تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 77 از 77

نام تاپيک: Live For Speed شبیه ساز رانندگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بله ممنون از جواب !

والا رفتم تو سايت رسمي خودش ديدم قيمت براي S2 كه اتومبيل BMW Sauber F1 07 هم توش هست حدود 40 $ هست ...

بله حق با شماست . گرافيك بالا نيست اما راضي كننده هست. چيزي كه rFactor رو براي من متمايز مي كنه امكان اتنخاب از بين دهها تراك. مد . ماشين و يا AddOn هست . حتي به راحتي ميشه رو اسكين ماشينها كار كرد ... اما به نظر مي رسه LFS كمي تا زياد محدوديت داره ... اما مي خوام تستش كنم و يه مقايسه انجام بدم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من با اینکه طرفدار Open Source هستم ولی یه جاهایی به نظرم محدودیت و تمرکز باشه بهتره. مثلا اینکه ماشینها قابل دستکاری نیستن و قدرت ماشینها ثابت هست باعث شده که رقابت جالبی برای رکورد زدن توی پیستها با ماشینهای مختلف به وجود بیاد . توی همچین مواردی تعدد بیش از حد ماشین و پیست باعث عدم تمرکز راننده ها روی ماشین یا پیست خاص میشه.
    چند وقتیه که دائم دارن قول نسخه S3 رو میدن و مقداری تاخیر داشتن. حالا منتظریم ببینیم توی نسخه جدید چه امکاناتی اضافه میشه .
    حقیقتش من چون لایسنس LFS رو خریدم بیشتر وقتم رو روی LFS میذارم و خیلی با شبیه سازهای دیگه کار نکردم. بالاخره پولش رو دادم دیگه، حس غریبیه توی ایران ، استفاده از نرم افزاری که پولش رو داده باشی

ولی به هر حال با همین امکانات ، فیزیک قابل قبولی داره . ارزش امتحان کردن رو داره حداقل.
    Last edited by حمزه; 02-06-2011 at 19:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باشه !‌حتما امتحانش مي كنم !

راستش از اون ور هم دارن قول rFactor 2 رو ميدن كه اون هم با تاخير ! هنوز هيچ تاريخ مشخصي براي عرضه نيست !

به هر حال بايد ببينم تا چه حد برتري داره . و همچنين شايد انتظار براي نسخه S3 بهتر باشه . و دقيقا هم مي فهمم چي ميگي ! چندان تو كشور ما باب نيست كه ليسانس اصلي نرم افزارها و گيم ها رو بخرن . حتي كسي كه پولش رو هم داشته باشه مياد نسخه كراكي استفاده مي كنه .

در مورد اينكه تمركز چندان با هات موافق نيستم . من بيشتر روي تراك پك MMG و يا GTL و يا به هر حال يه تراك از يه سازنده خاص مي گيرم و خودم رو چندان درگير انواع مختلف نمي كنم . و همينطور در مورد مد . ماشين صدق مي كنه . همين طور بيشتر مدهاي مولتي پلاير بازي با يه فيزيك يكسان ارائه ميشن .

هرگز نميشه مسابقه با مد Endurance Series توي تراك Le Mans24h و زمان چند ساعت رو فراموش كرد !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    لطفاً یه کرک واقعی بذارید .

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    این کرک مربوط به آخرین نسخه یعنی 0.6B :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نحوه استفاده :

دو فایل unlocker.exe و unlocker.dll رو در پوشه LFS کپی کنید
    فایل unlocker.exe رو اجرا کنید تا LFS اجرا شود ( اگر از ویندوز 7 یا Vista استفاده می کنید و در Program Files شبیه ساز رو گذاشتید ، برای اطمینان از Run as administrator استفاده کنید که مشکلی نباشه )
    با هر یوزر و پسوردی که میخواید آنلاکش کنید ( پسورد حداقل باید 8 کاراکتر باشد )
    فقط واسه ورژن 0.6B استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

AGA MAN ASLAN UNLOKESHAM KARDAM VALI MIGE KHATAYE MASHIN
    in adrese mane behem help [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

برای ویندوز 7 باید مراحل زیر رو هم برای کرک انجام بدی:

رجیستری ادیتور ویندوز را باز کنید(start>run>regedit).
    محتویات فایل ProductId را از مسیر زیر کپی کنید
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProductId(روی فایل ProductId دبل کلیک کنید و شماره داخل value data رو کپی کنید)

یک STRING VALUE جدید به نام ProductId در مسیر زیر بسازید
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion
    طریقه ساختن(راست کلیک در مسیر بالا new>string value)
    حالا مقداری رو که از ProductId اولی کپی کردید داخل ProductId جدیدی که ساختین پیست کنید.رجیستری ادیتور رو ببندید و آنلاکر رو اجرا کنید و تمام.توجه کنید نام استرینگی که میسازید به حروف کوچک و بزرگ حساسه و دقیقا اینجوری باید باشه ProductId با فرمت REG_SZ

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •