبح هر چی زنگ میزنه به دیجی کالا هیچکس پاسخگو نیست!! حالا اگه لب تاپه مورد داشت تکلیف چیه؟؟ لطفا راهنمایی کنید.
    دوست عزیز شما برای خرید که میتونید به صورت اینترنتی خرید کنید و همچنین اینکه من تا حالا کسیو ندیدم که از دیجی کالا ناراضی بوده باشه البته من تا حالا ازش خرید نکردم که بدونم کارش چطوره اما تا حالا هر وقت کاربر هاشو دیدم خیلی ازش تعریف میکنین مخصوصا از خدمات خوبش.اما شما برای اینکه یقین پیدا کنید اولا از کسانی که ازش خرید کردن سوال کنید و همچنین اینکه حتما بهشون زنگ بزنید تا تمام موارد رو دقیقا بپرسید چون قیمتاشون گاهی اوقات با خود سایتشون فرق میکنه و در اخر اینکه فکر میکنم دیجی کالا 24 ساعت مهلت تست داره که البته شک دارم در مورد همه محصولاتش باشه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •